RESTAURACE: CAFÉ LETKA

CAFE LETKA
Letohradská 44 (Ovenecká), 17000 Praha 7



Tak jsme opět vyrazili do další kavárny. Tentokrát jsem si vyjela na foursquare nejlepší kavárny v Praze a vyjela mi tam právě Letka. Dlouho jsem na ní koukala, dlouho jsem otálela a konečně jsem "zavelela" a vyrazili jsme.

Tento den jsme měli s manželem hodně notebookové práce, tak jsme si řekli, že spojíme příjemné s užitečný. Vezmeme si tedy notebooky, budeme pracovat a u toho ochutnávat všelijaké dobroty, které Letka nabízí.

Už při vstupu do kavárny jsem byla velmi překvapivá. Interiér je opravdu velkou dominantou. V kavárně je několik obrovských oken, tudíž je pěkně prosvětlená. Ten den bylo venku opravdu nádherně a tak prosvítalo sluníčko dovnitř a tvořilo krásnou atmosféru.

Za celou dobu jsme ochutnali capuccino, chai latté, domácí malinovku, mátový čaj, avokádový sendvič s rajčetem, řepový sendvič s rukolou, čokoládový a mrkvový dort. Ano tohle se do nás vešlo. Ale musím nás omluvit. Byli jsme tam asi 4 hodiny.

Když shrnu celkový dojem, tak jídlo bylo perfektní bez námitek. To stejné obsluha. Byla moc milá a pozorná. Prostředí je nádherné a ceny na centrum super. Dokonce kavárna má i super polohu. Je kousek od technického a zemědělského muzea a také od obrovského parku Letná, který má výhled na krásnou Prahu. Takže neváhejte, vystupte na zastávce Letenské náměstí a vyražte sem. Určitě neprohloupíte.

Nevím, jak je to s teplým jídlem. Přes víkend ho neměli, krom polévky. Ale ve všední den možná nějaké meníčko bude. To je ale pouze moje domněnka.

Až sem vyrazíte, tak mi dejte určitě vědět, jak se vám zde líbilo. A teď už se podívejte na fotky právě z tohoto dne.


Krásný den

Vaše Kačí




4 komentáře:

  1. Koláčiky a kávička vyzerajú chutne a aj prostredie je krásne (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pokud budeš v Praze kolem Letné, tak se tam zastav. A obsluha byla vždy také moc milá.

      Vymazat
  2. V Letce je nejvíc nádherně, když svítí slunce skrze jejich nádherná velká okna.
    Za poslední dobu asi má nejoblíbenější pražská kavárna.
    Hezký den,
    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím musím naprosto souhlasit. Když je sluníčko a venku ještě trochu zima, tak je to nejlepší. Člověk se může vyhřívat a zahřívat a užívat si jejich dobroty.

      Vymazat