3. ADVENTNÍ SOUTĚŽ PLNÁ DÁRKŮ Z BONAMI.CZ

Je tu další neděle a s ní přichází i další soutěž. Tentokrát už 3. Adventní giveaway.
A o co dnes soutěžíme?
Jelikož jsme si s Bonami řekli, že vás nebudeme omezovat výběrem, tak je to čistě na vás.
Firma Bonami.cz věnovala do soutěže 3x dárkový poukaz v hodnotě 300 Kč. Tedy nejste limitováni danou věcí a můžete si pod stromeček nadělit naprosto cokoliv. Přesněji v této sumě.
Objednávku ale musíte učinit do 18. prosince. To je totiž poslední den, kdy Bonami garantuje dodání do Vánoc :-)
Soutěžní otázka:
Napište mi do komentáře, co byste si za tento dárkový poukaz v hodnotě 300 Kč z Bonami.cz koupili.
Sortiment do 300 Kč naleznete ZDE.
Přeji hodně štěstí a těším se na vaši kreativitu a výběr :-)
V každé soutěži se vám snažím popsat vztah s firmou, která věnovala dárky do soutěže. Také se vám ji snažím pár slovy představit. Zrovna u Bonami.cz přemýšlím, zda to má smysl. Myslím si, že Bonami.cz musí znát každý. A kdo jí nezná, tak může jásat. Je to totiž další naprosto suprový obchod s věcmi do kuchyně, domácnosti a vlastně nyní i pro volný čas.
Já osobně Bonami.cz znám už hodně dlouho. Myslím si, že jsem byla jejich zákazníkem, když v ČR odstartovali jejich web. Pamatuji si chvíli, když jsem opravdu snila, že bych u nich chtěla pracovat. Přišlo mi to naprosto úžasné zaměstnání. Být denně obklopena tolika zajímavými kousky.
Také si pamatuji chvíli, kdy jsem do Bonami.cz měla jít pracovat. Ano, tento sen se mi mohl splnit. Jenže v tu chvíli jsem už nastoupila do jiného zaměstnání, ze kterého se mi nechtělo odejít. A tak jsem tuto nabídku pustila.
Ale jak já vždy říkám, když se má něco stát, tak se stane. A třeba v tu chvíli bych nikdy netušila, že budu mít blog, který připraví soutěže pro vás a dárky věnuje právě tato úžasná firma.
Určitě vás napadá otázka, zda na Bonami.cz nakupuji a co od nich mám. To by asi byl hodně dlouhý seznam, kdybych měla opravdu vše vypsat. Ale když to vezmu z volnočasových aktivit, tak mám třeba od nich moje vysněné nebesky modré retro kolo.
Také mám od nich nástěnku, na kterou píši křídou seznam surovin, které nám chybí. Má takové roztomilé háčky a na nich mi visí moje kytičkovaná zástěra.
Dále od nich mám vinotéku. Ne tu ledničku, ale takovou, která visí na stěně. A každý, kdo přijde, tak se mě ptá, odkud je, protože je prostě nádherná.
Určitě tu stojí za zmínku sada kameninového materiálu. Jsou rozkošné, béžové, velké a na zimu ideální.
Určitě mohu zmínit i podnos na dorty, který můžete vídat na fotkách u receptů a stále se mě ptáte, odkud je. Tak už to víte.
Další věc mě napadla. A to tác s cupcakes. Stále se mě na něj ptáte.
A takhle bych mohla pokračovat opravdu dlouho. Protože už v začátcích této firmy jsem si oblíbila Václava Štrupla, zakladatele Bonami v České republice, prostudovala jsem jeho karierní příběh a jednoduše ho obdivovala.
Tato firma mi opravdu přirostla k srdci a denně mě překvapuje novými a novými kousky.
Takže už asi chápete, proč mám takovou radost, že věnovali tyto poukázky do soutěže a já vás jimi mohla skrz můj blog obdarovat.
Opět se těším na kreativitu a co si vyberete :-)
Já jsem zabrouzdala také v tomto výběru a našla jsem pár kousků pro inspiraci. 


Určitě si vyberete spoustu dalších věci. Však mají kolem 3 700 skladových položek, ze kterých můžete vybírat :-)


A TEĎ K VÝHERCŮM:
Obě soutěže losoval můj manžel, takže kdyžtak reklamace piště jemu :-) Anebo raději zkuste štěstí v dalších soutěžích. Ještě jich bude 7 a možná i více :-)

Výherkyní 1. Adventní soutěže a poukázky 500 Kč do Pekárny Kabát vyhrává:
Výherkyní 2. Adventní soutěže a kornoutku plného oříšků od firmy Diana svět oříšků vyhrává:


Všechny výherkyně prosím o zaslání mailu na smoothcooking.cz@gmail.com a tam už domluvíme dodání výhry.
 
Ostatní nezoufejte, soutěží bude ještě hodně.

 
Krásný druhý advent přeji
 
Vaše Kačí


 
A pro zájemce jsem dělala výběr na bonami. A můžete si přečíst i rozhovor s mojí maličkostí :-)
https://inspirace.bonami.cz/katka-ze-smooth-cooking-a-jeji-recept-na-domaci-vanilkovy-cukr/
Výběr a rozhovor naleznete ZDE.


165 komentářů:

  1. Kači mně jako první do oka padla mašlovačka, protože na bytě žádnou nemám :D
    https://www.bonami.cz/p/drevena-maslovacka-elite-beech

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačí,
    z Bonami bych si pořídila pravděpodobně nějaký dávkovač na mýdlo, protože ten mi v mé koupelně chybí a plánuji si nějaký stylový pořídit už dlouho. Ale jak tak koukám na Tvé tipy, tak ten první hrneček je tedy taky boží! :)
    Přeji hezký druho-adventní večer

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, co bych vybrala dřív, ale asi by to byl jeden z kameninových hrníčků, například: Kameninový hrnek Grey, 0.25 l , ten je naprosto úžasný a už si v něm představuji své ranní kafíčko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Bonami mám ráda a tak vůbec nevím, pro co bych se rozhodla... :-) Moc se mi líbí sada samolepek na dózy, hrníčky, servírovací misky.. no je toho moc moc a bylo by to opravdu těžké rozhodování, navíc ještě má lehce nerozhodná povaha, nevím nevím jak by to dopadlo... nebo vím, peněženka by zaplakala.. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Asi misku na koláč, protože na chalupu by se tahle hodila https://www.bonami.cz/p/smaltovana-hranata-forma-na-kolac-living-nostalgia-22-cm

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojda, já bych si určitě vybrala jeden z keramických hrnečků a nějaký kosmetický organizér, protože už bych si v kosmetice měla udělat pořádek :D

    OdpovědětVymazat
  7. Padla mi do oka plastová krabička na jogurt i se lžičkou : )
    Mít svůj jogurt v bezpečí, kdy často přejíždím z práce do práce : )

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Kači....mají takový výběr :-))) ale nejvíce mne zaujaly svícínky, protože miluji Vánoce, dále vtipné hrníčky, určitě bych jeden pořídila pro přítele, je to taková naše vánoční tradice...:-) přeji krásný zbytek adventní neděle :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych si vybrala srdíčkovou tabulku na psaní křídou, ta je moc hezká. Zaujaly mě ale i obaly na ovoce :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krabička na jablko Apple Saver by to u mě nejspíš vyhrála. Nesnášim totiž jak se mi jablko v kabelce vždy otluče :) ale možná bych přemýšlela i o lepítkách I am So Organised :D

    OdpovědětVymazat
  12. Míša Kadubcová6. prosince 2015 v 18:49

    Mě nejvíce na první pohled zaujala lucerna Winter Woodland, ale koupelnovému setu Rain se prostě nedá odolat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Bonami...tady vždy najdu originální dárek pro blízké. Pro sebe bych si vybrala džbánek Kilner,protože smoothie není nikdy dost ani o svatcich a nebo sovicku Gufo owl...je miloucka :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Kačí, určitě bych šáhla po doplňcích do koupelny, protože teď tu naší stařešinku budeme předělávat :-) a nějaký stylový dávkovač se určitě bude hodit:-))

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Katko, za mě určitě látkový organizér nebo krabička na banán! Ta nemá chybu :))) Přítel má do práce každé ráno jeden nachystaný a bůhví,jak dopadne! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Na Botami vždycky slintam nad spoustou věcí :-D Ale z nabídky do 300 mě asi nejvíc zaujaly ty skvěle vymyšlené talíře na sushi nebo nněkterý box na skladování potravin :-) Těch není nikdy dost :-)
    Liondande@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. a by som si určite vybrala box na cupcakes... pretože ich milujem piecť a zdobiť a nemám ich v čom prenášať :D :D a spravil by mi veľkú radosť a tú by som mohla potom svojimi koláčikmi darovať ďalej :D

    https://www.bonami.cz/p/box-na-cupcaky-deco-7-l

    Gabby

    OdpovědětVymazat
  18. Já už dlouho toužím po misce nebo hrnku s obličejem ❤️❤️
    https://www.bonami.cz/p/stastna-miska-bila

    OdpovědětVymazat
  19. Míša Kadubcová6. prosince 2015 v 19:07

    Mě nejvíce na první pohled zaujala lucerna Winter Woodland, ale koupelnovému setu Rain se prostě nedá odolat :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Kačí, zamilovala jsem se do hrnku Tulip. Od 1. 12. jsem totiž ve své úplně první práci (připravuji grafiku pro tisk), ale zatím tam piju čaj z jejich rezervních hrnků, co mají pro návštěvy :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Kačí, já jsem se zamilovala do hrnku Tulip a ještě to rozkošné jméno :)
    Od 1. 12. jsem ve své úplně první práci (připravuji grafiku pro tisk) a zatím tam piju čaj z jejich rezervních hrnků pro návštěvy :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahooj :) Asi bych šla do nějaké svačinkové krabičky, protože žádnou pořádnou nemám :) https://www.bonami.cz/p/box-na-jidlo-dual-500-ml a zamilovala jsem se do hrnečků od Galzone :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Kačí, moc se mi líbí zapékací misky a svačinové boxy. O této firmě slyším poprvé a mají moc hezké věci. Určitě si něco koupím, i když bych nevyhrála poukaz. Hezkou adventní neděli :))

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Kačí, moc se mi líbí zapékací misky a svačinový box :). O této firmě slyším poprvé a mají moc hezkých věcí, určitě si nějakou koupím, i když bych nevyhrála poukaz :). Hezkou adventní naděli :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já bych si vybrala čistě praktickou (ale v podání Bonami i hezkou) věc - stojan na jar a houbičku (https://www.bonami.cz/p/stojan-na-jar-a-houbicku-saponello), protože mám kolem dřezu neustále louže :-D

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Kačí,
    já bych na stránce bonami vybrala dárek pro mojí nejlepší kamarádku, abych jí udělala k Vánocům radost. Posílala mi cestovní hrnek wakey wakey, že se jí moc líbí, ale nechtěla si ho koupit sama :-) takže jsem si jistá, že by měla z mého dárečku radost. Tak třeba budu mít štěstí na slevu. :-)
    Hezký nedělní večer,
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  27. Mají tam opravdu krásné věci, asi bych vybrala nějaké pěkné dozy nebo hrnicky :) natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tolik krásných věcí, brala bych většinu :D Ale nejvíc by s mi líbí zapékací misky, už dlouho dobu o nich přemýšlím, že si je pořídím a vyzkouším nějaký recept :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky Kačí - tak jelikož pomalu a po částech vybavuji byt jistě by to bylo něco do bytu :) Moc mě zaujala sada na Jar a houbičku na nádobí https://www.bonami.cz/p/stojan-na-jar-a-houbicku-saponello a k tomu bych si asi navíc pořídila i odkapávač na nádobí :) https://www.bonami.cz/p/odkapavac-na-nadobi-dish-white

    OdpovědětVymazat
  30. Takových krásných věcí, těžké si vybrat :D Ale nejvíce se mi líbí zapékací misky, už dlouhou dobu si je chci pořídit a zkusit nějaký dobrý recept :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, já bych vzala tyhle dva hrnečky, jsou totiž úplně nejvíc roztomilý a navíc skvělá dvojka
    https://www.bonami.cz/p/bily-hrnek-winter-woodland-340-ml
    https://www.bonami.cz/p/cerveny-hrnek-winter-woodland-340-ml

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Kačí :)
    Teda ty omalovánky Paříže jsou naprosto boží! :O
    Za výhru v této soutěži bych chtěla udělat radost své kamarádce, protože ta si potrpí na bytový design. A kdyby ještě něco zbylo, vážně bych uvažovala o tom světelném řetězu, který jsi ukazovala na snapchatu O:).
    Měj se hezky a krásný advent ♥

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj..😊 líbil by se mi buď dávkovač mýdla, ale použila bych ho na jar jako to máš ty :D a nebo omalovánky. Jelikož jsem si je úplně zamilovala. Mám už dvě knížky s omalovávankami a tohle by se mi hodilo do sbírky 😊 Jinak opět už v lednici mám dvě těsta na linecký. Přítelovi první várka chutnala natolik, že vždy po slepení to snědl :D takže děkuji za recept :))

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Kačí,
    moc se mi líbí tenhle retro pohár na zmrzlinu https://www.bonami.cz/p/pohar-na-zmrzlinu-ice-cream a nebo tenhle set na jednohubky https://www.bonami.cz/p/set-na-jednohubky-entity-black :D to kdybych chtěla udělat radost sobě, ale je mi jasné, že ve finále bych chtěla udělat radost svému synkovi a pořídila bych mu tuhle velkou omalovánku https://www.bonami.cz/p/omalovanka-magic Bonami miluju, mají tam úžasné věci.
    Měj se krásně a krásný advent!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, mě se nejvíce líbí láhve Equa a polštářky pro děti, kterými bych vyzdobila synovi pokojíček.

    OdpovědětVymazat
  36. Mne tedy naprosto dostala odměrka na špagety I could eat a T-rex :D ♥ https://www.bonami.cz/p/odmerka-i-could-eat-a-t-rex

    OdpovědětVymazat
  37. Cokoliv holciciho pro nasi Stelcu.. hrozne rada se vali napolstarich, takze tvuj tip by byl pro nas jako delany :-)

    OdpovědětVymazat
  38. https://www.bonami.cz/p/kameninovy-hrnek-sand-0-3-l jelikož máme konvici z teto sady tak by se hodily hrnicky.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Kačí. Já bych si určitě vybrala něco do kuchyně, protože v pátek mi udělali novou, takže do nové kuchyně něco nového:-)

    OdpovědětVymazat
  40. Koupila bych hrníček pro nejlepší kamarádku, např: https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-you-are-amazing-just-the-way-you-are :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, určitě něco do kuchyně, asi nějaké utěrky, těch mám v kuchyni málo :)
    https://www.bonami.cz/p/sada-2-rucniku-snowman-50x100-cm-a-70x140-cm

    OdpovědětVymazat
  42. Dřevêný odšťavňovač na citrusy, keramická dóza, vánoční dekorace.......toho by bylo :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj tak Bonami neznam, ale ted jsem mrkla na web a urcite by se mi libilo toto https://www.bonami.cz/p/krabicka-na-citron a treba i toto
    https://www.bonami.cz/p/stojan-na-kuchynske-uterky-forme-orange a nebo toto https://www.bonami.cz/p/porcelanova-mlecenka-tetrapack
    :-))) Lenka

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, ráda se zapojuji, firmu neznám, ale ráda poznávám. Ale nevím co bych si vybrala,líbí se mi skoro všechno a každou druhou věc bych upotřebila. Pokud bych ale vyhrála, vzala bych si něco na památku, nějaký hrneček nebo tácek nebo mísu nebo tak něco :-)

    OdpovědětVymazat
  45. To bych potřebovala vyhrát všechny poukazky, bonami úplně miluju ... :) nejvíc se mi líbí ty hrnečky s motivačními citáty, s tím musí být super začít ráno :) ale když myslím víc prakticky, tak ježíšek nám v předstihu přinesl pračku, takže by se mi hodily ty pytlíčky na jemné prádlo... :) a dřív se mi moc líbilo a to už tam nemají, byla to taková dětská sada, červené s puntíky a různé barvy a bylo to sestané jako komínek... talířek, miska, hrneček a vypadalo to božsky :) ... a ještě ty krabičky na citron, česnek a cibuli jsou krásný :)

    https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-life-is-a-journey-not-a-destination-enjoy-the-trip

    OdpovědětVymazat
  46. Dřevěný váleček na těsto od Elite Beech, aby šlo válení těsta jedna báseň :)

    OdpovědětVymazat
  47. Vybrala bych vyrobky ceskych tvurcu, nejspis porcelain/keramiku...Diky Vera

    OdpovědětVymazat
  48. Skvělá soutěž! Protože si nevybírám jednoduchá řešení, padl mi do oka tento svícen, který je momentálně vyprodán - dala jsem sledovat a doufám, že se ještě ukáže <3 https://www.bonami.cz/p/svicen-votive-copper-s

    OdpovědětVymazat
  49. Moc Vás zdravím!
    Já bych si vybrala dřevěný váleček na těsto:)
    Veronika V.

    OdpovědětVymazat
  50. Dobré ránko Kačí,

    tak zkusím štěstí v Tvé giveaway! :)

    Na bonami.cz bych si rozhodně objednala tuhle (viz. odkaz) krásnou skleněnou máslenku!!! Je naprosto dokonalá!

    https://www.bonami.cz/p/sklenena-maslenka-master-class

    OdpovědětVymazat
  51. Kači, bonami.cz je moje srdcovka. Mají spoustu skvělých věcí a měla jsem v plánu objednat si Porcelánovou mléčenku Tetrapack. Takže pokud bych u Tebe vyhrála, ušetřila bych nějaké penízky a koupila bych si jinou užasnou věc z bonami. Přeji ti pěkné adventní dny.

    OdpovědětVymazat
  52. Bonami eshop miluji. Prisla jsem na nej z casopisu Pekne bydleni. Vybrala bych sibtalirek Entity knservirovani napr. Sushi... Petra

    OdpovědětVymazat
  53. Mě uchvátili tyhle formičky Jelly Mould! ( https://www.bonami.cz/p/set-6-ks-formicek-jelly-mould ). Díky nim by bylo v kuchyni hned veseleji! :)

    andreaprochazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Já mám na bonami vyhlídle hodiny :) jednuche a krásné :)
    Jinak přeji krásny advent! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Kači,
    já bych si vybrala nějaké krásné bílé hluboké talíře na saláty/těstoviny, po kterých toužím už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj,
    už chvíli si plánuji koupit nějakou pěknou vázičku. Z váziček se mi moc líbí váza Calico, váza s puntíky Pico. Úplně nej je ale skleněná karafa / váza Carage, ta je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj!
    Já bych si vybrala tento zimní svícen :)
    https://www.bonami.cz/p/svicen-snow-crystal

    OdpovědětVymazat
  58. Dobré ráno Kači,
    protože vím, že pod stromečkem najdu flambovací pistolku, tak bych si k ní pořídila Set 2 zapékacích misek Orange Stoneware :)

    Pěkný den :)

    Katka Petrášová

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, tý jo... :) láká mě spousta věcí, ale asi bych nakonec sáhla po nějakých nálepkách na stěnu :) Už hrozně dlouho nějaké sháníme a tyhle se nám opravdu moc líbí! :)
    Přeji krásný advent :)

    OdpovědětVymazat
  60. Dobré ráno přeji všem. :) SKVĚLÉ, SKVĚLÉ, SKVĚLÉ. Já naprosto zbožnuji Bonami, koukám na jejich nové kampaně skoro každý den a spíše se přemlouvám nic nekoupit. Takže mám v kategorii do 300Kč mnoho favoritů. Jistě bych skončila s nějakou to svíčkou, či doplňkem do bytu, vybavením do kuchyně. Určitě přeji všem štěstí, protože takhle výhra bude stát za to. :) Mějte krásný den. :)

    OdpovědětVymazat
  61. Krásné pondělní ráno :)
    V případě výhry bych si vybrala tyto krásné nálepky do obýváku. https://www.bonami.cz/p/dekorativni-samolepka-na-zed-tri-cerne-kvetiny

    OdpovědětVymazat
  62. me se z bonái libi ty jejich designove hrnecky c porad davaji na instagram jsem z nich unesena ... ale samozrejme maji tolik sortimentu z ktereho jsem unesena ze bych nevedela co driv, ale hrnecek je top
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Krásný den, Katko,

    už delší dobu koukám na set misek šťasná a líbající miska. Říkám si, že v tomhle šeredném počasí, by to bylo ideální snídaňový nastartování dobré nálady hned po ránu...:)


    Barbora Šafaříková

    OdpovědětVymazat
  64. ahoj Kacii, Bonami je pro me uplny raj....ja jsem "utracec doplnkovy" D: strasne se mi libi ten davkovac myda i s hrnickem...neco takoveho hledam, chci novy:) a tak tyto roztomile nalepky https://www.bonami.cz/p/dekorativni-samolepka-na-zed-barevne-velryby, a nebo lego flaska pro brachu na vanoce. Bude to tezke, ale pri vyhre bych nemyslela jen na sebe:)

    OdpovědětVymazat
  65. Dobré ráno, asi bych se dlouho rozhodovala, co si vybrat, ale nakonec bych asi objednala diář pro moji maminku nebo nějaký krásný povlak na polštář do obýváku, protože na polštářky jsem ujetá. :) :)
    Hezký den. Terka Hlaváčová

    OdpovědětVymazat
  66. Dobré ráno,
    já bych šla do těchto závěsných tabulek.A proč?Protože kreativitě se meze nekladou a vykouzlit ráno manželovi úsměv na tváři při přečtení nějakého pěkného vzkazu je nejkrásnější start do nového dne :-) https://www.bonami.cz/p/zavesna-tabule-3-ks

    OdpovědětVymazat
  67. Zamilovala jsem se do bílé barvy, mám ted bílé vše, až na oblečení - to zůstává černé :D. Obměňuji i ozdoby na vánoční stromeček a nikde nemůžu sehnat dřevěné a tady je mají:) jupííí, takže by to byl určitě vyřezávaný sob a sada 3 ozdob.

    Krásné předvánoční dny všem :).

    OdpovědětVymazat
  68. Mě uchvátily diáře, takže bych si určitě vybrala jeden z nich :-)
    sankovaj@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Tyhle kelímky na omáčky jsou geniální! A na mé milované tzatziky do práce k obědu by se opravdu šikly! https://www.bonami.cz/p/sauce-cups-duo-fuchsia-pink (lucie.jenickova@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Kačí :) Já to vidím na domácí vaječný koňak, který bych darovala v této nádherné dekorační lahvi (https://www.bonami.cz/p/lahev-s-klipem-na-liker-gin-250-ml) na likér. Mám asi stejný vkus jako Arty, ale přísahám, že jsem to vybrala dřív, než jsem dočetla do konce :D Měj se fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Kačí, určitě bych koupila svému příteli hrneček, protože si stále stěžuje, že nemá žádný hezký a zrovna tento:https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-world-s-best-boyfriend mě velmi zaujal. A pak bych koupila mamce hezkou ozdobičku do kuchyně (tu dřevěnou chňapku - rukavičku, co se ti také líbí). :) :3

    OdpovědětVymazat
  72. Kačí, mají úžasný výběr. Asi bych si vybrala krabičky na jídlo Fresh, mají jich tam hodně a já s manželem "krabičkujeme" takže tohle by se mi moc hodilo. A ten vyřezávaný sob! ten si snad rovnou objednám. Krásný den, Katka

    OdpovědětVymazat
  73. spousta krásných kousků do domácnosti, ale protože mi dosluhuje lahev na vodu, zvolila bych asi jednu z lahví Equa

    OdpovědětVymazat
  74. Je tak obrovský výběr, ale na první pohled mě zaujal tenhle cestovní hrnek :) https://www.bonami.cz/p/cestovni-hrnek-wakey-wakey

    OdpovědětVymazat
  75. Rada prokrastinujem na Bonami :) Vybrala by som si asi voňavú sviečku, do tých som blázon, túto https://www.bonami.cz/p/aroma-svicka-v-plechovce-uplifting-doba-horeni-32-hodin alebo túto https://www.bonami.cz/p/aroma-svicka-v-plechovce-refreshing-doba-horeni-32-hodin

    OdpovědětVymazat
  76. Týý joo.. Ja si tam jdu asi hned něco objednat, stránka s takovýma krásnyma věcičkama a ja o ni až do ted nevěděla. A kdy ji doporučuješ ty, tak ji i věřim. Už jsem si takhle díky tobě objednala i od mix.itu.. No nelhala si :D Výborný..
    Kdybych si měla vybrat něco na poukazku za 300,- byli by to asi nějaký hrnečky, těch neni nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Kačí,
    Bonami mám moc ráda a kdyych mohla, objednala bycvh si snad všechno, zrovna před pár dny jsem udělala dvě obbjednávky za několik tisíc a tohle mě zaujalo, ale neobjednala jsem...https://www.bonami.cz/p/pouzdro-na-doklady-farm-male-zelene...sice jsem ho v košíku měla, ale pak smazala...:-(
    byla by to příjemná náplast za ty utracené penízky...:-)

    OdpovědětVymazat
  78. Rozhodně džbánky Kilner, jsou nádherné a ještě doma žádný nemám.

    OdpovědětVymazat
  79. Nejvíce mě zaujala cestovní taška na spodní prádlo, protože vždycky doma hledám igelitové pytlíky, do kterých to dám a tohle by můj problém vyřešilo :-)

    OdpovědětVymazat
  80. Dobrý den,
    tak tato soutěž je opravdu skvělá! Na bonami bych brala každou druhou věc. Ale z Vašeho předvýběru bych volila Kameninový hrnek Wood Brown na čaje pro chladné večery a k tomu Svícen Dakls a kouzelná atmosféra je na světě. Ale Salátová mísa Entity M to je teda taky pecka.D2kuji za další super soutěž. Aneta

    OdpovědětVymazat
  81. asi bych si koupila Keramický hrnek Foxy Fox, protože už celou věčnost hledám hrníček s liškou.. Jmenuji se Lišková, takže mi to přijde super a nebo bych to dala ségře k Vánocům..Je na rok ve Švédsku a takhle by si na mě alespoň vzpomněla :). https://www.bonami.cz/p/keramicky-hrnek-foxy-fox-375-ml
    klarka.liskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, mě ihned zaujala Odměrka I could eat a unicorn (https://www.bonami.cz/p/odmerka-i-could-eat-a-unicorn), zaprvé, protože je duhová, za druhé protože jednorožci jsou prostě vždycky super a miluju je a za třetí a hlavně, vždycky když vařím, tak nemám absolutně odhad na špagety a na to, kolik jich uvařit, vždycky toho uvařím moc, a pak se stane z původně plánovaného jednoho obědu obědy nejmíň tři:)

    OdpovědětVymazat
  83. Já bych určitě koupila mamce hrneček s nápisem "World's greatest mum". Anglicky moc neumí, takže jí to budu muset přeložit, ale pak si na mě snad každé ráno, co z něj bude pít, vzpomene, když se teď moc nevidíme. Navíc to bude jen její hrneček a bratr jí ho určitě neodcizí, jelikož na něj by nápis asi moc neseděl :D

    OdpovědětVymazat
  84. Eliška Maitnerová7. prosince 2015 v 16:10

    Ahooj :)Na Bonami mají naprosto dokonalé věci a navíc za super cenu, ale jako první mi do oka padl krásný dávkovač na mýdlo průhledného stylu a k tomu stejný kelímek na kartáčky. Jelikož nyní předěláváme doma celý byt a přesně něco takového by se do naší nové koupelny skvěle hodilo, takže bych to určitě dala mamce k Vánocům nebo něco takového :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Kačí :) pravděpodobně bych si vybrala tento hrníček https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-hemingway-300-ml , protože jsem hrníčkomaniak a nikdy jich nemám dost :)
    k.kostelanska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Já bych si vybrala tento polštářek: https://www.bonami.cz/p/povlak-na-polstar-freedom-50-x-30-cm :)
    gathermoments(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Nevěděla bych co vybrat dřív, asi nějakou sklenici, láhev, nebo nálepku...
    o.k.hanicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Zdravíčko Kačí. :)
    Jsem jedna z těch jásajících. O této stránce slyším opravdu prvně. Nemám totiž tolik času na poznávání nových obchůdků a stránek na internetu, a tak jsem moc ráda, že poznám i něco nového tady na Tvém krásném blogu. :)
    Stránka vypadá velmi příjemně, je tam plno zajímavých a potřebných věcí jak pro domácnost tak i jen tak pro radost a to se mi velmi zamlouvá.
    Kdybych měla vybrat něco, co mi padlo do oka, tak by to byl asi určitě tento hrníček pro přítele nebo mou maminku. Velmi se mi líbí ty nápisy. :)
    https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-world-s-best-boyfriend
    https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-world-s-greatest-mum
    Když už bych ale měla vybrat něco pro sebe, tak by to asi byla takhle úžasná krabička na banán. Banán je můj každodenní kamarád a takhle krabička je na něj přímo dokonalá a není nijak prostorově náročná. :)
    https://www.bonami.cz/p/krabicka-na-banan
    Tereza Hrabovská
    hrabovska.tereza.wig@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  90. Ty kameninové hrníčky jsou úžasné, potřebovala bych alespoň dva, nejlépe všechny - od každé barvy. Jinak jsem hledala máslenku (dózu na máslo) bez zbytečného zvětšovaní rozměrů okrajema, ale ta bude asi cenově jinde.

    OdpovědětVymazat
  91. Krásný večer Kačí, v první řadě ti chci moc poděkovat, za tyhle krásné soutěže! :-) Dlouho jsem přemýšlela, co bych si vybrala, spousty věcí se mi líbilo, hlavně hrnečky a sešítky, nakonec jsem zvolila dekoraci na zeď, protože ta moje je taková prázdná a tohle by hned ten můj pokojík obohatilo..:-)
    https://www.bonami.cz/p/dekorativni-samolepka-na-zed-learn-live-hope
    email: klara@andrejsek.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj, protože už pecu vánoční cukroví hodila by se me ta keramická dozicka na vanilkovy cukr a k tomu ta skrabka na těsto - to je přesně to co mi chybí a jeste bych asi 20kc ušetřila :)

    Ivona.cmiralova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj :)
    nejvice mě zaujala ta sítka na praní tak asi ta :)
    moc se mi líbí tvoje soutěže a ty jako youtuberka a blogerka vždy netrpělive čekám na vá videa a články :)
    mag.jelinek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. ahoj Kačko, já bych si vybrala Bambusový podnos Pita. Mám hrozně ráda věci z bambusu - jsou trvanlivé a ne tak citlivé na vodu jako naše dřeva. A podnos potřebujeme :)

    OdpovědětVymazat
  96. Vybrala bych si https://www.bonami.cz/p/svicen-dakls-hnede-hvezdy tento svícínek, protože svíčky, svícny apod. miluju a dokonale se hodí pro podzimní a zimní, vánoční příjemnou atmosféru večera.

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Kačí.
    Jelikož jsem opravdu náročná na výběr, těch věcí je opravdu hodně...Hodně mě zaujal hrnek, co se zamíchá sám:D Nebo bych si vybrala svíčku s vůní jablka a skořice a hrnek s béžovými vločkami (obojí od Dakls). Nebo přenosný box na makronky...Nebo mi přišly supr vykrajovače vajec :) Nebo jako poslední, sada 4 školních sešitů od Putty, případně A6 blok Great ideas od Happy Jackson :) Vybírala bych samozřejmě tak, aby se to vešlo do 300 Kč... Jak vidíš, jsem opravdu nenáročná :D Děkuju za skvělý tip na internetový obchod, bonami mě opravdu nadchlo :)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Kačí:) Díky Tobě jsem dnes objevila supr e-shop. Hned po čem jsem pátrala byl diář na rok 2016, jelikož hledám a zatím mě jak v knihkupeczví tak i na internetu žádný nezaujal. A co jsem objevila? krásný diář za supr cenu, takže kdybych nevyhrála (s tím počítám) tak jdu do něj i tak:) a jinak mě ještě zaujali ty světýlka co jsi měla dnes na snapchatu ale ty jsou poměrně dražší, i tak o nich uvažuji:)
    asedlackova@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  99. ahojky,

    je toho spoustu a asi si toho spoustu objednám :-)...jen tak namátkou lahvička na likéry či různé polštáře..

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, koupila bych si polštářek a nějaké drobnosti do pokoje, mají krásné věci :)
    katka.kunteova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj Kato, ja bych si vybrala hrnicek na kartacky do koupelny, protoze se mi behem j‪ednoho tydne podarilo rozbit hned dva😂

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj, nejvíc mě zaujal stojánek na ubrousky https://www.bonami.cz/p/stojan-na-ubrousky-forme-orange , ale asi bych si vybrala krabičky na cukr, sůl, kávu nebo čaj, protože ty jsou super :) https://www.bonami.cz/p/box-na-cukr-sugar-container-1-l
    verca.bara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Kači, já bych si vybrala Kosmetický organizér Ice Cube a Povlak na polštář Dakls - udělala bych si pěknou vánoční výzdobu a poté se hezky namalovala :) beezystar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Já bych si nejspíše vybrala box na cupcaky. Příjde mi strašně roztomilý :)

    lucka.lindovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, já bych vybrala kosmetické organizéry, těch není nikdy dost.
    Hezký den, lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Me zaujal hned ten dávkovac na mýdlo, hodil by se mi designove i barevne do koupelny.
    suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj, já mám úplně jasno. Přítelovi doma jsem rozbila dávkovač na mýdlo plus jeho maminka už dávno chtěla nový stejně s kelímkem na kartáčky. Tady je mají opravdu senzační! Takže mám 2 favority a hned bych měla o dárek k nim vyřešeno. Tady u nás v Ově je jich sice taky nepřeberné množství, ale nejsou zdaleka zrovna takto pěkné.

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kači, to by byl dost těžký boj, mají spoustu úžasných věcí:) Ale nakonec by to stejně vyhrál diář (https://www.bonami.cz/p/tydenni-diar-na-rok-2016-ratch), protože jsem ostuda a pořád žádný nemám (a tenhle kotvičkový je úžasně originální, prostě plavba rokem 2016:).

    OdpovědětVymazat
  109. Mě by udělala radost každý pomocník při pečení, třeba stěrka na těsto =)
    jackovoa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Moc se mi líbí hrníčky a tvarovač vajec:)
    spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Věci z Bonami miluji, už několikrát jsem podlehla a něco objednala :-D Ale na co si teď brousím zuby jsou ty krásné dizainové týdenní diářky nebo porcelánové hrníčky s hezkými životními motty :-) Měj se krásně Kači :-)

    OdpovědětVymazat
  112. Tak sem si myslela, že 300 neni zas tak moc :D ale naprosto jsem se zamilovala do spousty věcí ani ne za 200 :D hlavně ten organizér na makeup a teda diář Flowies mě naproto uchvátila, třeba bych i přestala zapomínat udělat spoustu věcí :-)

    OdpovědětVymazat
  113. Moc se mi zalíbily hrnečky :) kaplanova.karolina20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Kristína Klaučová8. prosince 2015 v 10:50

    Kedže sa blížia tie vianoce kupila by som sestre darček,kedže som ju rok nevidela chcela by som jej kupiť niečo čo jej pripomenie domov. Možno nejaké obliečky aby si lahla do svojej postele a citila sa ako doma. Alebo sviečky,hrnček,niečo čo by jej pripomenulo ako je u nas doma dobre!:)

    OdpovědětVymazat
  115. Ach Bonami je moje srdcovka :-) a uprimne bych mela problem si vybrat co koupit,protoze tam maji tolik krasnych veci,ze bych nevedela co driv :-D ale hodne me zaujala keramicka doza ala plechovka a forma na nanuk :-)
    Barbora.vagneru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Jisto jistě bych objednala hrníček s liškou pro mojí sestru, která lišky zbožňuje. https://www.bonami.cz/p/bily-hrnek-winter-woodland-340-ml
    Protože není nic krásnějšího než vidět blízkého s radostně rozzářenýma očkama.
    terezie.lorenzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Ja bych si koupila nejakou lahvicku na domaci vajecnak ktery se chystam udelat :)

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Kačí, ty jako by jsi věděla, že Bonami je jeden z mých nejoblíbenějších e-shopů! Výběr mi trval poměrně dlouho, protože všechno se mi líbilo a všechno bych potřebovala (klasika na Bonami) :D, ale nakonec jsem vybrala tohle: https://www.bonami.cz/p/box-na-cupcaky-deco-7-l

    Je to box na cupcaky a když bych ho vyhrála, dala bych ho svojí nejlepší kamarádce, se kterou cupcaky pečeme. Jediný problém, který většinou máme, je cupcaky bezpečně "přetransportovat" a s tímhle boxem by to už byla hračka! :)

    Hezké Vánoce a měj se fajn! Lucka

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Kačí :)tak mě se nejvíce líbí Pouzdro na doklady Bird, červenotyrkysové :) udělala jsem si před týdnem řidičák a zrovna jsem si říkala, jakou kartičku vyhodím z peněženky, že už se mi tam nic nevejde :D tak by bylo dobrý mít veškerý doklady takhle při sobě v krásným pouzdru :) barochovamartina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Vybrala bych si plastovou lahev Equa.
    aneta.koppova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Já bych si rozhodně vybrala dávkovač na mýdlo, jelikož ho zrovna sháním a tento je moc roztomilý a v úžasné barvě :)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj Kačí. Nádherných věcí je tam spousta, ale dokonalá je ta dřevěná mašlovačka. juliepiaf@proprepiaf.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Vybrala bych si pěkný dávkovač na mýdlo a nebo lahev Equa.
    misa@2b.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Na Bonami se mi líbí mraky krásných i užitečných věcí, mým favoritem je teď bílý porcelánový hmoždíř https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hmozdir-galzone který mi občas v kuchyni chybí a plánuju ho pořídit do naší kuchyně už víc jak rok.

    OdpovědětVymazat
  125. Určitě hrneček s červenými vlockami :-)

    OdpovědětVymazat
  126. https://www.bonami.cz/p/pouzdro-na-doklady-queen-cervene vybrala bych si toto pouzdro na doklady.
    Anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj Katy,mě se nejvíc líbí box na máslo s nozikem a pak ten úžasný zápisník s Paříži :-)
    Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj,
    Vše vypadá suprově, mně osobně do oka padly polštářky Butter Kings, nádherné svíčky a hřejivé deky. 😘

    OdpovědětVymazat
  129. U mne vítězí hrneček se rty (už máme jeden ze stejné řady s kapičkou a je neuvěřitelně realistický - každý ho drhne :-) ), vánoční vločky na okno, stěrka na těsto a praktické krabičky na cibuli nebo citron.
    zuzka.krejcova(@)centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Kačko,
    mají tam opravdu krásný věci. Já ale měla jasno hned na začátku, ani jsem to nemusela projíždět celý :D Vzhledem k tomu, že jsem totalně ujetá na hrníčky, vybrala bych si vánoční bílý hrníček s červenými vločkami, ten mi fakt padl do oka. :) Vzala bych si ho sebou, až pojedu domů k rodičům na vánoce, a celý svátky bych si z něj vychutnávala horký čaj a kakao. :)

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj, tam je tolik pěkných věcí! Mě nejvíce zaujaly hrnečky s různými citáty například "The sky is the limit". :)
    h.knapcokova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj K,
    tak z čistě praktického hlediska potřebujeme domů stojánek (kelímek) na kartáčky, protože naše malé miminko se naučilo chňapat po věcech a ten, co jsme měli vzal za své (byl bohužel z rozbitného materiálu :) ). Ale z čistě osobního hlediska bych si koupila Pouzdro na doklady Bird, červenotyrkysové!!! Ale adeptů je asi 40...nevím, asi bych to ve finále dala manželovi, ať i něco vybere k Vánocům jako překvapení. Tak že by? A.

    OdpovědětVymazat
  133. .. tohoto fešáka okukuju už nějaký ten pátek :) takže jednoznačně toho! na odpolední kafíčko ;)

    https://www.bonami.cz/p/zmackany-hrnek-0-2-l-bily

    OdpovědětVymazat
  134. Vybral bych si tento hrníček a věnoval bych ho mamině jako dekoraci :)

    https://www.bonami.cz/p/kameninovy-hrnek-brown-0-5-l

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj Kačí, na bonami nakupuji strasne rada! Zrovna minuly tyden me zaujal tento svicen, ktery bych rada koupila jako vanocni darek. https://www.bonami.cz/p/svicen-andel-dakls-bily

    OdpovědětVymazat
  136. Mne hned padla do oka takato obliecka na vankuse <3 https://www.bonami.cz/p/povlak-na-polstar-water-colour-50x80-cm

    OdpovědětVymazat
  137. Bonami znám, naposled jsem od nich objednávala hodiny, mají přijít každým dnem. Kdybych si mohl udělat radost a utratit 300 kč jen tak, vybrala bych asi bambusovou servírovací mísu nebo hrneček s vánočním motivem, těch totiž není dost :-)

    OdpovědětVymazat
  138. Na bonami bych si vybrala tento hrnek https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-you-are-amazing-just-the-way-you-are miluji bílo černou klasiku, a ten text by mi každé ráno zlepšil náladu.

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Kačí, určitě bych sáhla po láhvi na domácí likér. Plánuji vyzkoušet Olinky recept (Cest la vie) a obdaruji příbuzné :)

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj Katko , ja bych si vybrala boxíky na jídlo , nebo pak se mi moc líbi krabičky na cibul ,jabko , nebo banan :)

    OdpovědětVymazat
  141. ach bonami, co dřív vybrat.... moje nejoblíbenější jsou určitě povlečení a polštáře a za 300 kč? určitě box na banán, protože s takovým boxem by skončilo vytahování rozmačkaného banánu z batohu nebo kabelky :-D

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj nejspíš by jsem si vybrala tento úžasný hrnek:
    https://www.bonami.cz/p/porcelanovy-hrnek-follow-your-heart-but-take-your-brain-with-you

    OdpovědětVymazat
  143. Vánoční hrnečky jednoznačně

    OdpovědětVymazat
  144. Výběr z bonami by byl velice složitá záležitost, už několikrát můj košík přesahoval tisíce korun a to jsem tam šla vybrat pouze a jen jednu věc. Nejvíce se mi ale zamlouvá to nádherné nádobí, či boxy na jídla.

    OdpovědětVymazat
  145. Mně by se líbil svícen anděl Dakls
    https://www.bonami.cz/p/svicen-andel-dakls-bily
    janaprasilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj Káťo. Z bonami bych si rozhodně vybrala souce cups grey/green nebo talíř entity. Vidím že výběr je velice složitý protože je tam plno super věcí které miluji. Určitě tam nakoupím <3

    OdpovědětVymazat
  147. Krásné čtvrteční ráno :-) tento týden mám poněkud hektický a místo práce, lítám po doktorech, do jakékoliv ordinace otevřu dveře, je mi řečeno, že musím víc pít, dostatek tekutin je základ všeho, a tak jsem si na základě tohoto doporučení, nebo příkazu :-D vybrala : https://www.bonami.cz/p/plastova-lahev-equa-purple-leaves-0-4-l ano je to plastová láhev, kterou budu velmi potřebovat :-) Ráda bych potěšila sebe a i mé drahé doktory při další návštěvě :-)

    OdpovědětVymazat
  148. Za mě je to jasně krmítko dekorace na zeď a některá z led svíček abych se nemusela ve vaně bát, že si podpálím vlasy:-)

    OdpovědětVymazat
  149. Já bych si moc přála Úložný box Ventana Gris, i když výběr byl velmi složitý :-)

    OdpovědětVymazat
  150. Koupila bych nahřívač na creme brulé a darovala ho sestře.

    OdpovědětVymazat
  151. Líbí se mi tam asi trilion věcí. Ale když už jsou ty Vánoce, asi bych si vybrala tuhle lahev, kterou bych věnovala příteli, aby do práce netahal zmuchlanou lahev :D https://www.bonami.cz/p/lego-lahev-bila niki.adamo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  152. Líbil by se mně košík for me orange 26x13 a květinovou síťku na praní... I když je tam spousta zajímavých věcí :-)

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj :) Firmu Bonami. Majú krásne výrobky. A ja by som si priala Džbánen alebo box na skladovanie koznetiky alebo slamky . Je ťažjé si vybrať jednu vec :D

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj, u mna to bolo uplne jasne - Dóza Grey Stars - milujem sedu a hviezdicky :-) takze do kuchyne sa mi perfektne hodi ;-).
    Dakujem.
    Alzbeta Koperniech

    OdpovědětVymazat
  155. Ahoj, mě toho tedy zaujalo spoustu například servírovací mísa nebo plastová láhev equa, ale je tam toho tolik, že vybrat jednu věc, by bylo u mě na dlouho :D
    Tereza
    t.kubelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj, BONAMI maji moc hezke i prakticke veci :) Nejvice se mi libi ty jejich barevne talirky nebo plastove lahve Equa. Co mne ale opravdu nadchlo jsou obri omalovanky s motivaci Parize, ktere se daji dat i na zed. Mit je v detstvi, vyresilo by to mozna moji touhu malovat po vsem moznem v dome :D Takze nakonec bych musela dlouho premyslet co si z takoveho mnozstvi uzasnych veci vyberu :)

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj Kačí :).
    Přiznám se, že o Bonami slyším poprvé a úplně mě ohromilo. Ohromilo mě dokonce tak, že jak blázen celé sobotní ráno kroužím na jejich webu a. Našla jsem tam několik zajímavých kousků, které už déle hledám.
    Zaujaly mě jejich dekorativní samolepky na zeď, které mají opravdu krásné motivy a odpovídají mým představám a svačinové boxy a láhve, které jsou pro mě praktické do školy a na cesty :).
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj Kačí :).
    Přiznám se, že o Bonami slyším poprvé a hrozně moc mě ohromilo :). Celé sobotní ráno, jako blázen sjíždím jejich web a obdivuji několik kousků. Vlastně si mi pomohla vybrat dárek mé mamince a babičce na Vánoce.
    Mamka miluje všemožné kravinky do kuchyně, kde tráví moc ráda svůj volný čas a já jsem ji na Bonami našla pro ni dokonalý dárek. Formu na pečení ve tvaru srdce, která je nastavitelnáááá :). Babičce ještě dárek hledám, ale uvažuji o formě na volská oka.
    A co zaujalo mě? Jednoznačně jejich dekorativní samolepky na zeď s krásnými motivy a praktické láhve do školy :).
    Přeji krásné prožití vánočních svátků, Anet :).

    OdpovědětVymazat
  159. Vybrat z tolika krásných věcí je vždy těžké, ale pokud bych byla limitovaná částkou tak bych neváhala ani minutu a do košíku bych si dala květináč sorea :) stejně jako spousta jiných mám na Bonami už závislot, ale jelikož není škodlivá nehodlám se ji zbavovat:D

    OdpovědětVymazat
  160. Tak jednoznačně nějaké ponožky, poslední dobou jsem si dost oblíbila různé strakaté a barevní ponožky a tyhle jsou krásné a originální :) Třeba ty s včelkama a hned dvakrát, jedny pro kámošku :-P
    V.
    Ne hladu

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj, já bych si určitě vybrala hrníčky a dozičky jejikož těch neni nikdy dost:)

    OdpovědětVymazat
  162. Všechny věci na Bonami jsou krásné! Jelikož bych v obchodech tohoto typu mohla trávit hodiny a hodiny, nevím co bych si vybrala dříve...těžké to rozhodování :) Lepíky, diáře, penály - a papírnictví obecně to je moje! Dóza Grey Stars na všechny poklady a třeba i cukroví je krásná :) No vážně, nevím co dřív! :)
    Lucka
    JustBeBonita

    OdpovědětVymazat
  163. Svým komentářem budu za mimoně jenže já se o Bonami dozvídám až teď tady od Vás. Jdu se k nim teda mrknout. Ha! Hned mezi prvníma vidím vymačkávač tuby Squeezer, tak ten by nám zajistil klidná rána v koupelně už letos o Vánocích :-D Vzala bych rovnou 3, u našich i tchánovců je tvar zubní pasty taky dost časté téma k hovoru. Jestli to nebude dědičné :-D Zdravím Vás a přeju příjemný adventní čas!
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  164. Tak já bych si určitě objednala prostírání https://www.bonami.cz/p/prostirani-felt-xmas-45x30-cm letos s manželem slavíme první společné Vánoce u nás v baráčku, takže se teprve vánočně ,,dovybavuju": a tohle by se mi barevně hodilo :)

    OdpovědětVymazat