4. ADVENTNÍ SOUTĚŽ

Krásný den přeji všem!!!

Asi si říkáte, co blázním. Vždyť je teprve listopad a já už tady blbnu s Adventem.
Jenže po zkušenosti z minulého roku jsem si říkala, že to letos udělám o měsíc dřív. A abych pravdu řekla, dnes mám narozeniny a to byl další popud. Protože mi hodně lidí dělá radost a tak jsem si řekla, že jí udělám i vám.

Když se ale vrátím k tomu loňskému roku. Vloni jsem Adventní soutěže dělala stejně jako většina blogerů v prosinci. Mělo to ale dvě nevýhody. Jedna byla ta, že v prosinci pak bylo na blozích tolik soutěží, že mi přišlo, že člověk pak ani nevěděl, kde všude soutěžil. Za následek to mělo, že si výhru nevyzvedlo poměrně dost lidí.
Druhá věc byla taková, že nebylo možné určité dárky doručit do Vánoc a dostali jste je až po nich.

Tyto listopadové mají takovou výhodu, že se k vám dárky dostanou včas a můžete si je nebo někomu jinému zabalit a vložit pod stromeček.

Soutěží bude minimálně 10, ale dle zájmu firem asi i více :-) Máte se na co těšit!
Třetí adventní soutěž se nám lehce protáhla, ale už tu máme čtvrtou. Do té se zapojila firma Alpro.

Ani nevím, zda firmu Alpro musím představovat. Je to takový velký trend. Už z důvodu, že hodně lidí zjistilo, že mají intoleranci na laktózu, ale také proto, že mnozí přešli na veganskou stravu. A právě pro tyto skupiny tu Alpro je. Ale abych to úplně upřesnila. Je tu i pro lidi, kteří nejsou vegani a kteří nemají intoleranci na laktózu, jako jsem třeba já.

Já bych se nazvala všežravcem, avšak ráda zkouším nové chutě a různé alternativy. Proto poměrně často piji rostlinné nápoje a vařím z rostlinných smetan. Kombinace dýně a kokosové smetany je přeci naprosto skvělá. Takové smoothie s neslazeným mandlovým mlékem je také úplně skvělé. A možná některé překvapím, ale hodně často si dávám Soya latté nebo Matcha latté právě se sójovým mlékem. A tak bych řekla, že rostlinné nápoje a smetany tu jsou vlastně pro všechny.

Abych také řekla nějakou zajímavost přímo o firmě Alpro, tak Apro se např. podílí na záchraně lesů a podporuje projekt ECOmakala (což vám asi nic neřekne). Cílem je zastavit odlesňování parku Varunga ve východním Kongu. A z každého jednolitrového sójového nápoje Alpro daruje 10 centu právě na tento boj.

Co by vás ale mohlo opravdu zajímat je to, že Alpro tvoří krásné psané, ale i video recepty. Takže jestli hledáte inspiraci, tak se na ně určitě podívejte ZDE.
Nevím, zda jste zaregistrovali, ale Alpro (nevím, zda úplně nebo částečně) nahradili klasická pitíčka tímto balením. Ze začátku mě to lehce mátlo, protože to je stejné balení, jako na smetany, ale nakonec je to opravdu praktické. Nemusíte to totiž vypít na ex. I když ono je to tak dobrý a zvlášť tahle kokosovo čokoládová příchuť, že asi nikdy se mi to na později nepovedlo uchovat :-D
SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:
JAKÝ PRODUKT OD ALPRO MÁTE NEJRADĚJI A PROČ?

Jak už jsem psala, já miluji jejich novinku Kokos a čokoláda. To je nejlepší!!!

O co se hraje?
2x balíček produktů Alpro viz. fotografie níže
Vyhlášení soutěže bude v článku u 5. Adventní soutěže.

Krásný den
Kačí 

VÝHERCE 3. ADVENTNÍ SOUTĚŽE:
Lucie Vinklerová
Martina Leškotová

Prosím vítěze, aby mi napsali na smoothcooking.cz@gmail.com, do předmětu napište 3. Adventní soutěž a pošlete mi váš email a celé jméno. 
Kdo se neohlásí do 3 dnů, bude nahrazen jiným soutěžícím,

Tento článek není sponzorovaný!


151 komentářů:

  1. Ahoj Kačí, od Alpra mám nejradši kokosové mléko, protože kokos miluji a tohle bylo jedno z nejlepších jaké jsem pila. PlachaAnna02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Od Alpra miluji mandlové mléko, protože ve smoothie je prostě nejlepší. A jejich novinku si hned zítra jdu koupit :-)
    barthova.m.@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Od Alpra u mě vede asi sojová smetana,zrovna dneska jsem ji přidávala do špenátu:) jemná,chuťově dobrá,nesráží se a je rostl.původu :)

    OdpovědětVymazat
  4. čokoládový sojový nápoj
    babocka.t@seznam.cz
    Barbora Tomšů

    OdpovědětVymazat
  5. Od Alpra mám nejraději kokosový jogurt :) není sladký a kokos krásně vyniká a dá se použít skoro na vše.
    svejkulina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky! Od Alpra mám nejradši kokosový sójový jogurt, který si nejčastěji dávam ve škole, pro nabuzení mých mozkových závitů, kterým se mnohdy nechce spolupracovat (hlavně při matice) a hlavně pro zasycení ze zdravé a skvělé sváči! Jinak je super i na rychlou snídani.

    svarcovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je soutěž!! <3 Sice nemám intoleranci na laktozu, ani nejsem vegan, ale Kokosovo mandlový mlíčko, to je moje! :O Dělám s ním tapiokový pudink nebo prostě na chuť :) Někdy bych chtěla zkusit i jejich pudinky, ale na t jsem ještě neměla odvahu :)
    Kristýna
    liranges@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku zatím neznám, takže ráda vyzkouším a určitě začnu něčím mandlovým.
    Venice

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kači,od značky Alpra máám nějraddši kokosové mléko,dá se to skvěle kombinovat snad úplně se vším. Ráda to dělám při omáčkách kde možná se to nezdá ale lžička dvě dodají správnou chuť.
    Petra Pánková
    pankovaa.p@email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já zbožňuju totálně všechny jejich výrobky. Ať už jde o mléka, pudinky nebo malinká ochucená mlíčka, tak beru cokoliv všema deseti :D Ale nejraději mám asi kokosové a mandlové mléko. Normální mléko skoro nepiji a nejčastěji si mixuju kokosové nebo ovesné mléko doma, ale někdy je prostě fajn si jen koupit krabici. A samozřejmě rostlinné smetany, na ty nedám dopustit !
    Hezký večer přeje Štepánka
    stepatomanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Mně chutná to kokosové mléko, ale tuším, že to nové s čokoládou bych si oblíbila minimálně stejně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Kačí =) Od Alpra mám ráda snad všechny produkty. Ale mým favoritem je dezert speculoos, který jsem tady v ČR bohužel už dlouho neviděla. A z mlék miluji kokos nebo mandle.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Já teda nedám dopustit na jejich jogurtíky!
    Ale kokos-čokoláda, už jak jsi psala ty, je moje nejoblíbenější varianta. Obvykle to vypiju dřív, než dorazím z krámu domů :D

    hrdlickova.diana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Já miluju jogurty <3 Kupujeme je v Německu, kde mají opravdu velký výběr a cenově mi to přijde taky takové rozumnější. Nejradši mám vanilkový a borůvkový, nebo takové ty malý dezertíky, konzistence je spíš jako tvaroh než jogurt. Jinak samozřejmě čokokokosové mléko taky miluju a jsem schopná ho vypít skoro na ex :D
    klarka.liskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Bohuzel ja jsem od Alpra jeste vubec nic nezkusila.

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám nejraději kokosovo mandlové mléko je výborné můžu jen doporučit :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky! Pravidelně se na našem stole objevují Alpro výrobky a to nejen z důvodu mé intolerance na laktózu. Jsou prostě skvělé! :) Nejvíce si však s přítelem ujíždíme na mlécích. Sojové vanilkové a kokosovo mandlové jsou našimi favority nejen do ranního mixitu, ale i do kávy. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Kačí,prvně bych ti chtěla poblahopřát k narozeninám ,hlavně hodně zdravíčka.A nejraději mám z Alpro čokoládový nápoj takový to menší pitíčko. kachlicka11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Katko, Alpro jsem zatim nezkosela, ale ctu o nem skoro na kazdem druhem blogu:-) Vzhledem k tomu, ze jsem milovnice kokosu tak si myslim, ze kokos&cokolada by byl urcite muj favorit. lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné pondělí Kačí,

    já jsem si od Alpra nejvíce oblíbila jejich rostlinné šlehačky, konkrétně rýžovou.
    Chutnají báječně a je to pro mě skvělá alternativa k klasické smetaně.

    luci.ruzickova@gmail.com

    Měj hezký den

    Lucie

    OdpovědětVymazat
  21. Od Alpro mi chutná klasika čokoládové nebo mandlové..ostatní ještě nebylo příležitost ochutnat :)

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Kačí, já mám nejraději klasiku - kokosové nebo mandlové a přidávám je hlavně do smoothie. :) Čokoládové jsem ještě neměla, ale vypadá lákavě! :)

    Lucka hrabakovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ja asi uplneho favorita o Alpra nemam, moc jsem toho od nich zatim nevyzkousela. Ale kdybych si mela vybrat, tak byto toto bylo vanilkove "piticko" do ruky. :)
    carolis@volny.cz

    Karolína Šedivá

    OdpovědětVymazat
  24. Nejraději mám jejich mléka - ať kokosové či jen čisté :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Dobre rano :)
    Mym favoritem je jednoznacne mandlovovanilkove mleko a dezert s tmavou cokoladou. Nove jsem si oblibila maly bananovy napoj.
    Kristyna Prochazkova

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Kačí,
    od Alpra miluju snad úplně všechnooooo <3 <3 Každý den si kupuju pitíčka na dopolední svačinu (nejradši mám čoko a čokokos, na které jsem narazila v Německu) a Alpro cuisine používám hrozně ráda při vaření! Třeba takové kari zahuštěné cuisine coconut s jasmínovou rýží je podle mě neskutečná MŇAMKA!
    Hezký den,
    Monika

    OdpovědětVymazat
  27. To je soutěž akorát pro mě. :-) Od Alpra mám ráda všechny výrobky s kokosem.Ale i druhé příchutě si taky kupuji.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Já mám moc ráda Soya Chocolate, zkusila jsem už i vanilku a taky mi chutnala, ale já jsem prostě čokoládová. :) Je fakt, že jsem ještě nezkusila nic kokosového, láká mě hlavně ten ochucený - kokos zbožňuji, čokoládu zbožňuji, no bude to něco pro mě. Asi pro něj hned zaběhnu. :D
    misiivanousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :)) Já od Alpra naprosto zbožňuju klasické kokosové mléko. Je nejlepší ze všech, co se dají běžně sehnat v obchodech, a proto do své milované dýňové polévky nedávám už nic jiného!

    Jana
    kadlejan@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Já miluju jejich klasiku Mandlové mléko :)

    OdpovědětVymazat
  31. Já miluju kokosovo čokoládové a i dcerka (té jiné nechutná zatím :D!) pak mám ráda i to mandlové.

    eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Miluji kokos, takže volba je jasná :D nejraději mám kokosové a čokokokosové mléka, mohla bych to pít pořád.

    betyso@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj ja jsem zatim zkusila jen čokoládové a bylo skvěle už se těsim až si koupim dalši přichutě
    adeland@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Nejraději mám kokosové mléko na vaření a vanilkové sójové mléko do chia pudingu a do kávy :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Kačí, s mým sedmiletým synem jsme se shodli, že nejlepší je to kokosovo čokoládové mléko, to si zamiloval, což je u něj co říct, jemu jen tak něco nejede :D měli jsme možnost ho vyzkoušet na jedné ochutnávce v hypermarketu a hned jsme si ho odvezli i domů, a syn se na něj mooooc pokaždé těší ;)
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Nejraději mám mandlové mléko, ořechy jsou pro mě TOP!! a mandlové mléko je úžasné do všeho! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Kači, já mám nejrači madlové mléko, do smoothie je luxusní. A možná si na ježíška naježím tvoji knížku smoothie, tak tento balíček by byl uplně nejvíc :) pa Katka. kgoisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. S alpro mlékem jsem měla první zkušenost teprve cca před měsícem. Je to pro mě bohužel trochu méně finančně dostupné. :-( Abych ale byla upřímná zamilovala jsem se do něj, je opravdu boží! Zamilovala jsem si mandlové mléko a vanilkové pitíčko. Avšak ani rýžové není špatné. Moc bych si přála vyzkoušet kokosové. :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Já mám ráda vše vanilkové :) ale moc ráda vyzkousim i něco jiného. Díky za krásně soutěže! Šárka B. bambs@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Kaci :) Alpro nápoje mám velmi ráda, ze začátku jsem si kupovala jen čokoládové a vanilkové piticka. Teď jsem si ale oblibila obyčejné sójové, velmi mi chutna ale hlavně je mi po nem dobře :) za balíček bych byla velmi ráda...aspoň bych ochutnala další produkty :) přeji hezký den :)

    Maierova Zuzana, maierovazuzana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Čauky Kačí, já mám nejraději kokosový jogurt, do kterého si přidávám lyofilizovaný ananas od mixit, to je absolutně nejlepší kombinace na světě. Ale jinak do smoothie ráda přidávám jejich mandlové mléko a nebo kokosové, ale to spíš vždycky rovnou vypijeme přímo z krabice :)))

    mrazkovaaneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Úplně miluji mandlové mléko! Nakazila jsem svou "láskou" i přítele :) Nicméně kokosovo-čokoládové tomu mandlovému velmi šlape na paty... :D
    Mariana Brousková, moorana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Já mám od Alpro ráda všechny produkty s příchutí mandle nebo čokolády:))
    vikivrablikova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, moc jsem toho od Alpra neměla, ale co miluju je jejich čokoládový dezert. Toho bych se prostě užrala :D
    alzbeta.oujezska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Já mám od Alpra ráda jogurty, nejvíce ten kokosový. Měla jsem ho sice jenom jdnou, ale hned se stal mým nejoblíbenějším😀Mám sójové jogurty radši, než normální, protože mně přijde že je lépe strávím a jsou příjemné na žaludek☺ marikakosohorska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Kačí, s Alprem jsem se seznámila v době, kdy naše mladší dcera "bojovala" s alergí na bílkovinu kravského mléka a hledala jsem pro ni alternativu kravského mléka. Nejvíc jsme si oblíbili Kokosové a mandlové "mléko" pro jeho chuť. Můj email je bari2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  47. ahoj Kačí, děkuju za soutěž, já mám nejraději a opravdu kupuji jen kokosovo čokoládový nápoj, to je mnamnka. Dětem občas koupím banánové pitíčko.
    Měj se príma ahoj Terka
    Terezakoucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ráda používám mandlové mléko do smoothie a cokokokosove musím vyzkoušet, když ho všichni tak chválí. ;-)
    weddingsbyadlina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj :) Mám nejraději kokosové mléko, protože je lehoučké. Nejlepší je v kombinaci na nějaký koktejl. Když se podaří vyvážit s ovocem, vyniknou perfektně obě příchutě. Kontakt: m.fivebrova(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. ahoj Kačí :) nejradši mám alpro almond, protože miluju mandle ze všeho nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  51. Dobrý den,
    oblíbila jsem si sojové Alpro Cuisine. v.belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Miluju Alpro, zvlášť pak kokosové mléko do dýňové polévky, té se snad nikdy nepřejím. Miluju miluju 😍

    OdpovědětVymazat
  53. Když řeknu, že zbožňuji kokos, odpověď je jasná, ano je to kokosové :-) netušila jsem se, že se Alpro podílí na záchraně stromů, to je pro mě velmi hezká zpráva :-) Moc bych si přála vyhrát soutěž, poněvadž se tento týden stěhuju do mého nového zrekonstruovaného domova a potřebuji zásoby :-) krásný den :-) email : svabovajaja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Alpro mléko jsem ochutnala teprve před pár dny, ale už teď vím, že bude jedno z mých nejoblíbenějších. Nestihla jsem tedy zkusit úplně všechny za tak krátkou dobu, ale nejvíce mi chutná obyčejné sójové. Miluju tu chuť, jen mě tedy mrzí, že jsem si ho vzala s sebou na intr a někdo mi ho vzal celé i s krabicí.

    OdpovědětVymazat
  55. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Kačí, výrobky od Alpra mě moc lákají, ale z finančních důvodů jsem zatím neměla možnost moc jich ochutnat. Vyzkoušela jsem mandlové a kokosové mléko a moch mi obě chutnaly, především to kokosové, ze kterého je nejlepší kakao. :) Dokonce jsem si jím vylepšila i dýňovou polévku. Balíček bych si přála vyhrát nejen pro sebe, ale i pro svou mamku, která se zatím k rostlinným alternativám potravin staví docela skepticky. chtěla bych jí ukázat, že za některé potraviny se skutečně vyplatí utratit vyšší částku. Měj se moc krásně a děkuji, že pro nás pořádáš tak báječné soutěže. :)

    OdpovědětVymazat
  57. Nej je ta kokosova smetana :) do melty nebo obilneho kaficka! a kdyz zbyde, tak do dynove nebo cuketove polevky, aby byla hezky kremova a jemna:) luci.vorisek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Aneta Borovičková21. listopadu 2016 v 11:07

    Ahoj Kačí, já miluju rýžovou smetanu, je úžasná hlavně v hříbkové omáčce! Mnam. A na chuť vždycky čokoládová mlíčka <3

    Aneta Borovičková

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj! Za mě je jednička kokosové originál :) Martina (martinafamerova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  60. No nene... lepší firmu jsi snad ani na soutěž vybrat nemohla. Zbožňuji všechny možný veganský/vegetariánský/bezlaktózový varianty jogurtů a mlék. Je to prostě... lepší. Ochucený. Jen mě štve, že pro studentku, jako jsem já, je to jen odměna jednou za čas. Možná pak ale o to víc chutná! :D A samozřejmě, jako královna kokosu zbožňuji to kokosové.
    Nikol (www.readeatandlive.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  61. Kokos-čokoláda je úplně pohádkové, jen tak nebo do kaše, chutná výborně. Jinak mám ale ráda i jejich pudinky nebo vlastně cokoli, asi není nic co by mě zklamalo.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Kačí moje oblíbená značka mléka soy a to je vanilkový mleko a soy smetana na z jemnému polevky a hlavně miluji tvuj receot květák se skořicí a kokosovým smetana mňam miluji . Jinak ti přeji mnoho úpechu a sodné štěsti abys vyhrála blogerku držím palce .A jinak dopředu užij si Vánoce v pohodě a v klidu v rodinném kruhu .

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj, já Alrpo ochutnala poprvé asi až tak před půl rokem, ze začátku to byla zvláštní chuť, ale nakonec jsme usoudila že mi to chutná :) Mám ráda klasické mandlové, miluju totiž mandle a toto není sladké, jen příjemně chutná po mandlích.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  64. Já Alpro moc ráda nemám. Tváří se zdravě, ale když si člověk přečte složení, tak zjistí, že to už míň zdravý být nemůže - voda, cukr, dochucovadla a do dvou procent toho, z čeho jejich "mléko" má být. :(

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Kačenko, od firmy Alpro mám ráda veškerá jejich rostlinná mléka a nejraději kokosové. Dělám si z nich chia nebo tapiokový pudink a je to bezva! :)
    vera.pitakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Kačenko, mám ráda veškerá jejich rostlinná mléka, ale nejraději kokosové. Dělám si z nich chia nebo tapiokový pudink a to je bezva věc! :))

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Kači, zatím jsem vyzkoušela jen ty malinké pitíčka, protože jako student si Alpro moc nemůžu dovolit. :( Moc bych chtela zkusit mandlové mléko. O:)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Kačí, od Alpra mám ráda všechny produkty, ale nejvíc kokosové mléko, protože kokos zbožňuji (:

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, od Alpra mám nejraději jogurty, ať už vanilkové, čokoládové nebo kokosové :-) dalším mým favoritem jsou pitíčka - to nejlepší pro mě je vanilkové :-)

    kuchtova.hanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Kačko, mně nejvíce chutná čokoládový sójový pudink. Teda pokud mi ho někdo nesmí dřív, než stihnu otevřít ledničku :-) Chystám se ochutnat jejich rostlinná mléka. Krásný den.Paty
    patulinka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Já miluju jejich vanilkové "mléko" :) sice to není moc zdravé, ale vrací mě to do dětství, kdy jsme ve škole dostávali takové ty mléčné pitíčka :D

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Kačí, zatím jsem bohužel žádný produkt od Alpra nezkusila, jelikož pro mě jako studentku je to poměrně drahá záležitost. Třeba se na mě ale usměje štěstí a já je budu moci ochutnat a využiji i při vaření :) Měj se krásně!
    Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Já zbožňuju třeba kokosovou smetanu na přípravu asijských jídel! Mňam :) a nejoblíbenějším Alpro receptem jsou stopro Exotické kuřecí nudle. Doporučuju ;) Jinak moje malá ségra s intolerancí laktozy zbožňuje jejich pudinky.
    beranova.kat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj :-)
    nejradši mám malé banánové pitíčko - které je super jako svačina do školy nebo na brigádu.
    Jinak jsem si ještě oblíbila sojové a mandlové mléko, ale bohužel si ho koupím jenom občas za odměnu :D
    w.nikol@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahojky :)
    za mě čokoláda s kokosem, když chytí člověk mlsnou tak tohle je dobrá varianta jak ji zahnat :)
    Hezký den,
    Andy

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Kačí od Alpra mám nejraději kokosové mléko, které používám do smoothie.:-)

    OdpovědětVymazat
  77. Musím se přiznat, že jsem od nich zatím toho moc neměla. Jen sójové obyčejné a mandlové mléko. Sójové mi moc nejelo, ale to mandlové....hmm...že bych si ho zašla při nejbližší příležitosti koupit?

    OdpovědětVymazat
  78. Moc mi chutnalo kokosové mléka, samotné, ale hlavně v dýňové polévce podle tvého receptu, opravdu luxus!

    jindricha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Určitě kokosové mléko.
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ja mam úplne najradšej kokosovu smotanu :) pridávam ju zvyčajne do tekvicovej alebo mrkvovej polievky a vtedy to ma tú správnu jemnú chuť mňam :) a takisto mandlove mlieko je úžasné! Do smoothie alebo do ovsenej kaše :)

    OdpovědětVymazat
  81. Od Alpra miluju mandlové mléko. Naučila jsem se ho pít při první brigádě v kavárně a od té doby ho miluju :)
    volfova404@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Alpro jsem poznala, když jsme pro syna zkoušeli jiná mléka, chutnají nám všechny, mandlové, kokosové, prostě všechny....
    Iveta
    medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahój, vím že už je to docela klišé, ale nemůžu si pomoct - prostě sázím na klasiku a od Alpra tedy nejčastěji nakupuji mandlové mléko, bez kterého už se v poslední době neobejdu :)
    monikadankova.1239@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Mandlové mléko. Proč? Protože je to jedno z mála rostlinných mlék, které mi opravdu chutná. A má i příznivý počet kalorií :D

    OdpovědětVymazat
  85. Dobrý den Kačí,
    tak výrobky od Alpro doma milujeme ve velkým, takže těžko vybrat jeden. Pro univerzálnost ale vybírám jejich smetanu, ať už do pečení, podzimních polévek nebo na omáčky, vždy jich mám v lednici několik a mizí rychlostí blesku :)
    Děkuji za soutěž,
    michaela.teuchnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Já mám moc ráda alpro jogurty a dezerty, hlavně ten s příchutí hořká čokoláda. :)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Katko!
    Alpro značku považuji celkově za super. Chutná i od ní cokoliv, miluju jak smetanu, tak i všechny druhy mlék. Nejradši mám kokosový a čokoládový dezert, to je proste pecka můžu se toho ujíst! :)
    Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  88. Já mám od Alpra nejraději určitě rýžovou a sojovou smetanu, nebo pudinkové dezertíky.
    Děkuji, Kačí, za další soutěž a přeju ti hezký den!

    klarisk90@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Ani nevím co vybrat jako nejoblíbenější věc. Jelikož jsme s taťkou a mámou vegani, kupujeme produkty Alpro poměrně často. Mojí srdcovkou jsou asi mléka, ať už ochucené nebo obyčejné např. mandlové. Je opravdu těžké napsat jeden produkt, proto bych to shrnula do jedné kategorie. Gabriela Kocourková
    kockagabca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Nejraději mám mandlové mléko,protože jsem ještě jiný produkt od Alpra neochutnala

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj Kačí, já mám teda od Alpra vyzkoušené snad skoro všechno, krom těchto novinek. Nejradši mám mandlové mléko, které cpu do lívanců, smoothie, polévky nebo jen tak do ranní kávy. Teď v zimním období mně potěší na duši kakajíčko ♥ Eliška Prchalová prchalova.eli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Katka,
    ja mám najradšej čokoládový sojový dezert, pretože je ČOKOLÁDOVÝ !! :D
    ynna@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Miluju kokos takže volba je jasná :-) Včera jsem ale zrovna otevřela coko-kokos a nemám slov... teple kakao bylo bozi ;-)

    OdpovědětVymazat
  94. Nejradši mám klasicky kokos, ale jelikož si ho beru do školy tak na mne nikdy nezbyde :D
    Bety.o@seznam.cz
    "Hezkej" den všem :)

    OdpovědětVymazat
  95. Od Alpro chutná všechno skvěle! :) Ale nejvíce si ujíždím na kokosovém sójovém dezertu - je prostě mňam a s banánem tvoří tu nejlepší rychlou snídani před ranním tréninkem ;)

    Děkuji za skvělé recepty, vlogy, soutěže... a přeji krásný pohodový večer, Janina Tvrdá

    OdpovědětVymazat
  96. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  97. Miluji Alpro výrobky! Mandlové a vanilkové mléko si dávám ráno do vloček a nebo používám při přípravě chia pudingu. Výborné mají i jogurty :)
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  99. Moc jsem toho zatím neochutnala, ale mandlove mléko z toho bylo nejlepší :) grego.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Kačí, já miluji kokos, kokos s čokoládou :), nebo kokos a rýže. Do kaší je to fajnovka!

    OdpovědětVymazat
  101. Ja musím věcně kupovat to kokosové, a doma mi z nej žena děla kaše,nebo chia pudink. Takže ten 😛

    OdpovědětVymazat
  102. Tak já mám od Alpra ráda asi všechno. Super je hlavně smetana, ta se mi hodí, když chci pro mamku uvařit něco se smetanou jelikož má lehkou intoleranci laktózy. Určitě by mi hodně chutnalo kokosovo-mandlové mléko, bo obě samostatně miluju, ale bohužel u nás se neprodává. A taková srdcovka je pro mě rýžové mléko, tím jsem před lety s Alprem začala a zamilovala se :).
    Barbora Říhová

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, od Alpro mám ráda snad všechny výrobky :) Nejvíce používám jejich mandlove mléko a ráda si mlsnu na jejich pudinku♥♡ mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ahojky Kačí, od Alpra snad není věc která by mi nechutnala, můj favorit je zatím čokoládové sojové mléko. Bohužel jsem zatím ještě nevyzkoušela jejich novinku kokosové mléko s čoko příchutí. Které by se podle mě stalo mým favoritem hned po ochutnání :) Děkuji
    kaculemullerovka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. miluju jejich čokoládové kokosové mléko, protože ovesná nebo pohanková kaše se sušenými brusinkami, banánem, arašídovým máslem a plátky kokosu s ním je nejlepším startem dne

    OdpovědětVymazat
  106. Jednoznačně kokos, miluji všechno kokosové! :-)
    eliskazlamalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Kačí, tahle soutěž je super. Díky za ní! Jsme na tom úplně podobně, protože taky zbožňuji kokos s čokoládou. Zrovna teď si dělám kaši a tak by se mi tam nějaké to mléčko hodilo. Ale musím se přiznat, málo kdy mi ty mléka vydrží na nějaké vaření, protože jsou tak dobrá, že se do nich hned pouštím. :)

    bb.petrikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Nejvíce ze všech mi chutná čokoládové:) protože má opravdu výbornou chuť a kdyz maM chuť na něco sladkého, tak šahnu po téhle dobrůtce. Používám alpro i pro vaření. Jsou to produkty, které mě opravdu nadchly. :)
    domini10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Od Alpra preferuji smetanu,její chuť v jídle je dokonalá a nenahraditelná. Baví mě jejich kokosový nápoj a jejich novinka je dobrý počin právě pro kombinaci s kokosem.

    OdpovědětVymazat
  110. Nejradši mám mandlové mléko. Ale prý mají novinku i kešu mléko, jen jsem ho nikde neobjevila.. o.k.hanicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. U nás vede sojová smetana, protože moji "kluci" nemůžou omáčky z klasické smetany, takže nahrazuji touto... a mooooc bych chtěla ochutnat to čokoládovokokosové mléko, protože jsem ho ještě nikde nesehnala :-( Markéta, malinka.vila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Nejlepší je rozhodně čokoládové mléko a taky Dezert tmavá čokoláda! Určitě budu muset ochutnat tu jejich novinku, musí být skvělá jako všechno čokoládové. :)

    OdpovědětVymazat
  113. U mna mandlove mlieko (vyborne do chia pudingu) a celkom ma zaujima ta nova chut kokos-cokolada, uz sa tesim! :-)
    Dakujem.
    Betka
    alzbeta.jaloviciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, keďže som fanúšik ale snažím sa ho obmedziť zo zdravotných dôvodov, Alpro je moja záchrana. Najradšej mám kokosové a mandľové mlieko...no neodmietnem ani jogurt :-D je to super praktické a hlavne pochúťka!

      Vymazat
  114. Kokosová smetana na vaření! Dezerty jsem ještě nezkoušela, napravím to! ;)

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj. Od Alpra mi chutná vše, ale nejvíc mi chutnalo kokosové mléko. Někdy minulý týden jsem měla poprvé klasický Alpro jogurt a překvapilo mě, jak byl sladký, fakt mňamka. Hezký večer a já jdu k tobě hledat inspiraci na vánoční cukroví. niki.adamo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Od Alpra znám jen čokoládové mléko, a to mi moc chutná!
    clonie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Souhlas s Kaci, jejich coko kokos je naprosto hvezdny. Kombinace cokolady a kokosu je naprosto dokonala, proste nebe v puse. ;-)

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Kačí, asi nejvíce miluju Alpro kokosový nápoj a to pro svoji svěžěst, lehkost a výbornou chuť. Nejsem vegan ani nemám intoleranci na laktozu, ale jak už píšeš...proč by člověk nemohl tělu na chvilku odlehčit? A v dnešním uspěchaném světě je dobré mít po ruce právě něco takového jako je Alpro :) Alpro a všechny jejich výrobky jsou i skvělou ukázkou, že zdravé (i veganské) nemusí být nestravitelé..jak už je někteří hned ze začátku odsuzují :)
    Děkuju, že nám přinášíš takovou pozitivní energii :D
    terka.jurikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahojky, já mám ráda jejich mandlové a kokosové mléko.. jejich novinku jsem ještě nezaznamela, takže se po ní určitě podívám, díky za tip!! :)

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj Katka, potom, čo som zistila, že mi je z mlieka naozaj zle, hľadala som alternatívu, čo stým. A Alpro ma zachránilo. Zbožňujem ich pudingy ale i mandľové mlieko. henrietatrubianska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. Ja mám rada ich mandlové mlieko, má takú zvláštnu slanú chuť, ale ja to milujem! :)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, Alpro si vzhledem k vyšší ceně nekupuji moc často. Spíše za odměnu. A to vždy zvítězí čokoládové mléko :)

    OdpovědětVymazat
  123. Moje stálice jsou dezerty, hlavně ten čokoládový. Jsem neustále na cestách, takže mi vyhovuje, že nemusí být v lednici. Ale v kuchyni mi nikdy nechybí ani neslazené sójové mléko a jejich smetana na vaření mi jako alergikovi zachraňuje život :)

    OdpovědětVymazat
  124. Zbožňuju mandlové mléko, používám ho do smoothie a je to výborný. Ale teď jsem ochutnala tu čoko-kokos novinku, která je vážně top i jen tak samotná :-)

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Kačí. Výrobky Alpro používám často a úplně nejvíc zbožňuji soya dessert dark chocolate! Ideální když tě honí mlsná :) a samozřejmě soya milk

    OdpovědětVymazat
  126. Ahojky.. já mám ráda mandlové a kokosové mléko.. vše, kde je kokos, miluju :D jinak o novince jsem neslyšela a musím určitě v nejbližší době vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  127. Nejraději mám mandlové mléko, liju si ho do kafe:)a pak je mňam:D
    Lenka F.
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Za mě jasná volba sojové a mandlové mléko. Obě používám do koktejlů, smothie i vloček. A sojové samozřejmě do kávy, prostě mi to chutná! sarka.chlubnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ahojky, nejradši mám mandlové mléko do kaše nebo čokoládová mlíčka jako sváču, když běhám po městě. :) Měj krásný den,
    akiklopa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Miluji madlový jogurt a novinku Kokos + čokoláda

    OdpovědětVymazat
  131. mandlové mléko jen tak, když mě honí mlsná, dokonalá chuť...januh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Kačí já jsem ochutnala mandlový nápoj a kokosový. Jsou skvělé. Ostatní výrobky určitě ochutnám. :) Přeji krásné předvánoční dny a vytříbené chutě...
    Věra Smolíková
    verka.smolikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Nejlepší je kokosovocokoladove mléko, protože ho ráda pridávám do smoothie, je tam skvělé.
    Anikboehmova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  134. nikdy jsem nic od Alpra neměla, všichni o tom pořád mluví a já se k tomu ještě nějak nedostala :-D zřejmě nastal čas vyzkoušet
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Za me vede urcite kosovo-čokoládové, protože na chia pudink je🔝veronicanovotna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Moje nejoblíbenější je rozhodně mandlové, ale tu novinku čoko-kokos bych taky moc ráda zkusila! :)

    veunka.c@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Zdravím. Jak píšete, nejsem vegan, ani nemám žádné problémy s intolerancí laktozy...ale výrobky Alpro naprosto miluju. Miluju jejich sójové mléka... čokoládu a red fruits... Výborná záležitost je i kokosové mléko s příchutí čokolády, ale co je pro mě asi největší láska... to je kokosovy dezert. Naprosto výjimečná chuť, nedá se s ničím srovnat.

    OdpovědětVymazat
  138. Od Alpra mám ráda mandlový jogurt! K snídani s ovocem úplně nejlepší!
    Samozřejmě alprácká mléka jsou moje nejoblíbenější! Vychlazené kokosové mléko si dávám po ránu a nebo čokoládové si dávám do ovesné kaše a to je teda velká mňamka! Ještě jsem nezkusila jejich novinku kokosovo-čokoládové mléko,ale dle mého by mi 100% chutnalo!
    JurikovaMarketa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Já mám nejraději mandlové mléko a alpro dezerty, čokoládové, vanilkový mi moc nechutná a kokosový jsem ještě neměla :) a na ten čoko-koko nápoj se taky chystám! :) Dadulinka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Od Alpro mám ráda čokoládové mléko, protože miluju čokoládu :-)

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj Kačí, od Alpra mám nejraději Lískooříškový nápoj. Je úžasný. Krásný večer.

    OdpovědětVymazat
  142. Od Alpro mam nejradeji čokoládový sojovy jogurt. Chutná výborně, obsahuje velky podíl čokolády. Kdyz me honí mlsná, je to jasná volba.

    OdpovědětVymazat
  143. soya dessert dark chocolate. Zdravejsi varianta dezertu, je maly tak akorat a suprove zazene mlsnou. Ivca ivakomzakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  144. Když někdo řekne Alpro ihned si vybavím mé milované slané koláče "kiš kiš", takže potom musím běžet do DM a koupit jejich boží smetany a do jednoho z nich se pustit. Udělat radost sobě i příteli. Jenže když utíkám pro smetanu, tak na mě smutně kouká kokosový pudink, který s přítelem milujeme na vafle, lívance a nebo klidně jen tak. No a to pak vidíte celý regál plný kokosového,mandlového a čooookoláádového mléka, stojíte u poklladny a máte opět plný košík a už vymýšlíte co upečete nebo umícháte:-)

    Gábi v kuchyni

    www.facebook.com/gabivkuchyni
    gaabinnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj Kači, u mě vede kokosové a kokočoko mléko v chiapudingu doplněné mangem nebo lesním ovocem. Výhra by mě potěšila, protože bych mohla ochutnat i další Alpro produkty, které si moc často kvůli ceně nekupuji. Hezký advent. mackova.terez@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Pěkný den, protože miluji čokoládu a kokos, určitě mi bude nejvíce chutnat novinka :)

    OdpovědětVymazat
  147. Zatím jsem jich moc neochutnala, ale vanilkové mléko je super <3 buď jen tak nebo do Cara :D Ale na kokos-čoko se podívám, samotný kokos bych nechtěla, ale takhle dohromady to vypadá opravdu špica :)

    OdpovědětVymazat
  148. Od Alpra mám nejraději jejich sojové jogurty :)

    OdpovědětVymazat