BYLINKOVÝ GRILOVANÝ HERMELÍN


Tak tu máme další tip, co na gril. O nějakou tu flákotu není nouze, ale co o takový sýr? O ten většinou nouze je. V mém okolí jsou totiž jen masožravci a sýrem je nikdo neuspokojí. Prý...

Zkouším se to změnit a připravuji pro Sedlčanský nějaký recepty. Třeba jako tenhle. Ten je opět skvělý. Kombinace poměrně hutného, rozpečeného sýra s tunou bylinek? Proč ne?

Tak jsem zašla na svojí zahrádku, natrhala bylinky a vrhla se na přípravy...

Doba přípravy: 20 minut
Náročnost:    malá
Počet porcí:  4

INGREDIENCE:

  • 4 ks hermelínu na gril
  • 2 hrsti čerstvých bylinek (já zkombinovala mátu, petrželku a citronový tymián)
  • olivový olej
  • pepř


Postup aneb jak jsem postupovala já:
 Pokrájíme nebo rozmixujeme si bylinky na hodně jemno.
 Takhle...
 Rozbalíme si sýry a na prostředek obalu kápneme olivový olej.
 Každý sýr pořádně opepříme.
 Na olivový olej rozprostřeme bylinky.
 A položíme na ně sýr pepřovou stranou dolů.
 Na vrch sýru opět dáme pepř a olivový olej.
 A opět vrstvu bylinek.
 A zabalíme.
 Grilujeme z každé strany cca 3-5 minut.
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm. 
Tento recept byl sepsán pro firmu Sedlčanský. 

1 komentář: