MĚSÍC PLNÝ SOUTĚŽÍ? TAK SOUTĚŽ!

Vánoce se blíží rychlostí blesku a tak jsem pro vás se spoustou firem vymyslela několik soutěží.

Chtěla bych vám tím moc poděkovat za úžasnou přízeň. To, že mě blogování baví je asi jasné. Ani si vlastně už nedokáži představit, že bych to nedělala. Pro mě je to určitá forma komunikace s lidmi, se kterými bych se jen tak nedostala do styku. Hezky se vypovídám, svěřím a také podělím o mé zkušenosti. Když si nevím rady, tak jste to právě vy komu píši. Vždy od vás dostanu nespočet tipů, které mi vždy pomohou.

Za to vám moc děkuji!

Tak jako vloni začínáme už v listopadu. Chci, abyste své výhry (dárky) měli včas doma a mohli si je nadělit pod stromeček. A když to nevydržíte, tak třeba k Čertu, Mikuláši a andělu a nebo prostě jen tak.

Soutěže budou hodně různorodé. Jednou se bude soutěžit o poukaz do restaurace, podruhé o výbavu pro miminko, potřetí o nějaký outfit a počtvrté například o něco do domácnosti. Samozřejmě nebude chybět ani bedýnka plná těch nejlepších potravin. Každý si tedy najde to své a v nejlepším případě vás oslní a zaujme úplně vše.

Takže nezapomeňte od 1. listopadu pečlivě sledovat můj blog, ať vám nic neunikne.
A když už jsme u toho obdarovávání, tak před pár dny se opět rozběhla soutěž Czech blog awards neboli blogerka roku. Sice si myslím, že už jsou karty tak nějak rozdané a umístění bude (zaslouženě) stejné jako vloni, ale i tak se moc ráda zapojím.
Vloni jste mě dostali na neuvěřitelné 2. místo, o kterém se mi mohlo jen zdát. A vlastně doteď tomu nemohu uvěřit. Kdo by to byl řekl, že z toho blogu, který před 3 lety vnikl se vyklube blog s takovou úžasnou fanouškovskou základnou.

Nejkrásnější na celé soutěži je ta atmosféra na předávání cen, kdy se každý krásně vyfikne a vyrazí na jakýsi galavečer. Kdy tohle holka od plotny s věčně oslintaným ramenem od novorozeného miminka může zažít? Jen tak ne. Takže pokud mě tam dostanete, budu vám nejvíc nesmírně vděčná.

Jste nejlepší a jakékoliv umístění je i vaší cenou.


Děkuji moc již nyní. S láskou vaše Kačí.


8 komentářů:

  1. Soutěžit budu a tobě hlas posílám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj hlas máš určitě! Ať už za recepty, články nebo ten tvůj nekonečný úsměv na tváři! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Kačí, jeee tak na soutěže se moc těším! :) Minulý rok jsem dala hlas, přiznám se, druhé Kátě. :) Sledovala jsem tě míň, sem tam jsem ale něco dle tvých receptů uvařila. Pak jsem tě začala sledovat víc a víc Uvařila jsem víc receptů, jako podle žádné food blogerky. :) Zrovna jsem ti také chtěla pod recept tiramisu bez bílků napsat, že díky tomuto receptu jsem zjistila, že jsem asi nikdy nejedla pravé tiramisu. :D Což je docela smutné na jednu stranu, ale vždycky to bylo právě to našlehané s vrstvou kakaa navrchu. Návštěva ale tuto odpolední mňamku velmi ocenila, takže si opět ukládám. :) To, že jsem tě začala víc sledovat bylo asi také tím mateřstvím. :) Každý článek vždy přišel v tu dobu, kdy jsem ho "potřebovala". :) Obdivuji tě, v jakém tempu pracuješ i s malým Tobínem. :) Jak máš recepty předpřipravené a krásně nás zásobuješ. Takže při hlasování jsem měla jasno, nepřemýšlela jsem ani vteřinu. Moc ti přeji krásné umístění, protože si ho strašně moc zasloužíš. A také ti přeji, ať si galavečer vyhlášení cen moc užiješ! Taky už bych chtěla/potřebovala se někam vymódit a užít společenský večer místo koloběhu kojení/přebalování/uspávání :D (i když ten koloběh kolem mimča ve výsledku miluji, ale určitě víš jak to myslím). Tak snad budu mít také brzy příležitost. :) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso dekuji moc. Opravdu si toho vazim. Tahle slova jsou vlastne nejvic. Tohle mi dodava sily a utvrzuje, ze jdu spravnou cestou. Blogovani neni jen o zasobovani necim, ale i o komunikaci a podpore. A to z obou stran. Moc dekuji, ze mam ctenare jako jsi prave ty 💙

      Vymazat