FOOD AKCE: ETNOSVĚT PARTY POWERED BY ELITE BLOGGERS + SOUTĚŽ + POZVÁNKA


Akce se koná:
Pátek, 26. 2. 2016, 19 hod., Etnosvět, Legerova 40, kousek od I. P. Pavlova
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslední dobou poměrně lajdám rubriku "Food akce". Je to z toho důvodu, že mi přijde, že těch akcí je už tolik, že to nestíhám sledovat, natož o tom psát.

O téhle akci vám ale napsat musím. Není to ledajaká akce. Je to vegetariánský degustační večer v doprovodu Elite bloggers. To znamená, že se s většinou blogerek, které jsou součástí týmu EB budete moci právě v tento večer potkat a ještě ochutnat dokonalá vegetariánská jídla, u kterých byste kolikrát ani nepoznali, že vegetariánská jsou. Vše se to bude odehrávat v prostorách nádherné, dvoupatrové, vegetariánské restaurace Etnosvět.
Etnosvět party powered by Elite bloggers bude večírek plný koktejlů, dobrého jídla a nás.
Vstupné stojí 550 Kč na osobu a obsahuje:
Welcome drink
Degustační raut
Speciální drinky
DJ
Hair and Beauty service s Pure hair studio Praha
A další zajímavý program
Více info ZDE.

Lístky si můžete zakoupit přímo v restauraci Etnosvět, na info@etnosvet.cz a nebo na telefonním čísle 226 203 880.
A víte, jaká byla moje první zkušenost s Etnosvětem?
V prosinci pro nás, Elilte bloggers, připravila agentura Vánoční večírek. Kolem 19 hod. jsme se sešly na adrese Legerova 40 a šli dovnitř. V Etnosvět jsem nikdy předtím nebyla, ale mnohokrát jsem o něm slyšela. Jen jsem si ho bohužel škatulkovala do té vege restaurace, která mě nebude bavit.

Píši bohužel, protože prostory Etnosvět jsou opravdu nádherné. Vypadá až luxusně. Šli jsme do spodního patra a usadili se ke 2 velkým stolům, na kterých bylo nachystané pohoštění. Vše vypadalo naprosto dokonale. Člověk by ani nepoznal, že jí vege jídlo. Jídlo bylo výborně dochucené, nádherně naaranžované a opravdu originální. Měli jsme třeba bezmasý tatarák nebo pekingskou kachnu, která kachna nebyla.

Dokonce pro nás připravili cooking show. Přišel kuchař, povídal nám o jídle a u toho připravoval těstoviny ve velkém kusu sýru. A k těstovinám? Nebylo, co dodat. Chuť luxusní.
Tyto akce jsou pro nás děvčata a Johnyho (který většinou přihlíží a snaží se pochytit nějaká česká slova) velkým odreagováním, časem k poznání se a popovídání. A když se to konalo v přítmí při svíčkách, v krásných vyzdobených prostorách a s příjemnou hudbou, cítili jsme se jako doma. Spíše jako princezny s jedním princem.
Poté jsme se přesunuli do našeho blogerského zázemí a to EB hub. O tom už ale víte hodně. Je to místo, které spojuje plno příběhů, historek, smíchu, zážitků a hlavně zázemí, které pro psaní našich článků tolik potřebujeme. A hlavně je to místo, plné inspirace. A to jak hub, tak Etnosvět.
Takže, pokud jste zde v Etnosvět již byli, tak víte, o čem mluvím. A pokud jste zde nebyli, tak jste udělali velkou chybu a to by chtělo hodně rychle napravit. A kdy jindy, než tento pátek 26. 2. 2016.

Moc se na vás těšíme a doufáme, že vás přijde hodně a budeme vás moci konečně poznat. Protože online svět je úžasný, ale ten reálný je jednoduše lepší :-)


Mějte se krásně a nezapomeňte. Pátek, 26. 2. 2016, 19 hod., Etnosvět, Legerova 40, kousek od I. P. Pavlova.

Vaše Kačí

------------------------------------------------------------------------
SOUTĚŽ
Pokud máte zájem vyhrát dva lístky na tuto akci, tak mi napište do komentáře, co vás na celé akci Etnosvět party powered by Elite bloggers láká nejvíce?

Těším se na vaše odpovědi a hlavně na vás osobně.
Vítěze vyhlásím do komentáře vítěze zde na blogu.
-------------------------------------------------------------------------


Content Marketing – Elite Bloggers
Fotografie jsem si zapůjčila od Natálky z TheNattiness a za to jí děkuji.

34 komentářů:

  1. Vyzerá to tak perfektne! Škoda, že nie som z Prahy.
    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím jestli mě více láká to, že bych potkala blogerky, které sleduji a obdivuji a nebo všechno to ochutnávání veganského jídla, kterému už chci dát dlouho šanci. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rada bych potkala Vas holky a navstivila misto, kde jsme jeste nebyla

    OdpovědětVymazat
  4. Exotika a tajemno...Možnost poznat nepoznané...

    OdpovědětVymazat
  5. Exotika a tajemno...Možnost poznat dosud nepoznané...

    OdpovědětVymazat
  6. V prahe žijem 3 roky a občasne s priateľom navštevujeme reštaurácie a skúšame nové jedlá. Častokrát sa potom snažím replikovať tieto recepty ale nikdy to nechutí tak dobre ako na danom mieste. Hold atmosféra robí veľa, a verím že atmosféra s vami by bola nezabudnuteľná:) A bola by to možnosť poznať iné jedlá a prípravu ako klasický stereotyp :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc mě láká to, že bych mohla Tebe (a další blogerky) vidět osobně, možnost si s Vámi promluvit a Tobě poděkovat za inspiraci, kterou jsem získala díky Tvému blogu. Také mě láká degustace, jelikož vážně miluju jídlo <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Asi ze všeho nejvíce potkat se s tebou osobně a hned v zápětí všechny ty dobroty, které Etnosvět nabízí :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Pere se ve mně, jestli mě víc láká ochutnání spousty nového jídla nebo setkání s tak inspirativními osobnostmi, jako jste vy. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíce mě láká poznat Tebe a Artyho osobně :) jste oba hodně pozitivní a třeba by jste převedli nějakou pozitivní energii i na nás :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Miluji nové chutě, takže příležitost ochutnat něco výjimečného ve společnosti fajn bab a v inspirativním prostředí. Co víc si přát :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nebudu lhát, nejvíc mě láká degustační menu, takže jídlo a zase jenom jídlo <3 Všechny vege jídla už jen na fotkách vypadají nádherně a moc ráda bych vše ochutnala. Poslední dobou mě tento typ jídla - veganská/vegetariásnká strava zajímá a ráda bych ochutnala něco nového. Samozřejmě bych strašně ráda poznala osobně i ostatní blogerky, protože vaše články, videa nebo recepty jsou opravdu moc inspirativní a vše poctivě sleduji :D. Také bych na akci potkala a konečně poznala "insta kamarádky" , které milují výborné jídlo stejně jako já a byla by to vlastně super dámská jízda + výlet do Prahy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Klárko, první vítězka se neozvala a jelikož už to opravdu hoří a potřebuji napsat vítěze na guest list, tak jsi druhá vylosovaná.
      Stihneš si ještě zařídit výlet do Prahy?
      Napiš mi prosím na smoothcooking.cz@gmail, do předmětu napiš etnosvět a potvrď mi, že tě mohu napsat na guest list s doprovodem :-)

      Vymazat
    2. Ahoj Kačí, kdyby se ani tato vítězka neozvala a neměla bys komu dát volný vstup, tak mi určitě prosím napiš na clonie@seznam.cz:) Jsem z Prahy :)

      Díky

      Vymazat
    3. Ahojky, už jsem se bála, že ani druhá se neozve, ale ozvala. Tak jsme kompletní. Ale děkuji moc :-)

      Vymazat
  15. Popravdě mě zajímá celý program...věřím, že všichni ostatní budou stejně pozitivní jako vy blogerky a tak mě láká být toho součástí - užít si to a třeba si s sebou odnést nějaký nový tip na veg.recept :)

    OdpovědětVymazat
  16. Popravdě mě zajímá celý program...věřím, že všichni ostatní budou stejně pozitivní jako vy blogerky a tak mě láká být toho součástí - užít si to a třeba si s sebou odnést nějaký nový tip na veg.recept :)

    OdpovědětVymazat
  17. Lucie Talichová:
    Po bejčkovi, kterého jsme na podzim koupili s kamarády od farmáře, by to byla příjemná změna ... masa už bylo dost =o) Naučila jsem se kvůli němu připravovat jídlo i metodou sous vide a myslím, že uděláme doma lepší steak než v kdejaké restauraci, ale vegetariánské jídlo chutně připravit bohužel neumím, takže bych ráda něco zajímavého ochutnala a něco se přiučila.

    OdpovědětVymazat
  18. Na akci EB v Etnosvětě mě nejvíc láká příležitost užít si bezvadný holčičì večer s mojí milou kamarádkou, místo abych netrpělivě čekala doma,až se mi muž konečně vrátí z nohejbalu. A taky bych ráda poznala osobně tu, která mě naučila dělat smoothie na milion a jeden způsob.tak třeba se mi přání splní

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Nekdo touží setkat se s Kajou Gottem a my mame Vás holky! Takže podívat se na takovouto akci by bylo opravdovou události roku! Super společnost, na krásném místě, doplněna o skvěle jídlo! Škoda, ze Ježíšek přijde zase až za dlouho! Hanka

    OdpovědětVymazat
  21. Je hrozně obtížné říci, co mě na celé akci nejvíce láka, ale hlavně myslím, že to bude ta možnost se nechat inspirovat. Ať už jídlem, dekoracemi nebo setkáním s Vámi. Hodně z Vás sleduji na intagramu, tak bych ráda měla příležitost, Vás poznat i v "reálném světě"...:)

    OdpovědětVymazat
  22. Jak můžu lépe po náročném týdnu strávit páteční večer a tím začátek "prázdnin", než se spoustou jistě dobrého jídla, v němž se snoubí mnoho zajímavých a mnou nepoznaných chutí, a ve společnosti vás eliťáckých holek. Každý den mi dodáváte další nálož inspirace a mohlo by být fajn se s vámi potkat osobně. A ke všemu do balíčku troška ta péče. Prostě, co více si přát (variantu B obsahující kombinaci horké koupele, postele a knížky si můžu ponechat na jindy).

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný den :) Abych rekla pravdu, tak me laka uplne vsechno :) Hlavne ta moznost prozit netradicni vecer v mile spolecnosti.. :) Mate krasne souteze, dekuji za ne :)

    OdpovědětVymazat
  24. Na akci mě asi nejvíce láká setkání se s Vámi, blogerkami a to při dobrém jídle. Tento druh srazu je vážně ideální, protože kde jinde bych se sešla se Smooth cooking, než u pořádný bašty? :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Bude nějaká recenze? Slyšela jsem i celkem kritiku, tak by mě to zajímalo... Nebo jak sis to užila ty? :)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou už recenze na akce nepíši, pokud napíši přímo článek z akce. Ale mohu to shrnout zde.
      Upřímně jsem si to představovala jinak. Prostory Etnosvět jsou krásné, dvoupatrové, nahoře velký bar, dole útulné prostředí. Bohužel to rozdělili na dvě části a to, že nahoře byla doslova párty, hudba nahlas, že se neslyšelo vlastního slova, takže odtamtud všichni utekli dolu. Dole to zase bylo dost temné, ale zase se v klidu dalo mluvit.
      Párty začínala v 19 hod. Myslela jsem si, že se všichni usadí ke stolů, bude se degustovat a pak začne volná zábava. Zvolili to formou roznášení, takže od začátku jsme všude postávali a ochutnávali. Ze začátku moc jídla nebylo a vážně jsem byla hladová, pak ho ale bylo hodně a celkem jsme se nacpali. Jídlo mají vážně úžasné. Jejich pekinská kachna, cizrnové Burgry, zelenina v tempuře a další, je vážně dokonalost. Nemohly jsem se s děvčaty dohodnout, co je lepší.
      Za mě bylo super to, že tam přišlo hodně čtenářek. Takže poprvé jsem měla možnost nějaké poznat a hlavně si s nimi v klidu několik hodin povídat a fotit se tak. Klasika. Holčičí klábosení :-)
      Jenže než se to stačilo rozjet, tak hodně lidí odešlo, což byla škoda, ale zase se nedivím.
      A co byla největší chyba, že za pití se platilo. To mi přišlo jako nesmysl. Takže příště bych cenu stáhla na polovinu nebo bych to více promyslela. Ale organizovala to restaurace a je na nich, na koho to bylo cílené.
      Co bylo ale zvláštní, že nahoře si personál udělal doslova mejda. Toho jsem se hodně lekla. Barmani jak utržení z řetězu to tam u baru rozjížděli :-D Což by nebylo divný, kdybych byla v narvaném baru, ale celkově tam bylo asi 10 lidí a tak to vypadalo komicky :-D
      Mno ale když vezmu klady, tak jídlo super, kadeřnická show super-Artyho tam krásně ostříhali :-) a za mě super ten meet up s čtenáři. :-) Snad jsem na nic nezapomněla :-)

      Vymazat
    2. Jasný, já myslela třeba ve videu nebo tak :) Tak díky za "stručné" shrnutí, těch negativ je škoda, ale jestli sis to užila, tak asi dobrý! :)
      Verča

      Vymazat
    3. Původně jsem to točila i nějaké záběry mám, jen jsem to pak nedotočila a nemám závěr. Možná udělám jen pár minutkové video, jakou souhrn, ale spíš ne :-)
      Negativ je škoda, ale je to první akce, tak se to dalo čekat. Snad si to uvědomí a do příště zlepší :-) Ale někdy si tam zkus zajít na meníčko, mají je přes obědy, tedy někdo to říkal. Vaří totiž vážně dokonale. Nebo aspoň co jsem doteď měla.

      Vymazat