ÚVOD DO RUBRIKY "ZE ŽIVOTA"

Asi si teď říkáte, co to tu vniklo za rubriku. Tak vám o tom nyní napíši pár řádků.

ÚVOD!
Za posledních dva a půl roku, což je vlastně doba mého blogu se v mém životě stalo spoustu událostí. Byly to situace, které mě dostaly na úplné dno, ale vzápětí vyšvihly na nebeských výšin.

O tom, čím jsem si prošla od září 2014 do září 2016 vám ale povím později. Momentálně nejsem ještě připravená mluvit o všem veřejně. Jediné, co vím jistě je, že jednou to veřejně povím. Ani ne tak, abych se vymluvila a tím si ulevila (což samozřejmě nastane také). Ale hlavně proto, abych otevřela téma, o kterém se veřejně moc nemluví, protože je hodně bolestivé. Avšak sama vím, že se v tomto tématu bohužel najde spousta z vás a tím pochopíte, že to vlastně není tabu, ale naprosto běžná věc. Bohužel.
Ale jak řekla jedna psycholožka: "Je důležité o dané věci mluvit veřejně, protože jakmile to vyslovíte nahlas, tak váš mozek pochopí, že to není tabu, ale běžná věc!". Jakmile jsem se tímto začala řídit (samozřejmě mezi nejbližšími a až po překonání největší krize), tak mi to opravdu pomohlo.
Do té doby, jakmile jsem toto téma nadhodila, tak většina přátel řekla: "Tak se o tom nebudeme bavit ať se netrápíš a přejdeme na jiné téma!". Bylo totiž vidět, že sami neví, jak reagovat a mysleli si, že když o tom mluvím, tak mi to ubližuje. Když jsem se začala řídit výše zmíněnou větou, tak jsem jim vždy odpověděla: "Ne to je dobré, můžeme se o tom pobavit, naopak mi to pomůže!". A pomohlo.

Ale dost o tématu, o kterém vlastně momentálně nic nevíte. Chápu, že nyní budete asi zvědaví, ale nakousla jsem to proto, že vím, že toto se dá aplikovat na jakoukoliv negativní situaci, která se děje v našem životě. Tak se nad tím zkuste zamyslet a zkuste to aplikovat. A pokud chcete ještě jednu radu, tak se zkuste podívat na videa od Janky Chudlíkové (maminka Not so funny Any). Je to koučka, která koučuje spíše lidi v byznyse, ale mně její rady hodně pomohly v osobním životě a díky ní jsem našla směr, který mě z toho dna zvedl.

O ČEM BUDE TATO RUBRIKA?
Asi si tedy říkáte, o čem tato rubrika nakonec bude. Jak už název napovídá, tak bude o mém životě.

V mé hlavě se točí tolik myšlenek, které bych chtěla napsat na papír a sdílet s ostatními a tím je motivovat. Anebo vlastně třeba zjistit, že stejný "problém" řeší i někdo jiný a že v tom nejsem sama. Takže nebude jen o pozitivních věcech a motivaci, ale také o těch negativních věcech a vlastně společné motivaci, jak je překonat.

Najdete tu vše od mých myšlenek, názorů, toho co mě motivuje, co dělám, prožívám, řeším, ale také, co mě trápí.

Abychom nezačínali hned něčím negativním a nebo zapeklitým, tak mám pro vás jednu novinku. Jak jsem už avizovala při děkování za 2. místo v Czech blog awards, tak tento rok bude o velkých změnách. Ani ne tak radikálních, jako velkých. Protože v mém životě nastala jedna zlomová situace a to, že se v květnu stanu maminkou a Arty tatínkem. Ano, čekáme naše první "SmoothBaby". Jak řekla Janča Popečeníčková, čekáme malé smůtýčko :-).

S touto novinkou přirozeně nastává spousta změn. Ať už ve směru stravování, životního stylu, tak celkových zájmů. To, co šlo jednoduše doteď, jako spontánní cestování, návštěvy všech možných restaurací a festivalů a dalších možných aktivit, teď už bude lehce komplikovanější. V restauracích to bude třeba z tohoto důvodu, že ne všechny jsou baby friendly a ne všude je pohodlné s tím malým miminkem vyrazit.

Přijde s tím i ale nová sekce v oblasti vaření a to "Příkrmy". Už opravdu dlouho mi spousta z vás píše, zda bych mohla připravit několik inspirativních receptů právě pro děti.

Bohužel špatně se něco vymýšlí, když já samotná nemám v tomto oboru ještě zkušenosti. Samozřejmě to nechci nijak podcenit a vařit z vody (jak se říká) a chtěla bych navštívit nějaký kurz či výživového poradce, který by mě v tomto směru něco nového naučil. Ale už nyní říkám, že zasahovat do nutričních hodnot určitě nebudu. Jsem stále food blogger amatér a ne specialista. Když něco vznikne, tak opravdu jen jako inspirace.

Ale s touto novinkou určitě přijde i více lifestylových článků na téma miminko. Takže třeba hlavní otázka, kterou jsem si stále pokládala a to: "Co sakra mám jíst, když mi je stále tak špatně!" nebo "Jaká je ta základní výbava pro miminko, aby mi něco nechybělo, ale zase jsem nekoupila spoustu zbytečností, které nevyužiji!". Otázek mám momentálně každý den v hlavně opravdu spoustu a jsem šťastná, že to mohu konečně ventilovat :-)

ZÁVĚR.
Tuto rubriku jste si odhlasovali na IG (uvažovala jsem totiž nad založením samostatného blogu, abych nemotala tolik lifestyle do vaření) a jsem za to opravdu ráda. Pro mě samotnou je to rozhodně přirozenější a také už se spoustou z vás komunikuji pravidelně a někdy i hodně osobně a tak tohle bude další a snadnější cesta, jak prokonzultovat určité téma. Sama totiž budu potřebovat spoustu rad.
Děkuji vám z celého srdce za vaší podporu a za to, že tu pro mě jste!

Kačí


105 komentářů:

  1. Kačenko!❤Hrozně moc vám s Artym gratuluji!!! Ta fotka s bříškem je nádherná. Tvůj blog čtu už hodně dlouho, podle Tvých receptů vařím a miluju Tvoje videa. Na rubriku vaření pro děti se moc těším, máme 2měsíční holčičku a inspirace se bude hodit. :) tak hodně zdravíčka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti děkujeme moc. Vážím si tvé přízně a věřím, že teď bude blog pro tebe ještě pestřejší :-)

      Vymazat
  2. Kaci,moc vam gratuluju k miminku :-)!...moc vam to preji...vas dosavadni zivot uz nikdy nebude stejny,ale urcite naplnenejsi a smysluplnejsi...jste s manzelem oba velci sympataci :-)!...preji hlavne hodne zdravi mimcu a vam hodne sil a radosti :-)!Milena K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Milenko, s tím, že se náš život změní počítáme a strašně se na to těšíme. I když víme, že to bude krušné. Ale za ten dar a nový život to stojí. Vidím to nyní u bráchy. Člověk je sice vyčerpaný, ale za ten úsměv a pokrok u miminka to rozhodně stojí :-)

      Vymazat
  3. Kaci, moc gratuluju!! Ta fotka s briskem je nadherna!!! 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Tak moc Vám to s Artem přeju. Jste tak úžasný pár a ty tak milý, přijemný a inspirativní člověk. Hodně štěstí a ať jste zdraví!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji a moc vam to s Artym preju 😘😘😘

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji, už jsem si nějakou dobu říkala, kdy by miminko mohlo přijít, protože působíte opravdu jako skvělý pár, a tak věřím, že role rodičů pro vás bude procházka růžovou zahradou :)

    Přeji hodně zdraví všem 3 ♥♥♥

    Miška
    tripsandweekendactivities.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miško, děkujeme moc. Miminko máme doslova vymodlené a o to více se budeme snažit být těmi nejlepšími rodiči. Strašně se na tu novou etapu života těším ❤

      Vymazat
  7. Kačenko, mooooc gratuluju ❤ ta fotka s bříškem je úžasná ❤❤ jsi skvělá a moc si to zasloužíš ❤❤ užívejte s Artym bříško a všechny chvíle spolu naplno, strašně rychle to utíká ❤❤ máš skvělá videa a tvé recepty jsou nejlepší ❤❤ ať jste zdraví a miminko taky ❤❤❤❤
    Ať jste šťastní Kačenko ❤❤

    OdpovědětVymazat
  8. Kačenko, mooooc gratuluju ❤ ta fotka s bříškem je úžasná ❤❤ jsi skvělá a moc si to zasloužíš ❤❤ užívejte s Artym bříško a všechny chvíle spolu naplno, strašně rychle to utíká ❤❤ máš skvělá videa a tvé recepty jsou nejlepší ❤❤ ať jste zdraví a miminko taky ❤❤❤❤
    Ať jste šťastní Kačenko ❤❤

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kácí, to jsou moc krásné novinky :-) gratuluji a přeji hlavně hodně zdravíčka a bezproblémový průběh. Jsem ráda strašně ráda, že v kolektivu mých oblíbených blogerek přybude další baby friendly blog, který pro nás bude třeba právě inspirací z oblasti food :-) sama jsem ve 37. týdnu a tak vlastně stříhám metr, který nás posune k tomu dni D., dni plnému radosti a velkých životních změn :-) tak se držte smooth rodinko a užívej hlavně odpočinku a spánku, dokud to jde, poslední týdny jsou v tomto ohledu náročné :-) Veru z travelbookandcookbook.blogspot.com :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verů tak to také moc gratuluji, ať jde hlavně vše hladce a za chvíli už držíte svého drobečka v náručí. ❤

      Vymazat
  10. Moc gratuluji k miminku a přeji hodně zdraví! :) Fotka s bříškem je kouzelná! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám oběma gratuluji, je to malý zázrak. A je dobře,že jsi vše spojila v jedno,aspoň to nemáme daleko. Tvůj blog je naprostá bomba, když nevím co, kam, kde?, tak jdu sem a hned vím co budu vaři :) Slaný karamel měl u mé rodiny největší úspěch❤ Už se teším všude na další příspěvky, zdraví Laura z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda. Občas si říkám, zda to vůbec ještě někoho baví :-) A jsem také moc ráda, že jste si odhlasovali, že chcete mít tuhle rubriku tady. Trochu jsem se bála toho, že to bude lehký miš maš. Ale zase si říkám, že bloger je takový jakýsi kamarád a různé životní etapy by měl sdílet. Hlavně za účelem poradit či si nechat poradit :-)❤

      Vymazat
  12. Úžasný, určitě budete s Artym skvělý tým a pro miminko nejlepší rodiče, co si mohlo přát :) moc vám gratuluji a přeji ať je hlavně miminko zdravé a jste všichni tři moc šťastný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko děkujeme moc. Budeme se snažit. Ale rozhodně ho zahltíme neskonalou láskou ❤

      Vymazat
  13. Raduju se společně s vámi,držím palce a vyprošuju hodně sil+ ;) A moc se těším.na další příspěvky z této rubriky!

    OdpovědětVymazat
  14. Kačko, moc vám s Artym gratuluju k miminku ;)! Začátek článku mně trochu znepokojil, ale konec vyloženě dojal! Přeju vám , ať si užíváte tohle období čekání na miminko co nejvíc v pohodě a v klidu. Hodně zdraví tobě i miminku ;)! PS: Na novou rubriku se moc těším. Myslím, že jsi hodně inspirativní nejen v oblasti jídla ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc. Život není jen o krásných chvílích, ale zase díky nim si více vážíme toho, co máme. Nebo by to tak aspoň mělo být :-) ❤

      Vymazat
  15. Jé, to je nádherná zpráva po ránu :) i když se neznáme, tak přesto mi to tak dalo úsměv na tváři :) Moc gratuluju ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Kači, strašně moc vám gratuluju�� Za novou rubriku jsem moc ráda, moc jsem si Tě a Artyho oblibila. Opatruj se�� Mirka

    OdpovědětVymazat
  17. Kačenko to je úžasné oznámení na Tvém blogu :-) užívejte si s Artym každý okamžik a ničeho se nebojte budete skvělí rodiče..máte k sobě navzájem hluboký cit..lásku..něhu..pochopení..souznění..a to jsou ty NEJ ingredience k roli máma táta

    OdpovědětVymazat
  18. To je krásná zpráva :-) Ano, všechno se změní, ale krásně se změní... Gratuluji oběma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A už se na tu změnu šíleně těším, děkujeme ❤❤❤

      Vymazat
  19. Kačí a Arty, moc gratuluju k malému smůtýčku! Budete skvělí rodiče a zjistíte, že cestovat atd.se dá i s mimčem, jen ty vaše životy budou mít větší smysl. 😊❤😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. A my se na opak na ty cesty šíleně těšíme. Už takhle jsme vždy chodili někde a říkali, tyjo jaké by to bylo kdybychom tady byli s prckem :-)

      Vymazat
  20. Kaciii,strasne strasne moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  21. Jeeee, velka gratulace! :) Strasne moc Vam to preju :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Žjůva, tak přece jen něco pozitivního mezi všemi těmi trumpovinami.. Moc gratuluju tobě i budoucímu tatínkovi, budete skvělí rodičové! :) Moc mě těší, že i dobrým lidem se děje něco dobrého, ne jen to ošklivý.. A taky se moc těším na novou rubriku, držím palečky, ať všechno klape, jak má!! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten začátek mě pobavil :-) Děkujeme moc, doufám, že nová rubrika přinese něco nového a bude tě bavit :-)❤

      Vymazat
  23. Moc ti Kačenko gratuluji :) Budete skvělými rodiči, a miminko se bude mít jako v bavlnce :) Už víte co to bude nebo se necháte překvapit? Jinak koukám, že rok 2017 je pro spoustu lidí plný zvratů. Já se v červnu vdávám - začne mi také nová etapa života, a doufám, že přinese jen to krásné :)
    Ať je miminko hlavně zdravé, ty ať se zdravá a užívejte si to, je to moc krásné období. K nikomu se mi rodičovství nehodí víc než k vám. Buďte šťastní :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý to je tak krásně napsané. Děkujeme moc. Miluji nové začátky a tím svatba určitě je. Hlavně si jí maximálně užij a žádný stres :-)

      Vymazat
  24. Velka gratulace, at jde vse jak ma a jste zdravi! Moc se tesim na dalsi prispevky a to nejen pro to, ze se v kvetnu take stanu poprve maminkou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to mám radost a moc gratuluji a děkuji ❤

      Vymazat
  25. Moc gratuluju! <3 A těším se na novou rubriku :)

    OdpovědětVymazat
  26. Strašně moc vám gratuluji, určitě budete skvělí rodiče! Přeju hodně štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  27. Paráda. Moc moc gratuluji. �� Užívejte si každou minutu. Ta fazka s bříškem je překrásná. ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nádherný pocit. Vlastně pocit, na který jsem se tak dlouho těšila. A to kopání? Úžasné :-)❤

      Vymazat
  28. Krásná zpráva. Sama mám asi podobnou zkušenost jako Ty, aspoň odhaduju podle náznaků v článku. Já o ní moc mluvit nedokázala s nikým, a dnes po pár letech vím, že to byla asi chyba, že bych na to byla tehdy psychicky líp.... aLE, co je nejdůležitější, už mám taky to své živé zlato doma, tak se moc těším spolu s Váma na to vaše. Budete úžasní rodiče, ta pozitivní energie je to nejlepší, co od vás mimi dostane do života! Ať jste oba zdraví a hezky vám to do společného shledání uběhne! Vera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, jsem ráda, že už má to špatné za sebou a své úžasné miminko doma. Život nám klade překážky, ale jak vždy říkám, je důležité se z nich hlavně poučit nebo se posílit.
      O tom mluvení je to těžké. Pokud člověk nemá vedle sebe někoho, kdo prožil stejný příběh, tak ho těžko někdo pochopí. Takže já se dostala do situace, kdy jsem o tom i chtěla mluvit, ale nikdo mi nedokázal odpovědět a v podstatě ani vyslechnout, protože nevěděl jak reagovat. Takže to bylo takové zamotané. Ale celkově je určitě lepší to vypustit ven. Ale za jak dlouho? To už je individuální. Na to určitě návod není. Nutit se do toho nejde a držet to v sobě jako obrovské tabu asi také není úplně dobré. Ale hlavně, že to zlé je za námi tuk tuk tuk a že nyní můžeme být obě jen a jen šťastné :-)❤❤❤

      Vymazat
  29. Ahoj Kačí,
    k Tvému blogu jsem se dostala nedávno prostřednictvím Instagramu a musím se přiznat, že jsem více než nadšená!!Troufnu si říct, že jsi byla přesně to, co poslední dobou hledám :) vhodila si mě zpátky do života, smoothie miluju.. celkově jsem překopala svůj životní styl a žebříček hodnot :) MOC TI FANDÍM!!!!Jsi pro mě zdrojem inspirace a super typů :) a co se týče malého uzlíčku, jež nosím pod srdcem, držím všechny palce, aby vše šlapalo jako ty nejlepší švýcary :) !!! Už teď se moc těším na další kreativní nápady :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janí, ani nevíš, jak tohle ráda slyším. Člověk si vždy tak píše blog a tvoří Instagram a vlastně si ani neuvědomuje, kolik lidí to čte a kolik lidí to třeba může inspirovat. A hlavně inspiruje. Takže moc děkuji a doufám, že tě můj blog bude i nadále bavit ❤❤❤

      Vymazat
  30. Tak to je skvělá zpráva, moc Vám to oběma přeji. A koutkem oka závidím, ale věřím, že můj čas teprve přijde. Tak se aspoň budu moci inspirovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ano Alenko, držím moc palce, ať brzy můžeš prožívat stejně krásné pocity, jako prožívám nyní já ❤❤❤

      Vymazat
  31. Katko, jakožto sama mladá máma dvou dětí jsem vždycky přemýšlela nad tím, jak to s Artym máte, jestli děti (ne)chcete - právě třeba s ohledem na volnost v cestování, stravování a tak...S tímhle příspěvkem jsem pochopila, že to možná ani nebyla tolik otázka chtění jako zdraví a náklonnosti podmínek (pokud uvažuju ohledně tebou naznačeného trápení správným směrem). Tak moc gratuluju, že vám to vyšlo, budete určitě prima rodiče a moc se těším, kam tě to posune.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, přesně tak. Chtěli jsme už dlouho, jen jsme si na to štěstí museli počkat a ještě projít trnitou cestou. Ale bohužel i o tomhle život občas je. Děkujeme ti moc ❤❤❤

      Vymazat
  32. Veliká gratulace a držím palce. Ať ti vše vychází jak si přeješ a hlavně zdravíčko všem a těším se na další skvělé články.

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Kačí, také se přidám ke gratulacím! Ať probíhá vše v pořádku :) Rubrika je určitě příjemnou odbočkou. Janku sleduji také a mohu říct, že i mně velmi pomohla. Hodně štěstí a pozitivna <3 !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janka je bohyně. Ani neví, kolika lidem pomohla. Dnes dostala ocenění a zaslouženě. Děkujeme moc ❤❤❤

      Vymazat
  34. Teda, ja mam dneska hned hezci den. Moc vam s Artym blahoprejeme k tehu :-* a tesime se na vsechny zmeny, ktere to na blogu prinese. Opatrujte se.

    OdpovědětVymazat
  35. Kačenko, sleduji Tvůj blog zhruba rok. Působíte na mě s Artym jako naprosto sehraná dvojka a mnohokrát jsem přemýšlela nad tím, co Tě trápí za zdravotní problémy. Vůbec ne ze zvědavosti, nebo že bych v tom jakkoliv chtěla šťourat. Spíš jsem Ti tak nějak potichu přála, ať jsi v pořádku. Protože na mě působíš jako moc milá, neskutečně pozitivní a fajn holka... Sama taky něco řeším a není to jednoduché, ale věřím, že je pořád potřeba věřit a zůstat pozitivní. Z celého srdce přeji, ať je všechno v pořádku, ať se Ti narodí krásné, zdravé miminko a jste všichni tři zdraví a šťastní. Těším se na další články z této rubriky. Hodně štěstí! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, přesně tak. Je důležité vytrvat a i když to není úplně jednoduché, tak přemýšlet pozitivně. A moc ti přeji, aby tvé trápení bylo už u konce a dostala jsi novou energii do nové životní etapy. ❤❤❤

      Vymazat
  36. to je naaadhera, gratuluju, Kaci, za chvili to budes mixovat mrkvovy smoothiecka pro mimco :)) ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, už se na to šíleně těším :-)❤❤❤

      Vymazat
  37. MILUJU VÁS :) ♥ Moc krásně napsané..

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, to je krásná zpráva, moc gratuluji :) Vždycky mi tyto zprávy zlepší den! Já už mám doma tři a je to krásné :) Už pár měsíců jsem měla pocit, že jsi těhotná, ale přišlo mi nevhodné se jen tak zničehonic zeptat, tak jsem čekala, zda to přijde nebo ne a ono jo!! Budete úžasní rodiče, užívej si těhotenství co to jde a přeji ti hodně zdraví.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, koukám, že maminky na tohle mají už asi šestý smysl. Nejsi první, která mi to píše. Asi se opravdu nějakým způsobem změníme.

      Děkujeme ti moc ❤❤❤

      Vymazat
  39. Kačenko, moc Vám gratuluji a hodně štěstí ������❤️❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  40. Moc gratuluji a na rubriku se moc těším! Na začátku bylo jídlo fajn, ale teď čím je malej starší, tak mi to bojkotuje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc a doufám, že se to zlepší a bude z něj zase jedlík :-)

      Vymazat
  41. Kačí, od srdce tobě a Artymu gratuluju. Myslím na Vás ať je zbytek těhu vpohodě hlavně po zdravotní stránce <3.
    Mám za Vás oba velkou radost a těšilm se jak na novou rubriku tak i ma to jak se blog vyvine :-)

    Měj se krásně a opatrujte se i s prckem <3.

    OdpovědětVymazat
  42. VEĽKÁ GRATULÁCIA ❤️❤️❤️, úžasná správa, budete výborní rodičia ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  43. Kačí, také moc gratuluji, držím Vám palce a posílám hodně zdravíčka ��. Pokud můžu jako maminka poradit, tak spěte a odpocivejte, co to jen půjde ��. A ještě bych chtěla poděkovat za bezva recepty, zatím jsem zkoušela sice jen zlomek, ale vždy jsme si doma pochutnali. Držte se a ať se daří ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji moc. Zatím mám naspáno hodně, ale myslím, že do zásoby to nebude. Naopak to bude pak šok, až budu muset být pořád vzhůru :-) Ale já to zvládnu a těším se na to ❤❤❤

      Vymazat
  44. Jupí, velká gratulace :-) Už se těším na nová videa. Sama mám už rok a půl starou holčičku :-) Je, květen je krásný měsíc :-) Hlavně hodně zdravíčka Vám všem :-) A kuchařka je super!

    OdpovědětVymazat
  45. Kačenko moc tobě i Artovi přeju to krásné očekávání. <3 <3

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Kačí. Moc gratuluji a moc se tesim na novou rubriku. I ja se stanu poprve maminkou, ale az v cervenci.. Takze clanky pro mne prichazeji akorat vcas... Co se tyka krmeni batolete, navrhuji aby sis precetla knizku id Gill Rapley a Tracy Murket "Vim co jim" - me to moc zaujalo, doporucila mi knizku znama, ktera to s uspechem praktikovala ;) .. Fotka s briskem je moc krasna! Preju hodne zdravi a moc se tesim na nove clanky, pokud budes stihat... :-* Darma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc a i já moc gratuluji. Hlavně přeji, ať léto překonáš dobře a není zase takové vedro. S tím pupkem to už v musí pak být šílené. Ale stojí to za to ❤❤❤

      Vymazat
  47. Ja mela tuseni ;) moc gratuluju obema ;) budete skveli a jsem zvedava, co na prcka reknou civavky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na to také zvědavá. Zatím Amálka ta menší nijak nereaguje, ale Kylie si mi pořád lehá vedle bříška a pokládá hlavičku. Je rozkošná ❤❤❤

      Vymazat
  48. Ja si to myslela! Protoze z fotek a na instastories jsi mi prisla takova "jina" :-). Moc Vam gratuluji! Hrozne rada Vas sleduji! :-) My cekame prcka zacatkem dubna, tak budu o to vice sledovat Tve clanky. Hezky den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verů moc děkujeme a také gratuluji. Hlavně, ať vše probíhá hladce ❤❤❤

      Vymazat
  49. Ahoj Kačí ,budu jako ostatní a taky moc gratuluji k početí. Určitě budete skvělými rodiči a budete mít tak jako jste vy i skvělé dítě .UŽ se těším jak nám budeš vyprávět o šestinedělí a jak se má atd. Moc vám s Artym držím palce, ať je miminko zdravé a šťastné .A já děkuji taky za tvoji podporu a , že tady si vždy si u článků odpočinu a teď procházím taky těžkou etapou v mém životě a ty mně držíš v dobré náladě. Děkuji a Ahoj Natálie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, děkuji ti moc a přeji ti, ať tvá nepříjemná etapa brzy skončí a vše je zase růžové. Budu držet palce, aby to bylo co nejdříve ❤❤❤

      Vymazat
  50. Kačenka, ešte raz gratulujem k tehotenstvu. Nech ste všetci zdraví a šťastní. A teším sa na články. Čo píšeš v začiatku článku, prežíva veľa žien a párov a nechcú o tom hovoriť. Ako píšeš, je to bolestivé a nie každý sa dokáže otvoriť. My s manželom patríme k tým párom a momentálne je to pre nás bolestivé. Vliala si mi veľa pozitívnej energie a za to ti ďakujem. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo to mě moc mrzí. Držím palce, ať tuto etapu brzy překonáte a překryje jí nějaká krásnější a pozitivnější. Život je někdy těžší, než dokážeme zvládat, ale chce to vytrvat a zase bude nádherný. Hlavně, ať je to brzy ❤❤❤

      Vymazat
  51. Ahojky,tak na tuto rubriku se moc těším. Mám tě moc ráda jako člověka, ráda sleduji tvé videa, ale blog jsme moc nečetla, pro mě bohužel je vaření nutnost, ne zábava. Ale miluju tvé články, to jak píšeš, rozumně, nad větami přemýšlíš a mě to hlavu a patu. Bohužel některé blogerky píšou jak děti ze základní školy. U tebe si pro přečtení nejdřív zamýšlím nad stylem napsání a až pak nad obsahem. Nevím jestli to dává smysl. Moc se těším na další články. Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak to moc ráda slyším. Upřímně to vždy píši, jako bych to vyprávěla své kamarádce. Dlouho jsem hledala nějaký styl, aby to pro mě bylo přirozené a dlouho jsem přemýšlela nad každou větou. Pak jsem si jednou řekla, že si vždy představím svou kamarádku a jak jí to popisuji. A je to pro mě nejpohodlnější a nejpřirozenější a jsem ráda, že i vy to oceníte. :-)

      Vymazat
    2. :-DDD Zapnula jsem si po dlouhé době počítač, že mrknu, jestli jsi něco neodepsala...No a přečetla jsem si svůj příspěvek, kde chválím tvůj styl psaní, s plno svými překlepy (mobil bohužel)...:-DDDD
      Četla jsem i článek o jménech pro děti a dozvěděla se pro mne novou informaci, že Arty neznamená Artur, Kuranová je Kuranova a není to od českého Kuran:-))). Tak jestli bys nevěděla o čem psát, mě by zajímal váš vztah...jak jste se poznali, jeho rodina plná cizích jmen a podobně. Sama jsem Slovenka přivdaná na Moravu, ale to není žádná zvláštnost :-). No holt, takové smíšené manželství probouzí mou zvědavost. Jinak pěkný večer. Miška

      Vymazat