TESTO PRODUKTŮ: PULPAMEN - O FIRMĚ A TEST TOMATOVÉHO PESTA

Jednoho dne mě oslovila Pavlína z blogu www.smisenezbozi.cz. Všimla si mě na stránkách časopisu Instinkt, kde jsem měla ihned po novém roce recept na Cibulové koláčky. Vlastně i Pája tam měla svůj recept.

Pája je food bloggerka a zároveň vlastní malou firmu www.Pulpamen.cz, na výrobu různých omáček, čatný, hořčic, pest a džemů.

Poprosila mě, zda bych ochutnala její výrobky a napsala na ně recenzi. Samozřejmě, že jsem souhlasila. Za prvé podpořit food blogerku v něčem, tak úžasném, jako výroba těchto produktů, je skoro samozřejmostí.
A za druhé, je to jídlo. To se týká mě, já jídlo miluji a jídlo mě baví. Takže proč bych to neměla ochutnat?

Chvíli poté jsme se setkaly, Pája mi předala její ručně vyrobené a zabalené skleničky. Já se tedy s chutí pustila do testu.

Odkazy na Pulpamen-a jsou zde:
www.facebook.com/pulpamen
www.pulpamen.cz

Co znamená latinský název Pulpamen? Krásné slovo - delikatesy.
A odkud pochází potraviny k výrobě produktů Pulpamen? Pouze od farmářů z České republiky. Nádhera.

Testovat budu postupně. Bylo mi líto otevřít všechny skleničky, když jsou k okamžité konzumaci a to bych nezvládla.
Takže nejprve jsem začala tomatovým pestem, které jsem poté rovnou využila do Tomatového rizota. Recept bude brzy na blogu a odkaz Vám sem určitě přidám.


SUŠENÁ RAJČATA
Sklenička sušených rajčat obsahuje tomatové pesto.
Objem: 200 ml
Tomatové pesto je úžasná pochutina, zvlášť, když je kvalitní a výborně dochucené. Hodí se k těstovinám, na bagetu, do omáček či polévek nebo do salátů.

Toto pesto je krásně najemno nadrcené, dochucené sýrem grana padano, extra panenským olivovým olejem, slunečnicovými semínky, kapari, solí a pepřem.
Nejprve jsem obdivovala skleničku. Miluji tyhle "domácí" designy. Působí to opravdu tak rozkošně, rozhodně ne, jako nějaká velkovýrobna.

Za takovýmhle obalem vidím děvče, paní, babičku, která veškeré suroviny nakupuje s láskou, s láskou si vybírá dodavatele, s láskou vše připravuje a také s láskou balí. Za tímto obalem vidím přesně člověka, jako je Pája.

Naprostá rozkošnost (aspoň pro mě) je na dně skleničky. A to rukou psané datum spotřeby.
Po otevření skleničky jsem ihned ucítila nádhernou vůni na slunci uzrálých rajčat a vůni kvalitního extra panenského olivového oleje.

Okamžitě jsem musela pesto ochutnat.
Och ta chuť. To musíte zažít.

Upřímně mohu říct, že v chuti potravin jsem velký kritik. Často navštěvuji farmářské trhy, takové ty malé obchůdky a krámky, kde nabízí domácí produkty.

Často ale zaplatím za slovo "domácí", ale v chuti se to neodrazí.

U tohoto pesta se to říct nedá. Konzistence je přesně taková, jaká má být. Vůně je naprosto božská. Chuť je přesně taková, jakou jsem si přála. Neošizená, kvalitní.

Takže já jako pisatelka tohoto blogu a food maniak toto pesto DOPORUČUJI!
Jsem ráda, že mě Pája oslovila a já se mohla tohoto testu zúčastnit.

Jen chci předejít poznámkám. Pája mi za test nezaplatila, pouze věnovala tyto produkty, abych je ochutnala. Tedy názor, který zde píši je čistě můj a neovlivněn jakýmkoliv úplatkem. Prostě a jednoduše mám ráda kvalitní produkty a ráda se o ně podělím.
Třeba Páju potkáte na farmářském trhu nebo jí oslovíte přes internetové stránky a budete mít také tu možnost její produkty ochutnat. A určitě mi dáte za pravdu.

Brzy otestuji zbylé skleničky. Máte se na co těšit a já také :-)
 
NĚCO O PÁJE A PULPAMEN
Jak Pája říká: "Výrazné chutě a barvy nemusí znamenat chemii v jídle, ale kvalitní a čerstvé suroviny!".

Pája je čerstvá absolventka vysoké školy, která se rozhodla ze svého koníčku udělat živnost a nabízet poctivé dobroty nejen blízkému okolí, ale všem milovníkům kvalitních potravin.

Láska k vaření a dobrému jídlu jí provází v každodenním životě i na cestách po blízkých i vzdálených krajích.

Všechny výrobky jsou vyráběny ze surovin vypěstovaných farmáři v České republice, převážně v okolí Mladé Boleslavi.

V nabídce najdete čatný, omáčky, hořčice, pesta a džemy.

Vše je vyrobeno bez zbytečných konzervantů a jiných chemických látek, dokořeněnou špetkou Pájiný lásky a nadšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat