PODZIMNÍ SOUTĚŽ

Dnešní den vám přináším soutěž a zároveň pozvánku. 

Dne 24. a 25. září 2016 od 10:00 do 19:00 se totiž koná Dyzajn market na Piazzetě Národního divadla (Národní 2) v Praze
V květnu a srpnu jste mohli u mě na blogu vyhrát poukazy do food stánků plus nějaký ten kousek z autorské tvorby. A tak to bude i nyní.

Z vlastní zkušenosti vím, jak je to úžasný pocit ráno vstát, vydat se přes krásné centrum Prahy přímo k Národnímu divadlu, procházet stánky jednotlivých a hlavně českých dyzajnérů, okukovat, co nového si pro nás připravili, dát si něco sladkého, slaného, kyselého a zapít to lahodnou kávou či limonádou a odnést si v tašce nějakou tu dyzajnovku.

Mno a v tomto článku se dozvíte, jak tohle všechno zažít a neutratit ani korunu. I když. Pokud tam budete, tak si stejně určitě nějakou tu dyzajnovku navíc odnesete. Bez toho to prostě nejde.

Už jste se mě ptali, zda tam budu. Ano. Budu. Tohle si nenechám ujít. A už se moc těším na všechny ty novinky, o kterých jsem slyšela.
Dyzajn market je velká open air prodejní výstava autorské tvorby, které se účastní kolem 180ti dyzajnérů. Na té Vánoční by měla prodávat i moje kamarádka, tak se moc těším.

Celý den budou doprovázet koncerty, divadelní představení a DJ. Pro vaše děti zde bude dětský koutek, pro vás chill out zóna a hlavně food stánky. Ty zajímají nejvíce mě, i když není Dyzajn marketu, kdy bych neodcházela s nějakou tou dyzajnovkou v tašce.

Je nutno podotknout, že celá akce je bezbariérová a je zdarma!!! Pokud vás to zajímá, nezapomeňte si kliknout na událost, ať všechny informace máte z první ruky - ZDE.

Dyzajn market se koná 5x do roka. Obvykle na Piazettě Národního divadla a to již od roku 2010.

FOOD ZASTOUPENÍ
Dyzajn market miluji jako takový, ale samozřejmě jako foodoholic je téměř mojí povinností se zaměřit na food stánky. Na podzimním Dyzajn marketu se zase stánky obměnili a tak vám teď popíšu, kdo tam všechno bude. Dokonce i jedna foodblogerka.

Kdo neviděl předchozí videa, zde jsou.
Musím vypíchnout to, že Dyzajn market se snaží vybírat food prodejce srdcem a hlavou. Nenajdete zde tedy nějaké komerční stánky, jako u většiny food akcí. Takže za tohle jim opravdu tleskám. Mám tak šanci ochutnat vybrané dobroty od bister, do kterých se jen tak v průběhu roku nedostanu.

A kdo tam bude nyní?
KOKO FOOD
Koko určitě znáte jako foodblogerku. To je jasný. Ale kdo z vás ví, že začala výrábět své domácí vývary? Já jsem ten její ještě neochutnala. Vždy jsem měla jen ten od kluků z Konečně vývar. A tak jsem ráda, že přijde ta chvilka, kdy budu moci porovnat. Jsem na to vážně zvědavá.
Do toho Koko bude vařit polévky, takže tam bude něco na zahřátí. A jelikož já jsem opravdu polévková, tak to je něco přesně pro mě.

HERBERT SIRUPY
Kluci z Herbert sirupy jsou už snad takovou klasikou a stálicí. Ještě aby ne. Jsou to sympaťáci a ještě ke všemu vážně pohlední. Je s nimi legrace a u jejich drinku s kapkou alkoholu se člověk opravdu pobaví. Hlavně ale připravují své limonády z domácích sirupů, plné bylinek, ovoce a ledu. Těším se.

FRANK´S + KLUB AVU
Frank a klub Avu to opravdu umí. Pod jedním stánkem naleznete dokonale dochucené burgry a stáčené pivo. Co víc si přát. Hlavně chlapi. Já na to sice moc nejsem, ale kde myslíte, že vždy najdu Artyho?

I LOVE ESPRESSO
Jak už název tohoto stánku napovídá, zde naleznete tu nejlepší kávu z Dyzajn marketu. Na prázdninovém měli dokonce cold brew. Něco pro mě. A jak sami píšou, k přípravě kávy potřebujete kvalitní kávu, znalosti a hlavně lásku. A to oni určitě mají. Jo a mají tam vždy i něco sladkého.

TAMARIND TREE
TamarindTree jsou pro mě novinkou. Ale píší o sobě, že milují autentickou asijskou kuchyni a nejraději ji připravují jako street food. A ten já miluji. Takže jsem na ně zvědavá a doufám a věřím, že jejich asijská kuchyně bude nezapomenutelná.

CREME DE LA CREME
Mám Creme de la creme ještě představovat? Paní v červených šatech s mašlí na hlavě a k tomu jejich naprosto dokonalá zmrzlina. A dokonce i veganská. Takže doufám, že i tentokrát budou mít svou veganskou burákovou, protože ta je opravdu úžasná. Jako celý jejich koncept.

JANOVA PEC
Jana znám dokonce osobně. Je to velký sympaťák, který jednoho dne sekl se svým zaměstnáním a začal připravovat musli. Pečené. Takže takové to, které křupe mezi zuby a je doplněno o úžasné kousky oříšků, čokolády a třeba máku.
Zrovna to makové je moje nejoblíbenější a k tomu ještě čokoládové. Pro musli nadšence začala vyrábět i kilová balení. Takže na Jana se opravdu těším.

UPEKLA
Upekla jsou dvě sestry, které pečou opravdu s láskou. Mají vždy všechno pohádkově načančané a doslova "k sežrání". Vždycky si od nich dávám karamelový dort a doufám, že ho budou mít i tentokrát. 

CAKELAND CUPCAKES
A je tu můj milovaný Cakeland cupcakes s jejich čupčáky. V jejich stánku stojí vždy nejvíc milé děvče s krásně jemňonkým hláskem. Za Deni se vždy strašně moc těším. Nejenže jsou jejich čupčáky, jak je nazývají dokonalé, ale odnesu si vždy pohlazení na duši od symptické obsluhy. Je určitě nevynechejte.

MLADÝ KOKOS
Mladý kokos přišel s novinkou a to prodávat kokosovou vodu v pet lahvích. Na jednu stranu dobrý způsob, jak uchovat dobrou chuť, na druhou stranu to ztrácí trochu své kouzlo. Jsem ale na ně opravdu zvědavá a pro jednu kokosovou vodu určitě zajdu.

MAKÁRNA
Mno a poslední je tu makárna. V prázdninovém marketu zde měli melouna, což opravdu chválím. Byl to skvělý způsob proložení přecpaného žaludku. Jsem sama zvědavá, co si pro nás tentokrát připravili. Ale věřím, že to bude něco skvělého. Slyšela jsem něco o bramborových plackách. Na slano i sladko. Tak se těším.

Tak s kým se tam potkám? 
Pro ty, kteří se tam nemohou dostat, což je opravdu škoda, tak vše budu dokumentovat a napíši článek. Takže nikomu nic neunikne.



SOUTĚŽ
Napište mi, s kým byste na Dyzajn market chtěli vyrazit. 
S kým si myslíte, že byste si to tam nejvíce užili a proč?


Soutěž ukončím v pondělí 19. září 2016 večer a rovnou vyhlásím výherce.
Tento úžasný a obrovský balíček výher do soutěže věnoval Dyzajn market.


O CO SE SOUTĚŽÍ:
První výherní balíček: 

  • zápisník na recepty od Malá ilustrace
  • batoh od LIUC
  • dvojbrož od DEERS
  • náhrdelník od MOOYYY
  • náušnice od ArtGi
  • 6 poukázek k food stánkům na Dyzajn marketu podzim


Druhý výherní balíček:
  • taška od DekumDekum
  • náramek od MOOYYY
  • brož od Le_tro
  • váleček od Napamatku.cz
  • 6 poukázek k food stánkům na Dyzajn marketu podzim
Balíčky budou zase k vyzvednutí v Dyzajnoffu nejpozději do soboty 24.9. do 19:00.

Tento článek byl sepsán pro Dyzajn market#ad

54 komentářů:

  1. Ahoj Kačí, na Dyzajn market se určitě chystám a chtěla bych tam jít (a také doufám půjdu) s kamarádkou Markétou, už jsme tam spolu byly jednou a byla to paráda, kamarádíme se už od základní školy a jsme naladěné na stejnou vlnu, cokoli spolu podnikáme je vždycky plné dobré nálady a smíchu, skvěle se doplňujeme a už se moc těším, a snad se tam potkám třeba i s Tebou ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačí, na Dyzajn market to mám daleko, ale určité je to skvělá akce a pokud bych mohla, tak bych vyrazila se svojí maminkou, protože je to skvělá parťačka a kvǔli jejímu pracovnímu vytížení se skoro nevidíme a tohle by byl skvěle společné strávený čas s mou nejdražši ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych určitě vyrazila s maminkou, která je poslední dobou kvůli nepovedenému manželství jen smutná :(. Vždycky si umíme navzájem zlepšit náladu a když k tomu přidám ještě skvělý Dyzajn Market plný autorských věciček, které mamka miluje, je to ideální kombinace :).

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla bych vyrazit s přítelem,s ním si totiž užiju každou zábavu a akci.A proč?Oba jsme přes jídlo a já miluji tvořivé lidi a ty super kousky co nikdo nemá ,takže rozdělení úloh by bylo jasné -muž jídlo,ja designové kousky a ochutnávka:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych vzala asi mamču.. máčko toho všeho až nado hlavu a zaslouží si odfrknutí.. koupila bych jí tam nějakou blbůstku,na kterou by ukázala :-) něco pro radost :-) a něco dobrého do bříška bychom si daly :-) a taťku bych asi vzala taky, měl včera narozeniny a určitě by si dal něco na zub, ale tyto markety ho štvou a pak brblá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla bych vyrazit s manželem, já nikdy nebyla, on taky ne. Já to Miluju on to nesnáší, ale kompromis za dobré jídlo jistě rád udělá :-D A nebo to bude z lásky? . A hlavně je to můj nejlepší kamarád, takže s ním si vše užiju na plné čáře :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojda Kačí, tak já bych letos vyrazila (a nejspíš opravdu vyrazím) se svou (tou dobou) půlroční holčičkou :) Dobroty sice zatím neochutná, ale dobrému vkusu je třeba učit od malinka, ne ;) A hlavně ona je děsně společenská (snad i víc než já - občas stydlín), tak ji musím zase dopřát společnosti sympatických lidi, kterých je na těchhle akcích habaděj. Mooooc se těším!

    OdpovědětVymazat
  8. Já tam určitě vyrazím s přítelem, protože tu spolu bydlíme, tak se to prostě nabízí, a možná s nějakými přáteli. Kdybych ale měla vybrat člověka, se kterým bych šla nejraději, asi bych vybrala svého tatínka. Je to totální foodoholic tělem i duší a na ty dyzajnové kousky si taky potrpí. Je schopen strávit na takových akcích strávit opravdu celý den a pořád by neměl dost. Když jsem byla menší, vždycky mě u nás v Krkonoších brával na různé velikonoční, vánoční, svatomartinské,... trhy, koupil mi něco dobrého k jídlu a procházeli jsme mezi těmi stánky, oba si vždycky něco koupili a byla to taková naše tradice :) Takže já bych šla určitě s ním :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já tam určitě vyrazím s přítelem, protože tu spolu bydlíme, tak se to prostě nabízí, a možná s nějakými přáteli. Kdybych ale měla vybrat člověka, se kterým bych šla nejraději, asi bych vybrala svého tatínka. Je to totální foodoholic tělem i duší a na ty dyzajnové kousky si taky potrpí. Je schopen strávit na takových akcích strávit opravdu celý den a pořád by neměl dost. Když jsem byla menší, vždycky mě u nás v Krkonoších brával na různé velikonoční, vánoční, svatomartinské,... trhy, koupil mi něco dobrého k jídlu a procházeli jsme mezi těmi stánky, oba si vždycky něco koupili a byla to taková naše tradice :) Takže já bych šla určitě s ním :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na dyzajn market bych nejraději vyrazila s kamarádkami, se kterými si užiju vždycky vše :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Kačí! Já bych ráda vyrazila se sestrou, ale ta bude bohužel tou dobou už v Anglii :-( proto bych jí ráda aspoň něco z Dyzajn Marketu poslala, nebo dala pod stromeček :-) Takže doopravdy asi vyrazím s přítelem (pokud mu do toho něco nevleze - to potom vyrazím asi bohužel sama) :-) Hezký den!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Kaci, jelikoz nejsem z Prahy, tak bych si udelala opet prijemny vylet do Prahy. A kdyby mamina nebyla v laznich, stopro bych vzala ji. Ale jelikoz je, tak bych vzala moji super kamosku Kaci(ano jmenuje se stejne :)) a udelaly si prima dny. Stejne chceme nekam vyrazit, tak bychom to spojily. Pekny den Market

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj K :) já bych tam chtěla vyrazit s mojí nejlepší kamarádkou,která se mi vrátila po osmi letech a máme co dohánět,jsme jedna velká propojená duše a spolu vyrážíme všude do nových otevřených podniků a ochutnáváme všechny dobroty,protože jsem velké gurmánky a jako koníček máme vaření a pečení,tak nás strašně baví ochutnávat vše nové,inspirovat se a fandit všem co to dělají poctivě od srdce ❤️ Myslím,že by to pro nás byl velký zážitek jak gurmánský tak i dyzajnový,protože si neodpustíme koupit si vždy nějakou novinku,serepetičku,zkoušet nové věci a tak pod.. Měj se krásně Ivushka 😉

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Kati, já bych chtěla s kámoškou Věrkou, která je jeden z neúžasnějších lidí, co jsem kdy poznala!! Máme hrozně málo času se vidět, navíc od sebe bydlíme daleko, tohle by byla báječná příležitost :) Šárka

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Kačí doufám že se povede dost vždy jsem se chtěla na to podivat ale vždy mi dotoho něco vlezla a kdybych tam býka ráda bych se s tebou setkala. Když půjdu tak rozhodně se svoji nej kamarádkou ze střední kterou mám mic ráda a je to moje nejlepší kamaradka a je jako sestra. A moc krásné dárky. A hlavně si užij dovolenou .Mám tě moc ráda 💋💋😊

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Kačí, to je skvělá soutěž! Já bych určitě ráda vyrazila se svojí kamarádkou Ditou, se kterou se známe od třetí třídy a takovéhle akce jsou jedna z našich společných vášní :) Poukázky do food stánků by z velké části padly určitě na zmrzlinu, mňam.
    Užij si zbytek dovolené, hltám každý příspěvek na instagramu, jde z toho krásný klid <3
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky :)! Já určitě vyrazím s dcerou Angelkou, abychom si užily trochu "dámskou jízdu", protože přes týden se vidíme jen odpoledne/večer, když přijdu z práce. Hlavně jí ukázat spoustu zajímavých věciček, nějakou koupit a určitě nezapomeneme na veganskou zmrzku, ta je prostě nutnost! :) Již se těším ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky. :)
    Já mám 3 lidi, se kterými bych tam bez jakéhokoliv přemýšlení vyrazila. 3 nejlepší ženy mého života. Bývalé spolužačky, nejlepší kamarádky. Ony jsou takové ty "stejně mentálně postižené". :D Ne, ale hlavně kde je jídlo, tam jsme my. Plus ještě dyzajnové originální věcičky a jsme v jednom ráji. Jenže konec střední se nese v duchu velkých loučení a to i s nimi. Jedna cácora bude touhle dobou ve škole v Hradci, druhá dokonce v Anglii. :( Každopádně mi pořád zbývá Naty, kterou naštěstí budu mít i v průběhu roku poblíž a dál jí tak budu moct otravovat život. A jako začátek našeho rádoby "osamoceného" bytí jen ve dvojici (:DD což zní fakt divně, když to teď podruhé čtu) bych jí děsně ráda nadělila tenhle výlet. S poukázkami do stánků s jídlem.
    Snad se tam potkáme. :)
    Měj se krásně,
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  19. Nazdarek :) tahle akce zni naprosto famozne! Pokud jde o to s kym bych tam vyrazila tak urcite s tou nejbajecnejsi kamaradkou Adelkou! Byli v Praze,ja na Morave.Vidame se parkrat do roka,ale jsme stale v kontaktu,nahravame si zpravy na whatsapp a posilame vtipne fotky :-D je to nejvetsi podpora a nabijec energie jaky znam! Je uzasne jak si dva lide mohou byt blizci i pres vzdalenost 400km :-) dokazu si vic nez jasne predstavit,jak spolu korzujeme po marketu,jime nejvetsi dobroty a rozplyvame se nad kreativitou a sikovnosti ostatnich :-) proste baaajo den! :-) Kaja Hanakova - fb Karoli Hanakova

    OdpovědětVymazat
  20. Ahooj :) Určitě bych vyrazila se svou mamkou, chystám se odjet pryč a myslím, že bychom si to spolu moc užily. Na takových akcích vždy vše ochutnáváme a zkoušíme nové věci a myslím, že je to nejlepší způsob jak trávit čas se svou maminkou.

    OdpovědětVymazat
  21. No, konečně na něj budu moci jít, protože budu v Praze, hurá. Ještě po tom, co jsi představila, kdo tam všechno bude, mám už teď hrůzu z vybírání, co si dát a co ne. Chtělo by to velkou peněženku a žaludek :-) Takže za mě ano, určitě se tam vydám, i když nevyhraji. A určitě tam vezmu svého přítele, který je naštěstí na jídlo stejně jako já (ale má větší žaludek a nedrží dietu :-)) Třeba to vyjde :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj! Na Dyzajn Market bych ráda vyrazila se svojí maminkou a sestřičkou, na které mám poslední dobou stále málo času a tak bych jim to takto ráda vynahradila. Nejen totiž, že jsou moje rodina, jsou to také ty nej kámošky jaké mám a všechny výlety a zážitky s nimi jsou vždy nezapomenutelné :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Na Dyzajn market bych ráda vyrazila s dcerou a manželem. Krom výrobků mě láká i food sekce. A taky už je načase začít s nákupem dárků na vánoce, i když v tomhle počasí bych byla raději rozplacnuta u moře. Užijte si s Artym poslední dny u vody. ;-) ❤
    Adéla V.

    OdpovědětVymazat
  24. Vyrazila bych s nejlepší kamarádkou, ona v Praze studuje a já se tam budu pravděpodobně stěhovat za přítelem a hledat si práci. Máme v plánu jak budeme chodit na takovéhle různé akce. Strašně se na to všechno těším, na novou kapitolu a hlavně že se s ní konečně nebudu vídat jen jednou za x měsíců... Tohle by byla skvělá příležitost jak si zpříjemnit začátek v Praze a pořádně to rozjet hned na začátku. :D
    janyska13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Jednoznačně se svojí ségrou. S tou jedinou máme stejný vkus, chutě a zájmy. Zkoušela jsem muže, kamarádky nebo mámu, ale ne ne, už jsem poučená - jedině se ségrou. Hezký den, Veronika

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky, není nikdo úžasnější s kým bych chtěl jít, jako je můj manžel a samozřejmě dcera, která v kuchyni vytváří na svůj vět neskutečné dobrůtky, jenže má jeden problém a to je odpor k masu a hlavně k jeho přípravě. Mám pocit, že tam by přišla na nový rozměr v kuchyni a a možnosti, o kterým nemá ona ani já ještě potuchy. A sebou určitě ještě vezmu bráchu a jeho kamaráda z Anglie, protože on tvrdí, že britská kuchyně je nejlepší já mu už několik let dokazuji, že jsou mnohem lepší a hlavně variabilnější kuchyně, než jakou je britská ( samozřejmě i tady mají mňamky :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Kačí, nejraději bych šla se svojí kamarádkou Martinkou, která miluje kulinářství a módu stejně jako já, takže si myslím, že by byla tou nejlepší společnicí :) Navíc se teď přestěhovala do Prahy, tak by to nebyl vůbec problém se sejít a vyrazit na Dyzajn market společně :)

    Přeji Ti krásný den a úžasný zbytek dovči :)
    Sleduji denně tvé instastories a zamilovala jsem se do Slovinska! <3

    OdpovědětVymazat
  28. Urcite bych s sebou vzala sveho pritele a zatim asi 12mm Bublinu co ji mam v brisku :-) Je mi 35 a tehu jsem prvne v zivote a hodlam si to poradne uzit! Cestovat, jist, ochutnavat, delat si radosti... Uzila bych si DyzajnMarket o cestu do Prahy ktera nam trva dve hodiny autem, protoze i cesta je prece cil ne?! Akorat ted na cesty nemuzu zobat kinedryl, ale kafe si vzit nenecham! 😜

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, já bych určitě vyrazila s manželem a udělali bychom si krásný den mezi krásnými věcmi:) Poprvé jsem o Dyzajn marketu slyšela myslím loni, tak různě po "vašich" blozích a instagramech a ohromně mě to láká a užili bychom si to s manželem protože se prostě milujeme a jsme rádi spolu a rozhodně bychom uvítali volný den od našich 3 dětí :)) Já bych se nejvíc těšila na jídlo a na papírnické věci, manžel určitě na jídlo - je kuchař a má rád poctivé dobré jídlo!
    Přeji hezký den!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj,
    každopádně se svým přítelem, je to má spřízněná duše, má vybraný vkus a nekonečný apetit - s kým jiným bych si to měla užít víc? :)
    Doufám, že se s tebou a Artym potkám příští víkend osobně a přeji vám krásný zbytek dovolené ☀
    Janina Tvrdá

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojky Kačí,
    na design market se chystáme s mamkou už hrozně dlouho a ještě se nám to nepoštěstilo. Určitě bych vyrazila s mojí mamuškou, protože by jsme si to rozhodně užily a prošly všechno kolem dokola. Milujeme obě Prahu a mamka ještě víc a atmosféra tohoto města plus ještě taková akce by nám určitě bodla. Mamka píše bakalářskou práci a ze všeho je dost ve stresu takže by nám takováhle akcička plus takové úžasné dárky od tebe určitě zvedly náladu + já mám 22.9. narozky, tak by se to mohlo všechno spojit pěkně dohromady :) ♥
    Měj se krásně.
    Simča (Simka)

    OdpovědětVymazat
  32. Vyrazila bych určitě s mamkou, protože je to osoba mě nejbližší, je to má kamarádka a vrba a ráda bych jí také občas něčím udělala radost, o což se pravidelně snažím ať už je to tím, že něco upeču, nebo ji koupím lístky do divadla atp. Mamka Prahu miluje a takové designové kousky by si nechtěla nechat ujít, jsme prostě na stejné vlně :-) Veronika

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. Sla bych se svoji kamaradkou navrharkou, ktera tam pred par roky take prodavala, ale nyni se stahla do ustrani a moc netvori. Myslim, ze by to pomohlo znovu ozivit jeji zapal pro modu a siti nadhernych originalnich kousku, a treba by tam pristi rok mohla vystavovat znovu. Navic mame obe stejne streleny vkus, takze bychom si tam jistojiste obnovily garderobu :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj,

    já bych určitě vyrazila s manželem a našimi kamarády z Prahy – Blankou a Jirkou. Známe se už léta a všichni si báječně rozumíme. Kromě jiného, máme stejnou zálibu v dobrém jídle. Naposledy přijeli k nám na Vysočinu a grilovali jsme hamburgery a tygří krevety. Bohužel se nevídáme tak často, jak bychom chtěli. Toto je perfektní příležitost zařídit si hlídání našich dvou dětiček a vyrazit za nimi do našeho hlavního města za dobrým jídlem, pitím a jak jsem viděla ve videu z léta, tak i zajímavými nákupy.

    P.S. hrozně ráda bych konečně naživo viděla KOKO a taky bych si velmi chtěla pořídit ten vzorovaný váleček. ;-)

    Přeji pěkný zbytek dovolené a zdravím z Vysočiny. Jindřiška

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj,

    já bych určitě vyrazila s manželem a našimi kamarády z Prahy – Blankou a Jirkou. Známe se už léta a všichni si báječně rozumíme. Kromě jiného, máme stejnou zálibu v dobrém jídle. Naposledy přijeli k nám na Vysočinu a grilovali jsme hamburgery a tygří krevety. Bohužel se nevídáme tak často, jak bychom chtěli. Toto je perfektní příležitost zařídit si hlídání našich dvou dětiček a vyrazit za nimi do našeho hlavního města za dobrým jídlem, pitím a jak jsem viděla ve videu z léta, tak i zajímavými nákupy.

    P.S. hrozně ráda bych konečně naživo viděla KOKO a taky bych si hrozně chtěla pořídit ten vzorovaný váleček. ;-)

    Přeji pěkný zbytek dovolené a zdravím z Vysočiny. Jindřiška

    OdpovědětVymazat
  37. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj ! (už po třetí a snad naposledy, nějak mi zlobí účet :-( ) Každopádně s kým že bych to chtěla jít? No určitě s přítelem. Sama nejsem z Prahy ( Šumava gril! ), takže by to byl ale zase super důvod proč si udělat bombovej den v Praze. Oběhala bych si nákupky, zaskočila být neskutečně pyšná do Stromovky za přítelem, který tam bude mát exhibici s work-out teamem a pak bychom se šli společně pokochat a odměnit na DYZAJN MARKET, který musí být naprosto úžasnej ( Jak jsme tak vypozorovala z Tvých reportáží, pro mě samotnou to bude premiéra! ). Já tyhle akce totiž naprosto miluju...! (už teď se například moc těším na další cheesecake festival... Oh <3 :-D ) Juch ! ať už je tu sobota 24. !

    OdpovědětVymazat
  40. Jako vždy půjdu a chci jít na Dyzajn market s maminkou a mojí švagrovou Ájou :-) vždycky je to pro nás ryze holčičí den. Společně probereme holčičí věci už cestou, na místě posnídáme nějaký úžasný cupcake a domácí limču nebo kávu, projdeme všechny stánky a uděláme si představu, za co utratíme peníze tentokrát (z mé zkušenosti nemá cenu hned nakupovat, velmi rychle dojdou peníze), pak posvačíme či poobědváme burger a nakonec projdeme stánky znovu s jasnou představou, co si koupíme. V teplých měsících zakončíme dámskou jízdu zmrzlinou :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Kačí ❤️
    Já bych doufala v to, že by se mnou vyrazila moje (zatím)"jen" instagramová kamarádka Gabča, se kterou si píšu už přes rok a ještě jsme se nesetkaly, jsme obě milovnice jídla, zdravějšího životního stylu a vaření - tvoření a kouzlení v kuchyni. Každá bydlíme na jiném kousku ČR a tohle by byla skvělá příležitost- díky za možnost zučastnit se soutěže! Papa :*

    OdpovědětVymazat
  42. Rozhodne bych vyrazila se sestrou.... nejen proto,ze je z Prahy a byla by to fajn příležitost strávit tam víkend,ale i proto,ze se před měsíce vdala ,tak by jsme si udělali aspoň takové babske odpoledne 👍😉😍

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, na Dyzajn market bych určitě vyrazila (a taky vyrazím) se svým přítelem. Je blázen do nakupování, rád vyráží za zajímavými nákupy a samozřejmě také jídlem. Měsíc jsme byli teď od sebe, tak si ten víkend krásně užijeme a po Dyzajn marketu prochajdu Prahou :)..a vlastně, ať můžeme utrácet, ..no tak vánoční dárky jsou za rohem ne? O:-)

    OdpovědětVymazat
  44. Na Dyzajn market bych se ráda podívala se svojí nejlepší kamarádkou. Udělaly bychom si hezký výlet do Prahy, dobře se najedly (na to bych se snad těšila nejvíc) a koupily si něco na sebe. Na Dyzajn marketu jsem ještě nikdy nebyla, tak snad dostanu letos příležitost. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Na Dyzajn market bych nejradsi vyrazila s kamoskou,ktera ted bohuzel ale nemuze a drzim ji palce s rakovinou. :-( Realne ale s manzelem,pokochali bychom se uzasnymi vecmi a urcite nakoupili nejake darecky a ochutnali kvalitni mnamky ;-)

    OdpovědětVymazat
  46. Naneštěstí nemám nikoho, kdo by mne doprovázel. Snad bych si měla pořídit psa, nebo dokonce kamarádku. Ideálně bych na Design Market vyrazila v hloučku přátel různého pohlaví, věku a zájmů, což se mi jen tak nesplní. Ale abych tu nebyla za tragéda, mělo by to tu výhodu, že bych se nemusela dělit o poukázky na jídlo. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj :) na dyzajn market by som šla úplne najradšej s mojou maminkou. Obe milujeme nakupovanie, cestovanie a najmä kvalitné a chtné jedlo. Čas s ňou mi je veľmi vzácny a tak by sme si to tam určite poriadne užili, porozprávali sa a šli by sme spokojné s plným bruškom, prázdnymi peňaženkami :D a ovešané nákupnými taškami domov :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Kačí.. Já bych na Dyzajn Market nejraději vyrazila s mými spolubydlícími, což jsou moje dvě milované sestry :-) Všechny milujeme nákupy, ale hlavně rády zkoušíme nové chutě. Nejvíc se tam těším na Koko, kterou už dlouho sleduju a vařím podle ní :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Kačí, na dyzajn market bych chtěla vyrazit s maminkou. Je to prostě moje nejlepší parťačka a kámoška v jednom. Rády zkoušíme nové věci a hlavně si vše vychutnáváme a užíváme atmosféru. Prostě s mamkou i když nás něco zklame neztrácíme nadhled a jdeme k dalšímu stánečku, který nás nadchne a potěší. Sní prostě každá akce je super :)

    OdpovědětVymazat
  50. Johana Vendlová

    Kdybych si mohla vybrat, určitě bych na Dyzajn Market vyrazila s mojí maminkou. Je totiž zároveň i mou nejlepší přítelkyní. Zná mě ze všech nejlépe, přesně ví, co mám a co naopak nemám ráda, jaké jsou mé přednosti i nedostatky, co je na mé povaze fajn a co jsou naproti tomu mé horší stránky... A ze všeho nejlepší na tom je, že i přes ty tmavší části mého "já" mě bezvýhradně miluje a já vím, že se na ni mohu stoprocentně spolehnout, protože tu pro mě vždycky byla a vždycky i bude. Od malička mi utírá slzičky při neúspěchu a radostně objímá, když se mi něco podaří. Já se jí to všechno snažím oplácet, ale vím, že bude trvat hodně dlouho, než jí všechno vrátím. Zatím se snažím dělat jí radost tak, že když má za sebou náročný den v práci, doma na ni čeká něco dobrého- obvykle sladkého. Je to totiž moje vášeň a s mamkou máme téměř identické chutě, takže se jí skoro vždycky trefím do noty. Baví mě dělat jí radost a vidět, jak se na mě smějí ty její krásné oči plné lásky. Proto bych vzala právě ji... Vím totiž, že by byla šťastná, že by si konečně odpočinula od všech povinností a načerpala síly, aby mě zase mohla zvednout, až jednou upadnu. Obejme mě, pofouká přesně to nejbolavější místo, podívá se mi do očí a řekne, že to nevadí, že zase bude "líp". Nejsme totiž jen matka dcera, ale ta nejlepší maminka a její navždy malá velká holčička.
    Děkuji, maminko!

    OdpovědětVymazat
  51. Já bych tam chtěla jít s tebou protože jsem tě dlouho neviděla 😂

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Kaci :)
    Vyrazit jsem chtěla už mockrát, ale nikdy to zkrátka nevyšlo. Tentokrát bych ale opravdu chtěla, nejlepšími parťáky na tyto akce jsou maminka a sestřička, protože zkrátka máme rady to samé. Hezké designovky i dobré a stylové jídlo :)
    Katerina.puchtova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Krásný den všem, s kým bych vyrazila??Ráda s tím, kdo je podobný ´blázen´ do dobrých věcí jako já...:-)Má rád skvělé jídlo, originální věci, které mají nápad a neřadí se zkrátka do jen tak do davu...není to šedá myška...Človíčka, který je usměvavý,pozitivní a bude mi dělat doprovod, abychom si užili hezky dne ...ochutnali nějaké ty dobroty, zakoupili něco jen tak pro radost a prostě bylo nám fajn!!!Najde se někdo takový??:-):-)Kačko??Moc se těším!Veronika
    verot@seznam.cz

    OdpovědětVymazat