11. ADVENTNÍ SOUTĚŽ

Víkend utekl jako voda a my jsme se přehoupli k předposlední adventní soutěží. Jak jsem psala, možná ještě nějaká bude v prosinci, ale to už bude takový bonus. I tak doufám, že jsem vám přinesla zajímavé výhry, které potěší nejednoho pod stromečkem.

Dnes budeme soutěžit o další knížku, ale tentokrát to nebude autobiografie, ale kuchařka. A jaká!
S prvním dílem kuchařky Príbehy z kuchyne jsem se setkala asi tak před rokem. Pamatuji si tu chvíli, kdy jsem na ni narazila. Bylo to totiž skrze video. To video bylo tak krásně natočené, že jsem měla pocit, že jsem v něm s holkami a užívám si to jejich vaření, pečení a hlavně ujídání naprostých dokonalosti.

Je točené ve stejném duchu, jako jsem chtěla mít svojí první kuchařku. Je to totiž naprosto útulné, neškrobené a jednoduše domácí. Mně to nevyšlo, ale holkám jo. A proto jsem neodolala a zanedlouho jsem kuchařku měla doma.

To video vám sem dám, ať chápete, co tím myslím.
Když mi kuchařka dorazila domu, tak jsem byla doslova nadšená. Video odkazovalo přesně na to, co naleznete v kuchařce. Jsou tam domácí recepty z místních surovin, vše snadné, neškrobené, jak já říkám, není to sterilní jídlo. Je přesně takové, jako bych čekala u babičky v chalupě nebo u mamky, když k ní přijedu na oběd. Jsou tam ale super tipy na výborné snídaně, dezerty, hlavní jídla, prostě vše, co by měla dobrá kuchařka obsahovat.
Od té doby jsem sledovala holky na Instagramu. Před nedávnem přišla zpráva, která mě hooodně potěšila. Před Vánoci vyjde druhé pokračování. Paráda, zajásala jsem!
Jakmile šla kniha do tisku a objevila se na pultech v knihkupectví, tak mi holky napsaly, zda bych chtěla dát jejich knihu do soutěže. Neváhala jsem ani vteřinu. Jako jsem moc ráda podpořila Terku a její Šlehačková oblaka, tak jsem neváhala ani vteřinu a rozhodla se podpořit Príbehy z kuchyne 2.
Ještě k tomu Instagramu. Pokud jste neklikli na jejich profil a nedali sledovat doteď, tak to udělejte ihned teď. (Martina ZDE a Marta ZDE) Neznám totiž moc krásnějších profilů, jako mají holky. O to více nechápu, jak mohou mít tak málo sledujících. Takže je pojďme podpořit a uvidíte, že vám to skrze jejich fotky a recepty ihned vrátí.
Už jste napjatý, jaká ta kuchařka je? Už jí chcete držet v ruce a listovat jejími stránkami? Ano? No tak to nebudeme protahovat a jdeme na to...
A CO PRO TO MUSÍTE UDĚLAT?
Napište mi, jaký recept z blogu www.thestoryofacake.sk nebo www.stvoryzkuchyne.sk byste si nejraději dali.

VÝHRA
1x kniha Príbehy z kuchyne 2

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE
Soutěž bude ukončena a vyhlášena spolu s 12. Adventní soutěží.

VYHLÁŠENÍ 10. ADVENTNÍ SOUTĚŽE
1. Dominika Vaňková
2. Blažena Novotná
3. Eva Dozbachová

Prosím vítěze, napište mi na mail smoothcooking.cz@gmail.com svou adresu  a do předmětu dej 10Adventní soutěž. Domluvíme se na předáni výhry.

A to je vše. Budu se moc těšit na vaše odpovědi.

Krásný den
s láskou vaše Kačí, Marta a Martina


124 komentářů:

  1. Momentálně bych měla chuť na ty jejich okouzlující cupcaky :) Andrea Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju těstoviny a lososa, takže u mě vítězí "Domáce tagliatelle s avokádovo – špenátovým pestom a lososom" z blogu http://stvoryzkuchyne.com/domace-tagliatelle-s-avokadovo-spenatovym-pestom-a-lososom/ :))

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký den, miluju kuchařky a vždy si přeju nějakou novou pod stromeček, tahle vypadá moc pěkně. Z receptů bych si dala třeba panna cottu z bílé čokolády s malinami. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. dobry den, ja bych si dala kari ze sladkých brambor, kuřecího masa a cizrny, to vypadá opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem strašně na sladké. A miluju i bezlepkové koláče. Úplně se vidím u filmu pod dekou s teplým čajem nebo kakaem a k tomu bezlepkový hruškový koláč s čokoládou. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Kači, nejradši bych si udělala ty jejich skvele vypadající cupcaky ☺️

    OdpovědětVymazat
  7. Kucharka vyzerá krásne radosť ju vyhrat’, z receptov ma zaujala najviac cviklivá torta vyzerá veľmi chutne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, tato soutěž mě moc potěšila, protože blog stvoryzkuchyne sledují už dlouho a patří mezi me nejoblibenejsi. Jak píšete o tom lákavém videu, tak mě stejně tak lakaji ty jejich úžasné fotky všech receptů, kterých jsem už zkoušela mnoho. A jak se ptáš, Co by jsme si dali, Tak já určitě jeden z RAW dekretů, jelikož jsem ještě nikdy takový dezert neměla a ráda bych ho vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kačí,

    hmm, dala bych si nejlépe hned rebarborovo-jahodový páj. Nanuky i matcha dort vypadá božsky. Já nesnesu typické dorty, krémy a hodně másla mi dělají špatně. Proto jsem si hodně oblíbila přípravu cheesecaků.

    Mějte se krásně!
    Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Já rozhodně čokoládový cheesecake s balsamoco jahodami...mňam :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Kačí, vzhledem k blížícím se Vánocům a mé lásce k marcipánu bych si aktuálně nejvíce dala Marcipánové popraskance.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný den přeji, nejraději bych si dala asi řepový čokoládový dort, který tedy i pravděpodobně vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Momentálně bych si nejraději dala Palacinku z Rúry:)))...já ji ještě nikdy neměla, tak by mě moc zajímalo, jak chutná oproti té obyč:)
    Lenka Fořtová

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj :) kuchařka mi padla do oka hned na první pohled a jelikož mám doma akorát jednu kuchařku ještě po mamce, určitě by mi tahle krásná udělala velkou radost. No a protože se blíží Vánoce, rozhodně bych chtěla ochutnat od The Story of a Cake úžasný recept na Baileys perníkový cheesecake, to musí být naprostá bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  15. The Story of a cake je přesně ta stránka, která vyvolává chuť jít okamžitě nakoupit a začít vařit/péct. Mám teď "kozí" období, tak bych ráda vyzkoušela Slaný tvaroháč so špenátom a kozím syrom a nebo, když už je venku ta vlezlá zima, bych vyzkoušela Perníkový trhací chlebík. Vážně musím vybrat jenom jeden? :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Video je parádní. Nejvíc bych si dala Perníkové cupcakes se skořicovým krémem.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Kačí, soutěž o kuchařku, to je pecka. Miluju kuchařky, sbírám je a ráda zkouším nové věcičky - sladké, slané, zdravé, hříšně nezdravé - podle chuti a nálady :D Na první pohled mě zaujal recept na rebarborový tvaroháček (rebarboru miluju, její sezona je tak krátká...) http://www.thestoryofacake.sk/rebarborovy-tvarohacik/
    a nebo potom vegetariánský burger s pološtiepkem http://stvoryzkuchyne.com/vegetarianske-burgre-s-polostiepkom/
    Měj se krásně a pozdravuj Tobínka ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Zbožňuju dorty, takže nejraději bych okusila “Silvestrovský kokosový dort”!:)

    OdpovědětVymazat
  19. Já už mám na instagramu věky uložené toustíky s karamelizovanými hruškami. Ale bohužel nejsem schopná vstát o 15 minut dřív a připravit si je! Ale jednou na to určitě příjde čas:))
    Zuza Slováková

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem sice hrozně na sladké, ale jelikož jsem ted nemocná, tak bych si dala nejradši Mrkvovou Polievku so Sladkým Zemiakom a Zázvorom! <3 Mimochodem děkuji za krásný tip a sdílím tvou touhu, abych měla takhle krásná videa, fotky nebo už jen blog jako ony. Musím tedy říct, že z tvých receptů ale čerpám každý den a že toto mi to asi jen tak nenahradí. Kuchařka je krásná a ráda bych ji měla doma :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Kaci, ja bych si nejradsi dala knedlicky Gyoza :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ja by som si momentalne najradsej dala pernikove cupcakes so skoricovym kremom..mnam :-) Petra Krutakova

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Kačí,

    oba blogy jsou plné lákavých receptů a krásných fotek a proto bych si dala z každého něco. Od stvoryzkuchyne.com bych si vybrala maďarské zemiakové langoše a od thestoryofacake.sk vanilkovú tortu s bazovým krémom.

    Hezký den.

    Kristí

    OdpovědětVymazat
  24. Já bych si nejradši dala Vegetariánský burger s pološtiepkom. Burgery miluju! I když jsem masožravec, mám ráda i ,,odlehčené verze" masových jídel a čím dál víc vyhledávám vegetariánské (někdy i veganské) alternativy. A tento hambáč je fakt k nakousnutí. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Kačí,
    musím říct že všechny recepty vypadají lákavě! Je těžké vybrat "pár", které bych si chtěla ukuchtit :D Ale musím zmínit Slaný tvaroháč se špenátem a kozím sýrem, protože miluji kozí sýr! A naprosto dokonalý mi přijde Jablečný koláč z The Story of a Cake! Spojení jablek, oříšků a čokolády? To je pro mě ideální koláč na už blížící se zimní počasí a dlouhé dny,které plánuji trávit pod dekou s čajem a dobrou knihou.
    Kuchařka se mi moc líbí,myslím si že nabízí plno dobrých a zdravých receptů :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ja bych si pochutnala na boruvkovych extra cokoladovych brownies. :-P

    OdpovědětVymazat
  27. http://www.thestoryofacake.sk/karamelizovane-hrusky-na-toaste/ miluji snídaně a tohle je můj plán na víkend, mňam!

    OdpovědětVymazat
  28. Moc me zaujal makový koláč s jablkovou moukou z webovek the story of a cake. Mňam! Poslední dobou miluju snad vše s mákem.

    OdpovědětVymazat
  29. Zuzana Komůrková27. listopadu 2017 v 19:40

    Mám moc ráda Stvory z kuchyně! Nejen kvůli jídlu, ale i kvůli úžasným fotkám přírody. Kombinace úžasného jídla a cestování je přímo dechberoucí. Z receptů bych si aktuálně vybrala Kari zo sladkých zemiakov, kuracieho mäska a cíceru, protože na sladké moc nejsem :)

    OdpovědětVymazat
  30. Sliny se mi zbíhají snad ze všech receptů, ale zvlášť mě zaujal MALINOVÝ CHEESECAKE S BÍLOU ČOKOLÁDOU ♥

    OdpovědětVymazat
  31. Sliny se mi zbíhají snad ze všech receptů, ale zvlášť mě zaujal MALINOVÝ CHEESECAKE S BÍLOU ČOKOLÁDOU ♥

    OdpovědětVymazat
  32. No tak já mám dilema, ze Story of Cake bych si dala nejraději všechno 😁 ale vyhrává u mě nektarinkový tart a rybízový koláč s ricottou ❤️

    OdpovědětVymazat
  33. Óóo, další skvělý foodblog, děkujeme za typ.. Tak já bych šla jistojistě do Perníkového trhacího chlebíku ze špaldovky vonícího perníkem, brusinkami a máslem - jako navnazení na cukroví, protože už z těch fotek ta Vánoční atmoška strašně voní :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Kačí, miluju 'kuchařky s duší' a listování v nich, hlavně když mám hlad:-) Profil holek už sleduji nějaký ten čas a vyzkoušela jsem i pár jejich receptů. Nejvíc mně zachutnal slaný koláč se špenátem a kozím sýrem a jablkový koláč. Zdravím a přeji hodně zdraví... Dáša

    OdpovědětVymazat
  35. Prvně jsem se podívala na www.thestoryofacake.sk a zaujaly mě kategorie cheesecakes, protože je zbožňuju a vianočné, protože mě už naplno pohltila vánoční atmosféra... Letos poprvé s miminkem, tak se na Vánoce chystám ve velkém stylu. A ejhle našla jsem recept na Baileys perníkový cheesecake :-) takže tento sladký recept vede. Na http://stvoryzkuchyne.com/ mi zase padla do oka mrkvová polievka so sladkým zemiakom a zázvorom, protože v tomto listopadovém období polévky miluju a všimla jsem si, že skvěle zahání jakoukoliv chmuru. Recept je jednoduchý, takže zítra nakoupím suroviny a jde se na věc. Jsem ráda, že na blogu prezentuješ i jiné blogerky, díky tobě se mi tak otvírá svět kulinářských dobrot, které si pak připravuji doma. Tvoji smoothie knížku už mám, teď by se mi líbila další kuchařka do knihovny :-) Měj se krásně, užívejte si s rodinkou blížícího se adventu a jezděte do Brna. Je to moje rodné a nejoblíbenější město.

    Nikola Černá

    OdpovědětVymazat
  36. Vybrat jeden, nejlepší recept, který bych chtěla ochutnat, je velice těžké. Ale protože mám před Vánoci narozeniny, zaujal mě Kokosový silvestrovský dort. Ten mít k narozeninám, tak jsem šťastná jak blecha. http://www.thestoryofacake.sk/kokosova-silvestrovska-torta/

    OdpovědětVymazat
  37. Vybrat jeden nejlepší recept, který bych chtěla ochutnat, je velmi těžké. Ale protože mám před Vánoci narozeniny, okouzlil mě Kokosový silvestrovský dort. Takový dostat k narozeninám, tak jsem šťastná jak blecha. http://www.thestoryofacake.sk/kokosova-silvestrovska-torta/

    OdpovědětVymazat
  38. Wooow, tak všechny recepty ze Story of a cake (a spousta ze Stvory z kuchyně) vypadají naprosto skvěle a neotřele. Padl mi ale do oka Makový koláč s avokádovým čoko krémem (Story of a Cake), který asi udělám na první slavnostní adventní oběd i kvůli toho, že je bezlepkový. Tchyně je celiak, takže inspirace se vždycky hodí. Jana Langrová

    OdpovědětVymazat
  39. Podle obou moc ráda peču a nejraději mám špaldovo-cuketový perník a nebo jsem teď dělala matcha cheesecake a ten byl taky výborný, že bych si ho teď dala :)

    OdpovědětVymazat
  40. Hlavní chod - http://stvoryzkuchyne.com/domace-tagliatelle-s-avokadovo-spenatovym-pestom-a-lososom/
    a dezert (protože už jsem vánočně naladěna) - http://www.thestoryofacake.sk/pernikovy-trhaci-chlebik/
    Děkuji za tipy, holkdy mají opravdu krásné instagramy! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Kačí, děkuji za tip na skvělý blog. Já osobně bych si upekla rebarborovo-jahodový páj, protože miluju rberbotu a křehké těsto.

    OdpovědětVymazat
  42. Hezký večer přeji, blog už sleduji delší dobu a při každém novém receptu se mi sbihaji sliny. Nejraději bych ochutnala Cheesecake kostky s vinovymi svestkami, které vypadají úžasně. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  43. Hezký večer přeji, blog už sleduji delší dobu a při každém novém receptu se mi sbihaji sliny. Nejraději bych ochutnala Cheesecake kostky s vinovymi svestkami, které vypadají úžasně. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  44. Celá rodina je na sladké na nejvíc mě zaujal a rada bych si dala jablečná koláč s malém hned mi padl do oka .

    OdpovědětVymazat
  45. Ooo můj božeeee, mají skvělé recepty a tahle kuchařka je dokonalá, moc bych si nějakou takovou přála. Jinak jelikož je podzim, dostala jsem chuť na jejich karamelizovane hrušky na toustu, to musí být mňamka třeba na nějakém dobrém křupavém chlebíku ��������, a nebo, jelikož miluju čokoládu a kakao, tak bych si hned dala ten krásně vypadající kakaový chia pudink ����

    OdpovědětVymazat
  46. Oooooo muuuuuj božeeee, mají fakt skvělé recepty a krásnou kuchařku, přesně takovou bych si moc přála. 🙏🏼Jinak, jelikož je podzim, tak jsem dostala hroznou chuť na jejich karamelizované hrušky na toustu, to musí být taková mňamka třeba na nějakém domácím chlebíku 😍🍁🍂🍐. A protože miluju čokoládu tak bych si hned dala ten krásně vypadající kakaový chia pudink 😍🍫 MŇAAAM !!!

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj!
    Momentálně mám šílenou chuť na marokánky!!! vypadají božsky :)http://www.thestoryofacake.sk/marokanky-vianocna-vyzva-sweet-family/

    Nina Kožíšková

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji už nějaký čas a vždy se kochám. Některé recepty už mám i vyzkoušené. A zrovna teď, když se blíží ty Vánoce, bych si dala Baileys perníkový cheesecake.
    Hezký den přeji.
    Veronika V.

    OdpovědětVymazat
  49. Miluji vše sladké a ráda bych si pochutnala na úžasnéě vypadajícím tvarohovým cheeescakem s bílou čokoládou a zeleným čajem :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Dobrý den, tak já bych si dala hříšně čokoládové wafle. Hezký den Pavlína Jarolímková

    OdpovědětVymazat
  51. Moc děkuji za možnost soutěžit. Čokoládový cheesecake zní skvěle!

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Kačí,
    vzhledem k blížícím se Vánocům u mě určitě vedou špaldové kokosky. Kombinace kokosu a této vynikající mouky na pečení bude dokonalá a už se moc těším, až si s rodinkou pochutnáme.
    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  53. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Kači,
    moc ráda bych připravila na Vánoce špaldové kokosky. Kokos miluju a špaldovku na pečení používám moc ráda, proto věřím, že tato kombinace bude dokonalá. Mňam!
    Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Panebože, tak tuhle stránku jsem snad ani neměla objevit, dala bych si totiž úplně všechno! Vzhledem k tomu, že jsem těstovinová, tak mě nadchly Domáce tagliatelle s avokádovo – špenátovým pestom a lososom a k tomu jako sladkou tečku na závěr bych ochutnala Panacottu z bielej čokolády s malinami ♥

    Kačí, děkuju za tip!

    klara.canova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, ted bych si dala ten dortik na uvodni strance. Mnam, asi pujdu neco upect.

    OdpovědětVymazat
  57. Všechny recepty vypadají tak krásně a tak jedle, že je to hodně těžká volba :D The story of a cake znám, už párkrát jsem i něco z této stránky připravovala ;) ale pokud bych měla vybrat, tak mě láká ta tiramisu zmrzlina a raw arašídovo čokoládový koláček.. ale taky v tomto období miluju polévky a hodně mě zaujala ta mrkvová polévka se sladkým zemákem a zázvorem <3 Mějte hezký den a děkuji za tip, Petra Galetková

    OdpovědětVymazat
  58. Milá Kačí,

    já mám doma ještě zbytky uskladněných hrušek a tak se budu muset vrhnout na HRUŠKOVÝ KOLÁČ S ČOKOLÁDOU ♥ Ach, to bude krása. V prosinci již pak moc nepeču dezerty a buchty, protože se vrháme na vánoční cukroví, tak si to musím ještě teď užít ;)

    OdpovědětVymazat
  59. Keďže sa nám pomaly ale isto blížia vianoce, tak určite niečo vianočné ako napr. perníkový trhací chlebík alebo vianočné špaldové kokosky.

    OdpovědětVymazat
  60. Já bych si dala Cheesecake kostky s vínovými švestkami=)
    Marie Škopíková

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Kačko :) dala bych si Marokánky (http://www.thestoryofacake.sk/marokanky-vianocna-vyzva-sweet-family/) - víš proč? Protože ať mám recept jakýkoliv, nikdy se mi nepovedou a jsou z nich rozplizlé placky :( Pozdarvuj Tobíka :-)
    Nicola A.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Kačí, sladké i slané peču moc ráda, času na to teď s dcerou mnoho nemám, ale když večer usne, snažím se alespoň 1x týdně něco dobrého vytvořit. Naposledy to byl chleba od oka, předtím zrovna maková bublanina podle The story of a cake :) Jinak určitě chci vyzkoušet cvilkový alias řepový dort - přítel řepu miluje v jakékoli podobě a teď bude mít svátek, tak mu udělám radost.

    OdpovědětVymazat
  63. Blíží se vánoce a na první pohled mě zaujal dort "Kávová sviatočná torta". Je prostě nádherně vánoční ♥. Asi budu péct ...
    Jitka M.

    OdpovědětVymazat
  64. Rozhodne je to recept na ríbezľový koláč s ricottou :) Ale z knihy by som toho vybrala určite viac, keď bude celá o sladkom... Katka

    OdpovědětVymazat
  65. Ahojky,
    mám ráda sladký ��. Koukala jsem a všechno vypadá tak lákavě,ale asi bych si dala matha dort,nebo karamelovou marlenku.
    Pěkný den.
    Lucie Švehlová

    OdpovědětVymazat
  66. Hezké úterý :-)

    Je pravda, že jejich instagram je plný nádherných fotek a musím říct, že já bych snad ochutnala všechno. Protože to jídlo vypadá tak lákavě. Nicméně já bych určitě neváhala nad tvarohovou bábovkou s orechami a nad hruškovým koláčem s čokoládou. Ale bylo by toho mnohem víc :-)
    Mějte se krásně
    Hanka Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  67. Děkuji za tip ... A to video, to je tedy nádhera ❤️❤️❤️
    Zaujala mě pečená dýně, tu bych si zrovna teď dala ��
    Lucie Humlová

    OdpovědětVymazat
  68. Oni su brutalne 👌🏻 Ja ich sledujem na Fb a fakt inspirativne baby. Od nich by som hadam ochutnala vsetko ale obzvlast by som vyskusala Baíeys pernikovy cheesecake mnaaam 😉

    OdpovědětVymazat
  69. Matcha Tart s bílou čokoládou ! Mňaaam :-)
    Jana Sankova

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Kačí. Určitě láska na první pohled je matcha koláč s bílou čokoládou :)

    OdpovědětVymazat
  71. Sladké miluje celá rodina, takže moc ráda uvítám bezlepkové odlehčené recepty.
    V prosinci máme několikatery narozeniyn, určitě vyzkouším kokosový dort. Nejen na Silvestra:-)
    Bohunka zavináč naiser tečka cezet

    OdpovědětVymazat
  72. Jééé já mám radost moc děkujuuu :) Nejvíc se mi líbi cupcaky, které mi pořad nejdou uplně vyladit jak bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  73. Viděla bych to na rybízový koláč s ricottou. Mám ráda spojení sladké chuti a nakyslého rybízu!

    OdpovědětVymazat
  74. Já bych si dala nějaký z jejich cheescakeků :-) u nás vede doma tvaroh :-)

    OdpovědětVymazat
  75. Kari ze sladkých brambor! To by mohlo chutnat celé rodině :)

    OdpovědětVymazat
  76. Hezky vecer, super tip! Hned jsem nasla obe na instagramu! Recepty vypadaji lakave, asi zacnu temi cupcakes, vanocni pernikova varianta vypada fakt lakave! No a i kdyz mi Jezises uz jednu kucharku nese, touto bych tedy take urcite nepohrdla :') diky

    OdpovědětVymazat
  77. Tak mě osobně zaujala nejvíce tvarohová bábovka s ořechami z rubriky staré klasiky. Není totiž nic lepšího, než recepty našich babiček a prababiček. Všechny fotky holek vypadají lákavě a jsem moc ráda, že jsem na ně díky této soutěži narazila.

    Holkám držím palce v prodejnosti!

    Andrea Veselá

    OdpovědětVymazat
  78. Já bych si nejraději dala banánový chlebík s malinami a čokoládou, protože mám zoufalou chuť na sladké, ale nic doma. :-D Radka Richterová

    OdpovědětVymazat
  79. Kuchařka vypadá báječně! Moc mě zaujaly cupcaky :-)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj, urcite vyborny cviklovo jablkovy kolacik s cokoladou :-)... Uz sme piekli trikrat!

    OdpovědětVymazat
  81. Mě se líbí ten řepný dort vypadá úžasně. Nikdy jsem řepný neměla tak mě zajímá jak chutná. Jinak sladký miluji hlavně čokoládu, takže si tento blog musím uložit. Něco určitě upeču. :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Panna cotu si prosím 😉 a děkujeme za soutěž.

    OdpovědětVymazat
  83. Dala bych si jablecne kostky s makem:-) jsem na sladke a zboznuu mak nromana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Ahojky :) já osobně bych si dala cupcakes, protože už vím, jak spolehlivě nahradit normální mouku za bezlepkovou. A když náhodou neměním, tak pravidelně nosím cupcakes kolegům do práce

    OdpovědětVymazat
  85. BAILEYS PERNÍKOVÝ CHEESECAKE

    Kombinace oblíbených chutí...

    marika.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Já bych si dala asi všechno...nejvíc bych si dala čokoládový cheesecake s balsamiko jahodami. No, nebyl úplně dobrý nápad na jejich stránky koukat teď večer :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Podľa tohto blogu som robila už niekoľko receptov, napríklad naposledy tagliatelle s avokádovým pestom a lososom - vynikajúce, odporúčam :) Najnovšie by som chcela vyskúšať upiecť na Vianoce orechové rožteky - práve dnes som pozerala na ten recept a uložila si ho medzi tipy na vianočné pečenie.
    S pozdravom
    Darina Doháňošová

    OdpovědětVymazat
  88. Dala bych si cibulové chutney. I když nevím, co by na to řekla dcera, kterou kojím, jestli by takovou koncentraci cibule zvládla :)

    OdpovědětVymazat
  89. No smekám před holkama, blogy a fotky jsou úžasné. Nemohla jsem se rozhodnout, co bych si vybrala, ale jsem milovník sládkého, tak asi Baby Pavlovu ;)

    OdpovědětVymazat
  90. Dobrý večer. Popravdě tento blok holek jsem neznala. A když jsem projížděla tou nabídkou receptů všechny vypadaly lákavě, ale jelikož jsem milovník sladkého a ujíždím na něm, tak nejvíce se mi sbíhaly sliny nad těmi hříšnými čokoladovými wafflemi, které opravdu hříšně vypadaly. Baví mě pohybovat se v kuchyni, vařit a péct, cokoliv,od slaného po sladké, ale musím se přiznat,že waffle jsem ještě nedělala,a doufám, že se k nim dohrabu a zkusím je. Přeji pěkný večer Kačí.Denisa Vávrová

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj Kačí,
    všechny recepty vypadaj tak skvěle, že bych si dala úplně všechno! Do užšího výběru jsem dala rybízový koláč s ricottou a nebo jahodovo- rebarborovyl koláč. Jdu tu mlsnou radši zaspat 😁

    OdpovědětVymazat
  92. Všechny recepty nejenže vypadají, ale také znějí velmi lákavě, obzvlášť ten "nejlepší mrkvový koláč" vypadal neodolatelně. Nicméně v tomto sychravém, zimním počasí většinou vyhledávám pokrmy, které zahřejí a pohladí na duši. Tyto pocity ve mě vzbuzuje "Baileys perníkový cheesecake". Ten mě opravdu zaujal a sama bych ho ráda v budoucnu vyzkoušela. :-)

    Děkuji za inspiraci.

    Hezký večer, Eliška Sýkorová

    OdpovědětVymazat
  93. Broskvové caprese? To zní výborně! Italové možná šílí, ale já jdu do toho! :D

    OdpovědětVymazat
  94. Chvilku jsem váhala mezi vánočními špaldovými kokoskami a raw arašídovočokoládovým koláčem. Ale jelikož už převažuje vánoční nálada, vyhrály kokosky! A zítra je vyzkouším 😉

    OdpovědětVymazat
  95. Krásný večer Katko, miluji kuchařky a miluji koláče 😉. Výběr je těžký, protože na každém receptu mi ukapla slina, ale rybizovy koláč mě moc zaujal.

    OdpovědětVymazat
  96. Mám ráda nepečené sladkosti...http://www.thestoryofacake.sk/valentinsky-cheesecake-pohariku/

    Kuchařka vypadá mooc pěkně!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  97. No, taky jsem ta, co je spíše na sladké ��, a u mě teda vyhrává muj oblibeny mrkvový koláč:-). Jinak holky sleduji, uzasne fotografie a i inspirace na cestovani. Drzim pesti! Janča Ch.

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, jelikož mám strasně ráda sladné, tak bych určitě vyzkoušela Perníkové Cupcakes so Škoricovým Krémom.😀
    V létě bych určitě vyzkoušela NEKTARINKOVO-JAHODOVÉ NANUKY S TYMIÁNOM, protože vždy máme tolik jahod, že kolikrát nevíme, co s nimi. Nanuky a zvláště domácí prostě neodmyslitelně patří k létu. 😁

    OdpovědětVymazat
  99. Ja by som najradšej vyskúšala perníkové cupcakes so škoricovým kremom. Ich blogy sledujem dosť dlho a veľmi sa mi pacia. Baby ste super!!!

    OdpovědětVymazat
  100. Ja by som si upiekla perníkové cupcakes so škoricovým kremom.. Baby sledujem už dlho majú super recepty aj blogy.. Držím palce ste skvelé!!

    OdpovědětVymazat
  101. Krásný večer, momentálně sním o hruškovém koláči s čokoládou��⛄️
    Berta Sedláčková

    OdpovědětVymazat
  102. Krásný večer, momentálně sním o hruškovém koláči s čokoládou👀⛄️

    OdpovědětVymazat
  103. Jee, ta kuchařka vypadá náramně! Jinak z receptů mě zaujala "Cviklova torta", protože ten název zní kouzelně a málem jsem musela googlit, co je cvikla 😉

    OdpovědětVymazat
  104. Hruskovy kolac s cokoladou vypada paradne! ❤

    OdpovědětVymazat
  105. Určitě bych vyzkoušela tvarohový koláč se špenátem a kozím sýrem. Jeeee to musí chutnat výborně. Už se těším na všechny recepty z teto úžasné kuchařky. Valeriya Ryabchenko

    OdpovědětVymazat
  106. Nejraději bych si dala Baby Pavlovu s třešňovým krémem, vypadá totiž famózně..hmm co asi budu dělat zítra...škola počká :D

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj kaci, urcite bych zkusila marcipanove popraskance, moje tajna zavislost �� Marcela

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kačí,

    mě zaujal recept na pečenou dýni. Mám dýni moc ráda a teď, když dělám příkrmy pro prcka, občas nevím, co se zbylou udělat... Takže díky za tip, určitě se inspiruji.

    Sabina Lafková

    OdpovědětVymazat
  109. Tak já jsem si na první pohled zamilovala slaný tvaroháč se špenátem a kozím sýrem a určitě ho v brzké době vyzkouším doma :)

    Sabina Vogeltanzová

    OdpovědětVymazat
  110. Ja mam hrozne rada jejich ricottovy kolac s ovocem. A pak urcite vyzkousim cupcake.

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Kačenko, na tento blog jsem narazila někdy na jaře, když jsem vymýšela, co bych upekla přitelovi k narozeninám. Našla jsem tam recept na uuuužasnou karamelovou marlenku, která byla tak výborná, až mi tady při té vzpomínce kape slina na papíry. Takže za mě jasná volba !

    OdpovědětVymazat
  112. Já bych si dala hovězí soté s hříbky v sýrovém chlebu! Mňam! :-)

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj, měla bych chuť na snad úplně všechno,ale úplně nejvíc bych si dala špenátový tvaroháč s kozím sýrem :)

    OdpovědětVymazat
  114. ja bych rada ochutnala ten hruskovy kolac s cokoladou bezlepkovy, protoze maminka je alergicka na psenicnou mouku, tak se snazim co nejvic pect bezlepkove... a pak bych se taky rada podivala ty faerske ostrovy :D Anet

    OdpovědětVymazat
  115. Vážně musím vybrat jen jeden? :D Achjo.. to je vybírání.. nejraději bych vyzkoušela vše, ale vítězí asi Baylies perníkový dort.. protože jsou vánoce a protože perník k vánocům prostě patří a nedovedu si bez něj advent představit <3

    OdpovědětVymazat
  116. Milá Kačí,
    tyhle šikovné holky sleduju už dlouho. Vše nejen úžasně vypadá, ale dezerty, které jsem již podle nich pekla jsou taky perfektní. Za mě na instagramu nejlepší fotky!
    Aktuálně se chystám na Baileys perníkový cheesecake - na korpus už mám perníčky upečené:-)
    A pokud odbočím od jídla, tak díky fotoreportu z Faerských ostrovů, jsem tuto destinaci přidala na seznam míst, které "musím" vidět....

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Kači, já bych určitě měla chuť na kari ze sladkých brambor �� No a jako dezert panna cottu �� mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Kači, já bych určitě měla chuť na kari ze sladkých brambor �� No a jako dezert panna cottu �� mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahojky, já jsem tak strašně šťastná, že se konal takováhle soutěž o tuhle kuchařku! <33 Holky úplně miluju a ty jejich recepty <33 bohužel ale nemám možnost si tu kuchařku koupit... :(( Z těch receptů jsem si zamilovala karamelizované hrušky na chlebíku a zase ze sladkého, tak jsem strašná milovnice jablečných dezertíků a tenhle jablečný koláč je úplně dokonalý!! Úplně jsem se do něj zamilovala!! <33 ještě jak tam jsou ty oříšky a čokoláda! Mňam!

    OdpovědětVymazat