HLASOVÁNÍ V SOUTĚŽI BLOGERKA ROKU 2015

Každý může poslat znovu další 1 hlas v každé kategorii:

A je to tady!!!

Včera porota odhalila výsledky. Je to neuvěřitelné, ale dostala jsem se do TOP10. Co já, vy jste mě tam dostali. Tohle vše opět zažívám a prožívám jen a jen díky Vám.

Jste naprosto úžasní čtenáři, odběratelé na Youtube, sledující na Instagramu a prostě a jednoduše fanoušci s chutí do jídla a dobré food zábavy.

Mám obrovskou radost. Ani ne tak kvůli tomu umístění, ale kvůli tomu, že je naprosto neuvěřitelné kolik z vás si dalo tu práci kliknout na odkaz, vyplnit všechny ty údaje a dát mi hlas. Vážně neuvěřitelné.

Z celého srdce děkuji.

To jestli vyhraji celou soutěž je otázka zajímavá, ale v celku nepodstatná. Tohle je totiž pro mě vítězství. Obrovsky moc se těším na večírek, který se tentokrát bude konat v Karlínském divadle. A ano, jsem ostuda, ale nikdy jsem tam nebyla. Bude to moje premiéra.
http://www.blogerkaroku.cz/blogerky-roku-2015/smooth-cooking
Takže teď doladit večerní róbu. Říkám to, jako by to bylo naprosto snadná věc. To teprve budou nervy. Co byste si na takovou událost vzali vy?
http://www.blogerkaroku.cz/blogerky-roku-2015/smooth-cooking
Hlasovat v každé kategorii můžete znovu po kliknutí na jakoukoliv fotku v tomto článku!!! Nebo ZDE!!!

A já jsem napnutá, jak kšandy, jestli se letos výsledky změní. Už dva roky po sobě to vyhrála KOKO z Menu domu a na druhém místě zůstala Markéta z Kitchenette. Upřímně bych to Markétě přála. Zaslouží si to.

http://www.blogerkaroku.cz/blogerky-roku-2015/smooth-cooking
Ale ještě k výsledkům.
Celkem mě zaskočilo, že některé blogy v TOP10 chybí. Ale zase jsem opravdu ráda, za nové tváře. Třeba takový Pěkně vypečený blog si to zaslouží a jsem ráda, že tam je.
Chyběla mi tam i Kichen and the City a proto opravdu těší, že ji nominovala porota. Ta je v TOP10 zaslouženě.
Z objevu určitě fandím My cooking diary a Barušminky. Obě děvčata znám a obě tam jsou zaslouženě. Ps: Kačí, já ti to říkala  :-) Jo a Not so funny Anny jsem začala sledovat nedávno a její hlas je takový balzám na duši, že kdo jí nesleduje, určitě začněte.
Děvčata, moc se těším, až se všechny na večírku potkáme.

PS: Jaká kategorie vás nejvíce zaskočila? A jakou blogerku byste vůbec nečekali či naopak, kdo vám tam chybí. Myšleno ve všech kategoriích.

Výběr outfitu :


http://www.blogerkaroku.cz/blogerky-roku-2015/smooth-cookingJeště jednou z celého srdce děkuji. A ať dopadnout výsledky, jak dopadnou, tak už tohle je jednoduše skvělý!!!
http://www.blogerkaroku.cz/blogerky-roku-2015/smooth-cooking


23 komentářů:

  1. Kačí, ráda jsem ti své hlasy dala. Objevila jsem tě díky LU, takže jsem Vás podělila:-)
    Moc Vám to přeju.
    Krásný den Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásné Kačí, děkuji moc. Tak doufám, že se dostaneme do top 10 s Lu a potkám jí zase po delší době na večírku :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. není vůbec zač, zasloužíš si to :)

      Vymazat
    2. Ale je. Moc si toho vážím. Dostat se do top10 je můj sen, přání, touha, nevím jak to nazvat :-D

      Vymazat
  3. Ahoj Kači, já se přiznám, že jsem k tobě a k tvému stylu chvilku hledala cestu, ale o to radši se sem, na tvůj instagram a sem tam i youtube vracím teď. Z toho, co děláš vyzařuje láska a nadšení a to je ve své podstatě "to, oč tu běží" :). Držím ti palce, aby se ti i letos podařilo uspět a měj se krásně! Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terez, moc mě těší, že jsi tu cestu našla. Sama jsem dlouho hledala, jak to uchopit. V minulosti jsem žádné blogy nečetla a youtube začala sledovat, až po vyhlášení blogerky roku 2014. Do té doby jsem nevěděla, že něco takového je.
      Takže jsem nikdy neměla odkud čerpat inspiraci a tak jsem se v tom trochu patlala. Nakonec jsem si ale stejně řekla, že je lepší to dělat po svém, i když trochu jinak. Někoho to silně odradí, někoho zase přitáhne. Ale o tom to je. Proto je tolik úžasných blogerů a youtuberů a každý má možnost si najít toho svého oblíbence.
      Opravdu moc děkuji a doufám, že i nadále tě bude bavit, to co dělám.

      Měj se také krásně :-)

      Vymazat
  4. Ahoj, Káťo,

    v kategorii food můj hlas už dávno máš. Food blogů je opravdu hodně a věřím, že je těžké dostat se mezi ty ,,nejlepší,, ale popravdě jsi asi jediná food blogerka, kterou sleduji fakt pravidelně. Je to právě tvým osobitým stylem a energií, kterou do blogu a vaření vkládáš.

    Moc mile mě překvapilo, že jsi nominovaná i v kategorii objev roku youtube kanál a tak jsem napravila a lupla ti hlas i tam. Tvoje videa mám ráda, srší z nich energie a nadšení pro to, co děláš. To je, podle mě, alfou a omegou k úspěchu. Ta láska a nadšení, které do všeho vkládáš se nese každou minutou tvého videa a já většinou video končím s úsměvem od ucha k uchu, jako malá holka :). A opět se budu opakovat - je to právě tím osobitým stylem, který videa děláš. Není to nic strojeného, je to svý a to je to ono...

    A tak bych ti ráda řekla, že i když se mezi top 10 nedostaneš budeš pro mě pořád ta TOP food blogerka, ke které se budu ráda vracet :)

    Držím pěsti. Měj krásný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo to je tak neuvěřitelně krásný komentáře, že nevím, jak moc poděkovat. Dovolila jsem si ho sdílet a řekla si, že ti napíšu, až v klidu usednu k pc.
      Jak já vždy říkám, kritizovat umí každý, ale pochválit málo kdo. Takže opravdu moc děkuji. Hodně lidí se pod toto podepsalo a to mě neuvěřitelně potěšilo.
      Moc ti za to děkuji. A věř, že když se nedostanu do top10, tak to nevadí. Tyto komentáře jsou pro mě největším vítezstvím.

      Přeji krásný den
      Kačí

      Vymazat
  5. Kačí, máš oba mé hlasy :-) Takže držím pěsti.
    Hodně štěstí a hezký večer,
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  6. Kačí, máš oba mé hlasy :-) Držím pěsti!
    Přeji hodně štěstí a hezky večer,
    Adéla.

    OdpovědětVymazat
  7. Za me taky hlasy:) JSES UZASNA POZITIVNI diky moooc Kaci

    OdpovědětVymazat
  8. Hlas poslan uz davno :) NEJLEPSI KACI SES!

    OdpovědětVymazat
  9. Za mne jsi Katko nejlepsi food blogerka a youtuberka...

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Kačí děkuji moc. Koho vlastně tipuješ na vítěze? Já jsem zvědavá, zda se změní klasické pořadí Koko první a Kitchenette druhá. Celkem bych to Kitchenette přála. Určitě si to zaslouží.

      Vymazat
  11. No...přála bych to tobě, to je jasný:-) taky jsem zvědavá jak to dopadne, nebo to bude podobné jak dycky, ale je tam dost nových tak třeba to trošku zamíchají. Spoustu neznám, ale to je jasné, není čas všechny sledovat. Akorát mně mrzí, že Lu nepostoupila. Takže abych to uzavřela, ať si minimálně v první trojce!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lu mě také hodně mrzí. Tak nějak jsem to brala jako samozřejmost že tam bude. A není... Uvidíme, jak s tím osud zamíchá :-)

      Vymazat