SOUTĚŽ O MYČKU BOSCH


Tento článek vznikl ve spolupráci se značkou Bosch. 


SOUTĚŽ O MYČKU

Když mi přišla nabídka na uspořádání soutěže o myčku SMS2HCI12E, tak jsem jásala. Opravdu. Protože vím, jak často se mě ptáte na spotřebiče, které máme doma a já vám tímto mohu dopřát obrovský vánoční dárek a také komfort při mytí nádobí.

Vybrat konkrétní spotřebič byl celkem oříšek. A tak jsme nakonec vybrali tuto samostatně stojící myčku, kterou můžete zakomponovat do jakékoliv kuchyně. 


Myčka má funkce:

Extra sušení, díky které se usuší nádobí mimořádně důkladně pomocí vyšších teplot během oplachování a další fáze sušení.

Silence on demand je funkce, díky které si může aktivovat pomocí aplikace Home Connect ztišení myčky až na 30 minut. Na tuto dobu se myčka ztiší na minimum. Protože všichni víme, že někdy jsou situace, kdy se potřebujete opravdu soustředit a může nás rušit jakýkoliv zvuk. 

Home Connect je aplikace, do které si můžete přidat své chytré spotřebiče a ovládat je z dálky. 

Oblíbený program je funkce, díky které si uložíte své oblíbené nastavení, které používáte nejčastěji. Kombinujete tedy váš nejpoužívanější program a další nabízené funkce. 

Programů a funkcí je v myčce mnohem více. Podívejte se na ně zde

 


HOME CONNECT

Často tady zmiňuji slova Home connect. Co to znamená?

Home connect je aplikace, která propojí troubu, myčku, chladničku, kávovar, varnou desku a digestoř. Je to tak chytré, že to v závěrů může dosti myslet za nás a usnadňuje nám to chod domácnosti.

Například na propojení varné desky a aplikace miluji to, že jedním kliknutím zamknu dětskou pojistku. Víncent nám vyleze všude. Všude! A tak si musíme dávat pozor, kde co necháváme. Samozřejmě ve chvíli, kdy objevil, že varná deska lze mačkat, svítí a vydává zvuk, stala se největším bodem zájmu. A tak jí zamykám. Někdy ale zapomenu a tak jí zamykám na dálku. Myšleno z gauče. 

Když jsem si vybírala troubu, tak mi pán na showroomu vyprávěl, že právě díky této aplikaci mohu jít ke kamarádce na kávu a sledovat vše na mobilu. Když si totiž zapnu funkci assist například na pečení bábovky, tak se trouba i sama vypne a já vím, kdy je hotovo.

Představte si, že naplníte myčku a jedete do práce. Když se chystáte domu, tak si na dálku spustíte mytí myčky a jakmile dorazíte domu, myčka akorát domyje, otevřete jí a nádobí na vás dýchne ještě teplé. Dokonalost.

Nebo třeba to, že otevřete novou krabičku s tabletami na mytí a ten stejný počet kusů zadáte do aplikace Home Connect. Díky tomu vám myčka včas řekne, že vám dochází tablety a máte si je koupit. Za mě perfektní funkce.

Ale i o úspoře energie.

S chytrými spotřebiči s technologií Home Connect můžete ušetřit. Pokud máte k dispozici energii ze solárních panelů nebo dvoutarifové sazby, můžete v aplikaci nastavit časový rámec, kdy potřebujete umýt nádobí nebo vyprat prádlo. Inteligentní systémy dokážou pohlídat množství energie, nebo i „přemýšlet dopředu“ na základě aktuální předpovědi počasí u solárních panelů, a spotřebič se automaticky spustí ve chvíli s nejefektivnějším zdrojem energie.


Technologie Home Connect přináší do domácnosti zcela nové možnosti. I když nejste zrovna doma, můžete pohodlně kontrolovat a ovládat své spotřebiče na dálku s pomocí mobilního telefonu nebo tabletu. Speciální aplikace ale neslouží jenom jako dálkové ovládání. Obsahuje také spoustu praktických rad a tipů na míru danému spotřebiči nebo informace o vhodném příslušenství, stavu zařízení a technické podpoře v případě závady. Aplikaci je navíc možné propojit s dalšími systémy, například osvětlením, chytrými hodinkami, alternativními zdroji energie nebo Alexou od Amazonu a ovládat spotřebiče hlasovými povely.

Když jsem se byla "proškolit" na showroomu (což může úplně každý, jen si stačí na webu objednat čas, kdy přijdete), tak jsem byla mile překvapená i zmínkou ohledně servisu. Jakmile totiž budete mít nainstalovanou tuto aplikaci a spárovanou s daným spotřebičem, je oprava o kousek snažší. Kdyby totiž nastal nějaký problém nebo porucha, stačí zavolat na servis, ten se skrze vaše povolení připojit na váš spotřebič a mnohem lépe poradí, protože může nakouknout do toho, co se ve spotřebiči děje. 


Tak jdeme soutěžit!

A kde se soutěž odehrává? U mě na Instagramu ZDE.

 




Žádné komentáře:

Okomentovat