10. ADVENTNÍ SOUTĚŽ

Listopad se nám blíží ke konci a tím pádem i adventní soutěže. Ještě jich ale pár stihneme. Zasoutěžíme si o knihu Príbehy z kuchyne 2 (naprosto úžasné pokračování kuchařky dvou blogerek ze Slovenska), espresovač na cesty a možná se ještě něco vymyslíme v prosinci. To  si ale necháme jako překvapení.

Teď ale k dnešní soutěži. Dnes soutěžíme s firmou Shake it. Znáte? Pokud ne, tak já vám ji přiblížím.
Před nedávnem jsem měla možnost ochutnat první várku Shake it cereálních drinků z dílny dvou mladíků a zároveň bráchů, Honzy a Pavla. Byla jsem z nich nadšená. Přišlo to totiž jako na zavolanou a to ve chvíli, kdy jsem porodila a neměla moc sil a chuti vařit. Takže, když jsem ráno vstala, tak jsem si k snídani umíchala drink. Když jsem šla na procházku a nestíhala si připravit svačinu, tak také.
Je to totiž suchá směs ve 4 variantách/příchutích, která se smíchá s mlékem, rostlinným mlékem či vodou. Já to míchala nejčastěji s mandlovým mlékem. S živočišným mi to přišlo těžké na žaludek. Ale to je volba každého. Arty si je zase v práci míchal s vodou a také mu to chutnalo. Dokonce mu to posvětila nutriční terapeutka. Takže se nemusíte bát, že by to například svačinu nepokrylo.
Cereální drink má totiž ideální nutriční hodnoty. Má nízký obsah cukru, ideální podíl sacharidů, vysoký obsah bílkovin, vlákniny a nenasycených mastných kyselin. Neobsahuje žádná aromata a barviva. Chuť je totiž dodávaná mrazem sušeným ovocem.
V nabídce mají příchuť: jahodovou s malinami, borůvky s rybízem a ostružinami, jablečný koláč nebo také čokoláda. To byl samozřejmě můj favorit hned od začátku. Jak jinak. Trochu mi ale v té chuti něco chybělo, upřímně jsem to čekala více čokoládové, tak jsem si tam vždy přidala lžíci raw kakaa.
Nevím, zda to bylo mojí poznámkou na Instastories nebo to kluci přehodnotili, ale po nějaké době tuto příchuť upravili a přidali tam větší proci kakaa. A tak je to teď vyladěné do posledního detailu. Přesněji podle mých chuťových buněk.
Zajímá vás z čeho se to přesně skládá? Ten čokoládový  má v sobě ovesné vločky bez lepku, celá a drcená chia semínka, nepražené kakao, kokosový cukr, rýžový protein, jitrocel indický (možná znáte jako psyllium) a stévii. Více o složení jednotlivých nápojů naleznete ZDE.

Jestli se chcete podívat, k čemu je dobrá jednotlivá surovina a vlastně proč se kluci rozhodli jí dát do drinku, tak se podívejte sem.
Závěrem bych chtěla říct, že těmto projektům opravdu fandím. Většinou vznikají naprostou náhodou a kolikrát někde u piva v hospodě. Důležité je ale, že mají hlavu a patu a vlastně naplňují trh něčím novým. Něčím, co tu ještě chybí. V konkurenci velkých firem není lehké prorazit a o to více jsem ráda, že tímto mohu klukům pomoci. A vám tímto dávám tip na svačinu ve chvílích, kdy někam spěcháte nebo nemáte čas si připravit jídlo. A že těch chvil v životě je.
Určitě se taková najde ráno, když zaspíte a ošidíte se kvůli tomu o snídani. Nebo třeba, když vám dítě pláče či rychle vyrazíte na procházku ven. Určitě se tu najde někdo, kdo je těhotný a trpí akutním hladem. Fuj ještě, že je tohle už za mnou :-) Co takhle v práci, když chodíte z jednání na jednání, v břiše vám kručí (což je na jednání opravdu trapné), ale na jídlo čas prostě není? Nebo třeba ve chvíli, kdy na poslední chvíli letíte z práce do posilovny, nechcete jíst nic těžkého, aby se vám špatně necvičilo? No a to je jen pár situací, které mě teď napadly.
A tak není nic lehčího, než do lahve nasypat porci suché směsi, zalít mlékem a vyrazit. Po pár minutách suroviny nabobtnají a vy si můžete vychutnat plnohodnotný nápoj. Tak to vidím já...

Jestli vás nápad kluků zaujal, tak se podívejte k nim na web nebo třeba na instagram.
Jdeme soutěžit:
A CO PRO TO MUSÍTE UDĚLAT?
Napište mi, co nejčastěji svačíte? A také, co vás na Shake it a tom nápadu zaujalo.


VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE
Soutěž bude ukončena a vyhlášena spolu s 11. Adventní soutěží.

VYHLÁŠENÍ 9. ADVENTNÍ SOUTĚŽE
1. Romana Vankova

Prosím vítězku, napiš mi na mail smoothcooking.cz@gmail.com a do předmětu dej 9Adventní soutěž. Domluvíme se na předáni výhry.

A to je vše. Budu se moc těšit na vaše odpovědi.

Krásný den
s láskou vaše Kačí a tým Shake it
#ad  


132 komentářů:

  1. Já na svačiny zapomínám :-( vím, je to šoatně. Na Shake it mě zaujal právě nápad...tak jednoduché a tak geniální :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačí,
    nejčastěji svačím banán. Sice bych jako kojící máma měla svačit víc a mnohdy si dávám předsevzetí, že si tu svačinu na procházku připravím nějak předem. Jenže pak skončím u toho, že do koše pod kočár mrsknu banán a lahev s vodou a rychle jedem, protože mladý pán je toho názoru, že když už je v kočárku, tak tím se přece jezdí. Shake it mi přijde jako super nápad právě pro tyhle účely. Vodu si stejně napouštím a takhle bych měla svačinu, která mě zasytí i na zpáteční cestě.

    Markéta Řezanková

    OdpovědětVymazat
  3. Bohuzel moc nesvacim, ale pokud ano, tak je to nejaka rychlovka, kterou muzu snist za pochodu jako ovoce nebo ovesne susenky apod. Je to skvely napad jak rychle a zdrave pripravit svacinu a jeste si pochutnat. Urcite bych vyuzila jako svacu s sebou na prochazky s kocarem:))

    OdpovědětVymazat
  4. Svačit moc často nestíhám, ale shake it by to mohl vyřešit - rychle připravený a výživný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nesvacim nic...:( vždy pripravim svacinku pro holčičku a sebe odflaknu :( a prave možná Shake it by mi v tom mohl pomoci, protože ta příprava zabere opravdu jen chvilinku...a taky mají kluci krásný design obalu :)

    Zuzana Valickova

    OdpovědětVymazat
  6. Nejraději mám něco sladkého, od dob těhotenství, ujíždim na sladkém.. Zaujal mě super nápad a ta rychlost..

    OdpovědětVymazat
  7. Tak u nás je nejčastěji na svačinu jogurt, ovoce nebo když mám napeceno, tak nějaká buchta.
    Velice zajímavý nápad, často se stává,že není prostor vychystavat nějaké jídlo, tak tohle je šikovné řešení.

    OdpovědětVymazat
  8. Na svačiny často s dvouma dětma zapomínám, paradoxně jim nachystám vždy a sobě málokdy :( Musím na to zapracovat shake it mi přijde pro maminky jako super nápad.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kačí,

    Shake it je skvělý nápad hlavně kvůli té jednoduchosti a rychlosti přípravy. Sama na svačiny zapomínám nebo se mi nechce nic tvořit, takže se většinou odbydu nějakou tyčinkou, nebo chytnu do ruky nějaké ovoce. Tento drink by byl určitě zpestřením mého dne :-)

    Kačka

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Kačí, musím se přiznam, že moc nesvačím. Dopoledne v práci nemám moc hlad a odpoledne se odbudu tím co je zrovna po ruce. V lepším případě to bývají kousky buchty, ovoce nebo smoothie.
    Nápad rychlého jídla se mi moc líbí, mlíko máme doma pořád a už několikrát se mi stalo, že byl hlad, ale čas na udělání jídla prostě ne.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky Kačí,
    nejraději svačím tvaroh s ovocem a oříškama nebo domácí granolou to je pro mě úplně bomba svačinka :) ... Na shake it mě nějvíce zaujalo to, že si to člověk může vzít kamkoliv, je to v dnešní uspěcháné době velmi praktické a nemusíme se cpát nějakými nezdravými věcmi, které zasytí jen na krátkou dobu.
    Měj pěkný den.
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, svačiny si děláme nevzájem s kamarádkou většinou ve formě nějakého salátu, jogurtu s ovocem, nebo kaše. Na nápadu se mi líbí jednoduchá příprava a dobrý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Kačí,
    Jelikož jsem sportovkyně s velice časově nabitým i pracovním harmonogramem nejčastěji svačím smoothie před tréninkem i jednáním. Shake it mi přijde pro mě jako stvořené. Mockrát děkuji za tip a článek. Chtěla bych Ti také poděkovat za tvůj blog, protože na něm vždy najdu skvělé tipy ať hledám cokoliv. Terka Urbánková #16

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle je super nápad! Je to přesně ten typ sváči co se hodí mít doma! Já se na sváči snažím myslet, ale moc mi to nejde.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Kačko, nejradši svačím ovoce a kousek sýra. Snažím se totiž omezit lepek, protože mi nedělá úplně dobře. Vždycky jsem sáhla po nějakém pečivu, sušenkách a podobně, tak teď to řeším takhle :) Taky moc fandím podobným projektům a tohle vypadá ohromně sympaticky. Ať vyhraje kdokoli, klukům přeju hodně úspěchů! Je skvělý, že umí takhle flexibilně reagovat i co se týká chuti. Líbí se mi, že na sobě pracují, je vidět, že jim na tom záleží. Šárka B. bambs@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,
    snažím se svačit - mám pořád celkem dost hlad, když kojím - např ovoce, jogurty, musli tyčinky. A nápad je to zajímavý, sem zvědavá na chuť. Ochutnala jsem nápoj, co měl podobný koncept jako shake it ale chuť nic moc.

    Pavla

    OdpovědětVymazat
  17. Na svačinu si dávám ovoce a nebo svačit nestíhám. Shake it, co k tomu dodat, super nápad, jednoduché a určitě výborné. Nebránila bych se tomu to vyzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Svačím většinou ovoce, jogurt nebo nějaké drobné pečivo..nebo co mi přijde pod ruku (občas i věci, co bych vlastně normálně ani nesnědla), pracuju totiž v nemocnici a jsem dost vytížená. Proto mi přijde Shake it jako super nápad, jde ho připravit rychle a obsahuje spoustu prospěšného.
    Krásný víkend!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, nejčastěji svačím chleba se šunkou nebo sýrem a se spoustou nakrájené zeleniny. Po jiných svačinkách mívám hlad. Na nápadu shake it mě zaujala rychlost přípravy. Občas potřebuju prostě rychle vyběhnout ven a pak nemám čas na přípravu svačiny. Takže to většinou řeším nějakou ořechovou tyčinkou, ty jsou ale dost sladké.
    deliev@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Kaci, já poslední měsíce svacim pomeranč, na kterých ujizdim, nebo něco sladkého. Nejvíce mě v tomto případě zaujala rychlost přípravy taky že by to chutnalo manželovi který by si to mohl brát do práce.

    Bára Komárková (renieska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Kačí,

    já svačinu v práci stíhám jen někdy, většinou to je nějaké ovoce, jogurt nebo sušenky... Ráno doma navíc nesnidam, protože do žaludku nedostanu nic pořádného dřív než v devět. Tak jím až v práci a vlastně tím spojím snídani s dopolední svačinou... Na projektu mě nejvíc zaujala čoko příchuť... A hlavně ty krásné kelímky!!!:)) Myslím, že po spotřebování obsahu by se daly skvěle využít na nákupy v bezobalových obchodech, třeba na oříšky a různá semínka. :)
    Ať se ti daří, měj se krásně.

    Klára

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj :).
    Já se tedy také musím přidat ke slečnám, co na svačiny zapomínají a dobře si uvědomují, že jíst třikrát denně není v zájmu zdravého životního stylu. S přítelem jsme si teď pořídili smoothie maker, takže jsme se začali vyžívat v přípravě tekutých pochoutek, ale většinou si ho vychutnám už při snídani, takže by bylo fajn, mít i něco s sebou do školy nebo do práce :).
    Nápad je to určitě skvělý právě pro tento ,,rychlý" způsob života, který většina z nás vede a ještě lepší pro ty, co se snaží zdravě stravovat :).
    Romi

    OdpovědětVymazat
  23. Svačím většinou ovoce a toto vypadá na dobrou rychlou svačinu :)

    OdpovědětVymazat
  24. Nejraději svačím jogurty a ovoce. Nápad shake it je pěkný, určitě by se někdy hodila taková rychlovka. Eva

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Kačí, v poslední době si na svačinu nejčastěji namixuju banán s tvarohem a trochou mléka :) Shake it mi přijde jako super alternativa a navíc mě takovéhle nápady moc baví a ráda bych si je ochutnala :)

    OdpovědětVymazat
  26. Moje svačiny jsou mlsání, když cvrček spí. Čokoláda, tyčinka, puding, nejvíc zbožňuju linecký rohlíčky :) A pak mám ještě druhou svačinu s prckem, a to dojídám, co on nesnědl. Buď jogurt nebo ovoce. Andrea Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  27. Shake it vůbec neznám, takže děkuji za seznámení :) Určitě bych ho ráda vyzkoušela, protože v poslední době strašně prasím, tak by to chtělo mou stravu oživit a určitě ozdravit! Když jsem chodila do práce, svačila jsem dopoledne ovoce a odpoledne nějaké sladké pečivo. Teď, když jsem na MD, tak jím, když mám čas a hlavně něco rychlého, co nabudí a nakopne :) bohužel jsou to často čokolády a sladkosti... :( Simona Mikšová

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Kácí :) nejčastěji svačím domácí granolu nebo domácí musli tyčinky :) právě z toho důvodu se mi shake it tak líbí je jednoduchý a rychlý :)

    OdpovědětVymazat
  29. Zdravím...nejčastěji svacim nejakese ovoce a jogurt. V poslední době se snažím svacinky dodrzovat. lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, pokud svačím, tak je to ve všední dny většinou nějaká rychlovka, jako ovoce nebo sušenka apod. O víkendu si dopřeju třeba smoothie nebo ovesnou kaši. Shake It se mi líbí jako praktická, výživná, zdravá a rychlá svačina pro nás, kteří máme ve zvyku se trochu odbývat. Ráda bych je vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  31. Svačím obvykle jogurt. Zaujaly mě zajímavé příchutě Shake it.

    marika.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ovoce, co je po ruce, nebo namočené mandle (když je namočím 😉) a největší krizovka lžička burákového másla 😀

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, dopoledne většinou svačím nějaké pečivo, někdy také tvůj výborný semínkový chleba, když mám čas ho upéct:D Odpoledne svačím většinou ovoce, občas jogurt nebo všechno dohromady.Na Shake it mi přijde skvělé, že to opravdu není časově náročné a navíc v něm nejsou žádné nezdravé věci, kterých je kolem nás bohužel v dnešní době až noc. Byl by určitě skvělý na rychlou snídani, protože ne vždy se mi večeř chce na ráno připravovat ingredience na smoothie a někdy se zkráka dlouho učím :D Míša D.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Kačí ke svace miluji dam si banán či mango ale co ještě miluji je domaci chléb tvuj recept hodně hodně semínek s avokadem a černou soli. Ale když mužů tak je smoothie s bananen ovocem vanila protein a spirulina nejlepší . A na Shake it miluji jen dat do lahve zalit a Shake a můžete vyrazit rychle snadné a kdekoliv si to udělat i dělání do školy když nestihate jít na hodinu.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Kačí, já si k dopolední svačině dopřávám nejčastěji ovoce, odpoledne je pro mě nejlepší kombinace kafe a dortík :-) Na shake it se mi líbí, že se člověk plnohodnotně nají i když zrovna nemá čas nebo chuť něco připravovat.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojky😊 Raňajkujem stále niečo iné, cez víkendy keď som doma tak najčastejšie nejaké pečivo so šunkou, syrom, zeleninou a k tomu čajík alebo granko, klasika 😊 Proste na raňajky je doma stále nejak viac času, občas si urobím aj lievance, ktoré všetci milujeme 🙂 Ale cez týždeň na intráku vzdy len niečo zobnem, aby som zasýtila hlad.. ale vo všeobecnosti milujem raňajkovať jogurty😊 So všetkým možným. Nahádžem si tam ovocie(poslednú dobu veľmi fičím na hurmikaki), oriešky, semienka, vločky, niekedy dochutim troškou medu a geniálne raňajky sú na svete 😊 .. A čo sa týka Shake It, veľmi sa mi to zapáčilo z toho dôvodu, že je to rýchle, zdravé, praktické, výživné, čiže dohromady veľmi efektívne a určite by som to rada ochutnala a zasýtila prázdne bruško keď sa raz budem ponáhľať do školy 😊

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, musím se přiznat, že poslední dobou na svačiny zapomínám, ale když už tak je to nějaké ovoce nebo jogurt. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Kačí, když nezapomenu a stíhám svačit tak to je většinou jogurt, ovoce nebo müsli. Shake it jsem ještě nevyzkoušela ale už sem o tom slyšela a líbí se mi na tom, že je to taková rychlovka což bych ocenila když nestíhám s mimčem připravit snídani nebo svačinku když někam spěchám nebo když jdeme na procházku. Se dvěma dětmi je to někdy těžké si připravit v klidu svačinku, takže shake it bych ocenila a ráda ochutnala.

    OdpovědětVymazat
  39. Na svaciny jim nejcasteji kus syra, sunku a pecivo. Nebo taky tvaroh s ovocem. :-)
    Na Shake It se mi libi slozeni napoju. Zaroven design shakeru. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Já popravdě moc nesvacim, když už ano, tak beru to co je po ruce, což je samozřejmě špatně 🤷🏽🤦🏽. Myslím si, že tohle by mi k dodržování nějakého jídelního režimu velkém pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
  41. Většinou svačim před tréninkem nějaké ovoce,avšak shake-it jsem si chtěla koupit už před najakou dobou.Podle me je to super nápad,jelikož je svačina rychle hotova a je ideální kdyz chvatam na vlak nebo na autobus. Osobně bych nápoj využila i po tréninku na doplnění energie a bílkovin. Moc děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  42. Na svačiny jím nejčastěji ovoce nebo kus sýra se zeleninou. Na Shake It mě nejvíc zaujala ta láhev, ta je tak pěkná :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Kačí.V práci sváču moc nestíhám...a když náhodou jo,tak většinou rychlej banán nebo mandarinku:)

    OdpovědětVymazat
  44. Já za svačiny většinou považuju nějakou mňamku ke kávě. :) snažím se je ozdravovat, tedy brát ovoce a nebo dobrou proteinovou tyčinku, ale jelikož dělám ve firmě, vždycky se najde nějaký ten koláček, co mi mou strategii pokazí...no jo, ten život není jednoduchý �� ještě mám odjakživa ráda rýžové chlebíky s hořkou polevou, je to takový dobrý kompromis. Ale když se objeví nějaký harribo medvídek.....

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Kačí :) svacim jak kdy obcas neco zdraveho upecu nebo si udekam bily jogurt s vlockama a susenym ovocem nebo nejake smoothe :) nejvic me na tom projektu zaujalo to ze uz jen nekdo neco takoveho dokaze vymyslet a hlavne se prosadit v dnesnibdobe mi to prijde dost tezky. Je super ze diky tomu co kluci vymysleli ušetří spoustu casu a nemusime resit jestli je to zdrave ci ne protoze to co vymysleli je! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, svačinu bohužel nestíhám, protože jsem dlouho ve škole nebo mám hned po škole trénink, takže se k jídlu dostanu až někdy večer a většinou se do mé malé kabelky skoro nic jiného kromě učení nevleze. Chci dodržovat zdravý životní styl, ale někdy jsem nucena zajít si do našeho bufetu a koupit si něco rychlého na jídlo, abych do večera neměla hlad a měla energii na trénink. Shake it mě zaujal jeho nutričními hodnotami, variantami příchutí, rychlou přípravou a že nezabere tolik místa, takže by se mi do kabelky vlezl. Zaujal me taky design shakeru, je to originální a neni to aspoň jen obyčejný průhledný shaker.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Kaci!
    Nejcasteji svacim ruzne domaci "zdrave" kolace, pecene i raw dorty, ale casto i smoothie z Tve kucharky, ktera ma cestne misto u me v knihovnicce (miluji pina coladu!). O Shake it jsem jiz slysela a zaujala me rychlost, vyzivove hodnoty teto svacinky a predevsim take to, ze pokud svacim v praci, tak je to spise "rychloakce" :D to by mi tento shake dost usnadnil :) Preji Ti krasny advent, Vanoce a at jste s Artym a Tobinkem spokojeni!
    Kristyna Kyhosova

    OdpovědětVymazat
  48. Irena Rozsypalová26. listopadu 2017 v 7:17

    Ahoj Kačí, nejčastěji je to jogurt prosvou nejrychlejsi pripravu v praci :-). Ale ted ulitavam na mandarinkach. Co me zaujalo tychla priprava prichute :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, svaciny skoro nejim...celkove je to ted horsi a jsou dny, kdy jim jen to, co zbyde po detech 🙈 Kdyz ale jedeme s mimcem na prochazku, tak mam v tasce vzdycky nejakou ovocnou kapsicku nebo banan...tak asi to :)
    Shake it jsem zaregistrovala pred par mesici na instagramu a libi se mi...i tim, ze je to Ceska firma a dala si zalezet i na vizualni strance.

    OdpovědětVymazat
  50. Já teď při lítání kolem holek na svačiny zapomínám, ale když už si vzpomenu, sáhnu po jogurtu, ovoci nebo si mixnu gravimilk s ovocem. Na tomhle nápadu se mi líbí právě ta rychlost přípravy ��
    Lucie Humlová

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,
    jako nutriční terapeutka vím, že svačinky jsou potřeba a patřičně je si užívám. Nejraději svačím nějaký kysaný mléčný výrobek s ovocem, sem tam proložené oříšky/semínky nebo oříškovým máslem na kousku pečiva. Občas tvarohovou pomazánkou se zeleninkou a většinou nechybí kafe na probrání po probděl noci se synáčkem :D Na Shake it už jsem koukala, protože mne právě zaujal (stejně jako Tebe) jako rychlá svačinka ke kočárku a právě i svým složením... Tento adventní dáreček mě v Tvém kalendáři zatím zaujal ze všech nejvíc :) A pokud nevyhraji, budu doufat, že mi ho nadělí Ježíšek :D

    OdpovědětVymazat
  52. Ja svacim s prckem hodne ovoce, kolacek nebo jogurt ;) na Shake it sr mi libi, ze je to rychle, vyzivne a ma to vtipny design ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Snažím se mìt vždycky něco s sebou, úplně nejlepší je jako první pomoc pro tyto případy banán.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, záleží na tom jestli mám večer čas si třeba svačinu nachystat. Když ano, tak už to stojí za to ☺ většinou toustíky ze šunkou, sýrem, k tomu nějaká zelenina nebo salátek. Ráda si taky dělám.ibcas těstovinový salát. Bohužel je ale čím dál tím více dní, kdy mám tak pilno, že svačinu řeším ovocem, přesnídávkou nebo kefirovým mlékem. Rada bych vyzkoušela zase něco nového, rychlého a hlavně zdravého 😊

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj.Jelikož jsem maminkou uz 11M synka Maxe...tak bylo pro ze začatku vlastne zase stihat svačinky..tak jak jsem byla zvykla..nejcasteji je to nejaka RAW tyčinka,mlečný vyrobek nebo nečo sladkeho s kavou treba špaldový kolač.Na Shake it se mi libi ten nadad te jednoduche pripravy,a je to napad dvou kluku rodinny což je potreba podporovat Ceske znacky!!

    OdpovědětVymazat
  56. Na svačinu mám většinou kousek ovoce. Rychlé a dobré

    OdpovědětVymazat
  57. Chodím na střední, ráno stávám brzo. Večer si většinou zapomenu nachystat svačinu a potom ráno seberu co vidím s jdu na autobus. No, většinou je to jablko nebo banán, jogurt a třeba müsli tyčinka. Občas místo jogurtu sáhnu pro přesnídávku:)) Jsou ale dny, kdy na svačinu ráno zapomenu nebo ji prostě nestihnu 🙈 to samé když jezdím na zápasy/turnaje, tam si nemůžu dát nic těžkého, aby se mi dobře hrálo a tak si raději nedám nic 🙈 Shake it jsem zaregistrovala na internetu, je super, že je firma z Česka!!! 😊 Moc se mi líbí i ten nápad, rozhodně bych to využila, je to super projekt!!! 😊❤

    OdpovědětVymazat
  58. Úplně nejraději svačím čerstvé smoothie, ale to je v práci dost komplikované. Proto se nejčastěji zakusuji do ovoce/zeleniny. V zimě, když potřebuji zahřát, často přecházím na ovesné kaše v hrnečku. Shake-it mě zaujali především svým složením - pouze čisté suroviny a nic navíc. Fandím jim, je to bleskurychlá, výživná svačinka a navíc bez lepku! :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, já jsem na sladké, takže slaná svačina není pro mě. Nejraději mám strouhaná jablka s mrkví, ořechy, hrozinkami, skořicí, medem a citronem. Ale někdy mám chuť zase na smoothie. Na shake it se mi líbí nejen ten design, ale i to, že je to opravdu hodně rychlá svačina :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Dobre ráno, jsem sama z dcerou a 2 holky vypravit rano do skoly a do prace a jeste k tomu pes je nekdy nadlicky úkol :-)), ale kdyz stihnu svačinu i pro sebe, miluju tyto 2 varianty: 1) jogurt-mléko-chia a slunecnice-med-ovoce , 2) cottage -tunak -bylinky (popr vajíčko ).... a kdyz nestihnu, tak aspon mandarinka nebo jablicko . Tyto nápoje neznám a nikdy jsem ani nic podobného nezkousela .. krasny den všem :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  61. Dobre rano, ja jsem s dcerou sama a vypravit 2 holky rano do prace a školy A k tomu pes je nekdy nadlidský úkol ...:-)), ale kdyz stihnu svačinu i pro sebe, miluju tyto 2 varianty : 1) jofgurt-mléko-chia a slunecnice- med-ovoce , 2) cottage-tuňák, bylinky -rajče nebo vajíčko ..a kdyz nestíhám , tak aspon mandarinka nebo jablicko . A pro vsechny případy mam v praci sušené datle a mandle :-) . Krasny den všem . Lenka

    OdpovědětVymazat
  62. Já nejčastěji svačim různé tyčinky, ať už musli nebo proteinove. Když je ale čas doma, tak si namíchám třeba tvaroh s marmeladou nebo třeba rychlý zeleninový salát. Shake it chci zkusit uz dlouho, zaujal mě design, příchutě a ten super nápad dát nám, věčně nestihajicim, nutričně hodnotnou a zároveň rychlou variantou pokrmu, který si zvládne namíchat každý za pár vteřin. :)

    OdpovědětVymazat
  63. Nejraději svačím kopu ovoce a k tomu něco malého, bohužel v poslední době vůbec nestíhám, takže jsem ráda, že si hodím do tašky raw tyčinku a tu v mezičase s ním. Jsem ostuda. :D Po shake-it pokukuji už delší dobu a myslím, že by mě to zachránilo od věčného hladu a hlavně - je to bez lepku! :-)

    OdpovědětVymazat
  64. Já nejčastěji svačím ovce všeho druhu, nejčastěji to sušené a k tomu oříšky. Bohužel v práci svačit nestíhám... Na Shake it mě zaujal jeho vtipný, ale přitom jednoduchý design a celkový nápad tohoto produktu.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Katko, tak ja většinou dojídám svačiny po mé 10m. dcerce. Většinou ji rozmixuji různé ovoce, ale je toho vždy víc, takže dojidam. Tento Shake it mě zaujal nejen krásným designem, ale take tou rychlostí,jakou můžu mít dobrou svačinu. A hlavně bych uvítala změnu. 😉

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Kačí, svačiny upřímně flákám, dopolední zvládnu jen něco do ruky na cestu s kočárkem, většinou banán nebo sušenku, a odpoledne obvykle nic. Určitě mě zaujala rychlost přípravy, český původ, samozřejmě zdravé ingredience, a fakt že by se mi shaker vešel do držáku na kočáru, abych svačila něco lepšího a hodnotnějšího než sladkosti. Z příchutí bych chtěla ochutnat red berries, miluju jahody.

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, já obvykle svačím nějaké ovoce nebo zeleninu, je to nejjednoduší, zdravé a rychlé :) Shake it bych chtěla vyzkoušet především proto, abych jej mohla porovnat s podobnými drinky - Manou, která mi hrozně nechutná :D přitom se mi tento koncept moc líbí a přijde mi opravdu praktický. Tak snad bude Shake it chutnat lépe :)

    OdpovědětVymazat
  68. eh... všichni tu píšou, že na svačiny zapomínají nebo nesvačí - no, já mám zase za den těch svačin asi deset :( přičítám to tomu, že kojím, protože mám celý den šílený hlad, ale ve skutečnosti dobře vím, že si jen nechci připustit, že jím humusně a málo vyváženě. nemůžu si pomoct!
    takže svačím většinou ochucený jogurt nebo tvaroh nebo ovoce - to je dopoledne, to se ještě držím, no ale po obědě? tak to je čokoládička (asi tak půlka denně), co ještě máme ve skříni - jee nachos, tak nachos se žervé, pak mám stejně děsný hlad, takže nějakou topinku s něčím, nejčastěji s nutellou, no... mohla bych pokračovat, ale asi byste ze mě omdleli. a okurka, mrkev a papriky v lednici čekají, čekají a čekají... :)

    OdpovědětVymazat
  69. Momentálně studuji na vysoké škole takže moje svačina je jedno jablko nebo banán. Většinou to dopadne tak, že mám až do večera než se dostanu domů hlad. Myslím, že by mi shake- it vytrhlo trn z paty. :-)

    OdpovědětVymazat
  70. Krásný den přeji :)
    Svačiny jsou takový oříšek. Většinou v ten čas spěchám nebo někam jedu či mám poradu a tam si člověk nemůže vytáhnout svačinu, že jo :)
    Ale většinou se snažím o něco rychlého, do ruky a vyváženého. Jako například ovoce, různé proteinové nebo musli tyčinky a tak.
    Tak tohle mi přijde strašně super. Vyvážené, rychlé, můžeš vzít kamkoliv a stačí jenom vypít a to i na poradě nebude vypadat špatně. Za mě určitě palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj. Jelikož mám malé miminko doma tak připravit si pro mě svačinu je někdy dost náročné. Ale mám rada jogurty a mléčné nápoje a když je nějaké to ovoce tak ovoce ☺️☺️

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Kačí,

    během dopoledne většinou nestíhám, ale za to odpoledne si to vynahradím :-) první svačinka je tak hodinu po obědě, a to si dám kávičku s něčím sladkým a potom za cca další dvě hodinky si dám nějaké pečivo se šunkou a zeleninou. Na shake it se mi libí design a hlavně složení produktů.

    Hezký den.

    Tereza Bayer

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Kačí,

    nejčastěji svačím ovoce nebo zeleninu. Někdy i jogurt nebo kukuřičný chlebík. Já totiž nestíhám do práce připravovat svačiny, což je škoda. Shake it vypadá jako skvělá kombinace pro svačinky a nestíhání příprav.

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj. Běžně svačím salát s nějakou bílkovinou (vajíčko, tuňák z knzervy..), ale tenhle nápad je absolutně geniální! Tak jednoduché! A vhodné i na let - připravit souchou směs do lahvičky a za kontrolou naplnit vodou z obchodu - to mě jako celkem častého letce velmi láká :)

    OdpovědětVymazat
  75. Nejčastěji svačím ve všední den v práci zeleninu, pěkně nakrájenou/oloupanou :) Obvykle okurku, jindy mrkvičku nebo papriku. Kromě toho si ještě dopoledne dám řecký jogurt, někdy s příchutí, někdy bez. Na nápadu těchto drinků se mi ale líbí to, že je všechno hned připravené a s chutnou příchutí, a přitom zdravé :)

    OdpovědětVymazat
  76. Svačiny jsou pro mě velmi důležité, protože mám vždycky hlad a přemýšlím čím, ho zahnat. Shake-it je ideální volbou pro zdravou a sytou svačinu :-)

    Děkuji za tip! Určitě si objednám :-)


    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  77. Bohuzel svacit ted nestiham. Jsem rada, ze stihnu obed mezi kojenim a prebalovanim. Tak tohle by muj problem mohlo vyresit :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj, svačiny moc nestíhám, ale když už tak většinou je tam ovoce, jogurt, smoothie nebo jak jinak než to co nesnědly děti :-)
    Shake it je skvělý nápad pro ty co na sebe v tomle ohledu zapomínají nebo spíš jsou líný jako já...prostě jednoduchá a chutná záležitost, která je navíc zdravá...

    OdpovědětVymazat
  79. Páči sa mi hlavne ten praktický nápad, v ablení je aj shaker takže máme celú výbavu na rýchlu desiatu, či olovrant hlavne ked máme počas dňa málo času,určite by som túto ochutnávku využila. Páči sa mi tiež to, že je to zdravé.

    OdpovědětVymazat
  80. Ahojky Kačí, když mám volno, tak nejraději si dělám ke svačině nějaké raw kuličky ve sladké verzi a ve slané jsem si teď oblíbila cottage sýr zamíchaný s nakrájenou šunkou.To je žrádlo 😈. Mám ráda rychlovky ke svačinám. A o pracovní dny (ranní,noční) moc svačit nestíhám, protože mě ani nenechají se v klidu najíst, ale pít u práce můžu, proto mě Shake it zaujal. Je to super věc jak mít přísun zdravých živin ikdyž děláte ve fabrice 😥

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj,
    Jsem sportovec a snažím se svacit 2x denně (dopoledne i odpoledne), ale nekdy když mám trénink od rána do oběda a odpoledne podobne tak to prostě nejde :(.. Protoze kdybych se na jedlá tak by mi pak bylo špatně. Ale když jsem ve škole tak nejčastěji a nejradši svačím dopoledne tmavý rohlík s lučinou a zeleninou (je to sice obyčejné ale me to proste chutna) a odpoledne si většinou dam nějaký jogurt nebo tvaroh s ovocem :).
    Na Shake It me nejvíce asi zaujalo to, že je to rychle, zdravé a hlavně to, že je to nutričně vyvážené a dodá to tělu to co potřebuje..když bych sla na trénink tak bych si mohla párkrát zahrkat a vypít a nemusela bych se bát, že mi bude špatně nebo že budu mít hlad.:)
    O Shake It jsem sice už slyšela, ale pouze jen ten jejich název. Až dnes jsem se o tom dozvedela co to vlastně je a ten napad tech dvou bráchů se mi vážně líbí takže tímto ti chcu moc poděkovat za ten článek :)
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  82. ahoj, svačit moc nestíhám a většinou jsem dlouho ve škole a pak mám ještě trénink a do mé malé kabelky se ani nic jiného kromě učení nevleze. Chci dodržovat zdravý životní styl, ale někdy abych měla energii na trénink, musím si koupit něco v našem bufetu a tam toho moc zdravého není. Na shake it mě zaujala rychlá příprava, nutriční hodnoty, varianty příchutí, zabere to málo místa, takže se mi to vleze snad i do kabelky a originální design shakeru.

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj,
    Jsem sportovec a treninuji opravdu často (5-6x týdne a pak soustředění), ale snažím se svacit odpoledne i dopoledne jenže když je trenink od ráno do oběda a pak i odpoledne tak se to moc nestíhá :( , ale když jsem jve škole tak nejradši a i nejčastěji tmavý rohlík s lučinou a zeleninou :)) je to sice obyčejné ale me to proste chutná :D...a odpoledne si dávám většinou nejaky jogurt nebo tvaroh s ovocem.
    Na Shake It me zaujalo nejvice, že je to rychle, zdravé a hlavne nutričně vyvážené a kdybych šla na trénink tak bych si párkrát zahrkala a nemusela bych mit strach, že mi bude špatně nebo že budu mít hlad..:)
    O Shake It jsem slyšela už dřív, ale az dnes jsem se dozvěděla co to vlastně presne je a ten nápad těch dvou bráchů se mi velmi líbí :)... Takze ti moc děkuji za tento článek :)
    Měj se krásně :))

    OdpovědětVymazat
  84. Skvely napad. Ne kazdy den mam chut a naladu vymyslet snidane a svacinky. Tohle je idealni pomocnik. Klukum fandim!

    OdpovědětVymazat
  85. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, bohužel moc často nesvačím, ikdyž vím, že je to špatně.. :/ není zo ani tak z málo času, nebo lenosti, ale že prostě nepociťuju hlad a tak do sebe přece nebudu cpát jídlo z donucení a to je dost špatně 😐 nápad shake it mě zaujal především proto, že chci se špatným stravovacím návykem něco udělat a tohle můžu "usrkávat" i v práci, na cestách a je to pro mě dobrý způsob jak si pomalu zvykat jíst i mezi snídaní a obědem, nebo obědem a večeří :) a taky mě dost zaujalo složení a příchutě :) Terka

    OdpovědětVymazat
  87. Aj ked ma drobec uz dva mesiace,nejak tie svaciny vacsinou nestiham, takze by som velmi odcenila nieco take rychle na pripravu a zaroven vyzivne.Petra Krutakova

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj, v jednoduchosti je to kouzlo a tomu fandim. Svacim vetsinou ovoce nebo neco sladkeho.

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj, v jednoduchosti je to kouzlo a tomu fandim. Svacim vetsinou ovoce nebo neco sladkeho.

    OdpovědětVymazat
  90. Ahooj :) Svačím jen málokdy, buď nemám hlad nebo zapomenu, ale když už, je to nějaké ovoce (hruška, banán, maliny...), oříšky nebo třeba nějaká raw proteinová tyčinka (ty miluju:DD ). Tyhle Shake It jsem už párkrát u tebe zahlédla, zjišťovala jsem si o tom na webu, ale nikdy jsem se nedokopala k tomu, abych je objednala :/. To složení vypadá skvěle, snažím se trochu omezovat sacharidy, a s bohatostí na bílkoviny to určitě skvěle zasytí :) Navíc je to praktické díky tekuté podobě, já mám třeba problém jít někde mezi lidmi a u toho něco jíst, nebo i ve třídě o přestávce, připadám si divně. Bylo by hrozně super vyhrát, ale i kdyby se mi nepoštěstilo, možná bych je v dohlednu objednala a zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  91. Ahojky Kačí.Mé svačiny zahrnují vždy nějaké rychlovky.Mám náročnou práci na směnném dvanáctkovém provozu a o volno pracujeme s přítelem na baráčku takže času málo. Ale když se poštěstí tak jablko, banán, předem připravené raw tyčinky a v posledni době cottage sýr s nakrájenou šunkou ale to málo kdy.Nejlepší je samozřejmě smoothie (tvou knihu mám 😈).Ale v zimě se mi do toho smoothie moc nechce, proto mi Shake it přijde jako super nápad na nový druh svačiny pro mě a i pro mého muže, který by si určitě dal čokoládový. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  92. Na Shake it se mi moc líbí, že během chvilky můžu mít připravenou zdravou a chutnou svačinku a že to má ještě designový obal, že ktereho srší dobrá nálada a energie, to je příjemná třešnička na dortu. Jinak já svačím s dcerou nějaké ovoce anebo když nestíhám, kupuju do venku nějaké pečivo do ruky, což bych chtěla omezit. Takže jdu asi rovnou objednat a když vyhraju, bude to navíc bonus :)

    OdpovědětVymazat
  93. Tak nejčastěji ani nevím. Podle toho co zrovna najdu, takže buď nějaké ovoce, zelenina se sýrem, jogurt nebo taky nic. Jako mamina dvou malých rošťáků (2roky a 4měsíce) to prostě někdy nestíhám a jsem ráda, že si dám oběd :D Ale to znají asi všechny maminky. Proto mě Shake it ohromně zaujal. Je to skvělý nápad :D Rychlých plnohodnotných svačin není nikdy dost.

    OdpovědětVymazat
  94. Pěkný den :-)
    Nejraději a zároveň nejčastěji svačím nějaké ovoce nebo müsli tyčinky. Na Shake it mě samozřejmě zaujala rychlost přípravy :-)

    OdpovědětVymazat
  95. Svačím většinou ovoce či zeleninu, na tomto se mi líbí že mám rychle zdravou svačinku. :)

    OdpovědětVymazat
  96. SVAČINKY, no jo jedno velké téma, jsem ráda, že jsem se naučila snídat :D takže svačinkovat se učím - snažím se vždy připravit alespoň nějaké ovoce a oříšky, něco co se dá hezky zobat při cestě s kočárkem, ale když to nestihnu, tak jsem bez a musí mi postačit voda, kterou mám vždy u sebe. proto je shake it super nápad, mohla bych si sváču umíchat hned na cestě :) čerstvá,zdravá a ještě výživná :)

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Kačí, moje úplně nejčastější svačina je kus ovoce, většinou banán, musli tyčinka, kus zeleniny ale někdy i něco daleko méně zdravého, třeba pečivo s pomazánkou a ředkvičkou (to miluji). Na Shake It oceňuji rychlou přípravu a to krásně vyvážené.

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, já plně kojím, takže snim opravdu na co přijdu. Nejčastěji ruzné tyčinky z DMka. Shake- IT už jsem měla a jablečná příchut s kokosovym mlékem je top :-) Jinak do čokoládové sypu rovnou granko :-)

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj, já plně kojím, takže to řeším ruznými tyčinkami z DMka. Shake-IT už jsem měla a jablečná příchut s kokosovym mlékem je nejlepší. Jinak do čokoládové příchute sypu rovnou granko :-)

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, nejraději svačim tvaroh s ovocem ale moc času na to není. Shake It je skvělý nápad, nejlepší je že je vyrobený v Česku a obsahuje jenom přírodní suroviny.

    OdpovědětVymazat
  101. Na svačinu většinou zapomenu nebo si dám jen nějaké ovoce, asi to nedělám moc dobře, ale snažím se to změnit, ale moc mě to nejde. A tohle mě zaujalo právě tím jak je to hrozně jednoduché a vodu i mléko máme doma vždycky.

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Kačí, nejčastěji a nejraději svačím ovoce nebo nějakou zeleninu. Ale když zrovna nemám nic po ruce, vyřeším to nějakou zdravou tyčinkou.

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, svačiny si dělám opravdu bohaté, protože mezi skolou a treninkem nemám čas se stavit doma na obed. Většinou je to salát+smoothie+ovoce/zelenina+ovesné sušenky+2 plátky toustovaneho celozrnneho chleba. Na konceptu ShakeIt mě zaujala rychlost a jednoduchost pripravy, a jelikoz casto cestuji, neco takoveho by chtela v praxi opradu vyzkouset.
    Měj se hezky, Magdalena

    OdpovědětVymazat
  104. Nejraději svačím ovoce nebo zeleninu :)
    Shake It bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  105. Nejraději svačím ovoce, ořechy, čokoládu (ups, jako kojící matka snad můžu ;-)) nebo kousek sýra. Moc ráda bych vyzkoušela toto "vesmírné" pitíčko! :-) Martina

    OdpovědětVymazat
  106. Nejradeji neco dobreho a rychleho, nejcasteji ryzove chlebicky macene v cokolade. :) Zaujalo me zdrave slozeni a rychla priprava, coz jako student ocenim. :)

    OdpovědětVymazat
  107. bohužel na sváči nemám během dne čas.. ale shake it mě zaujal, vypadá to snadně a rychle :)

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kačí,
    k svačině nejčastěji jím zbylou polovinu ovesné kaše z rána nebo nějaké ovoce (nejraději asi banán a v poslední době jsem si oblíbila také mandarinky). Vzhledem k tomu, že studuji na vysoké škole, je pro mě příprava něčeho pracnějšího prostě nemyslitelná. Ráno si raději přispím.
    O shake it jsem samozřejmě už slyšela a četla, ale ještě jsem neměla tu možnost ho sama vyzkoušet. Jsem otevřená novým výrobkům a ráda testuji nové potraviny. Navíc mi to přijde jako super nápad, ideální právě pro vytížené osoby. Ráda také podpořím výrobce z České republiky, přeci jen je to ta naše krásná země, že.

    OdpovědětVymazat
  109. Nejčastěji a vlastně i nejraději svačíme se synem čerstvé ovoce. Zaujala me rychlost a jednoduchost pripravy :)
    s pozdravem
    Samcová Aneta ane.tte@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Já svačím hlavně kávu a instant oats od my protein s kakaem,chia, hořkou čokoládou nebo oříšky. Ale když nestíhám, tak to hodím do šejkru s víc vodou a vypiju to :) takže tohle by byla pro mě super varianta :D přeji ti hezký den Kačí

    OdpovědětVymazat
  111. Kačí, máte opravdu nádherný hnědý kabát!! :-) :-D
    Jinak v poslední době moc nesvačím, jsem ráda, že se při pauze mezi přednáškami ohřeji krabičku s obědem a na svačiny většinou není ani pomyšlení :D
    Dříve to bylo ale dopoledne například ovoce s jogurtem a ještě třeba müsli, odpoledne například žitný chléb s lučinou a šunkou :-)
    Na projektu shake it mě zaujala především rychlost přípravy, vypít po cestě například do té posilovny, nebo při cestě někam autem, nebo taky při při krátkých pauzách na univerzitě mezi přednáškami :-)
    Mějte se krásně, Kač :-)

    OdpovědětVymazat
  112. Svačiny moc nestíhám, spíš zapomínám. A hlavně zapomínám doplňovat proteiny. Ráda bych vyzkoušela tuto novinku- a ta láhev- super!!!
    tetazlata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. ahoj, ted (od srpna) se snažím na svačiny nezapomínat a co jím ted fakt řeším- svačím rozmanitě, aby se mi to prostě nepřejedlo - např. jogurt, či jogurtové nápoje, acidofilní mléka k tomu ovoce nebo jen ovoce, někdy zase zeleninu, tmavý chléb, gervais, pomazánky, někdy smoothie, jindy si dám kousek upečeného domácího koláče :-) na tomto produktu se mi libí, že je to vyvažené jídlo, a ryhle připravené a může se konzumovat kdekoliv i za chuze- coz jako double maminka fakt ocením :-) Bára
    (barbora.budakova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  114. Svacim to co je grovna doma,nejradeji sladke.... Zaujala me rychlost ;-) Hanka Kju

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj Kaci, teď nejvíce snídam vajíčka a nebo nějakou kaši s ovocem. Na Shake It me zaujal koncept rychle snídaně, protože když spáchám tak beru jen ovoce do ruky a toto by se hodilo ;-)

    OdpovědětVymazat
  116. Zdravé a nutricně vyvážené svačiny bohužel nestíhám a Shake it mě příjde jako výborné řešení.
    Kateřina Volná

    OdpovědětVymazat
  117. Svačím nejčastěji ovoce nebo jogurt, většinou bohužel preferuji, aby to bylo rychlé. Takže Shake -it bych využila díky rychlé přípravě svačinky :)

    OdpovědětVymazat
  118. Bohužel je to vždycky nějaká nezdravá rychlovka z automatu - bageta a podobně ráno totiž nikdy nestíhám shake it bych stihnout mohla kdybych ho měla 😀

    OdpovědětVymazat
  119. Ahooj Kači, jelikoz mívám svačiny většinou někde po cestě, tak většinou volím nějakou zdravou raw tycinku s ovocem či jogurtem :) Takže tento drink mě opravdu hodně zaujal, díky tomu, jak je rychle hotový, zdravý a hlavně ideální na cestu :) Hezký den Jana Mandíková :) mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Zapomínat nesmím, protože pokud jsem bez jídla, je ohroženo moje okolí��
    Jsem nevrlá a protivná, takže si radši den dopředu svačinu nachystám��
    Moc se mi líbí, že jse vše rychle připravené a vyrazit☺
    tereza.sebestova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj!
    Nejraději svačím mléčné výrobky (jogurt, zákys, kefírové mléko), na myšlence Shake-it mne zaujalo to, jak je to praktické - na rozdíl od jogurtu, si to může člověk sníst (vypít:) kdykoliv a kdekoliv za pochodu.

    Měj se hezky!
    Nina

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, ja sa s hanbou priznávam, že pri mojom skorom vstávaní svačinu nestíham a úplne cítim, že pre môj organizmus to vôbec nie je dobré. Na shake-it ma teda zaujala rýchla príprava a jeho praktickosť - prášok si môžem nasypať už večer a ráno ho len zalejem a vezmem so sebou. Presne to by bolo pre mňa úplne ideálne :)
    Naty

    OdpovědětVymazat
  123. Konečně soutěž i pro mě, takže jdu do toho! Nejčastěji svačím ovocný jogurt, který prodávají nedaleko od nás na farmě, ale když není čas si tam pro něj dojet, tak si dám plátek (nebo 2) žitného chleba s domácí marmeládou bez cukru. Na Shake-it je super zejména, že není plné umělotin a cukru a dá se konzumovat prakticky kdekoliv!

    OdpovědětVymazat
  124. Nejcasteji popadnu ke svacine ovoce nebo smes orisku. Shake it me zaujalo svym slozenim a rychlosti pripravy. Urcite to chci vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
  125. Nejcasteji popadnu ke svacine ovoce nebo smes orisku. Shake it me zaujalo svym slozenim a rychlosti pripravy. Urcite to musim vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
  126. Tak to vim naprosto přesně,banány❤❤❤❤ zdenka Hrubčíková

    OdpovědětVymazat
  127. Se svačinami mám občas problém, protože si je připravuji jak kdy, a pak to většinou skončí nějak sladkou čokoládovou tyčkou, nebo sušenkou v lepším případě ovocem. Shake it zní jako zajímavý a zdravější nápad svačiny ;-)

    OdpovědětVymazat
  128. Jako mnohé, taky zapomínám na svačiny a pak mám chuť na všemožné. Tahle rychla svačina by tento problém vyřešila, rychlá, chutná, zdravá 😊

    OdpovědětVymazat
  129. Svačím obvykle ovoce nebo když někdo upeče tak dám přednost buchtě. Na shake it se mi moc líbí obal a to že je obsahem ovoce prošlé mrazem takže nepřijde o žádné vitaminy a chuť. Urcite to musím vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Kacko, svačiny většinou nestíhám, protože to moje petimesicni zlatko mne nenechá, ale je to špatně, protože kojim. Kdyz vynechám svačinu většinou mam pak tendenci dohánět energii rychlými cukry a moje postava si zoufa. Této koncept mi přijde naprosto ideální nejenom pro maminky, které mají skutečně napilno, ale i pro všechny ostatní, kteří nestíhaji, ale chtějí dát svému tělu to nejlepší. Což kousek čokolády opravdu není. Ja vim, stydím se. :) Vendy Cerna

    OdpovědětVymazat
  131. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  132. Ke svačině mám většinou jogurt, ale není to vždy úplně praktické, už několikrát se mi ho podařilo rozmáčknout v kabelce a to je pak nadělení. Shake it by mohla být dobrá pomoc. Musím ho určitě vyzkoušet, nejvíc mě láká ten borůvkový. :) Mějte se hezky.

    OdpovědětVymazat