BORŮVKOVÉ SMOOTHIE

Je zima a je po Vánocích. Většina z nás se cítí jako v jiném těle. A to je přesně ta chvíle, kdy začít se smoothie. Protože není lepšího drinku, do kterého můžete dát vše, co vaše tělo potřebuje.

Je ale období, kdy toho ovoce všude kolem nás moc neroste. Proto je dobré mít na mrazáku nějaké zamražené ovoce ze zahrádky, od babičky a nebo koupené. To je můj případ.

Borůvky miluji a jsou takovou klasikou. Většinou se snažím do smoothie přidávat i zeleninu, ale jsou dny, kdy mám chuť na čistou sladkou chuť ovoce. A to je právě dnes.

Doba přípravy: 5minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2

INGREDIENCE:
  • 3 hrsti borůvek
  • 1 zralý banán
  • 1 polévková lžíce kokosu
  • 5 mandlí
  • 125 g měkkého tvarohu (půl vaničky)
  • mléko dle potřeby
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Vložte ovoce do mixéru, přidejte kokos, mandle, tvaroh a trochu mléka a mixujte. Pokud je smoothie husté, tak přidejte ještě trochu mléka. Mixujte do hladké konzistence.


4 komentáře:

  1. Smoothie s přidáním tavrohu zbožňuji :)) ! A tohle je opravdu skvělá kombinace :) !


    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je taková zaručená klasika. U borůvek je dobré, že chutnají dobře, jak mražené, tak čerstvé, takže si toto smoothie můžeme dopřávat v průběhu celého roku :-)

      Vymazat
  2. Udělala jsem si to dnes, bylo to moje první smoothie a musím říct, že je to naprosto výborné! Odteď rozhodně začnu zkoušet různá smoothie, už se těším! :)

    OdpovědětVymazat