2. ADVENTNÍ SOUTĚŽ

Krásný den přeji všem!!!

Asi si říkáte, co blázním. Vždyť je teprve listopad a já už tady blbnu s Adventem.
Jenže po zkušenosti z minulého roku jsem si říkala, že to letos udělám o měsíc dřív. A abych pravdu řekla, dnes mám narozeniny a to byl další popud. Protože mi hodně lidí dělá radost a tak jsem si řekla, že jí udělám i vám.

Když se ale vrátím k tomu loňskému roku. Vloni jsem Adventní soutěže dělala stejně jako většina blogerů v prosinci. Mělo to ale dvě nevýhody. Jedna byla ta, že v prosinci pak bylo na blozích tolik soutěží, že mi přišlo, že člověk pak ani nevěděl, kde všude soutěžil. Za následek to mělo, že si výhru nevyzvedlo poměrně dost lidí.
Druhá věc byla taková, že nebylo možné určité dárky doručit do Vánoc a dostali jste je až po nich.

Tyto listopadové mají takovou výhodu, že se k vám dárky dostanou včas a můžete si je nebo někomu jinému zabalit a vložit pod stromeček.

Soutěží bude minimálně 10, ale dle zájmu firem asi i více :-) Máte se na co těšit!
Dnes vám představuji firmu www.zoot.cz. I když nevím, zda vůbec tuto firmu představovat musím, protože jí musí znát už každý. Tak vám aspoň povyprávím příběh toho, jak jsem tuhle firmu poznala.

Před asi pěti lelty (to to letí) v této firmě můj manžel pracoval. Tehdy se Zoot.cz začal aktivně zapisovat do povědomí lidí . Lidé už na trhu Zoot.cz vnímali, ale nebylo jich tolik. Aspoň ne kolem mě. Zoot.cz se snažil vnést na český trh něco nového, něco originálního, jiný přístup a hlavně jinou nabídku. A to se jim určitě povedlo.

Dnes je Zoot.cz jeden z nejznámějších internetových obchodů. Vyrábí si svou kolekci Zoot Originál, kterou ladí tématicky. Vánoce, Velikonoce, hlášky z filmů, roční období a tak. Určitě se na to podívejte. Mám už z těchto kolekcí několik triček. 
Nyní mají vyloženě svou ZOOT kolekci, která je stylová, elegantní a hlavně moderní.
A také kolekci DOBRO., což jsou dobročinné kolekce a výtěžek z nich jde vždy nějaké neziskové organizaci, občanskému sdružení nebo třeba kulturní organizaci. Zajímavostí je, že textil je vždy certifikovaný, ekologický a stejně tak i barvy. Takže pokud dostanete někdy chuť podpořit dobrou věc, kupte si něco z kolekce DOBRO..

Denně ale přináší nové kolekce plné opravdu originálních kousků. To, co mě ale na nich baví nejvíc, jsou jejich Výdejny radosti. Jsou to menší výdejní místa rozmístěné po celé republice, kam si můžete své zboží nechat zaslat, vyzkoušet a zaplatit jen to, co se vám opravdu líbí. Pro mě je to jeden z šancí, jak mohu nakoupit oblečení právě Artymu. Vždy mu tam naobjednám tak 40 ks, zavřu ho do kabinky a není cesty zpět :-D. 

A kdo bydlí mimo tato výdejní místa má možnosti si zaslat zásilku domů a to zdarma a dokonce i s poštovným zdarma vrátit. Takže se tam určitě podívejte. Blíží se Vánoce a je tam rozhodně nespočet inspirace na dárky. Hlavně v jejich ZOOT magazínu, který vychází každý měsíc a může dorazit až do vaší schránky.

Tak jdeme soutěžit...
SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:
JAKÝ VYSNĚNÝ KOUSEK JSTE SI NA ZOOT.CZ VYHLÉDLI?

ps: mají i sekci domácnost a kuchyně

Já rozhodně zimní kabát. Už dlouho chodím po různých obchodech a nic. 
Zabrouzdala jsem na ZOOT a ten opět nezklamal.

O co se hraje?
2x poukázka na nákup v hodnotě 500 Kč

Vyhlášení soutěže bude v článku u 3. Adventní soutěže.


Krásný den
Kačí 

Tento článek není sponzorovaný!

VÝHERCE 1. ADVENTNÍ SOUTĚŽE:
Aleksandra Šťastná

Prosím Aleksandru o zaslání emailu na smoothcooking.cz@gmail.com, do předmětu zadej 1. adventní soutěž a pošli mi prosím své kontaktní údaje, jako jméno, email a telefon.

Všem ostatním děkuji za odpovědi. Mrzí mě, že nemůžete vyhrát všichni, ale určitě nezoufejte a zkuste štěstí i v ostatních soutěžích. Bude jich hodně :-)


182 komentářů:

  1. ja tam mam takovych vysnenych kousku, ze to snad ani rict nejde :D
    kabat, bundu a saty... a urcite si koupim nejake to vanocni tricko s napisem picham, zapletla jsem se, atd :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Kačí,
    Já mám na zootu vybranou už asi měsíc kabelku, ale stále jsem si ji neodhodlala koupit :D to je semnou tak se vším :D tak třeba bude štěstí a já se k tomu konečně dokopu :)
    alzbeta.oujezska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Minulý rok jsem si vyhlédla nádherný podnos na cukroví, objednala a....zapomněla zaplatit. Aaaaa, takže až jsem si to uvědomila, tak už byl vyprodaný. A letos chci kabát!
    Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. No rozhodne batohy, maji krasne designove kousky, a az nasetrim, tak si tozhidne nějaký objednam :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No rozhodne batohy, maji krasne designove kousky, a az nasetrim, tak si tozhidne nějaký objednam :-)

    OdpovědětVymazat
  6. No rozhodne batohy, maji krasne designove kousky, a az nasetrim, tak si tozhidne nějaký objednam :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Kačí,
    protože miluju čaj a kávu,hroozně se mi líbí plecháček s nápisem "You Are My My Cup of Tea".V tomhle počasí se horký čaj s citronem a medem hodí,když k tomu přidám teplou deku a oblíbenou knížku,je to paráda! :)
    Myslím si,že s tímhle plecháčkem bych strávila pod dekou celý den :D
    michaelakocarkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Kačí =) Já ZOOT miluju. Mám od nich krásnou halenku a určitě bych si tam vybrala moji vysněnou sukni značky Closet.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. No vysněných kousků tam je víc,ale vyhlédla jsem si jedny strašně krásný šaty.hophop203@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný den Kačí,
    jelikož se blíží plesová sezóna a já se asi jako každá holka na ní moc těším, je to totiž doba kdy se můžu stát "princeznou" a ukázat světu i svou druhou tvář. Proto jsou mým vysněným kouskem nové plesové šaty a kdo ví třeba i víla kmotřička existuje a můj sen se mi splní :)

    hana.merunkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Kačí,
    Na Zoot se dívám pokaždé, když se nudím nebo nemám co dělat. Mám tam vyhlédnutých strašně moc věcí :/ Jsem milovník čajů, takže můj TOP nemůže být nic jiného než Adventní kalendář složený z čajů! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Kaci, zoot je zavislost.. Mam tam vybrano asi 20 veci.. No nejvic bych asi ale potrebovala poradnej a krasnej kabat na zimu:)
    kri.solariva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky,
    zoot primo miluju a kazdy den sjizdim nove kolekce, ted touzim po zavinovacim kabatu nejspis v sede ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný den Kačí,
    Na Zootu je toho opravdu hodně, co bych si moc přála. Od batohů, po svetříky, košile a hlavně trička a šaty. Jeden kousek opravdu nevyberu..��
    Jinak myslím, že je moc super začít s adventní soutěží takhle dřív, protože mají všichni výherci čas případně svou výhru dát někomu blízkému pod stromeček a není toho na internetu tuny☺️
    Děkuju ti za to, co děláš, jsi skvělá❤️
    machonovaana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. na Zoot chodím snad každý den okouknout co je nového :-) a co nejvíc obdivuju a ještě jsem se neodhodlala objednat jsou šaty od Little Mistress, mají fakt nádherné kousky
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám vysněné kousky, které na mě na Zootu čekají 😻❤️ Šaty a kabat :)
    Jinak miluju jejich vtipna tricka zn. ZoOt a miluju i emaily od nich :*

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný večer Kačko.
    Já jsem si tam vyhlédla těhotenské šaty na Vánoce, jsou nádherné ♥

    eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Tak jsem zrovna zjistila, že akutně potřebuji tuto mikinu: https://www.zoot.cz/polozka/233905/sedo-cerna-mikina-s-hvezdou-madonna-lee#34
    Tím pádem vyhrát soutěž by bylo naprosto nutné :D
    (janyska13@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý večer,

    sice jste zmínila, že tam mají domácnost a kuchyň, tak si stále myslím, že důležité je jak jídlo na talíři, tak krásně oblečená osoba u talíře:). A hlavně mi chybí něco malého, černého, šatového, pro manžela ještě neviděného, s prostorem pro fantazii a především něco, v čem se můžu najíst a nemyslet na to, že teď ty šaty rupnou. Prostě šaty, ve kterých když sním to sele se zelím, tak pořád budu kóča (která u stolu jí za dva, ale v soukromí se potí na stroji, aby to sele se vypotilo ven). Moc se mi líbí šaty "Černé krátké šaty se šněrováním na zádech LYDC". Ale na obrázku je prostě pěkné všechno!

    Mějte hezké dny,
    Míša

    michaela.stoupova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Tak jsem chvíli brouzdala až jsem se tam úplně zasekla.. A našla jsem kozačky, které potřebuji.. https://www.zoot.cz/polozka/242272/cerne-vysoke-kozacky-tamaris-3#213
    A pak krásné šaty, které už teda nemají v mojí velikosti.. Ale kdo ví jak by mi seděly.. https://www.zoot.cz/polozka/227953/staroruzove-saty-s-kvetovanym-detailem-little-mistress

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Kačí, na zootu se mi líbí spoustu věcí, ale asi bych si vybrala nejakou kabelku :-) natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Kačí,
    na zootu jsem denně a sleduju co by se mi mohlo hodit! :-) Teď si ale zařizujeme s přítelem bydlení a tak koukám po originálních kouskách do bytu. A kdybych vyhrála, rozhodně bych si koupila hodiny Family and Friends, abych si v našem bytě vážili společného času a uměli ho využít! :-)
    Hezky Večer, Adéla (adela.tizkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  23. Na Zoot si zakazuji chodit, neboť moje srdce a oči touží po hooodně věcech, ale bohužel jedna moje kapsa je prázdná a druhá je vysypaná... ať žije mateřská... :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ja mam v merku naprosto uchvatne holograficke hodinky komono <3 Ale zatim nejsou penizky :)
    Andey4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Strašně, ale fakt strašně byhc potřebovala krémový kabát Dorothy Perkins! :D

    lenka.radecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Na Zoot si zakazuji chodit, neboť srdce a oči touží po hooodně věcech, ale jedna moje kapsa je prázdná a druhá je vysypaná... ať žije mateřská... :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Zoot velmi dobře znám. První věc po ránu kontroluju úlovek dne, a velmi často a ráda tam nakupuji, avšak moje peněženka tuto radost nesdílí�� Momentálně hledám zimní kabát a boty��
    ver.ohankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Kačí, já bych si vybrala nějaký pěkný kabátek, ať jsem taky za dámu :-)
    Ivča

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj. Zoot je jeden z mala obchodu, kde mají výběr Conersek i v me velikosti 46. Takže na ty mam ted zálusk!!!!!

    OdpovědětVymazat
  30. Kaci, zoot zboznuju i kvuli jejich pristupu a vraceni veci bezplatne..je to super tah a myslim ze vychazi. Nejvetsi problem mam s tim, ze si danou vec vyhlidnu pozde kdyz uz neni a pak to obrecim jako napriklad naposled uzasne saty s ptacky :(. Ale rada tam nakupuji ruzne roztomilosti, ted se mi treba libi hrnecek s listickou! :D ;) katerina.puchtova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Kačí, už dlouho tam mám vyhlédnuté jedny nádherné šaty takže moje volba je jasná :) ale mam tam vyhlédnuto i spoustu dalších maličkostí :)
    cingrosovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Páni, to je těžká otázka :D tam mám takových vysněných kousků, že ani nevím, který napsat dřív. Teď jsem si zrovna vzpomněla na dlouhé pruhované letní šaty. Sháněla jsem takové celé léto a teď (když je venku zima jako v Rusku),jsem je konečně našla :D
    Přeju hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Kačí , Zoot je naozaj skvelý obchod so super originálnymi kúskami :) Skoro kazdy týžden chodím omrknut co je nove . Kedže sa uz pomaličky blížia Vianoce tak urcite niake must have je nejaký vianočné tricko alebo sveter alebo nieco v tomto štýle .Urcite budeme rada ak vyhrám :)
    Prajem pekný den �� patricia.petrasova24@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Libi se mi tam kabelka
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ja jsem si vybrala kabat a maprosta spokojenost �� jsem moc nadsena

    Magdalena Jelinkova

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Kačí dost těžká otazka protože na Zoot je tolik skvělých věcí ale pro mně rozhodně od Zoot dobro to byla chňapla s motivem Hodného nepalí. Jinak Zoot zbožnuji jejich cenu a rychlost a týdení nabítky a kampaně . Jinak pa A super že jsi to udělala takhle dřív

    OdpovědětVymazat
  37. Za mě určitě nějaké to ZOOT triko pro mě a pro přítele, asi se nemusím opičit, ale ZOOT MILUJU!!!! A zbytek by byl dárkový poukaz pod stromeček ��

    OdpovědětVymazat
  38. Zoot, to je kapitola sama pro sebe, ráda a často tam nakupuji, co nesezenu v kamenných obchodech, zde na 100% :-) mám tam vyhlidnute saty do prace....

    OdpovědětVymazat
  39. Zdravím:)
    Potřebovala bych obohatit svůj šatník o bundu a na zootu bych si určo vybrala:)

    OdpovědětVymazat
  40. Kačí,tohle se přece nadá :)))
    Maji skvěle šaty, batůžky, kabelky, lahvičky na vodu, krabičky na svačinky. Stále by bylo co nakupovat s jejich vyberem. :)

    OdpovědětVymazat
  41. Vyhlédnout si jednu věc je na Zootu nemožný :D ikdyž musím s tebou souhlasit a je to také kabaték nebo teplý svetr na zimu :) terezkakubaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky,ja mám vybráno všechno tak o 2 čísla menší a tajně doufám, že mi letos Ježíšek nebude nosit nic, ale odnese si nějaké to kilo :) Veronika Vondroušová

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Kačí... vysněných kousků by bylo určitě strašně mooc :D ale na ježíška bych si moc přála novou kabelku a pětistovečka sleva by se určitě hodila :)páá katka kgoisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. jsou tam úchvatné hodinky, kabelky, boty jedno z toho určitě vyberu. nejvic se přikláním ale k hodinkám.
    lenboda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Kačí, já jsem na tom úplně stejně jako Ty - nikde jsem nemohla sehnat kabát a na zootu jsem našla ten nejkrásnější ve střihu, v jakém jsem chtěla v úžasné cihlově červené barvě. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Nádhernou červenou zástěrku s vánočním motivem..
    MisulaW@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Kaci, na zoot mají spoustu krásných kousků. Mé srdce si ale ziskaly hodinky Daniel Wellington �� a vánoční hrníčky Dakls. �� Úplně se vidim,jak o Vánocích koukam na pohádky, v jedné ruce misku s cukrovím a v druhé vánoční hrníček plný lahodné teplé čokolády nebo čajíku.
    Nicolla.krib@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj! Přála bych si nějaký kvalitní termohrnek, který neprotéká a mohla bych ho tak nosit bez starostí v kabelce :) ...pokukuji po značce Frank Green.

    OdpovědětVymazat
  49. Tak já jsem si vyhlédla nový zimní kabátek a také svetřík, na zimu úplně ideální kombinace na zahřátí :)

    maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Já jsem si na Zootu vyhlédla šaty na maturitní ples, ale bohužel než jsem se stihla rozhodnout které, už je tam neměli :D
    Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  51. Kdykoliv na Zoot zabrouzdám, je zle ;-) A protože se mi to poslední dobou stává docela často, bojím se, abych kromě dárků sama pro sebe měla ještě prostředky i pro ostatní ;-) Jinak to mám stejně, vysněným kouskem je kabát (Desigual) a do něj šaty (Closet).

    OdpovědětVymazat
  52. Na Zootu se mi libí snad všechno :-D Ale co bych potřebovala opravdu nutně - nový kabát. Ten můj starý byl totiž už tááák ošklivý, že letěl do kontejneru. Nikie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. V Zootu už jsem párkrát nakupovala a ty věci jsou skvělé všechny. Nejvíc tam miluju ty šaty. Vždy mám problém si vybrat, tolik nádherných. Asi bych si udělala radost a za poukázky si pořídila další. Šatů není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  54. U této otázky nemusím přemýšlet :-) Protože jak k podzimu patří jsou to jejich svetry. A nebo ještě nejlepší kombinace svetrový cardigan. Jeden jsem si tam už vybrala ale furd přemýšlím jestli si ho mám koupit nebo ne :D

    Přeji krásný zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Kačí, na zootu mají takovou spoustu krásných a super věciček, že je těžké něco vybrat - určitě by se hodilo něco do kuchyně - jsem ujetá na hrnečky, takové ty bucláčky, co padnou krásně do ruky a zahřejí promrzlé ruce ;)
    Taky bych vybrala něco pěkného na sebe pro svého syna a pro přítele, aby mu to nebylo líto ;)

    OdpovědětVymazat
  56. Mne sa velmi pacia cestovatelske mapy od znacky Luckies, kde si mozes zoskrtat krajiny, ktore si navstivila :)

    OdpovědětVymazat
  57. Už dlouhou dobu pokukuji po šatech, líbí se mi třeba značky Closet nebo Chichi London. Tak třeba si sen splním :-) Bára Vaňková

    OdpovědětVymazat
  58. Zdravím :)
    Na zoot nakupuji často. Ovšem momentálně hledám šaty na nadcházející plesovou sezónu. Mnoho z nich jsou úžasné kousky ale velký výběr mi občas i škodí :D

    Simi.pracharova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Velice těžké rozhodování... :-) mě se tam líbí všechno ,ale jsem ujetá na trička :-) takže jich potřebuju moc a moc :-D

    OdpovědětVymazat
  60. Gratuluji výherkyni, do Sokolovny si asi stejně zajdem, nalákala si nás. :-) Na Zoot se mi líbí kabát desiqual, ale je drahý, tak bych si koupila smaltované hrnečky, které by se nám v kempu hodily. :-)- you are my cup of tea nebo s potiskem mořských plodů.
    Iveta
    medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Kačí,
    zoot musí znát každý, kort ten kdo si dělá radost jen tak:-)
    Teď začíná být důvod nakupování na zoot vánoční seznam.
    Já jako každý podzim/zimu musím pořídit pořádně teplý svetřík. A že už si počasí venku takový svetřík zachumlání žádá. Víc musím ale myslet na mé blízké. Proto já si ho budu přát od mamky pod stromeček a já bych jí pořídila malou kabelku do divadla, kterou si přeje a na zootu jí rozhodně mají:-)
    Krásný den:-)

    OdpovědětVymazat
  62. Krásné mrazive rano, Kaci. Na zootu nakupuji celkem casto, ale jelikoz jsem studentka, nektere veci si nemuzu dovolit. Hrozne se mi libi kabatky ve stylu zupanu, ale maji tam i krasne saty na plesovou sezonu. Jejich kolekce Zoot Dobro je take brilantni Urcite bych si toho vybrala spousty.:-)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Kačí, já jsem si na ZOOTu vyhlédla krásnou koženou kabelku a úplně supr čupr kabát. Tam moc se mi líbily, že jsem si je tam po pár dnech i koupila. Teď mám v merku zimní šaty. Šaty obecně tam mají moc hezké!
    (gabriela.srbova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  64. U mě jasná volba...květované šaty Smashed Lemon ♥
    romulka.form@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj :) jedny krásné šaty jsem si vyhlídla, které by se vynosily i v zimě :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ze Zootu mám vysněných kousků hned několik. Kožené polobotky, zimní kabát nebo kabelku. Vždy si tam něco najdu, ale zatím úspěšně odolávám:-)
    makahi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Tak ja bych si koupila vsechno do kuchyne s motivy tech ptacku..Od uterky az po zasteru ;)
    Budu se ted do mesice stehovat,kuchyn bude v byte kremova a tohle by ji krasne rozzarilo ;)
    Baru

    OdpovědětVymazat
  68. Milá Kačí, teda Zootem jsi mi kápla do noty! Je to jeden z mých nejoblíbenějších obchodů. :) Hrozně se mi líbí jejich služby a to, jak se starají o své zákazníky (časopis, různé kolekce, výdejny, doprava zdarma apod.). A i když mají spoustu krásných věcí a je těžké se rozhodnout, asi bych si vybrala Nike legíny, po kterých už pokukuju nějakou dobu. :)

    Měj se krásně! Lucka
    hrabakovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Na zootu mě toho vždycky uchvátí spoustu, ale teď mám zrovna zálusk na tyhle šaty <3 https://www.zoot.cz/polozka/244039/tmave-sede-volnejsi-saty-s-rolakem-a-dlouhym-rukavem-only-moster

    OdpovědětVymazat
  70. Krásný den,

    momentálně mám na Zoot v sekci "Moje přání" celkem 47 věcí, takže vybrat jeden vysněný je hodně těžké :-) Nejvíce teď asi přemýšlím nad vhodnou obuví ke svatebním šatům. :-)
    barboraa.hruskova@gmail.com

    Hezkou středu :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Přeji krásné ráno,
    Na Zoot jsem si vyhledla krásný župánek, protože o víkendu když vstanu z postele, zachumlám se do županu, uvařím si kakao a sleduju pohádky. Tento rok jsem si chtěla nadělit pod stromeček nový a na Zoot.cz jsem si hned vybrala.
    Hezký den, Anita :)
    zaoralovaanita@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Martina Charvátová9. listopadu 2016 v 9:22

    Ahojky Kačí, ja bych se oblekla cela, ale urcite bych chtela kabát a k němu kabelku :)

    OdpovědětVymazat
  73. Mají tam moc hezké věci a já už delší dobu tam koukám po jednom svetříku takže za mě svetr :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Přeji krásné ráno,
    Na Zoot.cz jsem si vybrala krásný župánek. Župan proto, protože každý víkend ráno, když mám volno, vstanu, zachumlám se do županu, uvařím si kakao a sleduji pohadky. Tento rok jsem si chtěla pod stromeček nadělit nový. Na Zootu jsem si hned vybrala.
    Hezký den, Anita

    OdpovědětVymazat
  75. Je těžký napsat,co bych si vybrala.Oblékla bych se celá i s mojí rodinou,tak hezký věci tam najdu.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Můj ranní rituál je káva a u ní čerstvý newsletter od Zootu :) Momentálně mám vysněný kabát s asymetrikým zapínáním a sukni od Skunkfunku. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Kačí,
    ja tam mám vyhliadnutú krásnu kabelku,ktorú sa už odhodlávam kúpiť veľmi dlho ale stále som sa k tomu neodhodlala:) tak snáď sa k tomu raz odhodlám,možno aj vďaka tebe:))
    tamaramarcincinova2001@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Mě totálně okouzlil kabátek Rains..viděla jsem ho u Nikči z A Cup Of Style a je kouzelný <3 https://www.zoot.cz/polozka/176043/tmave-modry-damsky-nepromokavy-kabat-rains

    OdpovědětVymazat
  79. Zoot taky miluju, je to bezva obchod ;)ja mam nejradsi sekci satu a pak doplnku, vzdycky projedu vsechny polozky a delam vyber a uzsi vyber, ale stejne skoncim s vice kousky a pak z kabinky odchazim se vsemi a moje penezenka vzdycky place :D nejradsi mam viskozove saty a z doplnku se mi libi hodinky.

    OdpovědětVymazat
  80. Už dlouho pokukuju po podprsence od Donny Karan ;-)
    monika.nyoko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. No mají toho hafec teda věcí, co bych chtěla :-D ale top je barevný organizér na recepty :-) Hanka Hankacermakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Kačí, na zoot chodím pravidelně a okukuji co nového bych mohla potřebovat, teď je to pletená vesta, po které už pokukuji dlouho, ale pořád jsem se neodhodlala, nebo nějakej pořádně huňatej svetr protože je mi pořád zima :)) Případně i nějakou sobíkatou věc, jelikož je zbožňuju a teď přichází jejich doba :)

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Kacko, ja bych hned brala tu zasteru Neco pecu, pac to tak vzdycky doma mame. Muz se pta a ja bych ani nemusela nic rikat��. Jsou to krasny kousky! A polstarek The best Mum.. snad mi to ten nas pispuntik jednou povi i sam❤️. A diky za inspiraci na vanocni darky !

    OdpovědětVymazat
  84. Kacko tak ja bych si hned vzala tu zasteru "Neco pecu" pac to tak doma vzdycky je. Muz se zepta a ja tam neco kutim... bylo by to hned jasne! A ty polstarky Best Mumm a Dad, protoze o to se posledni dva mesice vazne snazime ❤️. Jinak super inspirace na vanoce! Moc chvalim:))

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj,
    na Zootu objednávám snad co týden. :) Ale na co mám už hodně dlouho zálusk, je tento kompostér. https://www.zoot.cz/polozka/189774/dobry-zeleny-komposter-kokoza :). Nádherný designový kousek ideální do bytu. :). Poslední dobou jsem se zbláznila do zahradničení bylinek a zeleniny a jelikož bydlím v bytě bez balkónu, velice by se mi hodil :).
    (Laura.barsova@gmail.com) :)

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, vybrala bych si určitě něco z kolekce zoot original, protože oceňuji její nápaditost i to, že je česky místo aj.

    OdpovědětVymazat
  87. Já tam mám v seznamu přání už dlouho hned několik věcí. Hlavně od Cath Kidston. Pár kabelek nebo třeba termo hrnek :-D Těžko vybrat jen jednu věc, ale jako zástupce vkládám například kabelku https://www.zoot.cz/polozka/130326/modra-kvetovana-taska-pres-rameno-cath-kidston
    AlenaChovancova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Barbora Nožičková9. listopadu 2016 v 10:57

    Já bych hned brala Modro-červené kostkované košilové šaty s tenkým páskem Haily's Patty. Kdyby je měli v mé velikosti, už je mám doma :) A jinak vyhlížím bejzr ke společenským šatům, ale zatím není žádný podle mých představ a potřeb.

    OdpovědětVymazat
  89. https://www.zoot.cz/polozka/43002/velka-stiraci-mapa-luckies

    Bytové doplňky by se mi hodily :)

    lowlands@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  90. šaty
    babocka.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Jee Zoot miluju, podle mě je to nejlepší český internetový obchod. Nejspíš bych si také vybrala nějaký pěkný kousek, který by se mi hodil do zimního šatníku, protože ten těžce zaostává a asi jsem se ještě nesmířila s tím, že je taková zima a ne teplo :d

    https://www.zoot.cz/polozka/214138/modra-damska-nepromokava-bunda-s-potiskem-tom-joule-coast
    Třeba tahle kytičkovaná bunda by mi připomínala teplo a květiny každý chladný den! <3

    OdpovědětVymazat
  92. Tak Já kabát a nějaké sukně a přichystaného ve výdejně mám Ježíška pro syna :-) Ale pšt, je to děsně tajné :-)

    OdpovědětVymazat
  93. Já šikula ztratila peněženku s veškerými doklady. Doklady nemusím vybírat, ale jak se jedná o peněženku, jsem náročná! Mám vyhlédnutou na Zootu, jednu z mála, která mě opravdu zaujala. Jen ještě našetřit!
    j.olehlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Ahooj :-) co rozhodně vykouzlilo můj úsměv na tváři byly plechové hrnečky, jsou to věci, které patří mezi mé oblíbené a které mi vždycky dokáží udělat tu největší radost. Není nad to zalézt pod teplou deku, s šálkem horkého čaje a k tomu v oblíbeném hrnečku, který vždy vyčaruje úsměv na tváři. Miluji takové chvilky a malé věci, které přitom dokáží udělat tu největší radost :-)
    Moc zdravím :-)
    horakovaver@email.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahojky tak za mě by toho byla spousta, ale aktuálně proto, že jsem nemocná by se mi líbila krabička na kapesníčky je to strašně pěkný doplněk do bytu.

    OdpovědětVymazat
  96. Tak na Zootu mám vysněno každý den několik kousků z nových kolekcí a nejvíc se mi teda líbí šaty Closet a ty jsou aktuálně opravdy vysněný, protože několik jich mám ve skříni, ale s půlroční holčičkou doma si je moc neužiju...:)

    OdpovědětVymazat
  97. Dobrý den,

    mně se moc líbí teď na zimu tyhle boty https://www.zoot.cz/polozka/245455/hnede-kotnikove-boty-dorothy-perkins :)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Kačí, ja bych se oblekla cela, ale co bych si opravdu prala je hezky kabatek a k tomu kabelka , tak uvidime ��

    OdpovědětVymazat
  99. Pro me je slabost jejich saty a kabaty ��

    OdpovědětVymazat
  100. Já od Zootu pravidelně objednávám nejvíce od Dorothy Perkins má krásné kousky i pro nás plnoštíhlé,mám ráda i botičky ze Zootu a serepatičky typu hrníčky,mističky a tak dále.V současné chvíli mám vyhlédnutý svetřík od Haily´s Nelly :-)

    OdpovědětVymazat
  101. Ahooj :-) joo na ZOOTu toho je. Hrozně se mi líbí všechny jejich vtipná trička - mám např. doma "Udělala jsem se", které se mnou vždy vyráží na vodu, ale už dlouho tam pokukuji po šatičkách.

    OdpovědětVymazat
  102. Před časem to byly šaty ala Pretty Woman ze stejnojmenného filmu, velmi podobné těm hnědým saténovým s puntíky, které měla Vivian na pólu, ale na Zootu měli spíše max velikosti, nicméně krásné, nepřehlédnutelné, trochu retro, úžasně ženské. Nyní pokaždé házím očko na snové šaty od Little Mistress nebo Closet. Ty Little jsou vyloženě princeznovské, asi vůbec bych je neužila, neboť nejsem plesový typ, ale to vůbec nevadí. :-D Jsou dokonalé. A Closet to je horký favorit. Těm určitě neodolám, nabírané sukni, nebo krátkým růžovým šatům s nadýchanou sukénkou jak cukrová vata - ach.

    OdpovědětVymazat
  103. Já tam pořád pokukuju po nějakých krásných šatech. Mít na ně pětistovku slevu, asi už bych nezůstala jen u pokukování :))

    OdpovědětVymazat
  104. I když už je ten advent na krku :), tak já se těším k moři a vyhlédla jsem si tam žabky v růžovo tyrkysové barvě. Moje oblíbené barvy a v kombinaci s mořem, sluníčkem a večerním drinkem na baru, jsou neodolatelnééééé :) maty.tomankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. Já teď toužím po šedém tričku "Harry jdu do baráku" :) (i když bych si toho vybrala mnohem mnohem víc;))

    OdpovědětVymazat
  106. Já jsem teď našla krásné panské tričko s ptáčky, které jsem si malovala jako dárek na Vánoce pro přítele. Je to takovej ten typ "mám dvě stovky triček, ale nosim dokola jen dvě, dokud se na mně nerozpadnou..". A ačkoli je cizinec, zoot mu pravidelně kupuju a nosí je rad. Jenže to tričko s ptáčky mají jen v blbe velikosti, takže se teď vracim na začátek a odpovídám: vysněný krásný ptackovy tričko v délku a nebo jiná inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  107. Záludná otázka :) Ale kdyby se mi poštěstilo, tak bych poukázku použila na nákup této roztomilé ptáčkové zástěrce https://www.zoot.cz/polozka/240202/kremova-zastera-s-vanocnim-motivem-cooksmart-winter-chorus + ostatní "roztomilosti" s tímto nádherným designem :) Mamka už se těší na Vánoce jako malá, tak bych jí trochu zkrátila čekání :)
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kačí, já bych koupila nějaké tričko s vtipnou hláškou pro ségru, byl by to pro ni moc hezký dárek :)
    skarupovic.teri@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Hezké odpoledne Kačí,
    ze ZOOTu už jsem si pár věcí sama objednala a nikdy mě nezklamaly, vždycky tam najdu něco originálního, prostě pecka. Na vánoční dárky mi to přijde taky super. Nejvíce mě tam zaujali jedny boží šaty, ve kterých bych byla na plese jako princezna.

    OdpovědětVymazat
  110. Zdravím, já bych určitě šla do kozaček Geox Lover C...šikly by se mi moc ;).

    pitisa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Je asi miliarda krásných věcí, které bych si tam vybrala. Nicméně v současné době jsou mým vysněným kouskem pořádně teplé zimní boty, třeba jako Hnědé nízké semišové kozačky s umělým kožíškem Roxy Erin.

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj,to je veľmi zaujímavá otázka,pretože tých vysnívaných kúskov je veľa,ale asi najradšej mám zo zootu nohavice. Robia strašne kvalitné rifle,ktoré mi perfektne sedia a dlho my vydržia. Takže keby si mám vybrať nejaký kúsok z oblečenia,tak by to boli práve nejaké rifle. Alebo už dlhšie túžim po nejakom naozaj peknom zimnom kabáte a presne na zoote som jeden taký,presne podľa mojich predstáv našla,tak snáď si do môjho šatníka raz nájde cestu. Plus čo ešte na zoote milujem sú tie doplnky,krásne a elegantné šperky alebo nejaké dekorácie a dizajnové doplnky.

    OdpovědětVymazat
  113. Na Zootu se mi líbí snad všechno, ale teď sháním krásně jřejibou zimní bundu a na Zootu jich je tolik, že si neumím vybrat! Snad se na mě usměje štěstí:)
    E-mail: katerina.kubna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. zrovna teď bych nejvíc chtěla bundu od Ragwear,Ježíšku prosííím :) a samozřejmě ještě dalších tisíce strašně potřebných věcí ;)

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj Kačí,
    já bych si na zootu vybrala něco od Dorothy Perkins. Moc se mi líbí ženskost a styl těch kousků. Dostal mě kabát v hořčicové barvě a taky její šaty a sukně. Jsou dokonalé a nadčasové. Dále jsou mým snem trička a šaty či sukně z Desigualu. Je to trochu jiná cenová kategorie... Tak třeba jednou si něco pořídím. :-)

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj Kačí,
    mamka má vyhlídlou kabelku, takže bych jí ji dala na Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Kačí,

    na Zootu mě zaujaly černé nástěnné hodiny ve spodní části s havranem. Teď si, ale nutně potřebuji pořídit šaty na maturitní ples kamarádky, které jsou na Zootu všechny moc krásné.

    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  118. Lucie Pospíchalová9. listopadu 2016 v 20:33

    Ahoj Kačí,
    Zoot mě nikdy nezklame svými originálními kousky. Ráda si kupuji vtipná trička k různým příležitostem. Momentálně jsem si vyhlídla zimní kabátek, který bych si nadělila pod stromeček :-)

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Kačí, milujem značku Dorothy Perkins, minule som si kúpila šatičky a teraz mám vyhliadnutý kabátik a tiež nejaké sukničky. A okrem toho pokukujem po jedných topánočkach na jeseň/zimu. Maj krásny večer. (michaelacvoligova25@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj:) Za mě určitě pláštěnky od RAINS. Jsou úplně úžasné, často je prohlížím ale ještě jsem si žádnou neobědnala :( Třeba mi jí přinese Ježíšek :D
    jani.rezabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. AHoj Akci, jsem na boty a takove kozacky, jaké nabizeji, jo, to by se mi libilo :)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj :) Zoot miluju a pokaždé, když si vybírám nezůstane u jednoho kousku. Momentálně mám taky vyhlídnutý zimní kabát, ale hlavně se těším na plesové šaty, protože výběr mají na zootu prostě best :D

    OdpovědětVymazat
  123. já miluju jejich zootí kolekce, jsou naprosto geniální...:) třeba plátěná taška - život je těžký, ale já ho unesu... :D

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj Kačí, s kabátem jsem na tom stejně, také jsem si vyhlédla až na Zootu, i vestičku a šaty přesně podle mých představ, co už dlouho sháním, ale samozřejmě se mi líbí to, co není v mé cenové relaci :D. Taky tam mám v seznamu přání krom bambilionu kabelek bambilion věciček do kuchyně a když je ten Movember, tak bych z toho vypíchla tyhle boží vykrajovátka https://www.zoot.cz/polozka/231568/sada-tri-vykrajovatek-na-peceni-ve-tvaru-knirku-kitchen-craft.
    Barbora Říhová
    nefertiti-doplnky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Kačí, jelikož jsem na zootu pečená vařená, tak mám vyhlídnuto asi tisíc kousků :-) Aktuálně by to ale byly botičky :-) (moniik.k na seznamu)

    OdpovědětVymazat
  126. Ahojky...:)

    Já bych velice stála o kvalitní černé šaty, které by byly velice elegantní ale zároveň i sexy. Manžela budou tento měsíc jmenovat docentem a já bych chtěla opravdu zapůsobit a nedělat mu tam ostudu...:)
    Jako snad každá žena pak toužím po malé černé kožené kabelce.

    Hospodkova.hana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Po opravdu dlouhé úvaze jsem se rozhodla pro tylovou sukni ve starorůžové barvě, nebo raději kabát v barvě "camel", počkat nebo možná dám přednost černé kabelce, ale vždyť já bych potřebovala krásný huňatý rolák, a nebo ..........když ono je tak těžký vybrat jen jednu věc!!! sarka.chlubnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Zoot je úplně boží obchod a já tam mám teď zálusk na neteklucí cestovní hrnek :) můj email je bari2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Já tam objevím nějaký vysněný kousek snad každý týden a obvykle jsou to nějaké šaty nebo bunda. Zoot je už prostě závislost. Nad jejich služby není :-)

    OdpovědětVymazat
  130. Určitě by jich bylo vííc, ale souhlasím s tebou a s tím zimním kabátem ;) zoot má opravdu na výběr a myslím, že by to byla dobrá investice ;) :)

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj Kači, určitě také nějaký ten zimní kabát, žádný zatím nemám a dneska nám v Praze nasněžilo, sice to za pár hodin roztálo, ale to už je pro mě znamení, že nějaký potřebuji :) Přeji ti krásný čtvrtek! :) Terka
    Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj! Na Zootu miluju strašně moc věcí, hlavně jejich kolekce DOBRO a jejich trička, každopádně mojí prioritou by teď byl stejně jako u tebe kabát. :)
    Michaela Zemková
    m.zemkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Muj vysneny kousek jsou nejake saty od dorothy perkins :-)

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj Kači, určitě bych si přála také nějaký ten zimní kabát :) Zatím žádný nemám a dneska nám v Praze už nasněžilo, i když to sice po pár hodinách roztálo, pro mě to je znamení, že bych si nějaký měla co nejdříve pořídit! Přeji ti krásný čtvrtek :) Terka
    Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Muj vysneny kousek jsou nejake saty od Dorothy Perkins :-)

    OdpovědětVymazat
  136. https://www.zoot.cz/polozka/242725/vinova-perforovana-sukne-ax-paris TAHLE SUKNĚ <3 ta vínová barva teď na podzim, ach :)

    OdpovědětVymazat
  137. BRRR , je zima a tak bych si vybrala parku s kožíškem a teplé zavazovací boty. Nebudu sedět doma za kamny ale půjdu do přírody :)

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj :) ..take jsem si vybrala zimni kabat, ale protoze me se vzdy libi to nejdrazsi, tak zatim jsem ho jeste nekoupila... Ale Zoot mam rada a dokonce jsem si u nich koupila saty na moji mini-svatbicku :) Dar La

    OdpovědětVymazat
  139. Za jednodznačně https://www.zoot.cz/polozka/196461/sedobezova-kozena-penezenka-s-aplikaci-kocky-karl-lagerfeld. Ostatně i ty crossbody od Karla vypadají senzačně! :)

    OdpovědětVymazat
  140. Je tu opravdu spoustu krásných kousků! Ale co mě opravdu zaujalo, je tričko s nápisem "maminka má vždycky pravdu". To bych koupila svým dětem a klidně bych ho nosila i já!

    OdpovědětVymazat
  141. Mam zalusk na boticky OJJU, koukam na ne pul roku, ale bohuzel cena dva tisice je proste moc...a evidentne kdyz jen koukam tak dlouho je nepotrebuju Jana. janaenki@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj Kačí,
    rozhodně bych si vybrala nějaký hřejivý svetřík nebo kardigan. A o sekni do kuchyně jsem vůbec nevěděla, tak děkuji za tip.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  143. Já si tam vyhlídla asi desatery šaty na letošní plesovou sezónu a nejsem schopná se rozhodnout, ktere jsou nejlepší, protože nádherné jsou všechny.. Kdyby byly jen jedny, bylo by to jednodušší, protože bych si nemusela vybírat.

    OdpovědětVymazat
  144. Mám zálusk na basic trička s nápisem jako např:poslední čisté triko, 100% přírodní. Takové tricka pro pobavení a na volnočesové nošení se u mě nejvíce unosí :)
    Tereza.Dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Na Zootu je takových krásných věcí, až se mi z toho hlava točí:) Určitě bych si vybrala něco z kolekce Dobro. Totálně unešená jsem z jedněch Desigual šatiček. Taky by se mi tam líbilo něco hezkého pro dcerku, něco do kuchyně...no jéje, toho by bylo;)
    Díky za soutěž;)
    Lenka F.
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Hezký den Kačí, ráda se zapojím. Kabát jsem si u Zoot koupila loni a jsem z něj nadšená i letos! Těch vysněných kousků je hned několik, jak už do kuchyně, do bytu, tak i na mě na sebe. Ale když se blíží ty Vánoce, tak při koukání po e-shopech nemyslím tolik na sebe :-), ale na své nejdražší. A třeba dcerce by se určitě moc líbila sada kuchyňského nádobí v kufříku, nějaký pěkný zvířátkový hrníček nebo holčičí láhev na pití.

    OdpovědětVymazat
  147. Tak tohle by u nás mělo obrovský uspěch https://www.zoot.cz/polozka/233074/sada-ctyr-bezovych-podtacku-s-motivem-pejsku-cooksmart . Ještě k tomu prostírání a chňapku s pejsky a budou to ty nej Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj Kaci, predne gratuluji k prvni knizce, a jdu zkusit stesti �� na zootu bych si vybrala bundu nebo kabatek v horcicove zlute, preji krasny den ��
    Petra.nechvatalova@ gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Já bych si vybrala krásné originální keramické hrníčky na dobrou kávu ...už se vidím někde v teple v ušáku, hrnek v ruce a s knížkou :-) :-)
    Gábina (gabishka@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj, Kačí,
    Zoot rozhodne znam a moc se mi libi jejich nabidka a celkove styl obchodu kterym jsou. Ja osobne bych si urcite chtela vybrat nejake saty. Neco trochu společenštějšího protoze prichazi sezona plesu a ja ve svem tretim rocniku jeste na zadnem nebyla. Musim si tedy sehnat nejake saty ale bohuzel at hledam jak hledam zadne mi nesedi nebo se mi nelibi. Ale na zootu sem nasla hned nekolik z kterych bych si urcite vybrala.
    Hezky listopad 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych koupila dárek k Vánocům svému muži. On je doslova závislák na nakupování triček a na ZOOT jich maj tolik krásných :)

      Vymazat
  151. Zoot je prostě záruka kvality,jistoty a originality!! Miluju jejich originální kolekce - jsou vždy vtipné a najde se v nich každý - šup s nimi do košíku :) Vyhlédla jsem si tam také hodinky KOMONO pro přítele, už se těším, až mu udělám radost na třicátiny. Evka (vojkuvkova.eva@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj Kačí,
    na Zootu mají hezký snad všechno. Já mám momentálně zálusk na batoh a určitě je z čeho vybírat. :)

    OdpovědětVymazat
  153. Já samozřejmě serepetičky do domácnosti, vždycky se najde místo:-))
    sasulkape@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  154. Ahojky,
    rozhodně by se mi hodily plavečky. Krásné modré Curvy Kate Atlantis by byly mojí volbou. :-)
    Přeji krásný večer a hodně úspěchů.
    Blanka
    (prani zavinac atlas.cz)

    OdpovědětVymazat
  155. Na ZOOT chodím docela pravidelně a už jsem tam ulovila pár povedených kousků.:-) Mám tam teď zálusk na sukni. Lucie.kucera@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj,
    Zootu jsem hrozně vděčná! Obecně nakupování nemám ráda, hlavně v obodbí slev nebo právě se blížících vánoc. Všude narváno, strkanice... Nic pro mě. Proto mi Zoot naprosto vyhovuje. Z domova objednám několik kousků, zajedu vyzkoušet a vyberu si, co mi padne. Pohodlný nestresový způsob.
    Letos mám vyhlídnutý šedý oversize svetr s "netopýřími rukávy" a pokukuju i po nějakém pěkném batohu do města. Nabídka je velká, je těžké vybrat!:)
    Krásný večer!
    Bára
    (bara.vrbova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  157. Barča Červenková11. listopadu 2016 v 7:29

    Na ZOOT(u) maj opravdu několik nádherných kousků a já bych brala klidně všechny.:D A poslední dobou na ZOOT chodím každý den a konkrétně omrkávám šaty a kabelky. Šatů není nikdy dost a navíc se blíží plesová sezóna. Kdybych ale vyhrala , tak bych výhru využila na nějaký pěkný dárek pro kamarádku, protože ta ZOOT miluje opravdu hodně a dělat radost ostatním, je stejně nejkrásnější pocit. :)

    OdpovědětVymazat
  158. Jee tak to je těžké:) je tam spousta věcí, po kterých pokukuju. Taky zrovna potřebuju kabát, tak by se příspěvek šikl, ale ráda v zootu nakupuji i dekorace a věci do domácnost, ještě bych ráda vánoční svetr, tak nevím, co by nakonec vyhrálo:D

    OdpovědětVymazat
  159. Johnny87: Přichází zima.. takže bych strašně potřeboval tyhle tenisky! :P https://www.zoot.cz/polozka/245542/sede-vzorovane-panske-tenisky-nike-air-zoom-pegasus

    OdpovědětVymazat
  160. Ahoj Kačí,
    já si tam nedávno vyhlédla své vysněné a voňavé botičky od značky Melissa a už je mám i doma! :-) Rozhodla jsem si prostě udělat radost, když je venku už tak škaredě.
    Nyní mám na zootu vyhlídnutý dárek na Vánoce pro mého skvělého přítele. Jedná se o tašku na notebook značky Bugatti, která by se mu určitě líbila. A to ještě přemýšlím nad Vánočními světýlky na baterie do našeho společného bytečku, protože na zootu se mi líbí rovnou dvoje!

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj Kačí :)

    já bych vybrala sestře zástěru do kuchyně. Ráda peče a na zootu mají fakt boží kousky! :)

    OdpovědětVymazat
  162. Ahoj, mě se moc líbí toto https://www.zoot.cz/polozka/243520/cerny-cardigan-s-hvezdami-a-kapuci-haily-s-sherine

    Ale taky mě nedávno zaujala kolekce NĚCO, tam bych si taky vybrala :)

    Šárka

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj Kačí, ty jo...na Zoot mám vyhlídlých tolik věcí, že to ani spočítat nejde :) Ale asi bych nakonec vybrala nějaké super tričko :) mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Já bych si pořídila nějaký pořádný teplý svetr, protože nemám vůbec nic na zimu. :-)
    Nebo spíš nějakou hezkou věc do bytu. :)

    OdpovědětVymazat
  165. Ahoj KAči, poslední dobou sem podlehla zootu moc se mi líbí jejich šaty a taky halenky

    M.

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj Kaci, tak ja tady taky ppovesim sve prani na tvuj stromecek - uz tri roky mam na Zootu vysnenou zasterku, protoze vsude v obchodech je to naprosta nuda a ja se chci pri vareni citit jako domestic goddess! Vzdy tak nejak dostanou prednost dulezitejsi vydaje, ale od ceho jsou Vanoce nez od toho, abychom si dovolili snit? Krasny advent, Misa

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  167. Ja bych si vybrala nejaky teply svetr, podzimni boticky nebo krasny kabat.
    annaskorikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Vyhlédlí kousek jsem měla tričko jsem srdcař,ale vyprodané již:( Tak budu doufat že opět nějaké kolekce obnoví
    pankovaa.p@email.cz

    OdpovědětVymazat
  169. učaroval mi novinkový elpíčkový hrneček KeepCup :) https://www.zoot.cz/polozka/247906/designovy-cestovni-skleneny-hrnek-keepcup-lp-chai-large

    OdpovědětVymazat
  170. Ahoj,
    na zoot.cz mají spoustu krásných kousků, ale nejvíce teď potřebuji teplý zimní kabát, takže by to vyhrál on. mia.violet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Pro svého přítele bych koupila vtipné,barevné ponožky, aspoň několik párů! Ty jednobarevné neustále někde ztrácí,nebo nám je snad žere pračka... znáte to taky? :D

    OdpovědětVymazat
  172. Rozhodně batoh :) Abych mohla procestovat i celý příští rok :)

    OdpovědětVymazat
  173. Vybrala bych cokoliv z rubriky rande pro mého muže. Ráno bych mu to nachystala k posteli se vzkazem: Dnes v 19h čekej na našem místě na ženu v oranžové... :-D Nadchlo by ho to, taky mi pořád vymýšlí překvápka. venkah@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Vybrala bych něco z rubriky Rande pro mého muže. Nachystala bych mu to ráno k posteli se vzkazem: Dnes v 19h na našem místě čekej ženu v oranžové. Nadchlo by ho to, taky mi chystá překvápka. venkah@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj, Kačí, Zoot mám moc ráda, většinou do košíku nahážu plno věcí, a pak s těžkým srdcem vyberu jen jednu - holt rozpočet je rozpočet :D Zrovna teď mám vyhlédnutou zimní bundu, takovou tu s huňatou kapucí, ty jsou nejlepší ♥
    prchalova.eli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Rozhodne kabelku od Desigual <3

    05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  177. Když vidím kolekci doplňků s tématem Vánoc. :-) Zástěru, chňapku, prostírání s vánočním motivem prostě nesmí v mé domácnosti letos chybět :-)
    ivradova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Určitě šaty. Moc se mi všechny na Zootu líbí. Přichází plesová sezóna a mně by se nějaké nové hodily. A nebo teplý svetr, protože svetry miluju.
    mozevik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Já myslela že zoot má jen oblečení - zabrousila jsem tedy do kuchyňské zóny a moc se mi líbí zástěry, dozy na cukroví nebo kolekce čajů, určitě tam zabrousím pro vánoční dárky.

    monicka.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Zdravím Tě :)
    Já mám vybrané krásné šaty, které bych hned využila ke štědrověčerní večeři.
    tereza.sobotkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Tak pojďme zkusit štěstí znovu :-) Na Zootu si vybere určitě každý a skvělá je možnost vyzkoušení věci na výdejních místech. Já osobně zbožňuju značku Aldo a na Zootu je velký výběr, takže by to byla buď kabelka nebo boty od této úžasné značky. Klára

    OdpovědětVymazat