12. SOUTĚŽ

Dnes přináším dvanáctou a poslední soutěž!!! Ano, poslední. Jak se říká, v nejlepším přestat. Myslím si, že v rámci 12ti soutěží si každý našel to své. Stále se ještě můžete zapojit do všech vyhlášených soutěží, takže o bedýnku farmářských potravin, o babiččiny mouky, něco zmrzlého z Británie, také nějaký ten šperk, dále dobroty na gril, dokonce konzumaci na marketu, ostré nože do kuchyně, také o poukázky do dvou nejlepších eshopů, brunch s mojí maličkosti nebo třeba kuchařku. Jediné, co tu zatím nezaznělo je konzumace v nějaké restauraci a třeba cvičení. A to vám právě splním.

Do soutěží se totiž zapojila i Sokolovna Průhonice. Nic vám to neříká? Někteří už si mohli všimnout, že jsem tam párkrát byla na jídle a józe. Nebo vlastně i v sauně.
Musím říct, že restaurace je tam naprosto dokonalá. Servis se rovná opravdu špičkové restauraci a přitom tam panuje pohodová a neškrobená nálada. Z restaurace je vidět přímo na dětské hřiště, takže si můžete vychutnávat sousta naprosto dokonalého jídla a u toho se dívat, jak vaše dítě řádí na trampolíně.
Že by to chtělo po jídle nějaký relax? Jasně. I na tohle v Sokolovně Průhonice myslí. Mají totiž SPA část, kde se můžete jít vyhřát do sauny a lehnout do relax zóny. K tomu je zde i manikérka a kosmetička. Na manikuře jsem tu vlastně také jednou byla a musím říct, že lak mi vydržel neskutečných 10 dní. Což při mém rýpání v hlíně a neustálém vaření je opravdu zázrak.

Mno a aby člověk neměl výčitky z jídla, tak je zde i fitness část. Nabízí skupinové lekce jako třeba mojí oblíbenou jógu nebo třeba posilovnu. A na děti také myslí. Když si půjdete zacvičit, tak je zde koutek, kde vám pohlídají vaší ratolest. Zní to snově, že? A přesně tak se zde člověk cítí.

Nevyprávím vám tu tohle jen tak. Za prvé jsem sama vyzkoušela několikrát restauraci, saunu, relax zónu, manikuru a jógu a byla jsem maximálně spokojená. A za druhé tohle můžete vyhrát i vy. Super, že? Tak jdeme na to!!!


CO Z JÍDELNÍHO LÍSTKU V SOKOLOVNA PRŮHONICE BYSTE SI DALI NEJRADĚJI?


O co se hraje?
2x jednodenní VIP členství v Sokolovna Průhonice
(v rámci kterého je vstup do fitness, jakékoliv skupinové lekce a wellness, což je sauna a relax zóna)
+
2x voucher do restaurace pro 2 osoby na dvouchodové menu (bez nápojů)

Tak kdo chce zažít snový den se svou drahou polovičkou?

Po zveřejnění všech soutěží vydám jeden článek, ve kterém uvedu vítěze všech soutěží!!!

Krásný den
Kačí 


116 komentářů:

  1. Nejsem moc na maso, ale pečené kachní prso s chilli omáčkou teriyaki(restovaný pakchoi s houbami shitake, brambory vitelotte)...to musí být jistě dobrota, hlavně kachnu si dávám velice vzácně, tak by bylo super ji po dlouhé době opět ochutnat. Vsadím se, že bych byla již po tomto chodu nacpaná, ale nějakému dezertu bych neodolala (např. čokoládovému dortíku s mangovým sorbetem s chilli...to zní velice zajímavě).

    OdpovědětVymazat
  2. Páni... to je opravdu těžké si vybrat :D, ale kvůli tomu bych dokonce jela i do Průhonic :-).
    Určitě bych musela ochutnat Tradiční CLUB sendvič & chips, Prso z farmářského kuřete pečené v citrónovém jogurtu a neodpustila bych si ani jejich malinový řez... ale je toho mnohem víc.

    Strašně ti děkuji za ty úžasný soutěže, je vidět, že sis s tím dala hodně práce - a to je těch soutěží 12!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, těžko vybírat, při pročtení jídelního lístku i dezertního menu jsem měla chuť skoro na všechno. Nakonec bych asi zvolila jehněčí hřbet s bazalkovou krustou, mačkaný hrášek s karamelizovanou cibulkou, pečené batáty - je to typ jídla, které si doma nepřipravím, protože na jehněčí maso si zatím se svými dosavadními kulinářskými zkušenostmi netroufám. A kombinace ingrediencí mi přijde neotřelá a lákavá :).

    OdpovědětVymazat
  4. Mě nejvíce zaujal losos ze speciálního chřestového menu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné ráno ;) me velice zaujal hovězí beefsteak s cesnekovym pyrem nebo hovězí cheesburgr s chipsy. Ale vše vypadá dost lákavě ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré ráno, z jídelního lístku bych ochutnala nejradši vše, mají vážně pestrou nabídku :-) Ale pokud bych si musela vybrat, tak určitě pečené kachní prso s chilli omáčkou teriyaki. Poslední dobou miluju tyhle asijské chutě.

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní, todle je doopravdy vrchol Tvých narozeninových soutěží. Koukala jsem na jídelní lístek a zaujl mě hovězí beefsteak a pečený kozí sýr s griliášem:-) Bylo by fajn poznat něco nového:-) Díky za soutěže, už se těším na výsledky:-))

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, to jsou dobroty! Musela bych dlouho vybírat, ale nakonec by to asi vyhrál sendvič z tmavého chleba s portobellem. A pak bych to musela završit tím čokoládovým dortíkem. :D
    Jinak Káťo, všechny soutěže byly skvělé, děkujeme Ti za ně! ;)
    misiivanousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj. Já bych ochutnala chřest. Takže asi Jarní salát s marinovaným chřestem by byl ideální. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  10. No tak nejvíc lákavě pro mě vypadá kuřeci prso pečeme v citronovém jogurtu. To zní zajímavě. A kombinace bulguru a cocky jako příloha jakbysmet. Ideálni lehké jídlo na jaro :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Z nabidky me nejvic zaujala teleci licka na vine. Nikdy jsem je nemela a chtela bych je uz konecne vyzkouset:-) lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě salát s di bufalla a parmskou šunkou. Ale všechno tam vypadá moc lákavě!

    OdpovědětVymazat
  13. Aneta Brindová5. května 2016 v 8:53

    Já mám jednoznačného favorita Pečený kozí sýr s griliášem z vlašských ořechů a malinový řez. To bych si nenechala ujít.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, za mě určitě pečené kachní prso s chilli omáčkou a na závěr bych rozhodně zkusila chřestovou zmrzlinu s rebarborovým koláčem!
    barboraveverkova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  15. Dobré ráno,
    já bych si určitě dala ten jehněčí hřbet s bazalkovou krustou. Úplně se mi zbíhají sliny. Jehněčí miluju, ale mám ho tak 2x do roko. Moc děkujeme za všechny ty soutěže. Byly opravdu zajímavé. Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  16. Já vám nevím, ale nejraději bych si dala všechno :-D dobře, tak me hodně zaujalo prso z farmářského kuřete pečené v citronovém jogurtu. To musí být mňamka.

    OdpovědětVymazat
  17. Rozhodně dezerty - od shora až dolů :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Tam to musí být naprosto dokonalý, vždy jsem interiér a nebo právě to jídlo obdivovala u tebe na snapchatu (y) Z nabídky bych ráda vyzkoušela jejich chřestové menu, protože chřest miluju a tak často si ho doma nedělám. Přesněji bych nejspíš ochutnala chřestové italské risotto, zní to úžasně. A jako dezert? Rebarborový koláč se zmrzlinou ze zeleného chřestu :). Hlavně ta zmrzlina by mě zajímala, jak chutná.

    OdpovědětVymazat
  19. Anna Faltysová5. května 2016 v 9:48

    Právě dneska slavíme s přítelem 5. výročí. Vyšlo nám krásné datum o:) Když jsem se koukala na jídelní lístek, nejvíce mě zaujal pečený norský losos na chřestovém ragů, ze speciální nabídky. Ideální jídlo na nějaký krásný jarní den. A mám i celkem jasno, co by si dal přítel. Je milovník masa, hlavně steaků. Myslím, že jeho volbou by byl právě hovězí beefsteak v česnekovém pyré. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Dobré ránko, tak po pročtení jídelního lístku bych zvolila klasiku - svíčkovou :) Šárka B. bambs@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Hovězí beefsteak špenát a kozí sýr---to bych si dala já:-)
    Steak si pořádně neumím upravit doma.
    Tery
    Terezakoucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Před časem jsem si vytvořila seznam. Seznam míst, které chci navštívit. Na seznamu mám hlavně pražské kavárny a restaurace. Je jasné, že za tenhle seznam může instagram, kam si všichni návštěvy těchto báječných míst dávají, sdílí a já se vždy kochám!Píšu si většinou k těmto podnikům i co si 100% musím dát. Potom místo navštívím a v seznamu si ho odškrtnu s tím, že na některá se opravdu musím zase vrátit:-)
    Mimo jiné sem si na tento svůj seznam připsala i Sokolovnu Průhonice a to díky tobě. Jídlo i prostředí vypadá báječně a tvé recenze jsou jen kladné. Na jídelní lístek ovšem koukám až teď a může mi někdo vysvětlit ať si vyberu jedno jídlo?....Och....
    Takže:D Předkrm zaručeně lososový tataráček v kombinaci s avokádem, což jsem nikdy nezkoušela. Lososový tataráček zbožňuju a avokádo na všechny způsoby taktéž. Hlavní chod? Prso z farmářského kuřete k tomu bulgur salát. Miluju, když v restauraci myslí i na zdravější pokrmy. Ať si každý vybere, čemu dá přednost. Dezert? když je vše na zdravější vlně, proč si nedopřát malinový řez s kávou. Pokud restaurace navíc nabízí domácí limonády, stoupá u mě na žebříčku hodnocení - levandulovou zbožňuju. Bože a to jsem tam ještě nebyla. Tento komentář u mě vzbudil velkou potřebu dát si něco k jídlu! Jdu vařit a budu doufat, že si na svém seznamu, díky Vám odškrtnu další místo, které vypadá báječně. Nebo si ho alespoň připíšu ke svým narozeninovým přáním, které mám ani ne za měsíc.:-)

    Hladová Gábi:-)))

    gaabinnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, mě velice zaujala chřestová nabídka, ráda bych vyzkoušela chřestové risotto.
    vercadvorska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné poslední soutěžní den, v této restauraci jsem ještě nebyla, ale samozřejmě jsem neodolala a kukla na jejich nabídku. No wow, vybrat si? V takové pestré nabídce? Nejraději bych v restauraci seděla od snídaně po večeři abych toho vyzkoušela co nejvíce, ale to by se pak můj bankovní účet hodně podivil. Ale i přes to jsem se rozhodla pro dvě jídla z menu (řekla jsem si že se prostě musím rozhodnout jako bych tam seděla :-D ). Určitě bych chtěla vyzkoušet: Tatar losos s avokádem a následně hovězí cheeseburger s chips.

    Tak a teď si musím jít dát něco dobrého abych aspoň malinko uklidnila své chuťové pohárky, když už jsem je tam rozdráždila čtením menu. :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Prso z farmářského kuřete pečeného v citronové jogurtu,s bulgurem mi to přijde úplně bozi kombinace :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Jídelní lístek vypadá úúžasně!
    Rozhodně bych si uměla vybrat, třeba jěhněčí hrbět nebo když je chřestová sezóna tak chřestové italské risotto... A pak dezerty, klidně všechny !

    OdpovědětVymazat
  27. zaujal mně třba jehněčí hřbet s bazalkovou krustou, nebo i chřestové risotto. Mňamííí.

    OdpovědětVymazat
  28. No wow! Ty soutěže to je jedna pecka za druhou :)

    Já mrkla pro inspiraci na jídelní lístek a aktuálně bych měla jasno - chřestové menu. Na tom si ujíždím :)

    Měj pěkný den, Kači. Jitka

    P.S.: Jo a ta manikůra co vydrží 10 dní mě teda zaujala :))

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Kačí, tak tenhle podnik jsem ještě nenavštívila a jak tak koukám, chtělo by to napravit ;) jídelní lístek vypadá luxusně, nejlepší by bylo dát si to hezky od začátku až do konce :D :D
    ale asi bych to nakonec viděla na Telecí líčka na víně v kombinaci s medailonkem telecí svíčkové, domácí mandlová kroketka, květákové pyré - hmmmm, to je určitě dobrota :D

    OdpovědětVymazat
  30. Ja bych ochutnala Jehneci hrbet s bazalkovou krustou :-)
    janaprasilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ja bych ochutnala Jehneci hrbet s bazalkovou krustou :-)
    janaprasilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Kačí,
    už při koukání na Tvé video ze Sokolovny mi skoro tekly sliny, když jsem uviděla ten karamelovy dortík s bílou čokoládou! ♥ I přes to, že cesta autobusem, s dvěma přestupy by mi trvala hodinu, řekla jsem si, že tam musím alespoň na kafe a tenhle skvělej zákusek. :) O dezertu bych tedy měla jasno. Hlavní chod už by byl náročnější, ale nejspíš by nakonec vyhrál "Pečený norský losos na chřestovém ragú, omáčka Buerre Blanc a rajčata Concasse". Hoodně dobře ale vypadá také to pečené kuřecí prso v citrónovém jogurtu s bulgurovým salátem nebo tradiční club sendvič & chips :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, od té doby, co jsem u tebe viděla kozí sýr, běžela jsem (haha pajdala na fofr klaccích) do obchodu a zamilovala si ho :)
    Tudíž vybrala jsem si:
    carPaccio z červené řePy se saláTem z quinoi
    avokádo a pečený kozí sýr
    :) :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ja by som si najradšej dala Tuniaka Tataki - zaujímalo by ma, ako chutí marmeláda ze zauzených rajčat. A uričte ešte malinový rez! Ale ten výber bol ťažký...

    OdpovědětVymazat
  35. AHOJ!ČERSTVÉ LINGUINE AGLIO OLIO S KREVETAMI, BAZALKOU A RUKOLOVÝM SALÁTEM /FIT/
    - tohle bych hned brala, zní to skvěle a lákavě a naprosto miluju krevety. A kdo snad ne ? Úžasný pokrm :). Hezký zbytek dne

    OdpovědětVymazat
  36. Já bych si určitě dala nějaký zákusek, protože ty ve vlogu vypadají nesmírně chutně. A asi by to byla meruňková variace.

    OdpovědětVymazat
  37. Cele chřestové (špargľové) menu :)
    Ale najviac ma asi zaujal dezert: rebarborový koláč so zmrzlinou zo zeleného chřestu..wau, nevídaná kombinácia.

    OdpovědětVymazat
  38. Králičí závitek s játry foie gras, protože jsou k tomu houby, a malinový řez navrch!

    OdpovědětVymazat
  39. Dala bych si telecí líčka na víně nebo jehněčí hřbet s bazalkovou krustou. Ale je tam toho více co by mě lákalo ochutnat

    OdpovědětVymazat
  40. Miluju ryby, takže bych si určitě dala lososa a na závěr bych nezapomněla na dezert v podobě čokoládového dortíku :)

    OdpovědětVymazat
  41. Skvely jidelni listek ;-) urcite bych vyzkousela k snidani Vejce "Garnier" a hodne me zaujalo Carpaccio z cervene repy se salatkem z quinoi, jelikoz miluju cervenou repu :-) a jeste rozhodne Pecene kachni prso s chilli omackou teriyaki ;-)

    OdpovědětVymazat
  42. Anna Rambousková5. května 2016 v 14:15

    Pošírovaný norský losos. Mnamka.
    ana.rambouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Zkusila bych ti prso z farmářského kuřete :)

    OdpovědětVymazat
  44. tak za mě rozhodně celý jídelní i dezertní lístek, ale kdybych si měla vybrat jedno jídlo, byl by to Pošírovaný Norský losos, protože losos je ryba, kterou mám ze všech nejraději! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Asi nejvíce bych si dala TomaTovou Polévku s parmazánem a bazalkou a k tomu Pečené kachní Prso s chilli omáčkou Teriyaki restovaný pakchoi s houbami shitake, brambory vitelotte (vše na jídelním lístku vypadý úžasně). Hrozně mě mrzí, že nemám fantazii a nenapadne mě nějaká takováto božská kombinace - proto se nejraději inspiruji u tebe na blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to je opravdu pecka soutěž =D Já bych určitě neodolala norskému lososu s rizotem.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Jakýkoliv dezert, ale na ten so musím nechat zajít chuť, do Prahy to mám straaaaaaaasně daleko 😉

    OdpovědětVymazat
  48. Objednala bych si chřestové risotto a jako dezert rebarborový koláč
    se zmrzlinou ze zeleného chřestu. Hlavně ta zmrzlina by mě zajímala :)

    OdpovědětVymazat
  49. Telecí líčka na víně nebo kachní stehýnko, aneb věci, které si normálně doma nedělám :)
    Máš krásné ceny v soutěži :)
    eeelis6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Wow, tohle by byla parádní odměna za snad úspěšně zvládnuté státnice a zároveň dárek k narozeninám pro mou přítelkyni Anett. Sokolovna mě zaujala už ze tvého videa a mám ji na seznamu "must visit" :)

    OdpovědětVymazat
  51. Abych pravdu řekla, tak nevímm, co bych si vybrala dřív. V nabídce mají takových dobrot :-) Na první pohled mě ale upoutalo Carpaccio z červené řepy se salátem z quinoi, avokádo a pečený kozí sýr, ale zase miluju líčka, tak bych zkusila Telecí líčka na víně, v kombinaci s medailonkem telecí svíčkové, domácí mandlová kroketka, květákové pyré. Jako dezert bych určitě zvolila čokoládový dortík k kávových aroma!Tohle je pro mě blaho jen to slyším, ještě jsem to neochutnala a už slintám :-) Líbí se mi, že toho není na menu tolik, i když vše zní tak lákavě!

    OdpovědětVymazat
  52. Určitě Blanšírovaný, na másle glazírovaný mělnický chřest s holandskou omáčkou, listovým špenátem a pečenými novými bramborami ze speciálního chřestového menu!

    OdpovědětVymazat
  53. To menu :-O Oči by jedly vše. Já bych volila Salát s tempurovanými kalamáry a tygřími krevetami - na pražená semínka nedám dopustit, limetkový dresing.. ojojoj, citrusy v jídle, boží ortel. :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Kačí, tak to není zrovna lehká odpověď :D Jezdím jídelníčkem už asi 5 minut nahoru a dolu, ale nakonec to vyhrává Pošírovaný norský losos s
    italským risottem s červenou řepou, cuketovými nudlemi a černou pěnou. To bych opravdu ráda ochutnala! Mňam!

    OdpovědětVymazat
  55. Páni, tak tahle soutěž je pecka!:) Tuhle výhru bych si ale nenechala pro sebe:) Dala bych ji rodičům jako dárek k výročí (aby spolu konečně někam vyrazili♥) To ale neznamená, že mě v jejich menu nic neláká, naopak, dala bych si všechno :) Nejspíš ale kuřátko z fitness menu nebo lososa s chřestem a završila bych to dezertem:) A jak znám rodiče, oba by šli do nějakého masa, mamku bych viděla u telecích líček a taťku u kachny:)
    Ještě jednou všechno nejlepší tvému blogu! :) A děkuji za všechny soutěže:)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky...:)

    Tak jasným favoritem je club sandwich...mňam...!

    Hospodkova.hana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Páni, tam to vypadá jako sen :O najraději bych si asi dala SALÁT S TEMPUROVANÝMI KALAMÁRY A TYGŘÍMI KREVATAMI ♥ nikdy jsem krevety v restauraci neměla, přitom moje milované jídlo jsou mořské plody! :) a ještě jako sladkou tečku bych zvolila sezónní ovoce, není nad sladké osvěžení po výborném obědu nebo večeři :)

    OdpovědětVymazat
  58. no mňam, já bych si dala Hovězí beefsteak s česnekovým pyré, ragú z brambor grenaille, mladého špenátu a kozího sýra

    OdpovědětVymazat
  59. ÁÁÁÁ tak to je snová výhra a závěrečná "třešínka na dortu" ze všech soutěží, které tu těch 12 dní probíhaly :-) Krásné zakončení v rámci narozeninových oslav Tvého blogu, to teda musím říci :-) a velmi těžký úkol protože jídla, která na mne vyskočila vystihují přesně představu toho, že když chci do restaurace, tak fakt na něco dobrého a to je tady (žádný smažáky apod., ale krásné čerstvé a originální recepty). Já bych si prosím pěkně objednala, kdyby bylo na mne (a nešlo by ochutnat od každého něco, protože, to bych byla nejradši:-): jako předkrm Pečený kozí sýr s griliášem z vlašských ořechů, plátky parmské šunky a rukola salátu s medovým dresinkgem s chilli, hlavní jídlo: Prso z farmářského kuřete pečené v citrónovém jogurtu, bulgur salát se zázvorem, barevnou čočkou a čerstvým koriandrem. Mňam asi se tam budu muset vypravit, ikdyž nebudu mít štěstí ve hře a nějakou dobrůtku si určitě dát, děkuji moc za typ :-D Krásný víkend plný slunce přeji. gabishka@centrum.cz (instagram: gaba a jeji svet)

    OdpovědětVymazat
  60. Vybrat z takové překrásné nabídky pro mě byl teda problém, ale nejvíce mě zaujalo Prso z farmářského kuřete pečené v citrónovém jogurtu. Nedokážu si to vůbec představit, ale i ta kombinace s bulgur salátem se zázvorem, barevnou čočkou
    a čerstvým koriandrem zní přepychově. Samozřejmě bych to zakončila dezertem a to Meruňkovou variací s vanilkou... Už se mi sbíhají sliny. linda@stejskal-cz.com

    OdpovědětVymazat
  61. Tak z tolika dobrých jídel se těžko vybírá :D Ale asi bych zkusila norského lososa s risottem, řepou a cuketou :) To mě láká asi úplně nejvíc. Lososa totiž úplně miluju. A pokud bych tam šla na snídani, tak bych si vybrala ovesnou kaši, pečené vejce s krůtí šunkou a nebo talíř s avokádem, cottage, rajčátky a toastem :)

    OdpovědětVymazat
  62. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  63. Urcite lososa (milujem lososa :-) ) a cokoladovy dortik, mnam.
    Dakujem.
    alzbeta.jaloviciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, nejen podle menu, ale i tvého videa, to vypadá, že v této restauraci si nejde vybrat špatně :) Nejvíc mě láká ochutnat Prso z farmářského kuřete pečeného v citronovém jogurtu a následně to zajíst dezertem - Malinovým řezem. Ač jsem si dneska k obědu uvařila houbové rizoto, budu myslet jen na tuhle dobrotu! Krásnou sobotu a dobrou chuť! Monika
    monina.h21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Jak se znám, určitě bychom s maminkou skočily po hovězím steaku s česnekem a (nejen) kozím pyré! Spláchly bychom to nějakým dobrým vínem a zaplácly malinovým řezem s makronkami. Prolézání jídleních lístků je má oblíbená činnost, tohle jsem si naprosto užila :D ( dufkova.d@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  66. No je to těžké, protože bych asi chtěla ochutnat od všeho, ale pokud bych si musela opravdu vybrat jedno, tak bych se rozhodovala mezi lososem nebo telecími líčky na víně :)
    vermrackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Je těžké vybrat si z takové úžasné nabídky, ale nejvíce mě nakonec zaujal poširovany norský losos :) petras.hana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Snídaně jsou pro mne nejlepším jídlem dne, volila bych francouzské tousty se skořicí a hruškovým kompotem. to by byla lahoda :)

    OdpovědětVymazat
  69. Krásný den :)
    Tohle je opravdu těžká otázka, nejraději bych ochutnala vše! Co mě ale nejvíce zaujalo Carpaccio z červené řepy se salátem z quinoi-avokádo a pečený kozí sýr. To mě láká asi nejvíce :)
    Jinak přeji krásný prosluněný den!

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Kačí:) Hned na první pohled na jídelním lístku mě zaujalo chřestové menu. Největší chuť jsem dostala na chřestové rissoto, dále mě zaujal losos s rissotem z červené řepy a cuketovými nudlemi. Mňam! Anežka:))

    OdpovědětVymazat
  71. steak a dortík :)
    terezie.simotova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Dala bych si tomatovou polévku nebo vývar a pak určitě hovězí beefsTeak s česnekovým Pyré. Vypadá to všchno božsky.
    sunemanka@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Božínku tam jsou dobroty. Asi bych šla do Hovězího Beefstaeku!!! Ale ty dezertíky! To by byl můj konec!

    OdpovědětVymazat
  74. Tak ja bych rozhodně začala foie gras, pokračovala farmářským kuřátkem a jako sladká tečka čokoládový dortík :-) :-) S pozdravem Radka

    radussshka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Caesar salát s pečenými krevetami, protože dobré krevety jsou u nás vzácnost!

    OdpovědětVymazat
  76. Zkusila bych telecí líčka nebo pečené kachní prso s teryiaki omáčkou...pak nějaký chutný dortík a domácí limonádu. :-)

    OdpovědětVymazat
  77. To hovězí vykoštěné žebro zní sakra dobře a sakra lákavě. :)

    OdpovědětVymazat

  78. Salát s Tempurovanými kalamáry a tygřími krevatami vypadá skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  79. Nejaky chod z chřestového menu a dobrou domácí limonády nebo fresh :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj, hned mě zaujalo chřestove menu..z toho bych si dala asi všechno a jinak carpaccio z červené řepy mmm :)
    Skyvova.alena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Určitě tam mají skvělé kuchaře, proto bych zvolila něco, co si normálně doma nebo v restauraci nedám. Zaujal mě jehněčí hřbet s bazalkovou krustou, ten vypadá úchvatně :) Anebo čerstvou rybku dle nabídky, tu můžu vždycky! Výborná nabídka a ještě lákavější prostředí, co víc si přát :)

    OdpovědětVymazat
  82. Jídelní lístek vypadá lákavě. Dala bych si Pošírovaného lososa s cuketovými nudlemi a černou pěnou. Nikdy jsem černou pěnu neochutnala a ráda bych to napravila.:-)

    OdpovědětVymazat
  83. Já bych tam potřebovala minimálně 4 chodové menu, a stejně bych si neuměla vybrat.... Láká mě tomatová polévka a hovězí beefsteak s česnekovým pyré, Mnam!!! :D Kazdopadne to tam vydim na pohodove odpoledne plne klidu a dobreho jidla, to budu po zkouskovem a pritel po statnicich potrebovat jako sul :)

    OdpovědětVymazat
  84. Onomnom! :D Dala bych si všechno! :O Ale pokud bych si měla vybrat, tak jako milovník snídaní bych si vybrala mezi vejcem benedikt a francouzskými tousty, záleželo by, na co bych měla ten den chuť! :)
    Kristýna

    OdpovědětVymazat
  85. Musím říct, že mě vůbec zaujaly snídaně, protože ty miluju a kdykoli jedu na dovolenou, jsem schopná snídat hodinu i víc. A z normálních jídel mě zaujal pošírovaný norský losos, protože ryby mám hodně ráda.

    OdpovědětVymazat
  86. Tato nádherná restaurace se nachází kousek od nás a vždy jsem toužila sem zajít, pokud by se mi poštěstilo, tak určitě jehněčí hřbet s bazalkovou krustou nebo telecí líčka na víně a protože jsem milovník sladkého, tak čokoládový dortík.

    k.clare.pelclova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Krásný večer,
    vše vypadá hodně lákavě, obecně jsem v restauracích dost kritická, ovsem Sokolovna se mi líbila už z tvého vlogu.. v menu se mi libi tomatova polévka,kterou si dávám často a hledám po Praze tu nej a pak nejspíš burger,hovězí :) a kdyby zbylo ještě pidi místo, tak dezert a kafčo.. no a samozřejmě bych ještě ochutnavala, co by si dal můj milý, abych o něco nepřišla :)
    Eliška
    enchantres@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Já bych si rozhodně dala pečený kozí sýr s griliášem z vlasškých ořechů.
    O sokolovně jsem ještě neslyšela, ale zní to velice lákavě. Hlavně to hlídání dětí;-)

    OdpovědětVymazat
  89. Krásné ránko :) já jakožto milovník snídání, je to prostě má nejoblíbenější část dne a můj nejoblibenější chod dne, bych si určitě nechala naservírovat fitness talíř, ale jelikož po ránu hlavně sladké tak bych to doplnila o francouzské tousty MŇAM! není nad dokonalý start dne dokonalým jídlem

    OdpovědětVymazat
  90. já bych určitě ochutnala toho lososa s červenou řepou a nějaký dezert :) ale nejvíc mě stejně zaujala ta sauna :) od tý doby, co jsem byla ve finsku jsem do nich blázen :)

    OdpovědětVymazat
  91. Sokolovna Průhonice je skvělé místo. Neznám nikoho, kdo by si tam nepřišel na své. :-)
    Pro mě je jasnou volbou předkrm v podobě duetu kachních jater "foie gras". Miluju jejich specifickou chuť, která se každou vteřinou v ústech umocňuje. Měla jsem možnost tento předkrm v Sokolovně Průhonice ochutnat a při příští návštěvě bych nevolila jinak. Další pokrm zápasící o prvenství je "Carpaccio z červené řepy se salátem z quinoi, avokádo a pečený kozí sýr". Další úžasná souhra chutí, které máte ve svém podvědomí ještě minimálně po celý zbytek dne. :-) Díky tomuto zázraku jsem přišla na chuť kvalitnímu, dobře připravenému kozímu sýru, který je, myslím, zbytečně podceňovaný.
    Krásný sluníčkový den!

    OdpovědětVymazat
  92. Já bych si určitě dala Chřestové italské risotto s parmazánem Reggiano. Miluju chřest, obzvláště v chřestové sezóně. Ale sama ho neumím moc zpracovat :)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Kačí,
    těžké vybrat, tam by byla nutnost jít a jíst vícekrát :) ale nejvíce mne asi láká pečené kachní prso s teriyaki omáčkou :) mňam!

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj Kačí, tak to je opravdu krásná výhra. Jídelní lístek vypadá naprosto úžasně a vybrat si jedno jídlo.. hm.. Za mě by to asi byl jehněčí hřbet s bazalkovou krustou a jelikož jsem maximálně dezertová a čokoládu a kávu milující, tak bych neodolala čokoládovému dortíku s kávovým aroma :-) Přeji hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj Kačí, já jsem propadla dezertům. Dala bych si ten Malinový řez. No a protože mám ráda kuřecí maso, tak bych si dala Prso z farmářského kuřete. S sebou bych vzala svojí sestřičku, která má malé miminko a každý relax a odpočinek je pro ni dobrý. Měj se hezky. Noemi x
    noemi.mottlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Rozhodně lososa :-)Ale zase jsem ještě nikdy neměla chřest, který bych ráda ochutnala. Takže těžko rozhodnout, pokud náhodou vyhraji :-)

    OdpovědětVymazat
  97. Jednoznačně pečený norský losos na chřestovém ragú. Nabídka vypadá úžasně. Úplně se mi sbíhají sliny.😊

    OdpovědětVymazat
  98. Já bych si dala smažené jarní závitky s krevetami z denního menu. Sice si moc krevety nedávám v restauracích, moc jim nedůvěřuji, ale na tento podnik jsem slyšela už nejednu chválu, takže bych to riskla:)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  99. Už zase skoro nevím, co bych si vybrala! Všechno totiž zní bombasticky :) Ale mě, jakožto milovníka všech mořských potvor, nejvíce zaujal Salát s tempurovanými kalamáry a tygřími krevetami, to musí být opravdu božská chuť ♥

    OdpovědětVymazat
  100. Prso z farmářského kuře te pečené v ci trónovém jogurtu

    OdpovědětVymazat
  101. Všechno vypadá krásně.Ale já bych zvolila určitě nějaký steak (hovězí beafsteak a cesnekové pyré - sice pro romantiku nic moc, ale dobrému jídlu se musí něco obětovat :)

    OdpovědětVymazat
  102. Jehněčí hřbet a tataki z tuňáka! Ač Pražák, Průhonice mám trochu z ruky.. Ovšem jako typ na víkendový výlet.. Proč ne :-)

    OdpovědětVymazat
  103. Výběr je opravdu pestrý a nejvíc mě zaujal Pošírovaný norský losos, protože ryby mám ráda, ale bohužel je nemívám moc často a tak bych to napravila :)

    OdpovědětVymazat
  104. Takže.... předkrm Marinovaný nízký roštěnec v hnědém cukru a bylinkách, polévka Kachní consommé s domácí raviolkou, hlavní chod Jehněčí hřbet s bazalkovou krustou ,mačkaný hrášek s karamelizovanou cibulkou, pečené batáty. Velmi lákavě vypadá i speciální chřestové menu :-)

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Kačí, je skoro půlnoc a my tu s přítelem díky Tobě slintáme nad Průonický jídelníčkem! Až jsme se skoro pohádali, protože se nemůžeme shodnout na nejlepším jídle.. Já bych jistě zvolila Carpaccio z červené řepy se salátem z quinoi, avokádo a pečený kozí sýr, kvůli spojení řepy a kozího sýra, dohromady tvoří božskou kombinaci. A přítel by volil Pečené kachní prso s chilli omáčkou teriyaki, restovaný pakchoi s s houbami shitake a a brambory vitelotte, což musím uznat, zní taky skvěle. Každopádně teď si o tom jdeme nechat zdát.

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Kačí, v restauracích se vždycky snažím dát si něco, co bych si normálně sama doma neudělala :) Takže v Sokolovně Průhonice bych asi šla do kachního consommé a telecích líček :)) Krásný den, Anička, anna@tadyhlady.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Kačí, v restauracích si vždycky snažím dávat něco, co bych si sama doma neudělala. Takže já bych šla do kachního consommé a telecích líček :)) Krásný den, Anička, anna@tadyhlady.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kačí...je těžké si vybrat. Ale většinou si v restauraci dávám něco, co si doma nedělám. Tak bych si nejspíš dala jehněčí hřbet, jehněčí jsem doma ještě nedělala a mám ho moc ráda..A ještě mě zaujalo chřestové menu,mám ráda sezonní nabídky.

    OdpovědětVymazat
  109. Jak jsem tak koukala do jídelního lístku, úplně jsem dostala chuť na jehněčí hřbet s bazalkovou krustou

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj Kačenko,

    koukala jsem, že mají dokonce i chřestové menu.Mňam... Potom jsem se, ale podívala na jídelní lístek a určitě bych si nejvíc pochutnala na salátku s tempurovanými kalamáry a tygřími krevetami. A relax vypadá naprosto báječně. Měj se božsky :-)

    OdpovědětVymazat
  111. Juj tak toto je super sutaz :) Cez leto budem v Prahe na dva tyzdne a pomaly si vytvaram zoznam kam ist jest, co si pozriet atd. kedze aj napriek tomu ze som v Prahe par krat do roka tak je to vzdy len na jednu-dve noci a nikdy nestihnem vsetko, co by som chcela. Takze tie dva tyzdne budem mat nabite a v mojom zozname uz svieti aj Sokolovna Pruhonice, takze vyhra by sa ozaj zisla :P
    Nuz a co by som si dala? Ja vzdy ked najdem nejaku novu restiku/kaviaren tak si hned otvaram ich menucko a vyberam :D Takze...
    1. Predjedlo by som si dala DUET KACHNICH JATER
    2. Polievku by som si urcite dala KACHNI CONSOMME
    3. A hlavny chod by mi pasovalO PECENE KACHNI PRSO aby som mala take kacacie menu :D ale pokukavam aj po KRALICOM ZAVITKU
    4. A zabila by som to dezertom MALINOVY REZ
    Mnam, uz teraz sa mi zbiehaju sliny O:)

    b.brisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Tak já teda burgera, pěkně prosím :-) hrozně mě baví ochutnávat burgery vždy a všude, naposledy v Blackdogu a na Streetfood marketu a moooc by mě zajímalo, jak ho umí v Průhonicích :-)

    OdpovědětVymazat
  113. Aaaaaa chřestové menu. Takže vše z této nabídky :-)!!! Jsem chřestový požírač obecný.
    petra-dobrovolna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Uaa Kačí, opět další krásná soutěž! Jelikož mám s přítelem vztah na dálku, uvidíme se v Praze až za měsíc a tohle by byl skvělý den strávený někde jinde, než procházkou na náplavce. (Doufám, že mi to Farmářské trhy odpustí.)
    Každopádně kdyby to vyšlo a ty trhy moc nežárlily, moc ráda bych ochutnala carpacio z červené řepy a quinou. Jo a asi bych zatím udělala sladkou tečku tím meruňkovým zákuskem. No a možná i tou horkou čoko.
    Tak posílám pár imaginárních tulipánů z Holandska a smaženou rybu Kybelling z trhů!
    pavlina.kolouskova@student.hu.nl

    OdpovědětVymazat
  115. Tak to je skvělá soutěž! :-) O této Sokolovně Průhonice jsem slyšela poprvé od tebe z vlogu. A všechno jídlo vypadalo naprosto úžasně, sama bych měla problém vybrat. Ale kdybych vyhrála rozhodně bych si udělala hezký den se svou polovičkou anebo bych vytáhla mojí mamku. Rozhodně bych nevynechala dezert a asi by to u mě nakonec vyhrál čokoládový dortík jelikož na čokoládu já nedám dopustit :-)

    OdpovědětVymazat
  116. Návštěva Sokolovny Průhonice vypadá jako sen. Dala bych si tradiční club sendvič & chips a jako dezert meruňkovou variaci. Bylo by to výborné překvapení pro přítele. :)

    OdpovědětVymazat