JAHODOVO BANÁNOVÉ SMOOTHIE

Toto smoothie je čistě ovocné. Evokuje ve mě léto a farmářské trhy. Avšak dnes se dají koupit jahody už i v zimě (i když téměř bez chuti) a nebo mražené.
Takže si ho dopřávám po celé roční období.

Určitě bude chutnat i Vašim dětem. Takže stačí ráno zapnout mixér a má snídani celá rodina. Nebo svačinku?

Doba přípravy: 3 minuty
Náročnost: malá
Počet porcí: 1 porce

 
INGREDIENCE:

Postup aneb jak jsem postupovala já:
Oloupeme banán, očistíme jahody a všechny ingredience vložíme do mixéru. Mixujeme cca 1 minutu.

Nezapomeňte, že všechny ingredience si můžete předpřipravit do krabičky a ráno jen nasypat do mixéru a ušetří Vám to ještě více čas.
 
Dále, pokud nevíte, co se zbytkem banánu, tak si zbytek vložte do pytlíku a zamražte. Ráno vhoďte do smoothie zmražený kousek banánu. Avšak v čerstvým je více živin a vitamínů, na to pamatujte.
 
Podávejte s láskou a chutí :-)

PS.: Pokud si dáváte toto smoothie jako svačinku nebo jako v době po obědě, tak vynechejte vločky. je to zbytečná kalorická složka, kterou byste nespálili. Ale místo snídaně je to perfektní.


4 komentáře:

  1. Takový pěkný jahůdky, jo? Koukám, že jdou snad všechny vývoz do ČR a tady nám nic nenechaj :D V zeleninách je vidim už asi dva tři týdny, ale zatim nějak nemám odvahu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych to uvedla na pravou míru. Tahle fotka je ještě z léta. Koupila jsem je na farmářském trhu v Praze a chuť byla naprosto dokonalá. Jen jsem tehdy nepsala o smoothie a tak jsem to nedávala na blog. Včera jsem tu fotku našla, tak mě napadlo, to tam zařadit :-)

      Vymazat
    2. jé, tak to dává smysl, ta jahoda je tak červená, že musela chytat trošku jiný sluníčko :)

      Vymazat
    3. Přesně tak. Už se šíleně těším zase na léto pikniky a koše plné jahod, těch pravých jahod :-)

      Vymazat