MATCHA SMOOTHIE BOWL

Konečně se dostalo i na ty, kteří nemají děti a věci s nimi spojený je nebaví. Dnes to bude o jídle, takže zvolejme Haleluja :-)
Nedávno mě oslovila firma Philips, že by chtěla věnovat do soutěže jejich mnohými vychvalovaný smoothie maker Philips Avance Collection v hodnotě 4 199 Kč. Já měla tu čest ho vyzkoušet a mohu za sebe říci, že je opravdu skvělý. Hlavní věc, která mě na něm baví je, že spodní část nádoby, kde jsou nože jde odmontovat a tedy dobře vymýt. Nádoba je skleněná, takže je poměrně těžká, ale na druhou stranu odolná vůči všelijakým oděrkám a tak mixér vypadá i po dlouhém používání jako nový. Mixovala jsem v něm několik smoothie a to se semínky, s kostkami ledu či s ořechy a vše důkladně rozmixoval. Výkon má obrovský, takže na výrobu například domácího oříškového másla bude také skvělý.
Nejprve jsem pro vás připravila recept na jedno smoothie, které vás zaručeně nakopne. Takže si ho běžte připravit, posaďte se, napijte a čtěte dál :-)

MATCHA SMOOTHIE S BANÁNEM A KOKOSEM

Doba přípravy: 5 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 1

INGREDIENCE:
  • 1 lžička matcha tea
  • 1 zralý banán (nejlépe mražený)
  • 1 kelímek hustého bílého jogurtu
  • 2 lžičky kokosu
  • pár kostek ledu
  • popřípadě troška mléka na naředění
  • na ozdobu: kokos, banán, maliny, vlašské ořechy, jáhlové pukance
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Do mixéru vložíme jogurt.
 Přidáme kokos.
 Dále matchu.
 Také banán.
 Popřípadě dolijeme trochou mléka a přidáme led.
 Umixujeme do hladka, nalijeme do misky a nazdobíme.
Máte umixováno? Tak jdeme soutěžit...

Informace o soutěži:
Chvilku jsme vymýšleli, jak vás do soutěže zapojit, aby to byla trochu (trochu více) zábava a nakonec jsme vymysleli "putovní mixér".

O co tedy půjde?
Na Instagramu jsem dnes nahrála fotku tohoto receptu a pod něj mi napište, proč byste si tento mixér přáli a také, jaký smoothie máte úplně nejraději. (POZOR! piště to na Instagram, NE sem). Pak stačí sledovat na Instagramu stránku @philipscz.
Za týden z odpovědí vylosuji  4 soutěžící a vyhlásím je u nové fotky tohoto receptu (aby se vám to dobře dohledávalo).

Proč ale putovní mixér?
Tito čtyři soutěžící mi zašlou svojí adresu, já jim na ni pošlu tento mixér. Postupně si ho vyzkoušíte, vymyslíte svůj vlastní recept na smoothie, vyfotíte ho, publikujete na svůj Instagramový účet, fotku označíte @philipscz, @smooth.cooking a přidáte hashtagy #putovnimixer a philipscz. A ještě přidáte svůj názor na robot na tuhle stránku.

Až to nahrají všichni 4, tak bude vybrán jeden nejlepší, který vyhrává úplně nový smoothie maker Philips Avance Collection.
Ostatní tři soutěžící obdrží 25% slevu na e-shop Philips a tritanovou mixovací lahev k mixéru Avace Collection. Takže každý vyhrává :-)

Co teď?
Neváhejte a utíkejte na můj Instagram ZDE a zapojte se. Těším se na vaše odpovědi a následně na vaše recepty a fotky.

S láskou vaše Kačí a Philips
VYHLÁŠENÍ 7. ADVENTNÍ SOUTĚŽE
1. Adéla Loskutová


Prosím vítězku, napiš mi na mail smoothcooking.cz@gmail.com a do předmětu dej 7Adventní soutěž. Domluvíme se na předáni výhry.

#ad


1 komentář:

  1. Ahoj Kačí, miluji jakýkoliv smoothie bez něj ráno nezačíná, přítel nestačí nakupovat ovoce a zeleninu 😂. Mám ráda všechny druhy a hodně mi k tomu pomáhá tvoje kuchařka na smoothie.

    OdpovědětVymazat