ZE ŽIVOTA: BABY TULA NOSÍTKO


Nošení jsem si absolutně zamilovala, to jste si určitě všimli. Ještě aby ne, když už mám doma 2 nosítka a obě si absolutně užívám.
Proč tomu tak je? Pamatuji si naprosto živě chvíli, kdy Tobínek byl 2 měsíce starý, my byli u babičky na chatě a vyrazili na houby a borůvky. I když lesem vede hlavní cesta, tak na kočárek to není. To bychom toho asi moc nenašli a nenasbírali. Ač je pravda, že Arty chodí zásadně po cestě, protože chorobně nesnáší pavouky a pavučiny a kolikrát najde víc hub, než ti, kteří se brodí všelijakým křovím a chroštím.
Měla jsem ale s sebou nosítko. Do té doby jsem ho nikdy nepoužila, i když bylo od 0+. Ani vlastně nevím proč. Stále jsem to nějak oddalovala a snažila se skamarádit s kočárkem. Tedy ne já, já ho milovala od první chvíle, kdy jsem ho viděla na internetu. Ale Tobínek v něm byl v začátcích nesvůj.
Usadila jsem Tobínka do nosítka, švagrová mi ho pomohla nastavit, protože v nošení byla už profík a vyrazili jsme. Šla jsem a měla jsem úsměv od ucha k uchu. Uvnitř sebe jsem cítila tak krásný pocit, takový spokojený, vrátilo mě to o 2 měsíce zpět. Přišlo mi, jako bych byla opět těhotná a měla Tobínka úplně nejblíž mému tělu, jak to jen jde. Bylo to nádherný....
Pořád jsem opakovala, že nechápu, proč jsem ho tam neusadila již dříve. Proč jsem se toho bála? Vždyť miminku je v nosítku úplně nádherně, cítí teplo a vůni maminky, slyší tlukot srdíčka a také její hlas. Tobínek celou procházku v lese prospal a dokonce se v něm po cestě i nakojil. Snad od narození jsem ho neviděla spokojenějšího.
Od té chvíle jsem měla pocit, že nosítko nesundám a budu Tobínka nosit i doma. Samozřejmě to nedělám, ale nošení jsem tímto dnem absolutně zamilovala a tam, kam se nosítko hodilo více, než kočárek, tak brala.
Hodně mi píšete dotazy, co je lepší. Tula nebo Ergobaby? Na tohle určitě napíši samostatný článek, ale ve zkratce mohu říci, že obě mám ráda. Někde se vyskytují negativní recenze na Ergobaby, ale já jsem ráda, že jsem je neposlechla a šla si za svým. Zjistila jsem jedno. Vše je o nastavení. I Tulu i Ergobaby i jiné značky či šátky lze nastavit špatně i dobře.
Jednou jsem potkala slečnu, jak si vyrazila s nosítkem a bederní pás neměla tam, kde má být, ale v podstatě skoro zapnutý přes zadek. Dítě bylo nízko, nožky rozcapené do roštěpu (nebo provazu či jak se to v gymnastice říká), bylo úplně dole a zaražené do nosítka. V tu chvíli mi bylo jasný, že to musí být nepohodlné slečně, ale asi to nebude nic dobrého pro miminko.
Já se přiznám, že v začátcích jsem s tím také bojovala a až díky vám a úžasné Lucce, která se stará o nadšence Tuli a Erga jsem to celé nastavila a pochopila, jaké to je, když to sedí správně. Nikdy mě nebolela záda, Tobínek vždy byl hlavičkou na dosah mé pusy, zádíčka měl do C, nožky do M a oba jsme si spokojeně chodívali po městě. Takže pamatujte na jedno, opravdu si dejte záležet na nastavení a raději se přidejte do skupin například na FB, kde vám s nastavením pomohou. Například Milujeme Ergobaby a Baby Tula. Tam vám všichni moc rádi pomohou, poradí a rozhodně se do vás nelidsky nepustí a nezačnou kritizovat, jako to na některých fórech či pod některými příspěvky je.

Ps: tímhle rozhodně nechci rozpoutat debatu o tom, co je a není dobré (to je každého věc a rozhodnutí), ale udělat někomu radost úžasným nosítkem Baby Tula 🤗

A JAKÝ MÁM NÁZOR NA TULU JÁ?
Tohle nosítko je vážně pohodlné. Nikdy mě z něj nebolela záda, ani nic jiného. Tobínek je v něm od začátku spokojený a užívá si nošení.
V létě mi u něj vyhovovala tenká látka, ve které je Tobínek posazen. Ergobaby je více vypolstrované a tak v tom horku to nebylo úplně ono. Bohužel jsem na léto neměla edici Air, která je na letní horké dny naprosto ideální.
Nosítko je vyrobené z příjemné látky. Takové, že když si na ní sáhnete, tak cítíte tu kvalitu materiálu. To řekl snad úplně každý, kdo na něj sahal.
Popruhy jsou krásně vypolstrované a nabízí několik druhů utáhnutí, takže sedne každé postavě.
Arty si oblíbil více Ergobaby, je takové robustnější a sedí mu lépe. Tak jsme si to nakonec rozdělili, abychom nemuseli pořád přenastavovat utahování.
Když jsem si dala Tobínka poprvé do Tuly, tak jsem byla nadšená z toho, jak je kontaktní. Hodně mi připomínalo nošení v šátku. Takže máte pocit, jak když držíte miminko přímo v náručí.
Za mě je Tula super a rozhodně jí doporučuji všem.



472 komentářů:

  1. Ahoj Kaci. Mam doma 3mesicniho chlapecka Tomaska. Z pocatku mu bylo pomerne jedno kdo ho chova, ale posledmi mesic si vice uvedomuje maminku. Zaciname se s manzelem poohlizet zda nositko poridit. Musim rict ze hlavne diky Tobe jsem pevne rozhodla ze do toho pujdem. Tula se mi moc libi desinove. A vidim u Tebe tu zajemnou spokojenost. Barevnou kombinaci miluju cernobilou. Navic ja tak z 85% chodim i oblecena :-) pekny den Zdenka

    OdpovědětVymazat
  2. Mne se moc libi prave tva khaki barva, protoze takovou barvu mam moc rada. Ale v pripade vyhry bych nositko darovala kamaradce, ktera by spis vyuzila holcici barvu. 😉 Hezký den a at je lepe! Karolína Šedivá

    OdpovědětVymazat
  3. Tulu (toddler equilateral) mame doma a nemuzu si vynachvalit:-). Vyhovuje mi svou jednoduchosti (napr. oproti Kibi) i designem :-). Ted cekame druhatko, tak predpokladam a tesim se, ze budu nosit jeste vic, volne ruce se budou hodit (a je to rychlejsi nez satek) prichazela jsem na to taky postupne...Tula baby by se nam tedy hodila;). Zaujala me na prvni pohled verze Play, zluta s puntiky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kačí, já už od mala miluji červenou barvu. Přála jsem si mít i červený pokoj, ale rodiče říkali, že to u mě pak bude vypadat jak v bordelu. No, nakonec mi to splnili a ještě jsem ten jejich “bordel” potrhla červenou lampičkou. Od té doby co mám Kubíčka, jsem ze své oblíbené červené přešla ma šedou. Kubíčkovi moc sluší a já se pokáždé, když se na něj podívám, zamilovávám víc a víc. Ještě před jeho narozením jsem uvažovala o šátku, ale nedovedla jsem si představit, jak ho budu vázat, na to moc šikovná nejsem. Spousta lidí tvrdí, že je šátek super, ale mně přijde nepraktický. Měla jsem půjčené nodiltko a bylo to strašně pohodlné. Vozila jsem ho s sebou v kočárku a mohla ho kdykoliv vyndat, i v tramvsji, metru, a nemusela jsem si složitě vázat šátek. Kubíček se vždy v něm uklidnil a krásně usnul. Bylo to i praktické při nakupování. Nemusela jsem se motat s kočárkem mezi regály a úzskéma chodbičkama. A největší plus je to, že to miminko máš pořád u sebe a tím pádem panuje mezi váma ta nejkrásnější energie- LÁSKA. ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Vzdycky jsem si rikala, ze nosit dite v satku nebudu, ale par tydnu po porodu, uz jsem shanela nositko....na postu nebo do lesa, idealni vec. Mame ted Caboo, ale uz z neho pomalu vyrusta. A na Tulu jsem slysela sama pozitiva :) Kdybych si mohla vybrat, sla bych spise do tmavsich barev, ale vsechny barvy maji suprovy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzana Jelinkova6. listopadu 2017 v 8:00

    Ahoj Kačí, popravdě z ergonomickych nositek jsem znala jen Manducu, Tulu jsem poznala až díky Tobě. Líbí se mi, že to není visitko ale nositko a ty designy,ach taková krása. Vybrat nejhezčí látku je přetežký úkol, všechny jsou krásné a hlavně je super že sluší i tatinkům.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Kači,
    nejvíce se mi líbí tmavě modrá, protože je to barva, která se hodi jak k holčičce tak k chlapečkovi :) Toto nositeli jsem poznala díky tobě a od te chvíle jsem se do nej totálně zamilovala ❤️ Věřím tomu, ze je skvele, pro maminku i miminko pohodlné a vypadá nadherne!

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí právě tahle květinková látka. A proč zrovna Tula? Protože už jsme si ji s mojí princeznou mohli vyzkoušet a vyhovovala nám oběma. Je to kvalitní nosítko a já se nemusím bát, že by Sofince nějak uškodilo.
    Už jsme měli tu čest si ho na týden vyzkoušet a byla jsem spokojená já i malá. Takhle klidnou jak právě v nosítku jsem jí dlouho neviděla.

    Lena Škachová

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí černé nosítko s hvězdičkami. Podle několika recenzí, co jsem již četla, vypadá na opravdu kvalitní a pro miminka pohodlné nosítko. Přijde mi praktické hlavně pro muže, kteří asi nebudou mít tolik trpělivosti se šátkem :-) Pěkný den, Bára Vaňková

    OdpovědětVymazat
  10. Dobré dopoledne,do této skvělé soutěže se prostě musím zapojit. Nejvíce mě zaujala barva Indigo,a také ta Vaše, krásné univerzální barvičky. U této firmy mě zaujala praktičnost, a mnoho designu, ze kterého musí vybrat každý. Krásný den,Evka ��

    OdpovědětVymazat
  11. Nosítko používáme i při třetí holčičce, je to již zasloužilé a letité Beco. Musím se přiznat, že teď nosí víc manžel něž já :-). Určitě se mi líbí květinová varianta. Moc zdravím!

    OdpovědětVymazat
  12. Máme doma Tulu Toddler pro starší dceru a moc bych si ji prala i pro mladšího syna. Vyzkousela jsem i manducu, ale Tula je prostě nej.
    Líbí se mi horcicova Tula Play :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, baby tula je parádní věc, hlavně kvůli pocitu blízkosti matky a dítěte a dostupnosti do horších míst.O pohodlí pro oba mluvit nemusím. Moc pěkné je Indigo nebo Imagine nebo ty květinky 😍 hezlý den:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Kaci, nejvic se mi libi zrovna ta kvetinkova..takova nezna je:) ale treba ptackova je taky super. Kdyz byl syn uplne malinkej tak jsem nosila v satku, ale byla jsem od zacatku zamilovana prave do tehle tuly,ale bala jsem se ze nam treba nebude sedet. Objevila jsem stranku prubnihracku,kde jsem si nositko na dva tydny vypujcila a byla to naprosta bomba:) uplne jednoduche a logicke nastaveni a moc prijemny material. Proste paradni:)
    Preju brzke uzdraveni,
    Kristina Sovova

    OdpovědětVymazat
  15. Na nosítkách Tula se mi líbí hlavně design, přijdou mi že všech značek nejhezčí. Kdybych si vybírala já, tak zvolím pravděpodobně černé, poslední dobou nosím černou nejradši. Ale to ze soutěže by mi aspoň rozzářilo outfit :) zdraví Alena Srpová

    OdpovědětVymazat
  16. Úplně nejkrásnější je zrovna ta vaše khaki, pak květovaná, protože miluju tmavomodrou a ještě se mi líbí i ta šedá se stromečky. Zatím stále našeho pětiměsíčního prcka nosím v šátku, ale už jsem koukala po nosítku a Tula se mi líbí moc.
    JanaPiskulova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nosítko Tula se mi líbí hlavně kvůli designu, to má podle mě ze všech nejvychytanější. Já bych si vybrala asi nějaké černé, tu poslední dobou nosím nejčastěji. Ale tohle květinové by mi aspoň hezky rozzářilo outfit :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíc se mi líbí narrow a vojenská zelená:) Tulu si chci pořídit už od narození Mikinka. Na první pohled mě zaujal její vzhled.Vlastnosti a recenze mě ve výběru utvrdily. Zatím nebyly na její pořízení ale volné finance, takže i já bych byla za toto nosítko šťastná ❤️

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Kačí, nosítko mě zaujalo svým designem a tím, že tam mohou být děti 0+, líbí se mi v černé barvě. Čekáme teď druhé mimi, a proto si myslím, že nošení miminka pro mě bude nezbytnost, abych se mohla věnovat starší dceři ;) Mějte se pohádkově ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Líbí se mi všechny barvy, jsou originální a nadčasové. Dle mých dosavadních zkušeností patří Tula k těm nejlepším nositkum, sedí téměř každému.

    OdpovědětVymazat
  21. Petra Zieglerová6. listopadu 2017 v 8:48

    Nejvíc se mi líbí Soar, kterou máš ty, ale pro holčičku bych vybrala asi tuhle květinovou :) a Tulu bych ráda zkusila, protože máme doma Ergobaby a ty jsi psala, že je lepší pro drobnější postavy, tak by mi mohla ještě lépe sedět :)

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju vsechny barvy/designy Tula!! ���� Je to muj sen si Tulu poridit, dokud je ten muj miminak jeste miminakem. A zaujala me prave tou designovou rozmanitosti. Nevim, kterou bych si vybrala driv ��

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Kačí, z látek a designů se mi nejvíc líbí právě Blossom. :) Je naprosto nádherná a je to přesně můj styl. A Tulu bych chtěla proto, že sice jedno nosítko už máme, ale není to úplně ono. Nesedí tak dobře, jak bych potřebovala. Chtěla bych být s Adámkem venku víc mobilní, tak doufám, že by se mu Tula taky líbila víc. A měli bychom venku konečně volné ruce. :)

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  24. Miluju vsechny barvy/designy Tula!! 😍😍 Je to muj sen si Tulu poridit, dokud je ten muj miminak jeste miminakem. A zaujala me prave tou designovou rozmanitosti. Nevim, kterou bych si vybrala driv 😝

    OdpovědětVymazat
  25. Nejvíc se mi líbí narrow a vojenská zelená - jsem ovlivněná tím, že máme kluka:D. I přesto bych byla šíleně šťastná za květinkovou tulu:). Vybrala jsem si toto nosítko hned po narození Mikínka. Tula má nádherný design, provedení a skvělé vlastnosti pro nošení. Zatím je kvůli ceně jen na našem "wish listu", tak uvidíme ❤️

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, doma máme Tulu baby, která je super, hlavně jí zvládl i manžel (na šátek neměl nervy ani odvahu), takže jsme mohli nosit oba dva. Bohužel už z ní syn vyrostl, takže by se určitě hodilo rostoucí nosítko. Barvy mám ráda snad všechny, ale třeba Tulu máme v kombinaci šedá, bílá, žlutá a ta se mi líbí moc. Děkuji za soutěž.
    Bára Skořepová

    OdpovědětVymazat
  27. Adéla Kubištová6. listopadu 2017 v 8:55

    Ahoj Kačí, musim rict, ze noseni je uzasna věc. Sama jsem svoji prvni dceru nosila v podstate hned od narozeni, nejprve v šatku a pote i v nositku,ktere jsme si nechali ušít. Ted kazdym dnem porodim svoje druhe miminko a bude to take holcicka, nejvic mě proto zaujal typ Blossom. Je to krásná kombinace modre a růžové a myslim,ze by se ji nestydel obleci ani muj muž. Právě pro něj bych tohle nositko chtěla. ☺U prvni dcery ho mrzelo,ze zacal nosit az ve 4m, protoze musela mala do naseho nositka dorust. Co se tyce Tuly vseobecne, jsou to kvalitni nositka, mela jsem moznost osahat a věřím, ze je v nich dětem pohodlně. A pohodlnost noseni pro rodice je u nich samozrjemosti.❤

    Adéla K.

    OdpovědětVymazat
  28. Nošení jsem si úplně zamilovala, ale objevila jsem ho až teď, s druhou dcerkou, takže mě to zpětně dost mrzí. Je to teď pro nás dost praktické - do školky, na cvičení s druhou dcerkou, já sama s ním cvičím a malá je při tom spokojená. Máme Manducu, ale po Tule pokukuji, hodně se teď kolem nás začala objevovat. No a pro naši holčička by verze blossom byla top, i se mi nejvíc líbí �� ❤️
    Lucie Humlová

    OdpovědětVymazat
  29. Super soutěž Kačí! Tula je už od pohledu úžasná, prvního syna jsem odnosila v Manduce, ale teď při čekání druhého se poohlížím po něčem, co vydrží delší dobu a právě toto "tulítko" mám v merku. Barvičky krásné, jedna hezčí než druhá, mě by samozřejmě nejvíc potěšila nějaká klučičí barva, takže tmavě modrá, černá nebo khaki to je jasná volba. To tulení se k sobě je prostě nejvíc a jak píšeš - prckové jsou takto ohromně spokojení :) Krásný den! Pavla Kubíková

    OdpovědětVymazat
  30. Sice jeste doma nositku neptrebujeme, protoze nam tu zadny spunt jeste nebeha, ale myslim, ze se bude jednou 100% hodit. My jsme takovi vyletnici, takze bychom jej vyuzili naplno. Libilo by se mi to tmave s hvezdami - discover.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj. Mě se moc líbí Soar - ta khaki co máš ty. Ale pro holčičku se hodí i blossom.
    Tula má moc krásný design látek a je ergonomická. Ať se ti hezky nosí!
    Zlata Kopecká
    zlatakopecka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Kačí, v první řadě přeji brzké uzdravení �� Mám 2,5 měsíční vymodlenou holčičku a nosítko bych moc využila u nás na vesnici. Sice máme jedno od Chicco, ale to právě není vůbec ergonomické. Na TULE se mi právě líbí ta velká škála barev a vzorů a že je vhodné od narození. Sama jsem si chtěla tohle nosítko v barvě Bloosom pořídit, ale teď na zimu bych si musela koupit ještě bundu a to už by byla větší investice. Pokud bych nosiltko vyhrála, tak si nějakou pořídím a vyrazíme na výlety �� Hezký den a pohlazení Tobínkovi ����

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Kačí,
    mně se nejvíc líbí barva Soar a nosítko Tula mě zaujalo díky fotografiím na Tvém blogu. Hledala jsem nostíko vhodné pro miminko od narození, které by zároveň bylo i trochu designové:-), Tula Free to Grow vše splňuje. Barva Blossom je také moc pěkná, budeme mít holčičku, takže případná výhra by nám udělala radost:-)
    Hezký den,
    Petra Kolaříková

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Kači, nosítko Tula mě i mého muže uplně dostalo když jsme si ho poprvé zkusili nasazovat v předporodnim kurzu Lucky Harnošové. Ze všech co jsme zkusili nám bylo nejpohodlnější. Moc mě potěšilo když jsem viděla na Tvém blogu že zrovna Tulu s Tobínkem používáte a že jste tak spokojení. My čekáme miminko na vánoce a rozhodujeme se mezi khaki a modrou s kytičkama, obě barvy jsou krásný. Mějte se pěkně a užívejte si nošení ❤ Marcela Fialová

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj,
    já už mám sice ty své dva poklady odrostlé z nosítek. Ale když to šlo nosila jsem je v Cabbo. Moc bych chtěla soutěžit a vyhrát pro svou kamarádku. Nosí pod srdcem Růženku a právě s Tula nosítkem by se jí krásně nosila i na srdci :) A jaká látka by se mi pro Růženku líbila nejvíc? No přece ta s růžičkama.
    Děkuji Dana Lukačovičová

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné pondělí,
    Já mám nejradši královskou modrou. Je pro mě hrozně uklidňující. Nejspíš proto, že ji mám spojenou s mořem. A moře samotné je pro mě relax. Stačí mi jen u něj stát a hned je všechno v pohodě. Nosítko si chci pořídit kvůli tomu, že náš být nemá úplně vhodné podmínky pro kočár. Výtah v mezipatře a k tomu spousta schodů. A s kočárem se pokaždé vláčet nahoru a dolů..a ještě v Praze. Na nosítku se mi i líbí to, že budu mít náš poklad u sebe a můžu hned něco udělat, když se nám nebude něco líbit. Po přečtení několik recenzí i od Vás jsem rozhodnutá pořídit si nositko od jedné ze značek.
    Mějte se krásné.
    Michaela Vaňková

    OdpovědětVymazat
  37. Krásné ráno, Tula nosítka mají všechny krásné barvy. Třeba ta horcicove žlutá se srdíčko je překrásný, nebo khaki jako mas ty.
    U Tuly je skvělé, ze je až do čtyř let, takže má opravdu dlouhodobé využití.
    Pěkný den přeje Lucie Kalánková

    OdpovědětVymazat
  38. Mam pujcene nositko od kamaradky a rada bych svoje vlastni...mam holcicku,tak by se mi libilo prave to kytickove :-). Preji krasny den,Lenka

    OdpovědětVymazat
  39. Hedvika Kraglova6. listopadu 2017 v 9:03

    Tulu jsem zkoušela a zamilovala si ji, moc by jsme si ji přáli �� líbí se nám žlutá s ta co máš ty Kačí ��

    OdpovědětVymazat
  40. Jsem šťastná za to,že člověk jako ty Kačí, který má na internetu takovou sledovanost nosí a dostává informace o nošení do podvědomí ostatních lidí ❤ důležitá je i osvěta o správném nošení a jestli jsem správne pochopila, určitě brzy najdeme informace v některým ze tvých článků.Nejsem žádný nosící profík,ale i jako lajkovi je mi strašně líto těch drobečků v nevhodných nosítkách. Dozvěděla jsem se,že Tula baby je vhodné ergonomické nosítko,takže palec nahoru za dobrý výběr a doufám, že nosítko ze soutěže udélá někomu hezké vánoce �� Mně osobně se líbí stejné Khaki nosítko,které nosíš ty a našemu 5ti měsíčnímu Matyáškovi by určitě také slušelo stejně jako Tobínkovi ❤
    Krásný den všem ��
    Luci Flídrová

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Kaci, barevna kombinace je fajn jakakoliv tmava:)? Mam dve holcicky (2,5 roku a 5 mes.) a nic svetleho nevydrzi bez ujmy.
    Mej se krasne:)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  42. Tula Baby play je z tulí nabídky absolutně TOP! Žlutá krásně koresponduje podzimu, navíc prozáří každou procházku lesem, parkem i městem. Miminko si v něm bude určitě krásně lebedit a všem vykouzlí úsměv na rtech.
    Tula nosítka se zdají být pevná a pohodlná jak pro mrňouse, tak pro jejich 'nositele' . Odepínací kapucka je příjemným bonusem:)
    Děkuji za rozšíření obzorů a přeji Vám, Vaší rodině i čtenářům krásné podzimní dny.
    Vendula Micková

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj :-) nejvíce se nám libilo nositko tula v hortičné barvě se srdíčky, bohužel bylo tak rychle vyprodané, ze se nemůžeme rozhodnout ,jaké teď koupit. Všechny jsou tak krásné, ze by se nám hodili všechny na ty procházky s našim a pejskama. Líbí se mi, že tula je jednoduchá v nasazováni.
    Hezky den

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, před pěti lety jsem pro syna pořídila Manducu a byla jsem z nošení nadšená. Pak jsem v ní ještě víc odnosila dceru a druhá dcera už je v nosítku téměř denně. Je to super pro cesty do školky, na úřady, k lékaři a samozřejmě i na výlety, protože nejsme limitováni kočárkem a sjízdnými cestami. A naší nejmladší (4 měsíce) se nošení moc líbí, i když je nevrlá a nespokojená, tak nosítko ji hned uklidní. Právě nedávno jsem si na FB rozšířila obzory, že existují i vychytanější nosítka, než je Manduca a uvažuju o pořízení nového. Právě rostoucí Tula je v mém užším výběru, takže případná výhra by udělala naší rodince velkou radost. Nejvíc se mi líbí právě květovaná varianta - je holčičí, ale přitom nijak děsivě moc růžová.

    OdpovědětVymazat
  45. Přesně tu, co má Ty. Lahvově zelená barva je má oblíbená. Mám již Ergobaby a ráda bych porovnávala v praxi.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Kačí, líbí se mi barva indigo. Nositko mě zaujalo tím, ze je rostoucí a jde použit již od narození bez novorozenecké vložky.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj,
    já už mám ty své dva poklady na nosítko odrostlé. Ale nosila jsem je v Cabbo a nedám na tento způsob "přepravy" dopustit :)
    Každopádně bych moc ráda soutěžila pro kamarádku. Nosí pod srdcem holčičku Růženku a v tak úžasném Tula nosítku by se jí krásně nosila i na srdci. A jaká látka by se mi pro holky nejvíc líbila? No přece ta s růžičkama. Pro Růženku dokonalá.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Kaci, Tula me zaujala hlavne tim, ze bych v tomto nositku mohla nosit jak syna, kteremu je 6 mesicu, tak i dcerku, ktere je 2,5 roku. Moc se mi libi, ze je nositko rostouci a nemusite kupovat nove, kdyz miminko vyroste. Vzory jsou nadherne vsechny, ale nejvic se mi libi Soar. Kdyby se na me usmalo stesti a nositko jsem vyhrala, tak bych ho venovala svoji segre, ktera ma termin porodu na zacatku prosince. Bydli v baraku bez vytahu, takze by se ji urcite hodilo :)
    Veronika Hroudova

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj :-) nejvíce se nám libilo nosítko v hořtičné barvě, bohužel bylo hrozně rychle vyprodané. Všechny jsou tak krásné,ze je težké se rozhodnout jen pro jedno 🙈 Hodilo by se nám na procházky s našimi psíka :-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Kačí, tulu mám vyhlidnutou již dlouho, a to nejen kvůli úžasným designum, barvu bych si vybrala v tmavsich tónech aby mohl nosit i manžel, nic růžového by si nenavlikl ��. Mě osobně se moc líbí horcicova barva, ale ta bude děsně neprakticka... Takže khaki ��

    Barbora Komárková. (renieska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  51. Kačenko, mě se líbí u tohoto nosítka barvy všechny.. je velice těžké vybrat jednu barvu ��, každá je něčím originální ☺️ Ale asi nejvíce se mi líbí ta tmavě modrá s kytičkami �� Jen díky tobě jsem přišla na tuto značku nosítka a pro mou třetí holčičku bude jasnou volbou po narození až na nás v lednu vykoukne ☺️ Myslím, že při třech dětech budu ráda za volné ruce a spokojené miminko ☺️Již na první pohled vypadá nosítko velice kvalitně a velké plus je, že lze použit již od narození ☺️, proto jdu poprvé o něco soutěžit ☺️ Třeba to vyjde ☺️��❤️

    Niky Bartáková

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Kačí, líbí se mi snad všechny ale kdybych si měla vybrat tak to bude asi soar.

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, je miminko zatím na cestě, ale již jsem se po nosítkách dívala. A Tula mě zaujala, jak rozmanitostí barev a vzorů, tak dobrými recenzemi. Barevná kombinace se mi líbí v té horčicové a na obrázku co tu máš, tak ta s pestrými růžovými peříčky. Děkuji za soutěž a s malým Vám to moc sluší v nosítku, taky už se nemůžu dočkat. Iveta Balabánová

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Kači,
    nejvic se mi libi barva, kterou mas ty. Mam chlapecka, ktery je hodne mazlici. Rodina sice rika, ze bude rozmazleny, ale takove reci jdou u me jednim uchem dovnitr a druhym ven. Vzdyt nic jineho nez noseni z briska nezna. Ale jelikoz uz ma ta moje laska 6kg, s tim nosenim uz to neni sranda. Proto uz par tydnu rozmyslim mezi koupi satku a nositka. Tak pockam jeste par dni, jesli mi to rozhodovani nahodou neulehcis. :-) pekny den

    OdpovědětVymazat
  55. Nošení je skvělé. Jinak bych se ani nedostala ven :) a já bych si vybrala ruzicky, když už mám třetího chlapečka :* za chvilku bude vyrůstat ze Storch nosítka, tak by nám Tula bodla a naše Tula toddler by mela mladší a menší sestricku :)

    OdpovědětVymazat
  56. Nosítko máme půjčené od kamarádky a je moc fajn, pohodlné pro mě i pro mimčo, takže určitě bychom chtěli vlastní! Barvy mají krásné opravdu všechny, za mě nejvíc Doodle nebo Discover :)

    OdpovědětVymazat
  57. Nošení miluju stejně jako ty a hned jsem věděla,že nosítko u nás bude v povinné výbavě. Pořizovala jsem Ergobaby Adapt v limitce Keith Haring BW, Valču v něm nosím už tři měsíce a těším se na další. Nicméně jak si někdo nošení zamiluje, přestane mu stačit mít jen jedno nosítko/šátek, takže i já se už nějakou dobu koukám po rozšíření "vozového parku". :D Tula je u mne jasná volba, protože miluju vzory, na jejichž výběru si dávají záležet a skvěle by tak doplnili střídmý Adapt. Výhra by mi VELICE ulehčila mé obrovské dilema, KTERÝ vzor vybrat, protože se mi vážně líbí naprosto všechny a vždycky se nad nimi rozplývám. Blossom by se navíc k naší holčičce skvěle hodil a třeba by se mi pak přestali lidi říkat, jakého máme krásného chlapečka. :D Já sama v oblékání miluju neutrální barvy, které vždy zvýrazním NĚČÍM a Tula by to splňovala do puntíku.

    OdpovědětVymazat
  58. Líbí se mi tvoji zelení ptacci a chevron :). Ale klidně bych nosila v kytickach:)! adel.baresova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Nejkrasnejsi je samozrejme tmavemodra kvetinkova. Tmave modra barva je moje i meho manzela oblibena barva. Nase mala princezna se narodila v zari a pro toto obdobi je typicky safir tedy tmave modra barva, takze je jasne ze i kdyz mame holcicku tato barva u nas vede. Milujeme noseni a tuleni a proto u nas na plne care vede Tula.

    Diky

    Andrea Polanska

    OdpovědětVymazat
  60. Hrozně se mi líbí Tula rostoucí, že se dá používat i pro větší deti. Máme manducu a všímám si, že už je našemu Tobiáškovi trosku malá a pro druhé mimčo bysme chtěli jiné nosítko nebo šátek. Z barev se mi hrozně líbí khaki a horčicová, ale top je tmavě modrá s růžičkami, hodí se podle mě pro holčičku i pro kluka a růžová je moje oblíbená barva, takže tato kombinace mě zaujala hned ❤️

    OdpovědětVymazat
  61. Dobrý den Kačko,
    mně se líbí khaki s ptáčkama, hořčicová se srdíčky a právě i ta květinková látka. Sama mám doma nosítko Ergobaby, které je super, ale třeba v létě nám bylo se synem v tomto nosítko celkem vedro. Tento typ nosítka Baby Tula mi přijde takový "vzdušnější" a na teplejší dny lépe vyhovující. Bylo by fajn, kdybychom se se synem mohli v létě "tulit" více do pohody! ;-)
    Zdravím a brzy se uzdravte.
    Hana Papoušková

    OdpovědětVymazat
  62. Dobry den, mam doma uz Kibi,ale vzhledem,ze je dcerka uz tezsi je na noseni uz neprijemne a boli vsude,proto bych rada vyzkousela nejake nove nositko:) V kvetnu cekame druhatko, a myslim si,ze volne ruce budou potreba,vzhledem k tomu,ze moje dcerka Julinka je spis kluck Julian �� Je to maly drak,ktery neustale neco noveho objevuje a nevydrzi ani 5minut v klidu :) Je to mala neposeda a ikdyz je to nekdy narocne tak jsem rada,ze ji mam. Noseni jsem si velice oblibila,vzhledem k tomu ze mela mala po narozeni komplikace a stravila v nemocnici 4 mesice nez prisli doktori na to,co se strivkem ma. Ma za sebou nekolik operaci a 120dni stravenych beze me,takze jsme si cas spolu vyhrazovaly poradne a porad,proto jsem zacala nosit,abych ji mohla dat vsechnu lasku sveta. Druhatko bych taky moc chtela nosit tak uvidime, doufam ze to bude nosici typ!:)
    Libi se mi vsechny tuly,ale nejvic asi ta Vase. Khaki je moderni barva ktera se hodi jak k modre tak zelene a my zatim s jistotou nevime co se v brisku ukryva, coz nam je i docela jedno,protoze si prejeme nejvic na svete to zdravicko!
    Preju krasny den :) Silva

    OdpovědětVymazat
  63. Dobry den, mam doma uz Kibi,ale vzhledem,ze je dcerka uz tezsi je na noseni uz neprijemne a boli vsude,proto bych rada vyzkousela nejake nove nositko:) V kvetnu cekame druhatko, a myslim si,ze volne ruce budou potreba,vzhledem k tomu,ze moje dcerka Julinka je spis kluck Julian 🙈 Je to maly drak,ktery neustale neco noveho objevuje a nevydrzi ani 5minut v klidu :) Je to mala neposeda a ikdyz je to nekdy narocne tak jsem rada,ze ji mam. Noseni jsem si velice oblibila,vzhledem k tomu ze mela mala po narozeni komplikace a stravila v nemocnici 4 mesice nez prisli doktori na to,co se strivkem ma. Ma za sebou nekolik operaci a 120dni stravenych beze me,takze jsme si cas spolu vyhrazovaly poradne a porad,proto jsem zacala nosit,abych ji mohla dat vsechnu lasku sveta. Druhatko bych taky moc chtela nosit tak uvidime, doufam ze to bude nosici typ!:)
    Libi se mi vsechny tuly,ale nejvic asi ta Vase. Khaki je moderni barva ktera se hodi jak k modre tak zelene a my zatim s jistotou nevime co se v brisku ukryva, coz nam je i docela jedno,protoze si prejeme nejvic na svete to zdravicko!
    Preju krasny den :) Silva

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, máme pro našeho osmimesicniho Krystufka Ergobaby adapt. Chvíli trvalo než si zvykl byt v nositku, ze začátku tam moc byt nechtěl a plakal. Ale cca v peti měsících se to zlomilo a občas používám nositko i doma když je neklidný, mrzuty nebo pláče. Okamžitě se v něm uklidní a je strašně hodný.
    Žula se mi líbí proto, ze je taková lehčí, vzdusnejsi. Přece jenom v létě se v Ergobaby Kryštof celkem potil. Design se mi líbí horcicove žlutá s puntiky nebo khaki s ptáčky.
    Markéta štumpova

    OdpovědětVymazat
  65. Kačí ahoj, nosítka Tula mají parádní moderní designy. Nejvíce se nám s manželem líbí černé s šedými hvězdami nebo právě modré s květy. “Pereme se” o to, kdo povede kočárek a určitě bych se nemohli nabažit ani tohoto stylového kousku. A pro nás milovníky horské turistiky navíc super praktická věc. Samozřejmě je důležité, aby bylo vhodné a pohodlné pro mimi a pečlivě nastavené, jak jsi sama zmiňovala.. Navíc je paráda, že je od narození do cca 20kg - odnosíš jednoho lumpíka, můžeš nosit druhého, třetího.. :P
    Hanka Kučerová

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Kaci, prave cekam sve prvni mimco, takze projizdim vsemozne blogy a recenze a hledam to nejlepsi v pomeru cena/vykon :-) U tebe na blogu a instagramu jsem se uz nekolikrat inspirovala, tak uvidime jak se veci osvedci, az se prdolka narodi. Na nositku se mi libi ze se muze pouzit jiz od narozeni a maji krasne barvy a provedeni. Jen ta cenova relace je mimo me moznosti. Bylo by super vyhrat u tebe v soutezi a ulehcit tak nasemu rozpoctu na vybavicku pro mimco. Navic tato barevna kombinace se mi libi a nepujde na ni diky motivum videt kazdy flicek. Mej se krasne a uzivej si materstvi. Kristyna

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojky. Nejvíc ze všech těch úžasných vzorů se mi líbí Coast seafarer a jelikož mám doma holčičku, tak v kombinaci s tou růžovou je boží. A jinak se mi Tula moc líbí proto, že má spoustu parádních designů, je ergonomická a je rostoucí. A co si budeme povídat -i moc pohodlná :)
    Petra Jiráčková

    OdpovědětVymazat
  68. Ten vzor s růžovými květy je super, zaujal mne nejvíc. Ráda bych takovéhle nosítko právě proto, že je 0+. První dceru jsme zkusili dát do nosítka v jejím půl roce. Měli jsme Manducu, ale nějak jsem si s ní příliš nepadla do noty. Brzy nám přibude do rodiny druhé štěstí a tak bych ráda začala nosit už dříve a taky bych chtěla dát šanci jinému nosítku.

    OdpovědětVymazat
  69. Krasny den, mam 5ti mesicniho chlapecka a noseni jsme si zamilovali oba. Mame nositko ergobaby adapt, cool air mesh, ktere je skvele, ale urcene spise na leto. Po tule pokukuju uz dlouho hlavne kvuli designovym latkam. Nejvic se mi libi ta latka co mas ty, ale Blossom by byla skvelym doplnkem pro me:) a verim, ze nas Tadeas by byl v nositku take spokojeny. Lucie:)

    OdpovědětVymazat
  70. Nejvice se mi libi vzor Discover. A proc mne zaujalo zrovna tohle nositko? Protoze jsem chci nejake, ktere mohu vyuzivat od narozeni az do te doby nez prestanu nosit. Nechtela jsem dokupovat dalsi. Dale se mi libi, ze neni potreba novorozenecka vlozka. Nositko je kvalitni a pro maleho se snazim kupovat co nejlepsi veci. No a jako spravna zenska taky koukam na vzhled a tady nejde nic vytknout, vsechny vzory jsou nadherne.

    OdpovědětVymazat
  71. AHojky, čekám své druhé miminko a už teď vidím, že nosítko budu potřebovat, protože první syn je velice akční :) Tulu všichni velmi chválí a moc se mi líbí právě design, o který se soutěží :) hezký den

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, Kačí.
    Já si na své miminko ještě pár měsíců počkám, ale už teď se těším, až spolu budeme chodit ven. Strašně ráda chodím do přírody, takže si určitě nějaké nosítko pro sebe nebo manžela pořídím. Na nosítkách Tula se mi nejvíc líbí univerzální barvy, jako je béžová a šedá. Mám hodně ráda černou, ale ta mi nepřijde třeba na léto moc praktická.

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj,

    Mám doma sedmiměsíčního divocha Tobiase, který vyžaduje neustálou akci a pozornost. Teď mu navíc rostou zuby a celé dny je mrzutý a uplakaný. Jakmile ho šoupnu do nosítka a vyjdeme ven, jako zázrakem se zklidní, přitulí se a kouká. Na nošení nedám dopustit. Máme doma Manducu, ale po Tule se už dlouho poohlížím. Chodím často v černé a šedé, Tobík zrovna taky nezáří barvami, tak si říkám, že právě Tula by naši dvojici vážně rozveselila. Všechny barvy a vzory jsou krásné, obzvlášť květiny, žlutá srdíčka nebo šedivé šipky.

    Fajn den,

    Eliška Moravcová

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, krásná soutěž. Mám doma už 15m holčičku a plánujeme druhý, takže bych. Osítko ještě hodně využila ��. Líbí se mi právě to nosítko blossom, protože modrá je už dlouhá léta absolutně moje barva ��. Kateřina Szalai

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, to je náhodička, zrovna jsem chtěla o nositko psát Ježíškovi. Líbí se mi veselé barvy a jelikož máme doma pětiměsíčního Vojtíška, tak bych nositko ladila do nějakých klučičích motivů a barev. Výhra by mi udělala velkou radost! Vojtíšek se rád nosí a s přibírajícími kily mámě občas docházejí síly :-). Děkuji za skvělou soutěž. Lucka Vomáčková

    OdpovědětVymazat
  76. Krasny den, my jsme si s mym 5ti mesicnim chlapeckem noseni zamilovali. Mame nositko ergobaby adapt cool air mesh, ktere je hlavne na leto. Po tule pokukuju uz dlouho, nadchly me jejich dokonale designy latek. Top je pro me latka, kterou mas ty, ale Blossom by byl skvely doponek pro me a verim, ze Tadeasovi by se v nositku moc libilo:).

    OdpovědětVymazat
  77. My používaly šátek doma na usínání a venku přes léto. Nositko na zimu vybirame, tula je náš favorit, je krásná, vypada příjemně šitá a měkká, libi se nám prave blossom, ale i play nebo soar. Když už je vybrano nosítko, je tezke zvolit barevnou kombinaci :-D
    Denisa Beranova

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Kači,
    na nosítkách Tula se mi hlavně líbí design a jejich praktičnost. Nejvíce se mi líbí hořčicová, tmavě modrá nebo khaki barva, protože si myslím, že se bude hodit jak pro holčičku, tak pro chlapečka. Věřím, že se tyto barvy budou hodit i k tatínkovi =D

    OdpovědětVymazat
  79. Máme doma chlapečka a má chvilky, kdy se cítí lépe u mě.
    Nosítko Tula jsem měla možnost vyzkoušet s je naprosto skvěké. Kdybych mohla, tak bych ho brala hned. Je to praktické a určitě bych ráda vyšla i do přírody kde to s kočárkem nejde. Bohužel si ho nemůžu dovolit.
    Barva se mi líbí modrá a černá. Monika Epikaridu

    OdpovědětVymazat
  80. Teď nosím mimčo ještě v bříšku a nemůžu představit jak budeme zvlášť, každý den ho cítím tak proto chci ten pocit blízkosti užívat po narození taky. Mě se líbí khaki barva, je stylová a zároveň bude hodit jak holce tak i kluků :) Jsme vyřešili nechat dozvědět koho budeme mít až nakonec. Už se těším na procházky. Hezký den !

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Kaci�� děti nosí většina mých kamarádek takze jsem věděla, ze bych si to rada u svého broucka taky zkusila. Jakubovi jsou teď tři měsíce a rad je v kočárku, ale bydlíme na severu a jsou tady zimy krusny a s kočárkem se jen tak někam nedostanu zanedlouho. Tulu jsem viděla prvně u Tebe a strašně s emi líbí TULA FTG Nosítko Discover�� bohužel si ho nemůžu dovolit tak třeba budeme mít štěstí �� Hezky den Zuzka

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, nejvíce se mi líbí právě to vaše khaki soar, je uplně dokonalé a nebo také hořtičné play. Čekáme s manželem naše vysněné první miminko a toho, až ho budeme moc nosit se už nemůžeme dočkat. Po návštěvě veletrhu jsme se do Tula free to grow absolutně zamilovali a rozhodli právě pro něj. Líbí se mi hrozně jednoduché linie provedení a ty látky, sem unešená z toho jak jsou nosítka měkkoučká a hebká na dotek. Věřím, že v takovém by byl náš syn nejspokojenější a připadal si jak u maminky zpátky v bříšku. Moc děkuji za šanci soutěžit a věřím, že pokud to nevyjde, stejně bude Tula naše ❤️

    OdpovědětVymazat
  83. Miluji barvu moře ... tedy modrou. A zrovna čekám chlapečka a na jaře bych ho velmi rada nosila v nositku, líbí se mi ergobaby, ale velice rada vyzkouším i Tulu . Už aby tu byl s námi �� A díky za inspiraci jak tady na blogu tak na Instagramu !�� �� Gabriela Niklová

    OdpovědětVymazat
  84. Dobrý den :), u nás se stalo nosítko velkým pomocníkem. V začátcích malou hodně trápilo bříško a výborně pomáhal šátek - ale to bylo léto a byly jsme doma. Nosítko mi přijde na cesty a do tohodle počasí mnohem více praktické. Vyzkoušela jsem i Ergobaby, ale to malé prostě nevyhovuje, nevím čím to je, možná je tužší a po šátku se v něm mohla málo hýbat. Nejvíce ho teď využijeme při cestování autobusem, jsme z vesnice a nejezdí k nám autobus, kam by se kočárek vešel. A k motivům - krásné jsou všechny, ale mě se nejvíc líbí proužky :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, my čekáme každým dnem naší princeznu, a nosítko bych moc uvítala zatím jsem žádný nevybral. Kdyby se na mě usmálo štěstí byla bych moc ráda. Na barvě mě moc ani nezáleží hlavně že ji budu mít u sebe ��

    OdpovědětVymazat
  86. Koncem prázdnin jsem zjistila, že čekáme naše první miminko. Protože bylo v plánu až tak za 3 roky, bylo to pro nás krásný překvapení :) A tak jsme se rozhodli, že si necháme jako překvápko i pohlaví miminka :) Je to nádherný, zcela nový životní období. Začínám se víc a víc zajímat o to, co všechno je potřeba pořídit a občas mě přepadá lehká panika :D O spoustě věcí slyším poprvý - třeba i o tomhle supr nosítku! :) Zaslechla jsem, že něco jako šátky existuje, ale že jsou i takhle krásný vytuněný nosítka, z toho mám vážně příjemnej šok! :D :) Nejhezčí barva mi přijde ta květovaná na fotce, právě proto, že modrá by nám ladila s případným chlapečkem a květy zase s holčičkou :)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Katy,

    já s nositkem zatím zkušenost úplně nemám, ale jelikož čekáme mimi a dost se o věci pro mimčo zajímám. Prvním co mě zajímalo byly právě nosítka. Přijde mi to praktické Vic než kočárek. Proto už teď hledám a zkoumàm, které vyndat. Barvu spíše nějakou neutrální, aby se hodila také ke všemu co budu nosit já �� no hold musí to být sladěný.
    Nosítko mi přijde i prakticky na procházky, zároveň taky udělám něco pro sebe. Děkuji moc za možnost soutěžit a snad se štěstí taky jednou usměje i na mě. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  88. Zdravím Vás Kačko, u nás doma už nějaký pátek probíráme tohle téma a pořád nevíme,které nosítko vybrat a Váš článek mě nadchnul a soutěž na Ig hned zaujala (díky za ní,a že se mohu účastnit s naší skoro 3měsíční Leontýnkou). Včera na rodinné oslavě sem nosítka probírala se švagrovou a bratr hned iniciativě šel hledat nosítko po jejich dětech, no co Vám budu povídat, starší nosítko, k tomu a s dřevěnou opěrkou mě pobavilo,bratr mi ho nacpal do kočárku a teď na ni koukám,že do toho malou nemůžu dát a Vaše soutěž přišla jako na zavolanou ���� Barvy jsou všechny krásné, takže výběr je těžký, ale blossom je asi z důvodů tmavé barvy pro nás ideál ����
    Přeji Vam i Tobimu krásný den
    Alena Nováková s Leontýnkou

    OdpovědětVymazat
  89. Dobrý den,já jsem děsná konzerva,a i když bych ráda nosila třeba červenou rtěnku nemam odvahu. Takže v mém i v šatníku mých holčiček převládá šedá. Takže oblíbená barva je šedá. A proč mě zaujala Tula? Mam skoro 7 letou holčičku Emmu a necelé dva roky starou Ellu,která proste musí dělat to co starší sestra, tedy i chodit .Žijeme v Praze a všude jezdíme MHD a mladší dcera už nechce být v kočárku, to jsou vždy scény jak z národního divadla když ji musím dát do kočárku. Takže když už nemá sílu na chůzi a já nervy na řev ze musí jít do kočárku, nosím ji v náručí i hodinu. A málo ktere nosítko je krásné a vhodné i pro takového burtika jako je Ella. Bože,to bych mohla přestat brát Mydocalm na záda kdyby Ella měla nosítko. Mějte se báječně a děkuji K.

    OdpovědětVymazat
  90. Dobrý den, Tula se mi moc líbí. Mají jednoduché a elegantní vzory. Za nás určitě Soar. Máme doma papouška (mníška šedého). Podnikáme s ním procházky na kšírách. Manžel venčí papouška a já naši Anetku :). Tohle krásné a pohodlné nosítko by bylo perfektním parťákem na toulky přírodou. I když v zimě raději bez papouška :). Nošení zdar :).

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj Kačí,
    nejvíce se mi líbí právě to vaše soar, to je naprosto dokonalé a nebo hořtičné play. Ale musím říct, že všechny látky mají něco do sebe, ale za mě vyhrávají tyto. S manželem naše první, vytoužené miminko očekáváme v únoru a tak už pokukujeme co by nám pro něj přišlo zrovna tak nejlepší. Po návštěvě veletrhu jsme se do Tula free to grow naprosto zamilovali a stala se pro nás jasnou jedničkou. Hrozně se mi líbí jednoduché linie nosítka a ty látky, tak neuvěřitelně mekkoučké a hebké na dotek, že vím, že pro našeho syna nechci žadné jiné :) představuju si jak právě v takovém bude naprosto spokojený a bude si připadat jako by byl u maminky zpátky v bříšku.
    Chci moc poděkovat za soutěž a ikdyž to nevyjde, tak Tula bude jednou naše 😍

    OdpovědětVymazat
  92. Mám červenou manducu po starší dceři je to velikým přínosem, ale po tom co jsem vyzkoušela kamarádčinu Tulu je to k nesrovnání a doufám ,že Ježíšek přinese :) A pokukuju po žluté se srdíčky (Play) na podzim/jaro jako stvořené a to když jsem byla mladší jsem žlutou vyložene nesnášela a teď tvoří polovinu mého podzimního/zimního šatníku :)

    OdpovědětVymazat
  93. Tula ma skvělý design, je ergonomická a pohodlná. Bohužel jsem volila levnější značku a je to znát. Líbí se mi vzor Blossom, protože milují pivonky a Adelce by to v ni slušelo ☺

    OdpovědětVymazat
  94. Tula ma krasny design a je ergonomicka a pohodlná. Vzor bych volila Blossom, protože miluji pivonky. Eva Nedbalkova

    OdpovědětVymazat
  95. Kdyz se mi narodila dcera, rostouci Tula jeste nebyla k dostani. Uz tehda jsem vedela, ze ji doma rozhodne potrebuju. Zacala jsem s predvazanym satkem.
    Jakmile slo u nas koupit prvni 4 designy nositka, nevahala jsem a Tulu objednala.
    Mam cernou s hvezdami a absolutne ji miluju. Venceni naseho hafana je mnohem jednodussi. Kdybych si tedka mohla vybirat, zvolila bych Doodle - cerna barva je proste moje topovka.

    A proc zrovna Tula? Dostal me jejich design a pohodlnost.

    OdpovědětVymazat
  96. Mám dvě děti, obě poctivě odnošené, nejdřív v šátku, v pozdějším věku střídavě v nosítku. U starší dcery mi nošení zachránilo kojení a nervy ... aneb poporodní deprese až na půdu. Kočár jsem u ní použila jen několikrát a s neúspěchem. Mladší syn byl v šátku poprvé po návratu z porodnice a v kočáře nikdy :-) Dneska je jim skoro 6 a 3 roky, jsou to zdravé a sebevědomé děti, které mají s námi jako rodiči pevný vztah.
    V případě výhry bych volila neutrální černo bílou verzi, blízká kamarádka čeká první miminko, tak bych jí nosítko velmi ráda darovala

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Kaci:),
    me nejvice zaujala cerna s hvezdickama a pak prave tato kvetovana. Zacatkem prosince se mi ma totiz narodit holcicka��. O nositku sem zacala uvazovat, protoze bydlime v male vesnicce na Vysocine a v zime je pro me jedinym moznym zpusobem, jak se dostat do mesta, cesta autobusem plnym otravenych lidi, kteri jsou velice "ochotni" pomahat maminkam s kocarkem do autobusu (u nas nizkopodlazni nejezdi)... a Tula me zaujala prave pro pozitivni recenze at uz od Tebe nebo jinych blogerek, tak pro designy:)
    Pekny den Tobe i Tve rodine! Lucie Machova

    OdpovědětVymazat
  98. Přeji krásný dobrý den,
    nosítko Tula je můj velký sen.
    Šestitýdenního chlapečka nosit bych chtěla,
    abych ji blízko svého srdéčka měla.
    Pozitivní recenze na nosítko čtu
    a proto jej tak moc chci.
    Svou praktičností se mi líbí,
    ale v mojí výbavě stále chybí.
    To krásné černé by se mi líbilo,
    aby se k všemu hodilo.
    A proto sama sobě štěstí přeji,
    za případnou výhru předem děkuji 😊

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj KAčí, nosítko mě zaujalo už když jsem čekala první mimčo, ale nějak jsem to nedotáhla a z miminka je téměř pětiletej chlapák.. takže bych ráda nosila druhorozené, přeci jen to bude asi trochu náročnější a volný ruce budou třeba :) A co se týče barev miluju fialovou a žlutou a vlastně všechny pastelový barvy a pak mám taky rada přírodní tony. A to tvoje khaki nosítko je parádní. Měj se krásně a ať vám dělá Tobinek jen radost. M.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Kačí:-). V prvé řadě bych ti chtěla poděkovat za úžasný blog, který tak dobře děláš. Objevila jsem ho teprve nedávno přes instagram, moc mě bavía našla jsem tu už nejednu inspiraci. Možná díky tomu, že jsem na mateřské se skoro 17 měsíců starým chlapečkem Vilémkem. Když se mi narodil začala jsem trpět silnými bolestmi zad, které byly doprovázeny zvracením a tyhle stavy bych nikomu fakt nepřála.Trvalo to asi půl roku a já nemohla své malé miminko moc nosit, což mě strašně mrzí. Pak mi sestra půjčila šátek a chvilku jsme ho zkoušeli. I tak byl malý víc v kočárku. Šátek ale není to nosítko, které bych si moc přála a ještě ráda vyzkoušela. Záda se pomalu dala do normálu a já po nosítku toužím. Malý se chce u maminky nosit a věřím, že s nosítkem a volnýma rukama i něco udělám. Navíc se mi to zdá praktičtější pro tatínky:-). Taky bych ráda vyrazila i busem a na kočárky se zapomíná s místem. Takže nosítko by bylo v tomto případě k nezaplacení. Značky moc neznám, vím, že dost lidi nosí manducu a ergobaby, ale babytula mě zaujala vlastně až u tebe. Z barev se mi líbí ta khaki nebo černá s hvězdičkami. Ale má oblíbená barva je zelená (tady nejblíž ta khaki) a jistě by se nám hodila na procházky s naším chlupatým německým ovčákem.
    Krásný den
    Martina Limberková

    OdpovědětVymazat
  101. Mě se líbí univerzální barvy, které se dají kombinovat a i jsou vhodné pro kluka i holku. Jelikož máme 2,5 měsíčního chlapečka a plánujeme do budoucna další (jestli pan bůh dá). Babytula se mi moc líbí svým designem. A jelikož nás často trápí prdiky, je u nás nosítko velkým pomocníkem.

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Kačí, nosítko pro nás u syna bylo největší pomocník. Hodně vychytávek jsem začala sledovat u tebe po narození Tobíka. Je to pro mě skvělá inspirace pro další miminko, které plánujeme. Moc se mi líbí u Tula nosítek, že jsou i pro miminka téměř od narození a jsou bezpečná. Z nabídky Tula FTG se mi líbí design Blossom a Wonder :)

    OdpovědětVymazat
  103. Tula me zaujala prave tim,ze je az do 4let,coz je super do hor,kdyz ditko neujde jeste 20km a barva?urcite neco bezneho holciciho,vsrchny jsou krasne,tezke vybrat :-)Hanka Kju

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Kačí,
    Nositko Tula mě zaujalo hlavně kvůli tvému blogu a tvé recenzi. O tom, že je to kvalitní nositko nepochybuji a barevné designy jsou Třešničkou na dortu :-) nejvíc se mi líbí barva modrá s květinami a okrová. Zrovna se na koupi nosítka chystám, máme dvoutýdenní mimco tak jsem se téhle soutěže nemohla alespoň nezúčastnit :-)
    Romana Dvořáková

    OdpovědětVymazat
  105. Hoci ja nečakám zatiaľ miminko, pošťastilo sa mojej kamarátke :) veľmi sa mi páči to čiernobiele alebo práve to blossom a verím, že by ju ten darček veľmi potešil, aby mala mimčo stále pri sebe a na očiach :))

    OdpovědětVymazat
  106. Dobré dopoledne, máme doma třináctitýdenní holčičku a na nosítko se už dlouho chystám. Zatím používáme kočárek na ven a šátek doma, nevydrží v něm zatím moc dlouho, tak si ven netroufám. Rozhoduji se mezi Tula, Manduca a Ergobaby nosítky. Tula zatím vyhrává hlavně díky krásným designům. Ten květinový jsem si doslova zamilovala. Líbí se mi taky, jak je Tula nosítko jednoduché a praktické na používání, krásné designy jsou příjemným bonusem :) Barbora Drachovská

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Kačí, tohle nosítko mám na seznamu věcí pro naše květnové miminko. Uvažovala jsem nad variantou Blossom a nebo tou máš Ty. Obě jsou krásné. A proč zrovna tohle nosítko? Koupíš jedno a vydrží Ti na hodně dlouhou dobu.
    Měj se krásně a díky za možnost soutěžit. ��
    Peťka
    Petka.Rose@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Tak to je krása. Koukala jsem už po mnoha nosítkách, ale Tula mi byla vždy doporučována, tak zkusím, třeba se mi poštěstí :) Jinak tvůj výběr je ♥♥, osobně se mi líbí i Imagine. A tobě Kačí, to s nosítkem a malým Tobim moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj my teprve narození miminka očekáváme,ale už nám zbývá jen měsíc a kousek. Nosítka mne velmi zaujala, přijdou mi praktičtější než nošení v šátku, ale to je jen můj názor :-). Barva látky se mi líbí Indigo, aby ho mohl nosit i partner :-) a mám ráda jednoduché vzory a barvy. Pěkný den Veronika Rychnovská

    OdpovědětVymazat
  110. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  111. Zrovna Tula má úplně nejhezčí vzory snad ze všech nosítek. Jelikož je tahle rostoucí verze celkem novinka, bude nádherných vzorů přibývat. Mně se zatím nejvíc líbí vzor "To the moon & back". To je opravdu krasavec :D Tulu mám ráda díky její jednoduchosti a tím, jak je neuvěřitelně pohodlná.

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj Katko, já měla k nošení podobný přístup jako Ty, vysnila jsem si, jak budu s miminkem (nenechali jsme si říct pohlaví) jezdit s kočárkem všude možně a jaká to bude pohoda! No a realita: narodila se nám nádherná holčička, beran se vším všudy a kočárek (korbu) nesnášela od malinka, moje vysněné procházky ze zkrátily na dobu, než Linda začala neskutečně řvát (tzn. max 15 min), pak jsem ji vzala do ruky a tlačila prázdný kočár. Na nosítku Tula se mi líbí, že je ušité z certifikované nezávadné látky a že je maximálně nastavitelné pro pohodlí obou, jak miminka, tak nosiče :). Design se nám s Lindou líbí Blossom, působí něžně. A kdyby v něm byla spokojená, tak bych byla ta nejšťastnější máma na světě! Kačka Jirovcova

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj Kačí, nositko se nam nejvíc libi v provedení khaki soar a tenhle kvetovany ❤. Babytula me zaujala svým designem a hodně pozitivních recenzi a hlavně, ez se da pouzivat az do 4 let! ���� Už 14 dni zkoumáme co je lepší jestli Tula nebo Ergo a nemohla jsem se rozhodnout, pak jsem na Tvem instagramu , ktery mimochodem, moc rada sleduji nasla soutez! Tak zkusím štěstí, náš maly bude mit za chvilku dva měsíce a bojujeme s prdiky, vždycky se uklidní a aspon trochu vyprdi v náručí, ale cely den ho nosit nemůžu, tak věřím , že by mi baby tula moc pomhla .. ��

    OdpovědětVymazat
  114. Zdravím, líbí se mi khaki a zaujala mne proto, že je vhodná už od narození. Já chtěla šátek, ale muž dotcene prohlásil "a v čem budu nosit já??" , Tak jsem se rozhodla jít cestou nositka, a protože čekáme chlapecka až na únor, dostane ho muž asi k Vánocům. Jsem taky lesní prochazkovy typ, a kočárek tam bude spíš komplikace.

    OdpovědětVymazat
  115. Ahojky Kačii, když jsme vybírali nositko tak tula byla jasná volba strašně se mi líbí jeji design, ktery prostě neomrzí 🙂😊 a jsou na ni vždy hodně dobré recenze. Málo komu nesedne a je kvalitní. nejvic se mi libi soar. My jsme nakonec koupili kibi, ale po tule stále koukam, protože je to srdcovka ☺☺ krásný den Tobe, Tobinkovi a Artymu preji z Jeseníku 😊😊

    OdpovědětVymazat
  116. Dobrý den, doma máme téměř čtyřměsíční dcerku, která si stejně jako já, nošení zamilovala. Nejprve jsme ji nosili v šátku v kolíbce a pak jsme pořídili Ergobaby Adapt. O nosítku Tula jsem se dozvěděla prakticky až od Vás. Zaujalo mě hlavně množství druhů látek a především to, že nosítka jsou nejenom hezká ale i ergonomická. Já bych si vybírala mezi Soar a To the moon and back.

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Kačí,

    nosítko Tula jsem jako první viděla u tebe a naprosto se zamilovala. Je to taková ta věc o které si hned řeknete tak to musíme mít :-) Určitě ho potřebujeme. Líbí se mi Tula, protože vypadá hezky a kvalitně a je vidět jak si to miminko i maminka užívá. Přesně jak popisuješ, ne všechny cesty jsou na kočárek a moc by nám to usnadnilo výlety. A nejen výlety, také nákupy a návštěvy aj. Nejvíce se mi líbí ten tvůj je naprosto dokonalý nebo Hide and Seek a Stormy. Děkuji za soutěž a mějte se krásně. :-D
    Jana Šobrová

    OdpovědětVymazat
  118. Nejvíce se mi líbí černobílá kombinace :-) Jinak toto nosítko mě moc zaujalo právě krásným designem! Mám synka starého devět dní a doma připraveno nosítko Storchenwiege, ale zatím jsme si moc nesedli, moc ráda bych proto Tulu vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Kačí, jelikoz mame 4 mesicni holcicku Dorinku a ona vubec nechce byt v kocarku,coz uz jsem oplakala,protoze jsem se tak strasne tesila az budu vozit,tak jiz delsi dobu koukam po ergo nositkach. Tula je me vysnene nositko ale na nas je bohuzel moc drahe. Moc by jsem si ho prala a nasi malou Dorinku,ktera byla po dlouhe dobe cekani na ni vymodlena v nem nosila na srdci. DORA ( Bohem darovana ) :) .. a jsem milovnici vintage ,takze i motivu ruzi,tak tato je opravdu pro me snem ....budu doufat a verit ,ze treba na nas se stesti usmeje. S laskou Dorča a Wlastina . Čeplova Vlastina

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj Kačí! Nejvíce se mi líbí květinová látka z prvního obrázku. Působí tak hrozně jemně a elegantně. Navíc květy třešní mi připomínají 1. máj - lásku, polibky - ten krásný vztah s miminkem. :) Úplně v něm tu svou dvou-skoro tříměsíční holčičku vidím. :) Docela dlouho se už rozmýšlím, zda nosítko pořídit. Přemýšlela jsem i nad šátkem, ale vím, že na ty úvazy jsem tak trochu nemehlo. A tak i proto jsem víc nakloněná tomu nosítku. :) Má to i víc důvodů, byla bych moc ráda, aby vyzkoušel i můj partner, protože věřím, že by to vztah mezi nimi ještě více prohloubilo. A vím, že šátek by si na sebe neuvázal.
    Měla jsem jen strah, aby mě z toho nebolela záda, ale je to opravdu zřejmě o tom nastavení, jak říkáš. Tvůj článek mě na něj úplně navnadil. Baby Tula mě zaujala asi prvně na tvých instastories, jak si z nosítka byla nadšená. :) No a když jsem zkoumala dál, tak samozřejmě těmi látkami, které nabízí, protože jsou opravdu krásné. A věřím, že je to opravdu kvalita na trhu. No a slovíčko "Tula" mi prostě připomíná tulení a to milujeme. ❤️

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj Kači,my zatím používáme manducu, ale Tulu jsem zkoušela u kamarádky a asi nám sedí více, tudíž přemýšlíme, že napíšeme Ježíškovi :D co se týká vzorů je strašně těžké si vybrat, jeden hezčí než druhý. Asi bych volila také něco neutrálnějšího, aby nosítko mohl využívat i tatínek popř. druhé dítko, kdyby to nebyla zase holčička:) líbí se mi proto kombinace TULA FTG Nosítko Wonder. Typ Blossom , co věnuješ do soutěže je také nádherné, takové něžné a romantické.

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj! Ja som sa uplne zblaznila do nositok so zvieratkami.. Zirafy, hrosiky, zraloky, plameniaci, lisky. Vyzeraju rozkosne, tesila by som sa! ❤ menovkyna Katka

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj Kačko, vždycky jsem si říkala, že s tim jak mě bolí záda normálně nebudu moct miminko mít v žádném typu nosítek. Partner mě ale přesvědčil, že bychom to meli zkusit, že se to naší Máje bude moc líbit a když nám kamarádka půjčila na zkoušku Manducu, šla jsem do toho a... Mája je nadšený nosenec a tak se poohlížím po vlastním nosítku.rozhodovala jsem se mezi tulou a ergo a tula u me vede svým designem.na prvni pohled jsen se zamilovala do hořčičné, na nositku vypadá nádherně.možnost o ni soutěžit je skvělá příležitost a děkuji za ní. Tereza Ch

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj! Ja som sa uplne zblaznila do nositok so zvieratkami.. Zirafy, hrosiky, zraloky, plameniaci, lisky. Vyzeraju rozkosne, tesila by som sa! ❤ menovkyna Katka

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Kačí, jelikož máme skoro 6ti měsíčního téměř osmi kilového chlapečka :-) a bydlíme ve 3. patře, kam ho tahám i s korbičkou, nosítko bych využila převážně ve chvílích, kdy si člověk potřebuje odskočit na chvíli třeba na rychlý nákup. A pak i na procházky, kde je horší terén a s kočárkem se nedostaneme. Nejvíc se mi líbí barva khaki. Přeji hezký den a palec nahoru za tak krásné ceny v adventních soutěžích. Klára Hrubá

    OdpovědětVymazat
  126. U dcery jsem si poridila nositky, kdyz ji byl cca rok a my jeli na dovolenou a pak ho vyuzivaly spis kamaradky a jejich deti. A pred rokem se mi Manduca zase vratila domu, abych mohla nosit syna. Ale na zadne dlouhe chozeni ho neberu...mozna nemam dost utazene a mam tendenci se zaklanet a pak me boli zada...a hlavne si Kuba mysli, ze je to "skakatko" hrozne se mu libilo, kdyz jsme spoli sli rychleji ze schodu a to nadskakovani, takze kdyz jdem pro segru do skolky, tak v tom nositku poskakuje...
    Tula se mi nejvic libi se vzorem "doodle" :)

    OdpovědětVymazat
  127. Miluji khaki barvu, takže mě určitě zaujala ona. Mám doma dvouměsíční Julinku, nositko je něco, co si bohužel nemohu finančně dovolit, ale moc po něj toužím :) Marie Ručková

    OdpovědětVymazat
  128. Dobré dopoledne, máme doma třináctitýdenní holčičku a na nosítko se už dlouho chystám. Zatím používáme kočárek na ven a šátek doma, nevydrží v něm zatím moc dlouho, tak si ven netroufám. Rozhoduji se mezi Tula, Manduca a Ergobaby nosítky. Tula zatím vyhrává hlavně díky krásným designům. Ten květinový jsem si doslova zamilovala. Líbí se mi taky, jak je Tula nosítko jednoduché a praktické na používání, krásné designy jsou příjemným bonusem :) Barbora Drachovská

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj Kačí, to tvoje je nej...ideální barva do přírody.:) Jinak vlastním šátek, ale co si budeme povídat, teď v zimě je trochu nepraktický..Proto bych ráda vyzkoušela tulu. Určitě by to bylo na přesuny z auta a do auta mnohem pohodlnější. Tak třeba se poštěstí. :) Měj se krásně. Lucie

    OdpovědětVymazat
  130. Vlastnim Tulu FtG vzor imagine a nedam na ni dopustit...nejvetsi problem byl vybrat to spravne nositko..trh je presyceny ergonomickymi nositky a hlavne temi co se jen tvari jako ergonomicka...samozrejme cena neni nejnizsi.. ale kdybych se mela opet rozhodovat tak urcite tulu...a proc?jedny z nejlepsich designu nositek vseobecne.. krasne mekka latka...kapucka ..kapsa a jednoduche nastaveni klik klik a muzeme se tulit��jinak vzor imagine kvuli prakticnosti a discover a play ma srdcovka��

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj Kačko,

    po nosítkách se teprve poohlížím jelikož mám doma teprve měsíc starou holčičku, ale vzhledem k občasnému bolení bříška kdy se chce malá hlavně tulit u maminky a maminka by zase ráda něco doma poklidila si myslím, že to bude velký pomocník jak doma tak na plánovaných výletech. Ze všech nosítek, které jsou k mání se mi nejvíce líbí BabyTula, působí "bytelně" a navíc výběr barev je přímo snový. Jelikož mám doma malou květinku, tak se mi nejvíce líbí Blossom :).

    S přáním hezkého dne,
    Magdaléna Bártová

    OdpovědětVymazat
  132. Máme doma 3-měsičního chlapečka, který se chce stále nosit, takže o nosítku uvažujeme...Mohl by ho přinést Ježíšek:). Design všech Baby Tula je krásný, u mě asi vede černo-bílá kohoutí stopa. Lucie Piskořová

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj Kačí, nejvíce se mi líbí vzor khaki s ptáčky a také hořcicově žlutá se srdíčky❤️ Tula je pro me něco jako vanilkový rohlíček na Vánoce-je to krásné a plné lásky a není lepší pocit,než cítit malého u svého srdce... ��

    OdpovědětVymazat
  134. Dobry den.
    Uz ked som cakala malu som vedela, ze budem nejakym sposobom nosit. Mam aj satek, ale nositko je proste bomba. Je to rychlejsie a menej stresu. Tulu som si chcela kupit k Vianociam, ale este som sa nerozhodla, ze ktoru. Ci tu FTG alebo Baby. Ale hlave zo vsetkych nositok na trhu mi pridu Tuly asi naviac zaujimave. Tie vzory. Proste krasa. Najviac sa mi paci vzor Navigator,a to hlavne preto aby mohol nosit aj muz. :D

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj Kačí,nejvice se mi líbí khaki s ptáčky a také ta hořčicově žlutá se srdíčky. Tula ve mně vyvolává naprosto krásný pocit lásky a bezpečí,které miminko potřebuje. Není hezčí pocit,než cítit malého na mém srdci... 😊

    OdpovědětVymazat
  136. Kačí, značka Tula mne zaujala svou kvalitou. Slyšela jsem na tyhle nosítka jen samou chválu. Sice jsem sama nosítko ještě bepořídila, protože se stále nemohu rozhodnout mezi Tulou a Ergobaby, tak doufám, že článek přijde brzy!! Jinak mou nejoblíbenější barvou je ta hořčicově žlutá, navíc je žlutá nejoblíbenější barbou mého manžela:)

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj Kačí. Nošení je super, já začala nosit hned, jak měla malá přes těch 3.2kg, narodila se o něco dřív a menší, takže to bylo někdy po šestinedělí. Máme pejska, takže na venčení je to úplně ideální a taky už jsme absolvovali procházku v lese, malá celou dobu spinkala a psík a my s ním jsme si užívali les. Nosítko jsem pořídila šedivé Ergobaby Adapt, který se mi líbí svou jednoduchostí a univerzálností, ale zároveň jsem se zamilovala do značky Baby Tula. Zkrátka mi přijde nejen funkční, ale taky fakt krásná, že bych řekla, že to takové nosítko bych brala jako módní doplněk. Nejvíc se mi líbí právě design Blossom a ještě mě teda zaujala Tula svým logem, to je úplně ňuňu.

    OdpovědětVymazat
  138. Zdravím Kačí,kdyz jsem čekala Máju říkala jsem si, že na nosítka můžu kvůli zádům zapomenout. Partner si ale přál naši miminkovou nosit, tak nam kamarádka půjčila manducu a Mája je v ni strašně spokojená a co je skvělé, kdyz se správně nastaví, můžu ji nosit taky a o zádech vůbec nevím:-) při při poohlizeni se po vlastnim nosítku jsem narazila na tulu a okamžitě se zamilovala do hořčičné kombinace.možnost soutěžit si o ni je skvělá příležitost a děkuji za ni. Mejte se krásně celá rodinko. Tereza

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Kačí,

    já jsem chtěla nosit v šátku, dokonce jsem si dva pořídila, ale pak je uvázat na měsíční miminko bylo celkem náročné. Tak jsem si kvůli cestování (člověk by nevěřil, že v meziměstských autobusech není místo pro kočár) pořídila nosítko. Rozhodovala jsem se mezi ergobaby a tulou. Kvůli muži jsme nakonec pořídili ergobaby - chtěl neutrální barvu, tak má šedivou. Já jsem tulu chtěla květinovou :D. Přijde mi, že má tula lepší vzory než ergobaby. Ale stále doufám, že časem zvládneme šátek :-)

    Měj se hezky

    Katka

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj,
    v prvé řadě děkuji za blog, mám odzkoušeno pár receptů s jsou 👍a teď na mateřské s druhou dcerou mám v plánu vyzkoušet co nejvíc 😊. A nositko je úžasné ve všech barvách. Vzhledem k tomu, že mám holčičku, se mi ovšem líbí nejvíc květinový vzor. První dceru jsem nosila v Manduce, tak jsem zvědavá na Tulu. Na fotkách vypadá krásně a je super, že je od narození.
    Karina Hažlinska

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj Kačí, za šest týdnů mám termín porodu a jsem odhodlaná miminko nosit. Rozhoduji se právě mezi značkami Tula a Ergobaby a výhra by mi rozhodování značně usnadnila :D Tula mě láká z toho důvodu, že jsem na ni našla samé pozitivní recenze (včetně těch tvých) a hlavně je ušitá z nádherných látek. To je pak nosítko skoro jako módní doplněk. Líbí se mi zmíněný Blossom nebo třeba Sanibel.

    OdpovědětVymazat
  142. Vyzkoušela jsem už několik nosítek, devítiměsícní dcerka totiž kočárek vůbec nemusí, mnohem radši se nosí. Tulu jsme však ještě neměly příležitost vyzkoušet, proto bychom ji moc rády vyzkoušely, navíc, když je to značka, kterou má i mnoho "slavných" maminek. Desing Blossom je pro nás úplně ideální, ale líbí se mi i Tula baby Play. Simona Mikšová

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj Kačí:) moc se mi líbí khaki co máš ty a nebo to tmavě modré s kytičkami. Nosítko Tula se mi líbí hlavně proto, že se v něm dá nosit již od narození, což bychom určitě využili na procházky s naším pejskem a do lesa:) Taky se mi nosítko líbí víc než třeba šátek, přijde mi to praktičtější a prostě lepší:D (i když vlastní zkušenost zatím nemám) přeju Ti hezký den :) Gabriela Váverková

    OdpovědětVymazat
  144. Ahooj 😊 Mam doma 6-dnoveho drobceka,z ktoreho chcem spravit nosenceka. A Tula mi pride idealna,vyhotovenim a krasnymi dizajnmi.najviac sa mi paci to,ktore mas ty.zelene s vtacikml. To by bola peckaaa! Rada citam tvoje clanky a peciem podla receptov a preto mas moj hlas 👍😊

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj Kači, ať je brzo líp :))
    Tula je naprosto perfektní originální značka, která mě dostala nejen svým designem, ale i téměř 100% recenzemi z mého okolí. Blossom je prenadherná a pro mě by byla jasnou volbou, druhá varianta i s ohledem na chlapa je ta tvoje nádherná tmavě zeleně vojenská ��

    OdpovědětVymazat
  146. V první řadě, Vaše stránky jak tyto, tak fb či instagram, sleduji pravidelně, baví mě! A jen mne to utvrzuje v mém názoru, že nosítko rozhodně chci! a vzhledem k tomu, že Tula má tak úžasné vzory je to jasná volba ♥ U nás je mimimnko teprve na cestě, je to pár dní, co jsme se s přítelem tuhle úžasnou novinu dozvěděli a jsme hrozně šťastní ♥ Myslím, že nosítka jsou užasná volba, a taky to nejpřirozenější pro matku a dítě, být si nablízku. No a typ Blossom? Jasná volba pro naší Ninečku :)
    S láskou Nicol

    OdpovědětVymazat
  147. Po tule pokukuji, protože je rostoucí, tedy vhodná i pro větší děti a u nás se rád ponosí i dvouletý syn. Využila bych ho samozřejmě více pro mladší dceru. A barva - Discover je fakt krásná :-)
    Zuzana (zcernala@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj, celkově nošení miminka je krásná záležitost a miluju to. Ten pocit blízkosti a propojení mamky s míminkem je k nezaplacení. Hlavně když usne. To se nemůžu vynadívat. Nosítko však ještě nemáme a musím malého unosit, a y usnul, jelikož kočárek nemá rád :-/
    Každopádně Tula je skvělá svou kvalitou a designem. Podle mě jsou všechna nosítka Tula nádherná, ale nejvíc se mi líbí ta zelená s ptáčky, co máš ty.
    A davej prosím fotky s nosítkem více ať se můžu kochat častěji :)

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj, mne sa páči farba soar alebo indigo,pretože ešte nevieme či bude chlapček alebo dievčatko.Tento nosič ma zaujal,aj na odporúčanie a aj sa mi zdal krásne prepracovaný, a páči sa mi na ňom viacročné využitie :)
    Jana Janečková

    OdpovědětVymazat
  150. Dobrý den Kačí, o nosítku Tula jsem se dozvěděla díky Vašemu blogu, který sleduji již delší dobu a beru si z něj jak vaše rady-zkušenosti ohledně mimča, ale využívám hodně i na recepty. Naše první miminko čekáme na Vánoce, proto hltám každé rady novopečených maminek. Do této doby jsem přemýšlela o šátkování, ze kterého jsem měla obavy, jak zvládnu. Ale toto nosítko vypadá o dost jednodušší. Zaujalo hlavně svým designem a to v jakékoli barvě. Kdyby jsem se měla rozhodnout, kterou barvu by jsme chtěli, byla by to jednoznačně ta khaki. U nás by využití bylo hlavně na každodenní procházky po polních cestách, které podnikáme s našimi dvěma pejsky a kočárek tam neprojede.

    Adéla Jarošová

    OdpovědětVymazat
  151. Milá Kačí, svoje dítko sice nemám, ale již brzy budu tetou malé princezny, které by určitě moc slušela varianta Blossom. Holčička se bude vozit v jednobarevném kočárku, tak věřím, že zpestření v podobě kytičkovaného nosítka by ocenila :). hezké dny

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj, miluju svého syna, miluju když na mě usne. Bohužel ho musíme uspávat buď nošením na rukou nebo kojením. Kočárek bohužel nemá rád :-/
    Nosítko je skvělá věc, jak mít miminko u sebe a užívat si naplno ty vzácné chvíle. Protože to tak strašně utíká. Ty naše děti se tak rychle mění... Vždycky když na něj koukám, tak si říkám, jak jsme mohli stvořit něco tak krásného. Proto bych chtela nosítko - kvůli těm vzácným chvilkám.
    Tula je skvělá svou kvalitou a designem. Neviděla jsem ještě ošklivou Tulu. Všechny jsou krásné. Každopádně já mám nejraději právě tu, kterou máš ty - zelenou s ptáčky. A proto bys měla dávat víc fotek s nosítkem ať se můžu kochat častěji :)

    Měj se hezky

    Ivana Kolínská

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj, ja som si zatial nositko nekupila, lebo chcem pockat kym sa narodi mala, ale v podstate sa rozhodujem presne medzi Ergobaby a Tula. Myslim, ze by som nositko vyuzivala presne na take chvile, kedy sa kocik jednoducho neda pouzit (napr. prechadzky v prirode, rozne trhy kde je vela ludi a pod.). U teba sa mi velmi paci khaki farba a Baby Tula je v mojom vybere hlavne pre svoju funkcnost, design a odporucania od ostatnych mamiciek. Pekny den :)

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj Kači, jelikož jsem po 13 letech opět těhotná, už mám doma 13-ti letá dvojčata a dříve nic takového nebylo,i kdyby bylo asi bych je nosit nemohla..snad jedno vzadu a druhé vpředu..:D, tak bych ráda zkusila něco nového. Na designech nezáleží jsou všechny moc pěkně zpracované a každé má své kouzlo...Katka M.

    OdpovědětVymazat
  155. Ahojky Kačí,
    tak tohle je opravdu krásná soutěž. Já mám doma roční Laurinku, kterou jsem ještě nedávno nosila, ale už z našeho nosítka vyrostla a nové ještě nemáme. Ale dlouho koukám také po Tule a barvě play. Nosítko jsme hodně využili. Chodíme rádi do přírody a to opravdu s kočárkem nejde. Také jsem chodila na cvičení s dětmi v nosítku a šátku. A když Laurinka nechtěla doma spinkat, tak jsem jí dala do nosítka a ona usnula a já mohla třeba žehlit. Sice moje mamka to moc nechápala, ale já a i můj přítel jsme si to oba užívali a moc to všem doporučujeme. :-)

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj, právě čekám miminko, takže by se nám nosítko za pár měsíců hodilo. Zatím nevíme pohlaví, takže bych volila neutrální barvu. Líbí se mi tmavomodré jakoby džínové. Určitě bych si při výběru nechala poradit a zvolila na základě recenzí. Tato značka mě zaujalo právě tím, že jej hodně lidí chválí. Veronika

    OdpovědětVymazat
  157. ahoojj, všechny barvy jsou top, ale asi nejvíc by mému mimi slušela zelená khaki, uděláme s ní parádu jak v lese při myslivosti naší psí smečky, tak i ve městě na kafíčku:-) a nemusím s sebou všude tahat kočár,což je občas dost omezující.
    Bára

    OdpovědětVymazat
  158. Hezký den,
    Tula mě zaujala především proto, že je krásně a precizně zpracovaná. A taky (jsem ženská a ráda se hezky obleču), že člověk nevypadá, jako by táhnul krosnu, ale tak, že na sobě má hezké a elegantní nosítko. Nejvíc se mi líbí právě tento květinový vzor (Blossom), a překvapil mě i manžel, kterému jsem ukazovala i jiné vzory a čekala jsem, že by vybral nějaký víc "chlapský", když chce nosit taky, ale jeho odpověď byla, že ten květinový by se k naší princezně (2,5 měsíce) hodil nejvíc ;-)
    Přeji fajn týden, Bára Horehleďová

    OdpovědětVymazat
  159. O tom, že budu své miminko nosit, jsem "věděla" už dávno před tím, než jsem otěhotněla. Jsem napůl taková ta, dámy prominou, biomatka. Byla jsem přesvědčená, že budu dítě hodně nosit, používat látkové pleny a samozřejmě plně kojit (zpětně haha). Během těhotenství (dcera je jen o pár dní mladší než Tobík) jsem se pak snažila svědomitě připravit - zkoukla jsem celou řadu videí a byla dokonce i na kurzu vázání šátků, stejně tak probíhala příprava ke kojení. Byla jsem ale přesvědčená, že i přesto, že na trhu už bylo několik nosítek pro ty úplně nejmenší děti od narození, šátek bude na začátek ta "nejzdravější" varianta, navíc jsem jej měla půjčený od kamarádky, a myslela jsem, že k nějakému nosítku pro větší děti pak postupně přejdeme. A to byla jedna z mých základních chyb. Po porodu akutním císařským řezem, s totálně zničenýma bolavýma prsama a velmi pošramocenou psychikou (troufám si říct téměř laktační psychózou) se veškeré snahy o navázání miminka do šátku ukázaly jako nejdříve nemožné a potom dost nepraktické. Přestože jsem techniku vázání zvládala skvěle, byla jsem nervózní a dcera v něm hodně plakala, asi i proto, že byly neskutečné horka. Až ve dvou a půl měsících jsem se na rady několika nosících matek rozhodla pořídit vázací nosítko StorchenWiege typu mei tai, které je vyrobeno z látky na nosicí šátky a dá se všemi směry skvěle přizpůsobit velikosti dítěte. A to bylo úplně jiné kafe! Myslím si, že tento krok nám zachránil nejen moje nervy, nejeden výlet či cestu do obchodu, ale díky blízkému a pro mě snadnému kontaktu také několik měsíců kojení. Na začátek bylo nosítko skvělé. Jenomže jeho nevýhoda je v tom, že je spíše pro malá lehká miminka a s tím, jak těžknou, se nošení stává pro nosiče méně pohodlné, protože nemá nijak zvlášť polstrované popruhy. Proto jsem se začala poohlížet po jiném ergonomickém nosítku a mezi jinými mě přesvědčila nakonec právě Tula FTG, o kterou už jsme s dcerou napsaly Ježíškovi a doufáme, že ji přinese:). Těší se na ni i manžel, protože pro toho je systém vázání současného nosítka stále docela složitý a hlavně nepohodlný, takže jej vůbec nepoužívá. Pro nošení už jsem dokonce nadchla i babičku, která si Tulu i zkoušela v obchodě a byla z ní nadšená, když viděla, jak se dceři líbí. Věřím, že po pořízení Tuly i můj muž bude nosit častěji a přestane se dcery konečně bát :)))

    Ale konečně k věci: Ze vzorů se mi zatím nejvíc líbí Soar (zelená s ptáčky) a ještě víc asi Discover (černá s hvězdičkami), holt jsem konzerva, ale možná právě proto by to chtělo odhodlat se k něčemu veselejšímu, třeba alespoň zebří Imagine. Zaujalo mě taky několik barevnějších vzorů modelu Tula Standard, ale nikde online jsem nenašla, že by byly dostupné i pro FTG.

    OdpovědětVymazat
  160. Ahoj, mne sa velmi paci aj vzor/motiv ktory sa da vyhrat cize Blossom :)

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj,
    moc se mi libi cernobile prouzky. Nositko bych chtela z duvodu ze muzu mit diteporad u sebe a na zavazovani satku nemam nervy :D
    Snad se mi podari nositko vyhrat :)
    Hezky den Jana Vesela

    OdpovědětVymazat
  162. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj Kačí �� Mám nosítko Manduca a nosíme s manželem oba. Což je právě ten problém, že o víkendu, když vyrazíme někam na výlet, nosí vždy on, aby si malého užil �� Nastaví si nosítko na sebe, no a já chci pak v pondělí vyrazit na nákup a zjistím, že mi vůbec nesedí a sama na sobě ho moc přenastavit neumím, takže to většinou vzdám a jdeme s kočárkem �� Kdybych měla své, tak by se nám tohle už nikdy nestalo ☺ Aby bylo jasné, že "tohle nosítko je maminky ��" , vybrala bych právě vzor Blossom. Moc povedené jsou ale všechny barvy, třeba černá s hvězdami ☺
    Veronika (kachlikovaveronika@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj Kači, my tiez milujeme nosenie a zazili sme podobn kociarovy strajk ako vy s Tobinkem. Od narodenia sme pouzivali Manducu s novorodeneckou vlozkou. Tula nositka su vsetky prekrasne, paci sa mi aj vzor Blossom ktory sa da vyhrat :)

    OdpovědětVymazat
  165. Ahoj,
    me se libi prouzkovane cernobílé. Nosítko bych chtela z duvodu ze ma maminka dite porad u sebe a na zavazovani satku nemam nervy :D
    Snad se mi podari nositko vyhrat
    Hezký den Jana Vesela

    OdpovědětVymazat
  166. Zdravím Tě Kači! 😊
    Mám doma 6ti měsíční dcerku Anetku. Po narození jsme zkoušeli nosítko Manduca, ale Anetce se v mem vůbec nelíbilo a prodali jsme ho. Teď nás začaly trápit zoubky a Anetka by se jenom chovala, muž pracuje od rána do večera a tím pádem je to na mě a já nic neudělám. Kamarádka má nosítko Tula a na den náplň ho půjčila, Anetce se v něm strašně líbilo a byla šťastná, proto by se nám výhra moc líbila 😊. S mužem máme rádi tmavé barvy, proto by jsme si vybrali khaki jako máš ty nebo černé! Přejeme ti podle dnešních zpráv o viroze ať jste brzy fit!!!! Hodně štěstí v blogrce roku!!

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj Kačí,
    já po nosítku Tula koukám už dlouho, teď máme Ergobaby a jak píšeš je robustnější a spíš sedí manželovi než mě. Na Tula nasítka je spousta pozivitním recenzí, spokojených maminek a to je myslím při výběru tedy pro mě nejdůležitější :-). Barva se mi pak líbí To the Moon & Back.
    Brzy se uzdravte :-)
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  168. Pro našeho osmiměsíčního Igora mám doma Ergobaby, které kamarádka prodávala, předtím jsem měla předvybranou Tulu. Má tak krásné designy, že bych si ji přála na výměnu! A která látka se mi nejvíc líbí? To je pěkně hnusná otázka :D Nevím, snad všechny kromě růžové :D Petra

    OdpovědětVymazat
  169. Náš osmiměsíční Igor se nosí v Ergobaby a je naprosto spokojený. Než toto nosítko kamarádka nabízela na prodej, měla jsem předvybranou Tulu, protože má prostě tak krásné designy! Tak kdybych vyhrála, měli bychom aspoň novou krásku na prostřídání a na chlubení. A která látka je nejhezčí? Mně se líbí všechny kromě růžové :-D Petra

    OdpovědětVymazat
  170. Dobrý den, Kačí! Nosítko je úžasná věc, určitě si ho pořídíme. Hodně jsem se inspirovala od Vás. Baby Tula je krásné, praktické a snadno použitelné nosítko. Oceňuji, že se všude vejdeme a odpadne stres z cestování. Dáša

    OdpovědětVymazat
  171. Šárka Ondráčková6. listopadu 2017 v 12:37

    Ahoj,
    Taky jsme nosici mala to ma hrozne rada, ale vazeme zatim do satku. Na nositko Tula uz dlouho koukam a pomalu na nej setrim, takze kdyby jsme vyhrali, tak by mohl byt o neco bohatsi Jezisek. :-) Jinak se nam libi Tula Blossom, o kterou se hraje.

    OdpovědětVymazat
  172. Dobrý den, Kačí! Nosítko je úžasná věc, určitě si ho pořídíme. Hodně jsem se inspirovala od Vás. Baby Tula je krásné, praktické a snadno použitelné nosítko. Oceňuji, že se všude vejdeme a odpadne stres z cestování s kočárkem. Ať se Vám daří... Hezký den, Dáša

    OdpovědětVymazat
  173. Zdravím Kačí, naší první Tulu jsme pořídili, když se náš Kubíček narodil. Ale nějak se mu v ní nelíbilo :-(. Trošku povyrostl a už se strašně rád nosí. Pozoruje okolí a užíváme si pocit blízkosti. Milujeme nošení. Zkusila jsem i jiná nosítka, ale Tula je prostě nejlepší. Barvami, zpracování, prostě vším. Všechny látky jsou úžasné, těžko se vybírá. Přeji vám krásné nošení, užívejte si ho jako my :)
    Petra Jirešová

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj, mám skoro dvou měsíčního chlapečka. Zatím vážeme do šátku, ale mám určitě v plánu pořízení nosítka kvůli praktičnosti a snadnému pohybu v domácnosti :-). Vybírám mezi Tulou a Ergobaby. O jiných značkách jsem ani neuvažovala. Jsem přesvědčená že tyto dvě značky jsou top a pro miminko to nejlepší na trhu. Co se týče barev, tak bych volila něco neutrálního např. odstín Soar, Stormy, Discover, Doodle. Děkuji a přeji pěkný den.
    Markéta Dietlová

    OdpovědětVymazat
  175. Dobry den. Vas blog je vyborny a dnesni adventni soutez opravdu mi usita na miru! S nosenim deti nemam vubec zkusenost, ale s prichodem naseho unoroveho miminka to hodlam zmenit. Nejen z praktickych duvodu/ doprovod starsi dcery do skolky, rodinne vylety a prochazky s nasi aktivni vizlou/, ale hadam ze i ja osobne jsem dozrala do faze noseni! Nositko Tula mam jiz delsi dobu vyhlidnute, i kdyz osobne jsem koukala na design baby mia. Jedna se o podobu duhy coz je momentalne pro me velmi aktualni. Cekame totiz nase tzv. "rainbow baby". Miminko ktere prichazi po bouri a ztrate.... a jelikoz nevime pohlavi miminka vami vybrany design je rekla bych neutralni a kazdopadne hodne smrncovni :-)
    Zdravim Vas a preji dalsi uspechy se super blogem
    Dita Bilikova
    xxx

    OdpovědětVymazat
  176. Ahojky...:)
    Nosítka/šátek je určitě super věc. Jako vášnivý “kačeři”, bychom ho maximálně využili. Zatím jezdíme za keškami s kočárkem, ale bohužel nám postupně dochází vhodné cíle. Protože bych se chtěla s manželem o nosítka dělit, tak bych určitě vybírala barevně neutrální. Každopádně to s květy se mi líbí moc.
    Děkuji za soutěž:
    Hanka H.

    OdpovědětVymazat
  177. Děkuji za krásný článek i soutěž :-) Po nějakém nosítku zrovna pokukuju. Mám doma 2,5 letého chlapečka a 4 měsíční holčičku, takže mít volné ruce se hodí a hlavně bychom konečně mohli vyrazit ven i bez kočárku a tedy mimo cesty. Adámek moc po cestách nechodí a já pak běžím za ním a kočárek nechám "jen tak" na chodníku a někdy z toho nemám úplně dobrý pocit. Všechny modely jsou krásné, bylo těžké vybrat ten nej, ale nakonec zvítězil model Discover.

    OdpovědětVymazat
  178. Dobrý den,Kacko,nejvíce se mi líbí žlutá varianta Play;-)Je krasne veselá a na podzimní dny jako vysita.Myslím,ze každá maminka by mela nositko aspoň vyzkoušet a užít si miminko ještě víc.Krásne dny.S pozdravem Petra

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj Kačí,
    musím se tedy přiznat, že na blogu jak tvém tak jiném se soutěží moc nezúčastním, spíše na insta,yt či fb, ale zde prostě MUSÍM udělat změnu :) Mám dvouletou dcerku a chtěla jí nosit, jelikož jsem se domnívala, že nosítko je jednodušší pro nováčky jako jsem já, koupila jsem nosítko a začala malou nosit v osmém měsíci, ale bohužel.. Malá mi v něm plakala, vztekala se a já neměla dost pevné nervy, abych to zkoušela dál a dál, takže nosítko šlo z domu a tím má snaha o nošení bohužel skončila. Nyní jsou malé dva roky a dva měsíce a já jsem opět těhotná (jupíííí) a chtěla bych nosit ihned co se miminko narodí, jelikož peněz není bohužel nazbyt, ráda se zúčastním tvé skělé soutěže a zkusím také štěstíčko a protože se mi má narodit syn, moc by se mě líbila barvička baby blue/černá/mint, ale v podstatě pokud by nosítko nebylo růžové, nejde o nic :D Tak uvidíme na koho se štěstí usměje a já osobně tedy, děkuji právě za tuto soutěž :) Tak ahoj a ať maličký roste jako z vody :P

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj Kaci, na ig Te sleduji jako @petrafeberova, uz jsem skoro v nosicim duchodu �� muj nosenecek ma uz 20 mes, nikdy kocarek nemel rad a nezvykl si na neho, ted uz si vsude dojde sam, ponosit se necha, kdyz jsme na vylete a chce se mu treba spat ��, moc mi to chybi to noseni, ja jsem do roka nosila v satku, od roka v Tule toddler, tuto Tulu ftg bych chtela vyhrat pro svoji kamaradku,, ktera ceka miminko, libi se ji v khaki barve a mne taky nejvic ��a verim, ze by ji udelala vyhra radost :-) preji Ti pekny den a at to nosici obdobi neni uplne kratke, jsou to nadherne okamziky, na ktere budu vzdy vzpominat �� Petra Feberova

    OdpovědětVymazat
  181. Milá Kačí, je báječné, kolik maminek chce miminko nosit i díky Tobě. Já jsem ještě jako těhotná byla rozhodnutá, že naše dítko budu nosit. Šla jsem na kurz vázání šátků a pořídila jeden krásný... Jenže Libuška v něm strávila jen pár minut. Nelíbilo se jí tam a já ji nechtěla nutit, ať si zvykne.... Po pár pokusech, odložila jsem jej.... Pak jsem pořídila Manducu... Ani v ni se Libušce nelíbilo, tak jsem do třetice objednala šátek eleasticky, který jsem původně nechtěla vůbec kupovat a když byly Libušce tři měsíce a byla nemocná, poprvé vzala nošení na milost. Já si myslím, že jí v tom bylo teplo, proto to odmítala. Teď, co je větší, tak Manducu má ráda (k šátkům jsme se již nevrátily), akorát mi z ní někdy bolí záda (což nevím, zda může být špatným nošením .. ale asi spíš tím, že necvičím ��).
    Nějak jsem se rozepsala a odpověď nenapsala... U mě je to těžké... Nosila jsem skoro všechny barvy, ale co jsem poznala přítele - myslivce... Můj šatník nějak "zezelenal". Teď se k barvám zas trochu vracím, ale spíš k těm, co se k té zelené hodí ... ;)
    Měj se krásně

    Jana Pobu

    OdpovědětVymazat
  182. Máme doma skoro dvouměsíční holčičku a je hrozně kontaktní. Miluje když je na nás, ráda se chová. Já si jí vážu do šátku, ale na manžela je malý a bojí se, že zaváže špatně, takže pro něj by se nosítko hrozně hodilo. A barva? no, vzhledem k tomu, že by bylo spíše pro manžela, tak ten má moc rád mentolovou barvu.

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj Kačí :), tula se mi líbí moc a pokukuji po ní už docela dlouho jen jsem si nemohla nikdy nemohla vybrat, protože všechny designy jsou vážně překrásné ale nejvíc se mi asi líbí desing play a zrovna blossom. Tak třeba se mi poštěstí a vyhraju toto krásné nosítko a budu moct tu moji princezničku nosit pěkně u sebe ♥. Přeji tobě i tvé krásné rodince pěkný den, mám tvůj blog moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj Kači,
    doma máme nyní 1m Lukáška. Začátky byly krušné. Ale teď mohu pomalu říct, že se naše životy začínají sžívat. Ještě v těhotenství jsem si koupila šátek Loktu she. Jedná se o český výrobek. Šátky šijí maminky z Liberce. Jsou nádherné, jemné a jak píšeš, že jsi s prvním nošením otálela, tak to mame stejné. Je to takový drobeček a říkám si, abych ho nenavazala špatně i přesto, že jsem si domů pozvala zkušenou nosící maminku, aby mi to ukázala. Párkrát jsem našeho drobečka navázala, ale až dnes to bylo to pravé. Potřebovala jsem doma uklidit (doděláváme barák a včera ae štukovala chodba. Dost bordelu). Jenže náš Lukášek se rád kojí. Tudíž člověk nic neudělá. Nic jineho nezbylo. Nabaštený byl a přebalený také, tak jsem sáhla po Loktušce. Navázala a šla makat. Kdo by řekl kokik toho stihnu. Byl spokojený a usnul mi tam. Nádherný pocit, když je u mne na hrudi. Ještě se musím odhodlat k procházce. Nevím jak nás obléct. Proto jdu koncem měsíce na místní sraz nosiček. Děsně se těším, že se přiučím a najdu další bláznivé ženy jako jsem já :)
    Ráda nebo spíš jako živnostník se budu muset průběžně vrátit do práce. Naštěstí mám skvělou práci, kterou mohu dělat s naším andílkem. Za tím účelem jsem zvažovala nosítko, aby bylo rychlejší navázání.

    Koukala jsem na stránky baby tula a nejhezčí je to, které máš ty. Miluji zelenou barvu. A to tvé je hodně přírodní.

    Výherci blahopřeji a přeji krásné nošení a ten úžasný pocit mít ta naše malá srdíčka blízko naším srdcím

    OdpovědětVymazat
  185. Ahoj kaci, me se moc líbí to černé nositko s hvězdičkami 😍 a zaujal mě hlavně kvůli tomu ze miminko je více v klidu a myslím si ze i pro něj je tk.dobre :) jinak.bych nositko darovala moji kamarádce která před 14.dny porodila :)

    OdpovědětVymazat
  186. Zdravím Kačko, :) okamžitě když jsem si přečetla Váš příspěvek se soutěží o nosítko Baby Tula,jsem neváhala a říkala si, že se musím zúčastnit se. :) Vzhledem k tomu, že máme 2 měsíčního chlapečka Péťu, který trpí na bolesti bříška a břišní koliky, tak poslední dny nemyslím na nic jiného, než na to, že konečně se odhodlám, hodím zbytečné strachy z nošení za hlavu a koupím nosítko Baby Tula, o kterém jsem se dočetla jen ty nejlepší recenze...
    Stejně jako vy jste se dlouho odhodlávala si nosítko připnout, tak i já se neustále bála nosítko si pořídit a to jen proto, že ho nebudu umět správně připnout a že mi Petřík třeba i vypadne. Dnes jsem pevně rozhodnuta vše se naučit, jen aby už Péťa neměl, jak já říkám, "bebíčka" :D
    Jinak barvička se mi velice zalíbila právě ta Vaše khaki s motivem ptáčků :)

    OdpovědětVymazat
  187. Juuu Tak to je hodne husta vyhra! Ja po nositku hodne touzim. Mam doma krasny satek a synovi se v nem libi, ale precijen to chvili trva nez clovek udela uvaz. Navic manzel ho v nem vubec nenosi, prave proto, ze uvazat neumi.Takze po nositkach se poohlizim a rada bych ho poridila. Tulu ma kamaradka a nemuze si ji vynachvalit. Nejvice se mi libi Tula FTG Doodle a nebo prave kvetinova. Dekuji za tvuj inspirativni blog. Hezky den Darie Lapšanská

    OdpovědětVymazat
  188. Ahoj Kačko, máme skoro tříletýho chlapečka a na jeho nošení jsem si pořídila nosítko Chicco. To mi ale bohužel vůbec nesedlo, protože jsem postavou poměrně malá a i když jsem měla popruhy co nejvíc utažené, tak stejně mimčo bylo dost dole a šíleně mě z něj bolely záda. Takže jsem ho nepoužívala a využití našlo až o mnoho později na nošení na zádech. Teď máme 2 měsíční holčičku a zatím žádné nostíko nemáme, takže Tula by se mi moc hodila. A líbí se mi všechny, ale z praktického hlediska bych volila nějakou neutrální barvu :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  189. Zdravím Kačí, nosítka od Tula mě zaujala především kvůli kvalitě a designu. Nejvíce mi padlo do oka nosítko Soar. Takže i když se nepoštěstí v soutěži, budu psát Ježíškovi. :)
    Martina Jirsová

    OdpovědětVymazat
  190. Krásné pondělní odpoledne :-),

    vykouzlilo mi úsměv na tváři, když jsem na Vaší stránce narazila na tuto soutěž s mým oblíbeným nosítkem. Oblíbeným ne ve smyslu, že bych nějaké vlastnila, ale že bych si jednou moc jednu "tulku" přála pro naše děťátko :-).

    Na tuto značku jsem poprvé narazila asi před rokem a na první pohled jsem se zamilovala do horčicové barvy nosítka Tula Play :-). Velmi oceňuji praktičnost, modernost a nadčasovost těchto nosítek. Ale co především jako žena - opravdu krásný design :-) Nejradši bych si do něj šupla sama :D - jenom by mě asi neměl kdo nosit :D!




    Moc děkuji za tuto soutěž a přeji Vám hezký zbytek dne,




    s pozdravem




    Kristýna Janderová :-)

    OdpovědětVymazat
  191. Ahoj Kačí,
    moc se mi líbí to květinové nosítko.
    Proč Tula.... je inspirativnī vidět Vás oba spokojené. Monika
    PeslovaMonika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  192. Eliška Radlingerová6. listopadu 2017 v 14:14

    Dobry den, do souteze se nemuzu nezapojit. Na nositka Tula baby jsem narazila nahodou jeste mnohem driv, nez jsem konecne otehotnela. Mela jsem uz predem vybrane nositko s kvetinovym vzorem, o ktere se soutezi -aniz bych vedela, zda budu mit jednou kluka nebo holku. Asi tim, ze se rika, ze co si clovek moc preje, to se mu splni, tak jsem si moc prala holcicku. Samozrejme ne kvuli nositku �� Ale ted, kdyz vim, ze to holcicka bude a jeste k tomu je vyhlasena soutez o "moje nositko" - no jeste abych se nezucastnila. Za me u Tulababy vede odstin Blossom:-)

    OdpovědětVymazat
  193. Tula je mi moc sympatická, mají nádherné vzory a hlavně si ji všichni moc chválí, mají ji moje kamarádky i sestra:) Dcerka už má 2 roky, takže jsem si myslela, že tato soutěž nebude pro nás, ale koukám, že se soutěží o rostoucí novinku, kterou bychom jistojistě ještě užili:) Jupí. Přiznám se, že jsem vůbec netušila, že Tula dělá rostoucí variantu. A nejhezčí vzor je ten, o který se soutěží:) Lenka Fořtová

    OdpovědětVymazat
  194. Ahoj Kačí, díky za skvělou soutěž :-) Tula je dle mého názoru naprosto úžasné a pohodlné nosítko pro všechny a být prckem, taky se v něm chci nosit a užívat si blízkost maminky či tatínka. Není to ale jen o rodičích, naše babičky už se těší, až k nim na Vánoce přijedeme a chtějí si vnoučka taky ponosit a užít si ho tak :-) Všechny vzory, které Tula nabízí, jsou krásné a vybrala bych si minimálně 3 a střídala bych je (kdybych mohla :-)) Blossom, černé s hvězdičkami a veselé s koalami :-) Adéla

    OdpovědětVymazat
  195. Ahoj Kačí, díky za skvělou soutěž :-) Tula je dle mého názoru naprosto úžasné a pohodlné nosítko pro všechny a být prckem, taky se v něm chci nosit a užívat si blízkost maminky či tatínka. Není to ale jen o rodičích, naše babičky už se těší, až k nim na Vánoce přijedeme a chtějí si vnoučka taky ponosit a užít si ho tak :-) Všechny vzory, které Tula nabízí, jsou krásné a vybrala bych si minimálně 3 a střídala bych je (kdybych mohla :-)) Blossom, černé s hvězdičkami a veselé s koalami :-) Adéla

    OdpovědětVymazat
  196. Dobrý den.
    Nosila jsem svoji tříletou dceru a nosím i svoji sedmi měsíční dcerku. S druhým dítětem je nosítko, kromě toho, že je krásné cítit miminko a navzájem se hřát, velmi praktické. Jsem zatím věrná Manduce, kterou jsem pořizovala jako bazarovou a zrovna jsem přojížděla stránky věnované nosítkům, protože bych si ráda pořídila nové a rozmýšlím zda mamducu či tulu :-) takže soutěž o ni přišla vhod ;-) a jaká se mi líbí? Mám ráda zemité barvy, hnědou, khaki apod.nicméně tip Blossom je tak krásný a naší malé kytičce by slušel!
    Ať se Vám daří!
    Ps.:skvělá je i nosicí kapsa, když už je chladno. Já mám od zn.MaM
    Zdraví Zuzana

    OdpovědětVymazat
  197. Moc se mi líbí design Arbol, černé s větvičkami doplněné žlutou :)

    OdpovědětVymazat
  198. Dobrý den/ahoj, zatím jsem šátkující maminka, ale už se nějaký čas poohlížím po nosítku. Musím říct, že jsem přečetla snad všechny články, na FB jsem přidaná v milion skupinkách, kde se řeší nosítka.. Že bych byla z těch všech informací nějak moudrá se nedá říct, na trhu je tolik značek a každému vyhovuje něco jiného.. Já měla to štěstí, že jsem si nosítko Tula mohla vyzkoušet a prostě padlo jak hrnec na pr.. :-D A když mi něco sedí, nemám důvod zkoušet a hledat něco jiného. Navíc výběr barev a vzorů je opravdu velký. Poslední dobou ulítávám na mintové barvě, ale pro praktické účely bych si vybrala nějaké tmavší, líbí se např. Doodle nebo Discover. Děkuji za hezký článek, který mne v mém výběru utvrdil. S přáním hezkého dne, Ivana Klostermannová

    OdpovědětVymazat
  199. Ahojky Kačí, tak jdu psát příspěvek po třetí, protože nevím jak se tu přihlásit a vždy mi to skočí někam jinam a komentář se vymaže :D No co se dá dělat :) Já osobně mám asi nejoblíbenější barvu červenou. ALe Tulu bych brala khaki, ta je krásná a manžel by se určitě nestyděl v ní vyjít :) U prvního chlapečka jsme nosili manducu, asi jsem se tolik neinformovala, nebo nevím, asi mi přišla dostačující a jo, první rok jsme v ní dali, pak už byl veliký a stejně chtěl raději capkat....To nic nemění na tom, že bych jí ráda vyměnila za Tulu, ta je prostě nádherná, pohodlná, prostě láska na první pohled :) A vzhledem k tomu, že čekáme druhé miminko taky kloučka, mimochodem Tobiáška :) tak by se hodila :) Přeji krásný uplakaný den :) Jana Kaňková jj.kankovi@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat