2. ADVEVNTNÍ SOUTĚŽ 2017


Tak a máme tu druhou soutěž a opět mojí srdcovku.
Cacao Prague je pro mě  kavárna plná možností. Je to už nějaká chvíle, kdy jsem tam byla poprvé. Vlastně to teď někdy bude 2 roky. Za tu dobu jsem se dokázala projíst skoro celým jídelním lístkem (a že není malý), sepsala jsem tam nemálo stránek týkajících se mého blogu a aktivit kolem toho, proseděla chvíle pohody s Tobínkem a Artym po boku a hlavně jsem osobně poznala majitele.
Je to naprostý pohodář a sympaťák a upřímně první člověk, kterému, když jsem řekla kritiku na jeho restauraci, tak tu mojí kritiku vzal vážně a do pár dní na ní zapracoval. Většina firem se urazí a absolutně si z toho nic nevezme. Josef (majitel) je úplný opak jak ostatní. Na byznys nahlíží reálným okem a hlavně tak, jako naprosto "obyčejný" člověk. O tom i mluví jeho ceny. Myslím si totiž, že na to, že Cacao Prague se nachází přímo na Náměstí republiky v centru Prahy, tak dává obrovské porce (takový dort si raději dávejte napůl, protože není možné ho sníst. I když já se s ním vždy poperu.) a ceny k tomu naprosto přiměřené.
Dbá na všechny suroviny a zná jejich původ. Dokonce jednou mě oslovil, abych mu poradila nějakou sympatickou farmu, odkud by odebíral maso, aby bylo maximálně kvalitní. Dorty mu vyrábí jedna velmi šikovná cukrářka jen z těch nejlepších surovin. Na porcích zmrzliny opravdu nešetří (kopeček stojí 35 Kč, ale vypadá jako tak 4 klasické kopečky v průměrné cukrárně).
Dokonce teď v listopadu bude otevírat novou část, která bude ještě více babyfriendly. Už nyní si na tom zakládá a nikdy neměli problém s maminkou, kočárkem a miminkem. Občas se totiž stává, že na vás už mezi dveřmi koukají vražedným pohledem. Ale tady to rozhodně není. Na toaletě je odjakživa přebalovací pult a k zapůjčení jsou i židličky pro malé děti.
Ale ta novinka, na tu nesmím zapomenout. Každým dnem se otevře nová část, která bude průchozí se starou částí. V ní se bude nacházet byznys zóna s počítačem a měla by tam být i tiskárna, pro případ nutnosti něco vytisknout (dokument do práce či mapu pro cizince). Zde to bude uzpůsobeno pro lidi, kteří zde chtějí pracovat nebo přijít na byznys schůzku. Pod tím by mělo být místo na sezení, ale to největší boom se schovává o patro níže. Zde bude nově vybudován dětský kousek se zázemím pro maminky. A kdo chodí s dětmi do centra, tak moc dobře ví, že tady téměř nic takového není. Takže maminky jásejme, máme kam si zajít na dobrou kávu, dort a poklábosení s našimi dětmi po boku.
O Josefovi a Cacao Prague bych mohla mluvit do aleluja. Když se o tom bavím, mluvím o nich s nadšením a jiskrou v oku. Takže to raději utnu, jinak by tento článek byl nekonečný.
Ještě jedno doporučení, začněte sledovat jejich Instagram. Sdílí tam často příspěvky hostů a tvoří obsah z jejich novinek a absolutních stálic. Jednoduše se vám budou sbíhat sliny :-)
Sleduj ZDE.

Tak jdeme soutěžit...
A CO PRO TO MUSÍTE UDĚLAT?
Napište mi, s kým, proč a na co byste nejraději zašli do cacao prague?

VÝHRA
3x celý dort dle výběru, který si můžete odnést domu a užít např. při nějaké významné chvíli

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE
Soutěž bude ukončena a vyhlášena spolu s 3. Adventní soutěží.

VYHLÁŠENÍ 1. ADVENTNÍ SOUTĚŽE
1. Výherce Kristýna Gyurcsovicsová
2. Výherce Alena Popelková

Prosím vítězky, napište mi na mail smoothcooking.cz@gmail.com a do předmětu dejte 1. Adventní soutěž. Domluvíme se na předáni výhry.

A to je vše. Budu se moc těšit na vaše odpovědi.

Krásný den
s láskou vaše Kačí a cacao prague 
#ad


141 komentářů:

  1. Nejraději bych si tam zašla s mojí kamarádkou, se kterou jezdíme na každoroční Vánoční nákupy do Prahy :) A když jsem tady teď viděla fotku caramel pecan cheesecaku, tak volba by byla jasná! Bože ten vypadá nádherně!!!!! A k tomu nějaký úžasný kafíčko ♥ Krásný víkend, Kačí!

    OdpovědětVymazat
  2. Do Cacao bych zašla na pořádný brunch se svým přítelem. Odměnila bych za dokončení jeho studií s 2 titulama.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych šla se sbým malým prďolou, když je to tam vhodné i pro děti (a od kterýho se teď stejně nemůžu vzdálit na déle jak dvě hodiny :D) a pak se svojí ségrou. Bydlí teď v Německu a vždy, když přijede domů, přestupuje v Praze. Takže ona by si zpříjemnila cestu domů a já bych si zas po nějaké době konečně udělala výlet do Prahy :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kaci, zasla bych si do Cacaa se svym muzem na snidani po koncerte v Praze. :) Objednali bychom si vajicka, neco sladkeho, kavicku a caj. Verim tomu, ze bychom tam dokazali pobyt klidne i dve hodiny.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Kačí,

    v Cacau jsem byla na TVOJE DOPORUČENÍ, dala jsem si XL zmrzlinový pohár s banány, šlehačkou a nutelou, jedli jsme to dva a stejně jsme ho nedojedli, jak byl obrovský :D.
    Ráda bych zase někdy zašla, nejradši s mamkou, protože má ráda dobré jídlo, stejně jako já. :)

    Krásný den,
    Klára.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Kačí, jejda, mnam, dort...to si nemůžeme nechat ujít...
    Do Cacao Prague bych zašla se synem až bychom přijeli do Prahy, milujeme Prahu a výlet bereme jako takový malý dárek..:-)
    A co bychom si tam dali? Vůbec nevím, protože dle tvých fotek a co jsem viděla na vlozích, chtěla bych ochutnat od každého něco...A syn by určitě ochutnal nějaký zákusek. I kdyř kdoví..:-))))

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Kačí, nejraději bych zašla s manželem, protože je pořád v práci, tak abychom si užili nějaký hříšně čokoládový dort.

    Barbora Komárková ( renieska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ráda bych tam zašla se svým manželem, po 20 letech starání se o děti a přestavby domu máme konečně čas si život užívat už i trochu víc podle našich představ, ochutnali bychom jakoukoliv specialitu, všechny vypadají lákavě a neodolatelně 😉

    OdpovědětVymazat
  9. Juhuuu, ani nevíte, jak jste mi vylepšila den! zima na krku a s mojí rok a půl starou holčičkou a naši partou se potřebujeme někde scházet i nadále, jen ruku na srdce - těch dětských kaváren moc není a hlavně si tam ne vždy pochutnáme. Takže tohle bude takový první vánoční dárek pro všechny pražské mámy! Takže dort bychom si dali já s dcerou a naše další dvě kamarádky s dvěma holčičkama anebo bych ho ještě spís odvezla své kamarádce, která má nově dvojčátka a myslím, že hromada energie by se jí hodila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Andrea Círová Bricynová3. listopadu 2017 v 14:49

    Ahoj Kačí, vyrazila bych s manželem, teď po narození syna na sebe nemáme tolik času jako dřív. A protože je muž kuchař (rád navštěvuje pro inspiraci nové podniky) a oba rádi jíme a hlavně ochutnáváme, dali bychom si asi od všeho něco ;-) Hezký den, těším se na další soutěž ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Byla jsem v cacau jen jednou a bohužel jsem spokojená nebyla. Tak bych tomu chtěla dát ještě jednu šanci! Nejradši bych šla na acai bowl se svým snoubencem. Ten by si asi nejraději dal něco hodně sladkého, třeba pecanový dort!

    OdpovědětVymazat
  12. Zasla bych s manzelem na dortik a kaficko abychom okoukli kam budeme chodit na prochazky s kocarkem.

    OdpovědětVymazat
  13. S kým není tak těžká otázka :-) šla bych s mým partnerem Honzou a se svýma dětma Vendy a Davčou... spš uvažuju jak by jsme snědli tři dorty :-D a jak je dovezli do Ostravy :-DDD

    OdpovědětVymazat
  14. Rozhodně s mými kamarádkami. Chodíme takhle pravidelně každý měsíc na kafe a zákusek: pokecat, dozvědět se, co je u koho nového, vidět se a hlavně objevovat. Každý měsíc se scházíme někde jinde a Cacao zní jako neuvěřitelně lákavý tip na nejbližší setkání. Zejména nabídka dortů vypadá neodolatelně. Asi by u mě nakonec zvítězil čokoládovo-pomerančový ze stálé nabídky, výhoda společných setkání nad kávou ale tkví i v tom, že můžete ochutnávat z talířků ostatních, nic nám pak neujde :)

    OdpovědětVymazat
  15. ještě doplním :-)))) ( nějak klikám rychleji než píšu ) proč bych je vzala? protože jsou mí nejmilejší a užili by jsme si v klidu snídani hezky všichni spolu bez spěchu a co by jsme si dali? Ten pastrami vypadá luxusně, ale já bych si v klidu dala nějakou smoothie bowl a nebo ten pekanový dortík

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Kacii, určitě bych sii tam zašla se svým přítelem. Rada bych cacao Prague navštívila, jelikož jsem na tento podnik slyšela jenom samé chvály a fotky, které sdíleli lidé, kteří ho navštívili vypadají úplně k nakousnuti. Dala bych si čokoládový dortík.🍮🍮

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, určitě bych vzala mamku, už jsme takhle spolu byly v Cacau minule a bylo to boží <3 teď bychom zašly na snídani na acai <3 mňam

    OdpovědětVymazat
  18. Zašla bych tam se svoji malou princeznou. V mých představách si pěkně dadá v kočárku zatímco ja si vychutnávám kousek raffaello dortu a k němu přisrkávám latte ze šlehačkou a karamelem.
    Léňa Škachová

    OdpovědětVymazat
  19. Já bych ráda vzala mamku :-) Upřímně, tohle prostě ocení spíše ženy, dle mého názoru :-) Interiér, obsluhu, celkový dojem a především jídlo. Mamka je podle mého názoru nejlepší kuchařka na světě a obě dvě máme velký problém najít restauraci, bistro nebo cokoliv, kde by jsme se opravdu dobře najedli. Jak říkám já, díky mamčině jídlu máme nastavenou laďku asi hodně vysoko, nebo chodíme na místa, kde to prostě neumějí. Právě mamka mě naučila, že snídaně je základ dne a že, to co se sní u snídaně, to se do kalorií nepočítá :-D Takže bych jí ráda vzala na snídani, protože to je taková ,,ta naše´´ záležitost a při té se rády rozmazlujeme :-) A protože na cacao prague koukám už nějakou dobu, ale ještě stále nebyla cesta kolem nebo čas, tak bych všechno tohle ráda spojila právě tady, kde si myslím, že by jsme se obě cítili skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den, zašla bych určitě se ségrou, protože ta je ten nejlepší partak na nové gastro objevy a kavarenske povalecstvi. A rada bych vyzkoušela acai bowl, která na me vyskakuje z blogu a instagramu a ještě jsem ji neochutnala. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Kačí,

    Bylo by to s dcerkou Viktorkou (téměř 2,5 roku) a s přítelem. Nikdy jsem v Cacau nebyli, ale rádi bychom se sem podívali. Z fotek čiší pohoda, klid a samozřejmě se nám líbí fotky jídla (zejména dortíky jsou k nakousnutí :-)

    Díky za možnost soutěžit
    Verča
    V.mildner@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, zašla bych určitě s dvouměsíční dcerou Elou a manželem. V Cacao jsem byla krátce po otevření a moc mi tam chutnalo a chodila jsem kolem něj každý den z práce. Dobré vědět, že se tam dá zajít s miminkem, tohle info se mi teď hodí! Od porodu jsme ještě v restauraci nebyli a tohle je fajn tip!! zdraví Alena Srpová :)

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravim! Rada bych do Cacao Prague zasla s pritelem, protoze kazda prijemna chvilka stravena u jidla pusobi pozitivne na vztah. 😀😊 Laka me uz dlouho ochutnat Acai Bowl. 🙂 Hezky den, Kaci! 🙋 Karolína Šedivá

    OdpovědětVymazat
  24. Sla bych s pritelem. Uz mame 2mesicini miminko a jeste posledni rok frekvence spolecnych akci je trestne nizka. Aspon by sme meli duvod osladit si zivot po tech probdelych nocich :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já bych šla s přítelem, protože dělá v gastronomii a teď si ho až do ledna vůbec neužiju, protože bude pořád v práci, aby jsme se, my mlsálové co chodíme do barů, restaurací a bister, měli dobře :-) a já bych šla určitě na pastrami(protože znám jen to kupované z marks & spencera) a pak bysme si pošmákli na mrkvovém nebo čokoládovém dortu, mňáááááám :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Já bych šla s přítelem, protože dělá v gastronomii a teď si ho až do ledna vůbec neužiju, protože bude pořád v práci, aby jsme se, my mlsálové co chodíme do barů, restaurací a bister, měli dobře :-) a já bych šla určitě na pastrami(protože znám jen to kupované z marks & spencera) a pak bysme si pošmákli na mrkvovém nebo čokoládovém dortu, mňáááááám :-) klára

    OdpovědětVymazat
  27. Do Cacaa bych nejraději vzala svého manžela. Jelikož jsem teďka 3 měsíce mimo domov na služební cestě a propásla jsem tak všechny jeho a naše důležité události (narozeniny, nástup do nové práce, složení zkoušek, výročí svatby), byla by to skvělá příležitost mu to alespoň trochu vynahradit. Spolu bychom pak určitě ochutnali acai bowl, něco ze slaných baget nebo bagelů a dortík s kafíčkem na závěr. Mňam.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Kači, nejradeji bych sla s kamaradkou. Manzel nerad ukousi nove veci a tak bych na neco dobreho ke kave zasla prave s kamaradkou. Spojoly bychom to s vyletem a nakupovanim. Proste parada

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Kačí,

    do Cacaa bych nejraději vzala mamku s tátou, každoročně chodíme na vánoční procházku Prahou a právě tu letosní bych ráda zakončila zde. V Cacau máme pravidelné měsíční srazy s kamarády ze školy, takže jejich nabídku znám moc dobře a úplně ujíždím na jejich kávě a matcha čaji s pistáciovým dortem.

    Krásný víkend Kačí :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Kačí, do Cacao Prague bych nejraději zašla s maminkou, která dortíky vyloženě miluje! Také bych ho ráda navštívila, jelikož jsem všude na něj slyšela samé dobré ohlasy. Strašně bych chtěla vyzkoušet nějakou jejich úžasnou smoothie bowl a nebo oblíbený banana bread��

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Kačí,

    do Cacaa bych nejraději vzala mamku s tátou, každoročně chodíme na vánoční procházku Prahou a právě tu letosní bych ráda zakončila zde. V Cacau máme pravidelné měsíční srazy s kamarády ze školy, takže jejich nabídku znám moc dobře a úplně ujíždím na jejich kávě a matcha čaji s pistáciovým dortem.

    Krásný víkend Kačí :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak určitě kafe a dort a šla bych tam s celou rodinou a výhra by pro mě byl dárek k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Kačí,do Cacao Prague bych zašla s maminkou, která dortíky vyloženě miluje! Také bych jsem zašla, protože jsem na něj slyšela samou chválu:) a všechno vypadá tak lahodně, že mám chutě sníst i obrazovku haha.. Ráda bych vyzkoušela velmi oblíbené smoothie bowl nebo můj oblíbený banana bread😍

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky :). Nejraději bych tam zašla s mamkou, protože teď žiju mimo ČR, tak se moc nevídáme a moc se mi stýská. Navíc máme obě rádi skladké :D. Já bych si tam dala nějaký meda dobrý dortík - nějaký cheescake, a rozhodně zmrzlinu, kterou si na YT a instagramu párkrát "postovala" a mně tak akorát vždy tečou sliny :D

    OdpovědětVymazat
  35. Po mnoha tvých fotkách právě z Cacao Prague jsem tam párkrát zašla s kamarádkami na bruch a jsem nadšená. Ráda bych tam vzala i partnera, ale není zrovna raní ptáče. Bruche ho lákají, ale postel stále vyhrává. Ale zcela určitě bych ho nalákala jejich čokoládovým brownies! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ooo dort z Cacaa? Chystame se na krtiny naseho syna a uz tyden resime,kde si nechame upict dort:D jinak ahoj Kaci,nechala jsem se unest..:)
    Do Cacaa bych zasla s manzelem,se kterym jsme nedavno meli dvoulete vyroci od svatby a nestihli jsme kvuli malymu nekam zaskocit. Asi bysme si doprali brunch a pak samozrejme nejaky dort..jednou jsem tam mela jeden alá raffaelo a to byla slast...
    Hezky podzim:)
    Kristina Sovova

    OdpovědětVymazat

  37. Hrozně moc ráda bych do podniku zašla s mojí maminkou. Od té doby co jsem se přestěhovala do Prahy na sebe nemáme moc čas protože já hodně studuju a pracuju. Takže pak jse vděčná za každou minutu s ni ❤️

    OdpovědětVymazat


  38. Hrozně moc ráda bych do podniku zašla s mojí maminkou. Od té doby co jsem se přestěhovala do Prahy na sebe nemáme moc čas protože já hodně studuju a pracuju. Takže pak jse vděčná za každou minutu s ni ❤️

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Zasla bych tam s manzelem. On by si urcite dal pastrami bagetu. Ja bych si dala zmrzlinovy pohar a kaficko. :) Darma

    OdpovědětVymazat
  40. Zašla bych tam bud se svojí kamarádkou, se kterou máme stejně staré tříměsíční kluky a omrkly tím pádem nový prostor na setkávání. Hlavně teda ten dětský koutek mě láká :-) Nebo si tam zajdeme na víkendový brunch jako rodinka s manželem :-) Milujeme dobré jídlo, příjemné prostředí a milou obsluhu. Vlastně už do restaurací chodíme jen na doporučení :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Zašla bych tam bud se svojí kamarádkou, se kterou máme stejně staré tříměsíční kluky a omrkly tím pádem nový prostor na setkávání. Hlavně teda ten dětský koutek mě láká :-) Nebo si tam zajdeme na víkendový brunch jako rodinka s manželem :-) Milujeme dobré jídlo, příjemné prostředí a milou obsluhu. Vlastně už do restaurací chodíme jen na doporučení :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Kaci, vzhledem k tomu, ze nejsem z Prahy a mam to trosku z ruky, pokud bych se tedy do Prahy a Cacaa vydala, rada bych se tam setkala s Tebou. Protoze me Caxao Prague laka od chvile, co o nem tak krasne basnis na blogu i instagramu. A pokud by to nevyslo s tebou, vzala bych tam manzela, dceru a nase zname s 2 holcickami, abychom to detske zazemi podrobili zatezovemu testu. Takovych podniku je totiz pomalu vsude, ne jen v centru Prahy 😉

    OdpovědětVymazat
  43. Se sestrenkou na acai bowl a bagel s lososem :) Mame takovou tradici. Kazdy mesic musime alespon jednou na brunch :) A k ten musi obsahovat slane i Slade :)

    OdpovědětVymazat
  44. O tomto podniku jsem hodně slyšela, ale popravdě nikdy nenavštívila. Nejradši bych asi zašla s manželem a 2letym synem, protože moc babyfriendly podniků s tak uzasnym menu neznám. Díky za skvělé tipy.

    OdpovědětVymazat
  45. Jatam mam rada snad vse. Acai, limosky, salát caesar a sendvic.

    OdpovědětVymazat
  46. Zašla bych tam s mojí kamarádkou Luckou, protože vždycky, když hledáme v centru místo, kam můžeme s dětmi, tak je to problém. A já bych si tam nejradši dala sacher dort (jen co mi přestane dělat problémy těhotenská cukrovka).

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Kačí, zašla bych tam se svým mužem. Hlavně proto, že on je z takové klasické rodiny a nikdy takovým restauracim neholdovali. Ale díky mému jemnému vlivu už tomu přichází pomalu na chuť a tady by se mu mohlo líbit. A vzali bychom s sebou i našeho třímésičního prďolu, když je to tam zařízené i na děti. Rozhodně bychom šli na snídani ( a myslím, že bych se strašně přejedla :) ), protože to je věc, kterou moc často neděláme a užili bychom si rodinnou pohodu.
    Markéta Řezanková

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ráda se zúčastním. Nejraději bych tam zašla s mojí rodinou, především však s dcerkou, která se poměrně nedávno zbavila alergií na bílkovinu kravského mléka a vejce, které ji trápily prakticky od narození. Takže mnoho dobrot jí bylo odepřeno a nezná je. Určitě bych ji vzala na nějaký super zákusek na oslavu odeznění alergií! A třeba klasickou smetanovou zmrzlinu ochutnala poprvé letos v létě a jen vždy po troškách... Ale ty jiskřičky v očích, že si dopřává to samé, co i ostatní děti! Myslím, že ten pocit, že již není exotem byl pro ni mnohem více, než samotná chuť!

    OdpovědětVymazat
  49. Zašla bych tam třeba se sestrou a maličkou neteří a nebo s tebou a mrňouskem, protože jste určitě úžasný i v realitě

    OdpovědětVymazat
  50. Sestru. Slibujem si to už dlouho... <3

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Kaci, my s mamkou pravidelne jezdime do Prahy na rozsviceni stromecku a dle tveho doporuceni do Cacao Prague urcite planujeme jit. Moc se nam libi jejich menu. Jelikoz ja musim drzet bezlepkovou a mamka bezlaktozovou dietu je vybrat dobrou kavarnu dost tezke. Ja si rozhodne dam bezlepkovy cheesecake a zmrzlinu. A mamka si da nejaky raw dort a nejogurt. Rozhodne musime vyzkouset matchatea. Tak doufam, ze neprasknem.
    Anna Kabourková

    OdpovědětVymazat
  52. Do cacaa bych zasla na coko dortik s mamkou, protoze neni nikdy dost prilezitosti ji vratit to co pro me dela. :) uz neni na sebe bohuzel tolik casu, jako kdyz jsem jedte chodila do skoly. Takze by to bylo skvely holcici rande :)

    OdpovědětVymazat
  53. Do Cacao Prague bych asi nejraději zašla se svou nejlepší kamarádkou na dobrou kávu a kus výborného dortu... vždy když si najdeme čas a vyrazíme spolu o kavárny, tak si skvěle popovídáme a probereme vše možné i nemožné :)

    OdpovědětVymazat
  54. S manželem :-). Jedeme na poprvé od narození syna na solo víkend, do Prahy, než zase budu v plné mateřské polní na druhátko, které čekáme po Vánocích, tak se moc těším, že budeme mít chvíli pro sebe, na kulturu, dobré jídlo...tak to zní jako parádní tip :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Kačko, osobně bych vzala jak kamarádky, mamku nebo přítele na výbornou a klidnou snídani, hlavně bez dětí, s těmi jsou teď snídaně spíš ve stresu. Mám 20ti měsíční dvojčata a potom, co zblajznou svou snídani, tak se pustí do té mé :-) asi budu muset začít vstávat dřív a snídat jako první :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Nejraději bych do Cacaa zašla s mojí kamarádkou Pájou, která je jako moje dvojče, určitě bychom si nenechaly ujít jejich Acai bowl, o které se pějou ódy všude! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj! Já bych vzala svou kamarádku, která teď nemà zrovna lehké období, abych ji ten život trochu osladila! Takže na nèco extra sladkého ;-) Andy B.

    OdpovědětVymazat
  58. Hezký den :-)

    Včerejší odpověď mi bohužel nešla vložit, tak snad dnes bude líp ;-)

    Do tohoto úžasného podniku bych vzala svou skvělou kamarádku Barču ale klidně i přítele, který sladké tolik nemusí. A co bych si dala? Tak to je těžký výběr. Ale rozhodně bych ochutnala některý z dortů. Kupodivu mě nejvíc láká právě pekanový cheesecake nebo Sacher,který miluju. Ale rozhodně by nezůstalo jen u jedné návštěvy =D

    Jinak moc děkuji za Váš blog, jste pro mě velkou inspirací :-) Mějte se krásně

    Čtenářka Hanka :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Cacao Prague bych navštívila s přítelem. Na sladke moc neni, ale ráda bych mu ukázala, že dorty, které sleduji na Instagramu jsou takova bomba, že jednou za čas je potřeba pořádně zhřešit. :) A dali bychom si cheesecake s pekanovými ořechy a sacher dort. 🍰

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Kači, do Prahy prídem s manželom a do Cacao Prague plánujeme ísť na poriadny brunch ako našu spoločnú odmenu dať si gurmánske dobrotky. Tvoje fotografie z Vašich rodinných raňajok na Instagrame - to je poriadna návnada chutí, mňaaaaaaaam 😉❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  61. Letos jsem se naučila pít kafe. Dorty už mi nějaký ten rok jdou docela dobře :) takže na dobré kafe a nějakou dobrůtku bych vyrazila s mým mužem. Miluju ho.

    OdpovědětVymazat
  62. Do Cacaa bych zasla s moji kamaradkou, ktere se pred par tydny narodil syn a zatim se nikam moc nedostane - navic behem tehotenstvi nesmela mic sladke, ktere miluje :-) Martina Fivebrova

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Kačí, v Cacau už jsme se 2x potkali před Vánoci, ale pro mě to bylo vždy jen na skok ;)
    Ráda bych tam zašla na delší posezení se svojí kamarádkou Markétou - jsme stejná krevní skupina, milujeme dobrou kávu a nějakou tu dobrůtku k němu, bylo by to moc prima ;) a kdo ví, třeba bysme se tam opět potkali, tentokrát neplánovaně :D

    OdpovědětVymazat
  64. S mamkou, na kafe a klasicky zakusek. Vidime se maximalne dvakrat za rok kdyz prijedu z ciziny...Vera

    OdpovědětVymazat
  65. Vzala bych naší tříměsíční Toničku a našeho tátu, abychom si osladili společně život a otestovali, jak moc je to tu vstřícné k dětem. Určitě bychom zkusili pekanovy cheesecake a nějaký sendvič, mňam 😋

    OdpovědětVymazat
  66. Ahojky, já bych do Cacaa na kafčo a dortík určitě zašla se svým synem, který je už ve čtyřech měsících vyloženě kavárenský typ a zatím nemůže protestovat. ����

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, tak já nejsem z Prahy, ale v případě výhry bychom si se spolužáky udělali výlet do Prahy, dortík si užili společně a spojili to i s prohlídkou města a nákupama:)
    Aneta Valentová

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Kačí, jsem sice po večeři, ale koukáním do jejich menu se mi tak začaly sbíhat sliny :D
    Do Cacao Prague bych zašla s přítelem, protože na sebe v poslední době nemáme moc čas a zašli bychom nejspíš na nějaký bagel nebo sandwich. Já bych si pak ještě určitě dala matcha smoothie, protože na matcha ujíždím.

    OdpovědětVymazat
  69. Určitě bych zašla s kamarádkama a jejich dětičkama :). Výborná kávička a dortík a k tomu bych ráda ochutnala nějakou tu bagetku nebo sendvič :)

    OdpovědětVymazat
  70. Do Cacaa občas zajdeme s přítel, ten tomuto podniku neřekne jinak než Banán, protože zde máme oblíbený zmrzlinový pohár Banana split. Takže do "Banánu" bych ráda zašla právě s ním a právě na Banana split. Ale k tomu bychom si dali určitě ještě horkou čokoládu, protože přece jen už je počasí jiné. Akorát, kdybych náhodou vyhrála, vůbec bych nevěděla, který dort si vybrat, takový problém mám vždycky, když do Cacaa zavítáme.

    Lenka Radecká

    OdpovědětVymazat
  71. S mojí bývalou spolužačkou a jednou z nejlepších kamarádek Verunkou. Odstěhovala se do Prahy, takže se už tolik nevídáme, ale rozumíme si snad víc a víc! :) a na ten dortík bych za ní do Prahy přijela, Cacao zní skvěle, jsem si jistá, že bychom měly přenádherné odpoledne :)

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, já bych si zašla do Cacaa s mojí nejlepší kamarádkou Aničkou. Občas jen tak jdeme po Praze a objevujeme kavárny. Jako vždycky bych si dala capuchino a o kakao nebo čokoládu. Pak bychom se podělili o cheesecake, což je naše společná vášeň.
    Děkuji a ahoj

    OdpovědětVymazat
  73. Hezký den, normálně se do soutěží až tolik nezapojuji (nechávám vyhrát jiné, žejo! :D), ale vzhledem k tomu, že za pár dní oslavím své konečně dospělé narozeniny a shodou okolností v Praze, tak bych si je moc chtěla užij s nějakým poctivým a božským dortem! A vzhledem k tomu, že to bude pro mou italskou spolubydlící první výlet do Prahy, určitě by byla ráda, stejně tak, jako můj přítel, se kterým se díky studiu uvidíme po dlouhém měsíci :) Díky za takové milé soutěže a tvůj blog, Kačí!❤

    OdpovědětVymazat
  74. Ahooj :) návštěvu Cacaa bych určitě využila jako skvělou příležitost pro návštěvu mé kamarádky se kterou jsme byly nerozlučná dvojka čtyři roky na stredni a notovaly jsme si jak ve cvičení tak ve zdravém životním stylu. Od té doby, co se mi přestěhovala do Prahy už se tolik nestíháme vídat a tohle by skvělá volba na prožití super dne jako za starých časů :) Naše pupicky nikdy nepohrdnou žádnou sladkou dobrotou a z mě by to určitě vyhrál cheesecake s pekanovymi ořechy nebo granola ❤ :)

    OdpovědětVymazat
  75. Ahooj :) návštěvu Cacaa bych určitě využila jako nejlepší volbu pro návštěvu mé kamarádky, se kterou jsme byly na střední škole nerozlučná dvojka a notovaly jsme si jak ve cvičení, tak celkově ve zdravém životním stylu. Od té doby, co se mi ale odstěhovala do Prahy, tak už se tolik nestíháme výdat a toto by byla skvělá volba na prožití super dne :) Naše pupíčky nikdy nepohrdnou žádnou sladkou dobrotou a za mě by to určitě vyhrál cheesecake s pecanovymi ořech nebob granola 😊❤ :)

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Kaci ja bych tam nejradeji zasla se svoji kamaradkou na pocest jejich rovnatek, ktere jiz brzy nebudou jeji soucasti. A co bychom si daly? No to je jasne, vse co se musi poradne chroupat a leze za zuby aby si to nove obdobi bez rovnatek poradne uzila. :D Tyna Pachtova

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj,

    já bych do Cacao zašla se svym drahym na zmrzlinu a mango superfood bowl..mnaaam :)..Za pár dní bude mít narozky, tak by dortík bodnul jak nikdy :))).

    Petra Fialová

    OdpovědětVymazat
  78. Do Cacaa bych vzala svojí starší dceru. Je to kavárenský milovník jako já a potřebuje občas mámu jen sama pro sebe. Takže si děláme holčičí jízdy, já kávu, ona dortík nebo zmrzlinu a její pětileté já je spokojené.
    Džejn

    OdpovědětVymazat
  79. Asi bych pozvala sestřenku jako dárek k narozeninám. Lákal by mě bagel s rajčaty nebo zmrzlinový pohár.
    Andrea Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  80. Dobrý den,
    vyrazila bych tam s přítelem a naším čtyřměsíčním prťousem. Vypadá to tam skvěle a rádi bychom konečně vyrazili na vytoužený brunch. Protože snídaně prostě můžeme vždycky. :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Kaci, ja bych rozhodně vzala mého přítele ☺ chodí jen z práce a do práce a na posezení v kavárně nebo na snídani v kavárně moc nemá čas 😑 tak doufám ze si brzy uděláme chvilku a uvidíme se v cacau🔝❤

    OdpovědětVymazat
  82. Dobrý večer, do Cacaa bych ráda vyrazila s přítelem. Poslední dobou není příliš času na společně trávený čas, tak bych ho ráda překvapila něčím moc dobrým a hlavně si užila společnou chvíli na tomto krásném místě. Aneta

    OdpovědětVymazat
  83. Asi s kamarádkou Maky už jsme tam párkrát zašli, ale bohužel nebylo místo :-( vždycky si říkáme, že musíme udělat rezervaci...a nic :-( jsme nepoučitelné :D jinak bych nejradši ochutnala vše, protože vše vypadá výborně, ale kdybych jen jednu věc musela, tak acai :-)

    OdpovědětVymazat
  84. To zní skvěle. My mimopražští uvítáme každý takový prověřený podnik. Moc díky za tip. Vydáme se tam s manželem, až si uděláme výlet za kulturou. A kdybych vyhrála, určitě bych tam zašla se svojí sestrou na nějaký zajímavý dortík nebo pistáciovou zmrzlinu.

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Kačí,
    Cacao znám vlastně jenom díky tobě a patří také mezi mé oblíbené pražské podniky...takže nyvh ti chtěla nejprve moc poděkovat za inspiraci :-) většinou tam chodím s kamarádkami nebo se ségrou, takže bych tam jednou chtěla vzít i mého muže, který mi to závidí :-) a určitě bysme si dali vyhlášenou acai bowl, kterou jsem si zamilovala!
    Jana Marhefková

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Kačí,
    předně děkuji za skvělý tip na baby friendly podnik, takhle v centru se to moc hodí! S kočárkem najednou člověk zjistí, kde všude je to problém (buď se nevejdeme, nebo se lidi nepřátelsky koukají, kdy konečně utiším to svoje 8 měsíční miminko). Vidím to na častější návštěvy. :) Jednak se tam můžeme sejít s přítelem a pak ta jejich nabídka...! Panejo! Nejvíc mě asi zaujal zmiňovaný pastrami bagel, mango superfood bowl a raffaello dort. Ale chci toho ochutnat určitě víc. :)
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, nejraději bych sem zašla s mým novomanželem :-) udělali bychom si vlastní chvilku bez práce, starostí se stavbou domu a užili si hezké nedělní dopoledne! Já bych si dala granolu a manžela odhaduju na snídaňový bagel :-)

    OdpovědětVymazat
  88. no to je náádhera! zbožňuju takové podniky, jsem prostě duší kavárenský povaleč a škoda, že to nemůžu mít jako povolání :) já bych s sebou vzala kamarádku, která semnou šla letos v létě Svatojakubskou cestu, protože jsme si užily radosti i strasti a ten pocit, když máte v nohách 320 km a dáte si v kavárně teplé kafe a dobrotu, to je prostě štěstí :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj vzala bych přítele a zašli bychom na pořádnou snídani, protože je to pro nás základ dne ! �� Natali Kalužová

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, do Cacao Prague jsem se ještě bohužel nedostala. Máme, ale v plánu tam zajít. Určitě bych tam přišla se svojí mamkou, s kterou jsme jako nejlepší kamarádky a rádi spolu trávíme čas. Zkoušíme nejrůznější podniky, kde si můžeme v klidu sednout, dát si kafíčko a něco dobrého a všechno spolu probrat. Zde mě lákají ty úžásně vypadající snídaně, ostatně všechno vypadá moc dobře a myslím, že to tak skvěle musí i chutnat. Na Cacao Prague slyším jen samé skvělé ohlasy.., nejsme z Prahy, ale až do Prahy pojedeme určitě přijdeme!:)

    OdpovědětVymazat
  91. Nejradsi bych vzala do Cacaa svoji maminku, uz dlouho si slibujeme vyket do prahy s prespanim. Tak tohle by byla skvela prilezitost, daly bychom si tam snidani laficko a zasli po obchodech :-) a na svaraka :-)

    OdpovědětVymazat
  92. Petra Brandejská4. listopadu 2017 v 10:23

    Ahoj Kačí, určitě bych tam zašla s maminkou ktera bude mit v prosinci kukate narozeniny a to je pro nas velmi vyznamne :)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Kači, nejradši bych do Cacaa zasla na acai bowl, vzala bych s sebou přítele a ten by si dal určitě nějaký z jejich skvělý sendvicu, ještě jsme ani jeden v Cacau nebyli a teď by na to byla skvělá doba :) Přítel bude mít brzo narozeniny a zároveň budeme spolu jeden rok, tak by bylo skvele to takhle oslavit při dobrém jídle, jen my dva ❤️

    OdpovědětVymazat
  94. Ty brďo, pekanový dort??? Kvůli němu bychom sem zašli s mužem zavzpomínat na chutě, které jsme si léta užívali v Coloradu. Dneska pekanové ořechy koupím ve zdravé vyživě kdykoliv ale nikdy mi výsledek nechutná jako tenkrát za oceánem. Tak domluveno? Díky za soutěž!
    Venice

    OdpovědětVymazat
  95. Do Cacaa bych šla se svým milovaný manželem :-), při naší prosincové návštěvě Prahy a dali bychom si pořádnou snídani.

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj, vzala bych svého manžela, při naší prosincové návštěvě Prahy a dali bychom si dobrou snídani :-).

    OdpovědětVymazat
  97. Do Cacaa chodíme 2x do měsíce po logopedii na horkou čokoládu nebo zmrzlinu. Já bych tam nejraději zašla se synátorem na oslavu ukončení docházky na logopedii. Zatím to je v nedohlednu, tak aspoň,že se můžeme vždy odměnit v Cacau nebo Sisters.

    OdpovědětVymazat
  98. Poštou by to asi poslat nešlo, že? :) Uplně se mi z těch obrázků sbíhají sliny! Vzala bych tam určitě přítele a naši devítiměsíční holčičku, omrkli bychom tu jejich novinkovou dětskou část :) Simona Mikšová

    OdpovědětVymazat
  99. Krasny den,
    do Cacaa me poprve vzala moje kamaradka Katarina a od te doby se tam rada vracim, uz tomu budou minimalne dva roky. Takze rozhodne bych tam zase vzala ji <3 :)))

    OdpovědětVymazat
  100. Do cacao prague bych ráda zašla s přítelem a naším mrňousem. Do Prahy moc často nejezdíme, takže když už,chtělo by to zajít právě do nějakého příjemného baby friendly podniku, jako je tento.S přítelem bychom si dali určitě kousek nějakeho toho dortu a pro malého..asi totež, protože poslední dobou musí ochutnat všechno, co máme my:) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj :) já bych tam zašla se sestrou, protože máme v plánu navštívit v prosinci vánoční trhy v Praze. No a 100% by to byla acai bowl. Hit instagramu chci totiž vyzkoušet už strašně dlouho, ale jelikož mám Prahu trochu z ruky, tak je to malinko problém :D

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Kačí, do Cacaa bych určitě zašla s přítelem, který na konci listopadu slaví třicetiny :) Objednala bych mu pekanový cheesecake, protože na pekanech ujíždí a je nad slunce jasné, že v Cacau bude tenhle dortík na hodně vysoké úrovni, takže jeden kousek mu určitě stačit nebude :)

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj,
    do Cacao Prague bych vyrazila s kamarádkou, se kterou rádi prokécáme den s dobrou kávou a skvělým zákuskem:) Moc ráda bych zkusila limetkový raw dort:)
    Krásný den
    Lucka Hernová

    OdpovědětVymazat
  104. Hezkou sobotu Kaci,
    Do Cacao bych zasla urcite s mamkou, a dedou...2 lidi pro me nejdulezitejsi na svete, oba me pekne vycepovali ve vareni a privedli k lasce z vareni ;-)
    P.s.drzim palce na blogerku roku! Muj hlas uz je pekne zapocitan :-*
    Papa Bara
    Barbora Vagnerová

    OdpovědětVymazat
  105. Určite by som vzala svoju sestru, ktorá by potrebovala trochu rozveseliť a vyvetrať hlavu. Dali by sme si nejakú dobru kávičku a ja by som si tomu dala Acai biwl, na ktoré sa chystám už dlho a kopček tej najlepšej zmrzliny, slaný arašid! :-)
    Krásny deň.
    Daniela Lešková

    OdpovědětVymazat
  106. Zkusit se ma vše a tak prave proto bych tam vzala sveho pritele na cokoladovo malinovy dort.

    Opet se prihlasuji pod anonymem, google mail mi zlobi.
    LUCKA Č. - luc.cermakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Nejradeji bych vyrazila s manzelem. A zaridila bych pro jednou hlidani. Poklidnemu posezeni s nasim dcerkou totiz uz odzvonilo, pac je ji 20 mesicu a uz neposedi a kdyz nekde jsme potrebuje neustalou pozornost. Takze potrebujem rande ve dvou jako sul :)

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kačí,
    do Cacao Prague bych šla s mamkou, protože si to fakt zaslouží. Poslední dobou toho ma až nad hlavu, tak jako malé rozveselení. A za mě bychom si dali určitě čokoládový dort s malinami :)

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Kačí!Este nikdy som tam nebola v Cacao,ale az tam pridem,objednam si Specialni jogurtovy napoj,ktery mi doda energii na cely den,aspon to tak pisu.A vezmem sebou no koho ineho nez svoju malinku dcerku,pretoze vyskusame hned kutik pre mimi a mamy.A ked uz budem mat tu energiu,tak si urobime damsku jazdu po Prahe.Tu v Kladne som nasla len jednu cukraren,kde je to o 5x4m narvane maminkami s miminkami.Tak papa.

    OdpovědětVymazat
  110. Dobrý večer, tak já bych vzala děti a přítele, děkuji za soutěž a hezký večer Pavlína Jarolímková

    OdpovědětVymazat
  111. S maminkou, to je přece jasný. Vždycky jsem se těšila, až si budu vydělávat a budu jí moct takhle někam brát, na kafe, na čaj... aby si užívala pro změnu zas ona.
    Luci
    http://realgram.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj určitě bych do této kavárny šla s mým manželem a našimi dvěma dětmi, po přečtení příspěvku bychom si určitě dali tu výbornou zmrzku i když je venku zima :-))

    OdpovědětVymazat
  113. Vyrazila bych na pořádnou snídani s manželem a dětmi, abychom vyzkoušeli jak moc jsou tu babyfriendly :)

    OdpovědětVymazat
  114. Jednoznačně se svojí nejlepší kamáradkou na pořádnej brunch, protože se řídíme heslem... friendship is sharing calories :D

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj Kačí, ju bych nejradši do Cacao Prague zašla se svojí 15letou neteří, ze které se stává pomalu ale jistě kavárenský závislák :). Ale mile ráda vezmu za vděk i mým mužem, který i když je mužského pohlaví, kavárny a sladké zbožňuje.

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj, Cacao jsem objevila diky Tobe;-) a byla jsem tam uz mockrat! Sla bych tam s manzelem nebo kamaradkami na babinec;-) dala bych acai na tigela nebo bagel s lososem, a ke kave dortik, tomu nejde odolat;-) barbora.budakova@seznam.cz...krasny vecer, Bara

    OdpovědětVymazat
  117. Před půl rokem se narodil náš Vojta a já zhruba stejnou dobu vždycky při pohledu do škříně zoufale přemýšlím, co na sebe. Většina šatníku je nepoužitelná (kojící chápou), a tak pořád střídám dokola pár kousků. Takže bych konečně Vojtu naložila do kočárku, přibalila nosítko, zásobu plínek, chrastítek apod. a vyrazili bychom vlakem na výlet. A nákupy bychom zakončili v cacao prague třeba na dekadentní horkou čokoládou. Díky za tip na podnik v centru, šla jsem mockrát kolem, ale nikdy mě nenapadlo sem zajít...a přitom se mi nad jejich instagramem sbíhají sliny :)

    OdpovědětVymazat
  118. Šla bych s kamarádkou, protože rády chodíme na dorty a zmrzlinu :D Zkusily bychom Raffaello dort a zmrzlinu k tomu :)

    marika.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Kačí! Do cacao díky tobě chodíme pravidelně s přítelem. Já říkám “ Ó skvělá Kačí děkuji Ti za tento tip”. Naše pěneženky říkají “ Hele a co budget?!” A Jára říká “ Neslíbila jsi mi minule, že do Cacaa budeme chodit max. 1x za dva měsíce? Co naše šetření na vybavení co nového bytu? Co tvůj nový iPhone? Ha a co Sonos?!” Moje odpověd “Ehm... to jsem NIKDY NIKDY nemohla říct, maximálně pod nátlakem nebo v mlze opojnýcj chutí!” Oslavila jsem tam svátek s maminkou a přítelem, mamince jsem objednala pecanový chessecake, ovšem byl tvrdší a máma byla zklamaná a za řekla se, že tam nepůjde, na moje výzvy mami nech to vymění ti to. Nereagovala, že je to neslušné, že ona si špatně vybrala a hotovo. Nakonec jsme to u placení řekli paní servírce a dostala 3 kopečky zdarma. Měli jsme problém to všichni sníst! :D Potom jsme taly poznali pana majitele a musím uznat, e je to velm velmi příjemný člověk. Dort bych použila na kolaudaci nového bytečku, abych dokázáa, že cacao chválím do nebe právem. Líba Míša

    OdpovědětVymazat
  120. Ráda bych zašla do cacao prague s mojí mamkou, protože rádi objevujeme nové kavárny, cukrárny, restaurace.. Ochutnáváme nové věci a máme nové zážitky. Cacao prague jsem doposud neznala, ale hned jsem koukla na jejich stránky a chtěla bych se tam podívat, vypadá to lákavě a sbíhají se mi sliny.. :D :)

    Sandra Kronychová
    kronychova.sandra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj Kačí, do Cacao Prague bych zašla s přítelem. Už jsme tu párkrát byli a vždy jsme byli nadšení. Ještě jsme ani z daleka neochutnali vše a příště bych si konečně ráda dala ten karamelový cheesecake s pekanovými ořechy. ❤

    OdpovědětVymazat
  122. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  123. Zašla bych s mojí maminkou a sestrami na pořádný zmrzlinový pohár a užily bychom si prima holčičí odpoledne :-).

    OdpovědětVymazat
  124. Do Cacao bych určitě zašla s kamarádnou Evou - od té doby co je z ní vdaná paní a já mám mimčo, se nevídáme tak často jak bychom měly. A protože jsme obě mlsné a rády ochutnáváme něco nového, daly bychom si jistě pistáciový dort a cheesecake s pekanovými ořechy, a na závěr i kopec domácí zmrzliny :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  125. Šla bych s kamarádou Káťou, protože v Cacao prague jsme ještě nebyly a pokaždé, když se vidíme se snažíme najít nové místo na prozkoumání. Pravděpodobně bychom sem šly spíše na snídani a já bych si dala nejspíš vajíčka, nebo bagel a kamarádku tipuji spíš na nějakou tu zdravou snídani. :)

    OdpovědětVymazat
  126. Do Cacaa bych se hrozně ráda podívala!!! A když už bych tam šla, nemohla bych s sebou nevzít přítele, protože na sladkostech a dortech si spolu ulítáváme <3

    veunka.c@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. sla bych s manzelem, protoze po narozeni druhe dcerky zoufale touzim po nejakem case, ktery bychom meli jen pro sebe. a kdybychom nesehnali hlidani, tak bychom vzali dcerky s sebou, protoze toho casu, kdy jsme vsichni pohromade, taky neni nikdy dost :D
    moc rada bych ochutnala acai bowl, protoze jsem ji nikdy nemela (nojo, jsem ostuda) a urcite naprosto cokoli bezlepkoveho, protoze jsem celiak.
    dekuji za soutez!

    OdpovědětVymazat
  128. Ja bych sla jen tak s manzelem na pastrami bagel ;)

    OdpovědětVymazat
  129. No já už se tam pokoušela dostat 2x, ale pokaždé bylo plno.. takže bych tam nejradši zašla s manželem na rande, ideálně jen ve dvou, což se nám daří jen výjimečně :)

    OdpovědětVymazat
  130. Já bych rozhodně vzala svoji maminku, za to všechno,co pro mě dělá �� vím, že to teď nemá jednoduché �� a naposledy jsme spolu někde společně byly právě v cacao na acai �� (před 2 roky ��) mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj Kačí,

    do Cacaa bych šla s přítelem, protože máme oba moc radi dobré jídlo a kvalitní kávu. A protože jsme milovníci sladkého, určitě bychom ochutnali nějaký dort, zmrzlinu, acai bowl a kávu a ze slaného by nesměly chybět vajíčka ani bagel!

    Hezký den!

    Kristína

    OdpovědětVymazat
  132. krásný den, Kači,
    nedávno jsme byly s dcerou na výletě v Praze a zašly dle vašeho typu do Cacaa, sotva jsme se posadily, mrkly na hodinky a zjistily , že by nám ujel vlak.....
    Zvedly jsme se k odchodu a už u nás byl pan majitel a s opravdovým zájmem se ptal, co se stalo. Vysvětlily jsme to, všichni jsme se zasmáli a my slíbily návštěvu příště....takže se těšíme, Iveta. :-)
    Iveta.Ruzickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Zašla bych se synem a manželem. Já bych si určitě dala čokoládový dort :-) novakovasarka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Jeeee, sli bychom s muzem ochutnat pekanovy dort. Porad vzpominame na jeho chut kdysi v Coloradu. Tady v cr se mi nikdy ta chut nepodari vystihnout...
    Diky za soutez! Veronika
    venkah@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Moc ráda bych do Cacao vzala kamarádku Monču. Bohužel na sebe nemáme tolik času kolik bychom si přály a potřebovaly. S hrůzou jsme zjistily, že jsme se neviděly přes půl roku (zdravotní období i pracovní problémy). Rozhodne to chceme co nejdřív změnit a tohle by byl krásný začátek. Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  136. Moc ráda bych do Cacao vzala kamarádku Monču. Bohužel na sebe nemáme tolik času kolik bychom si přály a potřebovaly. S hrůzou jsme zjistily, že jsme se neviděly přes půl roku (zdravotní období i pracovní problémy). Rozhodne to chceme co nejdřív změnit a tohle by byl krásný začátek. Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  137. Šla bych s manželem a naším malým synem. Rádi s mužem objevujeme nová místa, kam zajít na dobrou kávu a něco malého. Manžel by určitě neodolal Sacher dortu s americanem, já bych si dala obyčejné espresso, ale před tím bych musela vyzkoušet salát s mangem, avokádem a grilovanými krevetami a domácí citronádu. A mladý pán? Ten by dostal domácí přesnídávku :)
    Opět děkujeme za tip!
    Bára Zloch

    OdpovědětVymazat
  138. Zašla bych tam se synem a s kamarádkou a její dcerou. Obě máme půlroční děti, takže posezení u kávičky a dortíků v nově otevřené části by bylo přímo ideální 😊

    OdpovědětVymazat
  139. Nejraději bych do CacaoPrague zašla s mou maminkou. Obě máme velice rády snídaně a dortíky, tak bychom si pochutnaly :) navíc jsme v tomto podniku ještě nikdy nebyly :(

    OdpovědětVymazat
  140. Jelikož můj přítel je spíše na slané, tak bych mu udělala radost nějakým sendvičem odtud,které vypadají božsky :-) aspoň bych mohla mrknout na nápady, co vařit a hlavně vyzkoušet,kam v Praze zajít,když se člověku naopak vařit nechce O:)
    Každopádně přeji moc úsměvů celé rodince, zdravím dvounohé i čtyřnohé členy :-)

    OdpovědětVymazat
  141. Do Cacaa bych nejraději vzala svoji maminku, která je zároveň moji nejlepší kamarádkou :). Myslím že s ní bych si všechny ty dobrůtky užila úplně nejvíc :) Děkuji za soutěž

    OdpovědětVymazat