PRÁZDNINOVÁ SOUTĚŽ

Dnešní den vám přináším soutěž a zároveň pozvánku.

Dne 6. a 7. srpna 2016 se totiž koná Dyzajn market na Piazzetě Národního divadla (Divadelní 4) v Praze
Už v květnu jste mohli ode mě vyhrát poukazy do všech food stánků plus nějaký ten kousek z autorské tvorby. A tak to bude i nyní.
Já určitě na prázdninovém Dyzajn marketu budu, tak se tam můžeme sejít a konečně se vidět živě.
Než vám ale sdělím podmínky soutěže, tak vám sepíši pár bodů, o čem vlastně takový Dyzajn market je, co na něm uvidíte a co ochutnáte.
Dyzajn market je velká open air prodejní výstava autorské tvorby, které se účastní kolem 180ti dyzajnérů. Na té Vánoční by měla prodávat i moje kamarádka, tak se moc těším.

Celý den budou doprovázet koncerty, divadelní představení a DJ. Pro vaše děti zde bude dětský koutek, pro vás chill out zóna a hlavně food stánky. Ty zajímají nejvíce mě, i když není Dyzajn marketu, kdy bych neodcházela s nějakou tou dyzajnovkou v tašce.
Je nutno podotknout, že celá akce je bezbariérová a je zdarma!!! Pokud vás to zajímá, nezapomeňte si kliknout na událost, ať všechny informace máte z první ruky - ZDE.

Dyzajn market se koná 5x do roka. Obvykle na Piazettě Národního divadla a to již od roku 2010.


FOOD ZASTOUPENÍ
Dyzajn market miluji jako takový, ale samozřejmě jako foodoholic je téměř mojí povinností se zaměřit na food stánky. Na posledním Dyzajn marketu jsem ochutnala nějakou maličkost od 8mi stánků z 13ti. Na průběh minulé akce se můžete podívat zde:
Musím vypíchnout to, že Dyzajn market se snaží vybírat food prodejce srdcem a hlavou. Nenajdete zde tedy nějaké komerční stánky, jako u většiny food akcí. Takže za tohle jim opravdu tleskám. Mám tak šanci ochutnat vybrané dobroty od bister, do kterých se jen tak v průběhu roku nedostanu.

A kdo tam bude nyní?
Frank´s 
(toto bistro ještě neznám, ale už se těším, až poznám)

Klub AVU 
(můžete zná z Ano, šéfe)

Palačinkárna Galetka 
(mají výborné caprese palačinky)

MaKárna 
(neznám a bude mi ctí poznat)

ILove Espresso 
(ti tam byli i minule a mají výbornou kávu, jak jinak)

Martin´s bistro 
(jeho bistro sídlí na Jiřího z Poděbrad a na Foursquare má výborné hodnocení)

Herbert sirupy 
(dokonalé domácí sirupy plné ovoce, dělají to opravdu s láskou a chutí)

Cakeland Cupcakes 
(na ty se opravdu těším, mají snad nejlepší cupcakes, které jsem kdy jedla a hlavně doufám, že tam bude to milé děvče, jako minule)

Bistro Divoká rýže 
(neznám a těším se, až u nich něco ochutnám, název je skvělý)

Creme de la Creme 
(za tímto stánkem prostě musíte, mají veganské zmrzliny a majitelé jsou jednoduše boží)

Upekla 
(minule jsem měla u nich dort, o kterým se mi zdálo ještě několik týdnu poté)

Champagneria 
(alkohol nepiji, takže jejich šampaňské nemohu ohodnotit, ale mají i výbornou domácí malinovku a k tomu připravují pochoutky ze šneků)

Sušienkovo 
(já jako milovník psů těmto lidem tleskám, mají dokonalý Instagram-sledujte, mají nádherné chrty a vyrábí úžasné pokrmy pro psy, na kterých by si pochutnal kdejaký člověk)

Tak s kým se tam potkám? Já tam budu v neděli 7. srpna dopoledne a budu reportovat celý market, ale hlavně jídlo.
Pro ty, kteří se tam nemohou dostat, což je opravdu škoda, tak vše budu dokumentovat a napíši článek. Takže nikomu nic neunikne.



SOUTĚŽ
Napište mi, na co nebo na koho se těšíte nejvíc na Dyzajn market?
Proč tam vlastně chodíte, jdete nebo chtěli byste jít?


Soutěž ukončím v úterý 2. srpna 2016 večer a rovnou vyhlásím výherce.
Tento úžasný a obrovský balíček výher do soutěže věnoval Dyzajn market.


O CO SE SOUTĚŽÍ:
První výhra: 

  • 100 Kč poukázka do všech food stánků, které budou prodávat na Dyzajn marketu 
  • prkýnko od Ing of baking
  • květovaný sešit/skicář od Skoba
  • vařečka od Ing of baking
  • Brož "dyzajn" od Le_tro
  • utěrka od Hana Kroa


Druhá výhra:

  • 100 Kč poukázka do všech food stánků, které budou prodávat na Dyzajn marketu 
  • prkýnko od Ing of baking
  • květovaný sešit/skicář od Skoba
  • vařečka od Ing of baking
  • Brož "víkend" od Le_tro
  • utěrka od Hana Kroa

Tento článek byl sepsán pro Dyzajn market. #ad

34 komentářů:

  1. Ja na dyzajn market chodim vzdycky se segrou...omrknem novinky, mame rady bewooden, kartoons a akari, pak samozrejme neco vzdycky ochutname, je to super akce ;) nejvic se mi libi, ze je to takova skoro az rodinna akce, clovek se tam citi dobre, pokeca s prodejci atd. :)



    OdpovědětVymazat
  2. Já bych se určitě chtěla podívat na Martin's bistro! Slyšela jsem na něj takové ódy, že se musím sama přesvědčit.Ještě nikdy jsme tam nebyla, ale celý ten koncept mě láká.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. O Dyzajn marketu pořád jen slýchám a čtu a vždycky mě děsně mrzí, že mi hlavně z pracovních důvodů nevyjde čas...tenhle termín ale vypadá víc než slibně :-)A na co bych se těšila, no nejspíš na všechno...jak se znám, tak bych tam strávila klidně celý den

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem tam nikdy nebyla, protože jsme většinou byli s rodinou na víkend pryč. Letos by mě mohli utáhnout na jídlo. 😊 Především Creme de la Creme zmrzlina mě láká. Nedávno hsem četla jejich příběh a tyhle cesty za naplněným snem mám moc ráda. Věřím, že pak zmrzlinu vyrábí s radostí a láskou a o to více chutná. 💗

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Kačko, já jsem na Dyzajn marketu ještě nebyla, ale pravidelně o něm čtu a občas chytnu i nějaké video na YT, kde jsou na ukázku právě práce designerů apod. Zaujalo mě to už loni a jsem ráda, žes dala upoutávku :-) Co bych chtěla vidět - no přece všechno :-))) ale ráda bych ochutnala něco z raw receptů a kávu od Ilove :-) abcjituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Káťo. Nejvíc se těším na Cakeland Cupcakes, protože jsem je (nevím jak je to možné!) ještě nezkoušela a sladké miluju, recenzím věřím a doufám že to bude jeden z dalších úžasných kulinářských zážitků. :) Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím Smooth Cooking :) Je to teprve poprvé, co se na Dyzajn market chystám! Jsem z Brna, a tudíž se do Prahy zase tak často nedostanu, ale tuto akci si tentokrát už nesmím nechat ujít! Počasí má prý přát, a tak se nejvíce těším na zmrzlinu Creme de la Creme...slýcham o ní všude možně, tak chci konečně ochutnat tu dobrotu! Třeba se tam potkáme, i když já se stejně budu stydět a k pozdravu se neodhodlám :D
    Tak se měj krásně a dyzajnu zdar! ;) P.S. ty ceny v soutěži jsou naprosto boží!!! Díky za to, co pro své čtenáře děláš!
    koziskovan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom nadšení jsem se zapomněla podepsat, takže to teď napravuji: S přáním krásného dne, Nina!

      Vymazat
  8. Ahojky Kaci..
    Jelikoz jsem tam nikdy nebyla,tak by tohle byla obrovska motivace,proc se tam vydat ;)
    Nejsem z Prahy,ale rada si tam vylet udelam..
    Rada ochutnavam nove veci a tady je prilezitost.
    A samozrejme taky omrknout neco pekneho na sebe a nebo zajimaveho do bytecku :)
    Tak snad se stesti usmeje ;)
    Navic bych te rada poznala osobne :)
    Baru

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kačí.Ještě jsem tam nebyla,ale letos se chystáme.Doufám,že to vyjde.Těším se na všechno.Na ruční výrobky a na ochutnávání těch dobrot.Možná,že tam potkám třeba tebe nebo Lu.Moc se těším.

    OdpovědětVymazat
  10. Na Dyzajn MArketu jsem nikdy nebyla, takže se moc těším na své "poprvé". Jak se znám, tak toho určitě vyzkouším více, ale nejvíce se těším na Cakeland Cupcakes, protože když peču sama, tak se vždycky zmůžu tak akorát na obyčejný muffin. A taky jsem dost na sladké. No a pak taky Herbert Sirupy, protože to já prostě můžu.
    Přeji všem hezký den, užívejt prázdnin a potkáme se tam! :-)
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  11. Nikdy jsem na Dyzajn marketu nebyla a hodně mi to vadí,protože pokaždé,když jsem tam chtěla,tak mi do toho něco vlezli. Tohle by bylo takové příjemné donucení,že už tam vážně musím!!! :D nejde říct na co bych se těšila nejvíce,ale asi by to bylo jídlo. Miluju ochutnávání,takže tak. Samozřejmě bych si pořídila nějaké parádičky do pokoje. stejskalovalinda@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Kačí :-) Dyzajn Market je zajímavý sám o sobě svým nápadem. Nejvíce se těším na Sušienkovo - abych zase mohla přinést našemu čtyřnohému miláčkovi nějaký ten pamlsek, chci okouknout všechny stánky s dobrotami - nejzajímavější mi přijde Herbert sirupy (ráda totiž připravuji domácí sirupy a proto bych se těším na inspiraci a ochutnávku sirupů od někoho jiného). A z ostatních stánků mě zaujalo napamatku.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já se nejvíce těším na Cakeland Cupcakes, miluju cupcaky a tyhle musím ochutnat!! :3 a proc dyzajn market? protože spojení jídla a umění je neskutečný :) kdyz se vydaří super počasí, tak je to ještě lepší :) Uzívej krásného počasí :)
    Tereza.dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Na DM chodím pravidelně omrknout novinky od "malých prodejců", mají tam krásné věci co se běžně v obchodech nevidí, což ráda podpořím :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vůbec se těším na samotné okukování stánků a výrobků. Nikde jinde není tolik kreativity a originálních výrobků jako tam. Je to radost prozkoumávat. A samozřejmě si taky vystojím frontu na zmrzlinu od Creme de la Creme, to prostě nejde jinak. Tak trochu doufám, že budou mít v nabídce vegan slaný arašíd.

    OdpovědětVymazat
  17. Kačí, nemohu říci, na koho se nejvíce těším, protože jsem tam ještě nikdy nebyla, ale rozhodně bych ráda zašla a poznala nové lidi a ochutnala nové dobroty ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Kácí,
    Já na Dyzajn marketu bohužel ještě nebyla, vždy mi totiž do termínu něco vlezlo. Ale tentokrát mi to poprvé vyjde a já si zase udělám super výlet do Prahy. Věřím, že se mi tam bude líbit, protože u nás návštěvuji bleší trhy, kde je skvělá atmosféra a dají se tam taky najít hodně originální dyzajnové kousky! Akorát se trošku bojím, že se mi tam bude líbit tak moc, že již žádný další nevynechám.
    Abych odpověděla na tvoji otázku, na co se nejvíc těším, tak asi na tu atmosféru a inspiraci.
    Doufám a těším se, že se v neděli 7. potkáme!
    (Zuzacekmelichar@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  19. Jakožto foodmaniaka mě tam zajímá také hlavně jídlo, jinak DM je mi od jejich počátků velice sympatický celým svým konceptem, jelikož také sama vyrábím. nefertiti-doplnky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Dyzajn market mě hodně moc láká, musí to být nádhera vidět práci všech těch tvůrčích lidiček a hlavně nasát a zažít atmosféru, škoda, že něco takového není třeba v Opavě, nebo aspoň Ostravě, proto by mě takový balíček potěšil :-) Věřím, že jednou si naplánuju cestu do Prahy tak, aby vyšla právě na termín konání takovéto akce :-) Veronika (ausficirovav@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  21. Dyzajn market slyší prvně se přiznám a dost mě to zaujalo obzvlášť ten market i ty krásné ceny jsou fantastické :) a moc rada bych se tam chtěla podívat pavlina.her@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím Kačí,
    přiznám se, že jsem na DM ještě nikdy nebyl. Moje přítelkyně mi o něm už tolikrát vyprávěla, ale bohužel jsme se tam nikdy nedostali, protože nejsme z Prahy. Moc rád bych jí udělal radost a tentokrát ji na Dyzajn Market vzal. Já jsem nejvíc nadšený přítomností stánku Upekla, jednou jsem měl možnost ochutnat jejich makový dort a byl úžasný!
    S pozdravem,
    Lukáš Fridrich

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Kaci :) Wau konecne super sutaz do ktorej sa mozem zapojit! :) Ja zijem v Dansku a vzdy ked sa nieco zaujimave kona v Prahe a ty mas este k tomu nejaku sutaz ktorej vyhra by si vyzadovala moju pritomnost v CR tak len v tichosti placem. Ale tento najblizsi Dyzajn market uz mam zapisany v diary pekne dlho, lebo od 1.8 som v Prahe na dva tyzdne na letnej skole a tak sa konecne mozem zucastnit aj ja!!! A drzim si palce, aby som ta tam stretla, lebo si mi velmi sympaticka a rada by som ta spoznala aj osobne, nie len cez tvoje clanky a fotky a videa <3 A okrem toho som asi rovnaky milovnik jedla ako ty, tak samozrejme vsetky food stanky bude to prve na co sa pojdem pozriet a kde sa napcham do sytosti O:) A samozrejme ma zaujima aj zvysok stankov, lebo malych podnikatelov so super produktmi milujem a rada podporujem :) (moj mail: b.brisova@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Kačí:) Tvůj blog jsem objevila během oslavy narozenin tvého blogu a bylo mi blbé se zapojovat do soutěží, když jsem sotva přečetla pár článků a nebyla jsem tvým stálým čtenářem. Od té doby hltám každý tvůj příspěvek a zpětně jsem viděla snad všechna videa na youtube, takže si myslím, že tentokrát se můžu zúčastnit i já. Zatím jsem nebyla na žádné akce podobné DM, ale ráda bych to změnila, protože po pročtení jejich webovek mě tato akce láká! Jako milovník sladkého jsem nejvíc okouzlená ''sladko'' stánky, ale věřím, že jich tam bude plno lákavých a zajímavých, i když nebudou s jídlem.
    A abych nebyla úplně anonymní, připojuji i jméno - Tereza Picková

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Katko, na Design market samozřejmě občas zajdu také a vždycky si vychutnávám jeho atmosféru. Určitě neodolám zmrzlině Creme de la Creme, jsem schopná tam jít i v 11 večer, protože ta jejich slaná arašídová, to je něco! :) Ale určitě ochutnám i něco od Upekla. Tak ahoj! iva

    OdpovědětVymazat
  26. Na DM chodíme pravidelně, mám hrozně ráda tu atmosféru - tolik super lidí pohromadě! A nejraději zde nakupuji dárky! Ať už pro své blízké a nebo pro sebe - pro radost... Miluji originální šperky!
    + se těším na dobré jídlo, pití a zmrzlinu! Vždy je z toho velmi povedený den...

    OdpovědětVymazat
  27. Dyzajn Market je pro mě hlavně o setkávání se zajímavými lidmí, které si zpříjemňuji ochutnáním něčeho výborného (zmrzlina od Creme de la Creme z rukou pana Zmrzlinky nebo cupcakem- mňam) a zakoupením něčeho krásného, co bych si normálně ani nekoupila:-), ale atmosféra DM je tak pohlcující, že najednou i já (úplná konzerva), mám pocit, že ve mě něco alternativního se skrývá. Naposledy jsem si třeba koupila krásné retro šaty od Zlatá padesátá nebo tylovku od Tess z Tutu. Tereza (tereza.manourova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Zdravím! :)
    Na Dyzajn market se chystám letos poprvé a těším se jak malé děcko. Miluji pečení a těším se na načerpání inspirace!
    Navíc jsem většinu roku v zahraničí a se svou kamarádkou máme takovou tradici - vždy, když se dostanu domů, tak vyzkoušíme nějakou novinku v jídle. Tohle se jeví jako skvělá příležitost! :)
    Moc moc se těším na super cupcakes - to je prostě neuvěřitelné, co se vše vytvoří. Dále mě moc zajímá Upekla - na Vaše doporučení, s tím je i spojené, že bych se ráda setkala s Vámi, jelikož už jsem vyzkoušela spoustu receptů a typů a jste pro mě velkou inspirací! :) A v neposlední řadě mám 2 psy a tak musím na 200% navštívit Sušienkovo a něco dobrého dovézt i jim! (Věřím, že jim to cestou domů nesním, protože sama pojedu tak nacpaná.. :D )
    Už se nemůžu dočkat, co vše ochutnám a jak si užiji svůj cheat day, který si na to šetřím! :D :)
    Krásný den.
    Kája Hanková (kaja.post@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Na Dyzajn Market chodím pro inspiraci, ochutnávku různých delikates a příjemně strávený den s přáteli. Určitě si dám zmrzlinu Creme de la Creme a dobrou kávičku u I love espresso..možná dojde i na cupcake..mmm.. :)
    Užijte si Dyzajn Market se všim všudy

    Petra ( pitisa@gmail.com)

    OdpovědětVymazat