FOOD AKCE: PODPOŘ SVÉHO FOOD BLOGERA

Klikni na obrázek a hlasuj
https://www.survio.com/survey/w/Y9M9C7I7I5F5I8K5L

A je to tady. Další soutěž. Další hlasování. Další možnost ukázat svému food bloggerovi, že vás baví, inspiruje, zvedá náladu a vtahuje do tajů jeho kuchyně, cest, návštěv restaurací či food akcí.

Všichni víme, že soutěž a výhra neznamená vcelku nic, ale něco přeci jenom ano.
Na jednu stranu není nic lepšího, než číst denně ty krásné komentáře, vidět lajky, dostávat krásné vzkazy a emaily a celkově vnímat tu neuvěřitelnou sílu a podporu od vás, od čtenářů.

Na druhou stranu umístění v soutěžích nám nabízí další možnosti, pomáhá v rozvoji, dodává možnost dostat se do povědomí dalších úžasných čtenářů, kteří o nás ještě neví a třeba by se ani nedozvěděli.

Je to jako se Slavíkem. Slavík nikomu nepomůže lépe zpívat, ale díky němu můžete objevit kapelu, kterou neznáte. Poslání hlasu do Slavíka nikomu nezajistíte úspěch, ale je to určitá forma poděkování, ocenění daného zpěváka. A tak je to i s blogery.

Chci tím říct, že i když někdo tyto soutěže zatracuje (a není se čemu divit, když se v danou chvíli spustí spoušť proseb o hlas), tak jedním jediným hlasem můžete poděkovat, podpořit a hlavně dodat sílu dále psát a dodat pocit, že to psaní, focení, natáčení, hodiny a hodiny sezení u pc a zdokonalování se (na kurzech focení, vaření, foodstylingu,...) má smysl!!!
O soutěží
Soutěž Food blog roku mě baví. Asi je to i tím, že je prostě jiná. Vše je děláno s takovým klidem (aspoň na mě to tak působí), prostory na vyhlášení soutěže jsou jednoduché a nekomerční, program je nenásilný, jídlo je dokonalé a vyšperkované, přitom podávané s lehkostí bez rautů plného nedočkavých jedinců.

Celé to na mě dýchá takovou pohodou. A v tomto duchu se zde prezentují i blogeři s doprovodem. Nikdo zde není v naškrobených, drahých róbách od známých návrhářů, ba jen v obyčejných šatkách z nákupního centra. Nikdo není extra středem pozornosti, i když je to bloger pro všechny známý. A všichni se tu spolu baví a užívají si chvíle, kdy se konečně potkají face to face a ne jen přes online svět. Je to večírek plný pohody, úžasných lidí a neodolatelného jídla.
Výběr poroty
Díky výběru poroty jsem se dostala do TOP 5 v kategorii "Cestování". Za to patří obrovské díky porotě.
Ano, moje láska k jídlu, cestování a psaní o tom mě zavanula sem. Je to pro mě obrovská pocta, a i když opět zůstanu na 5. místě, jako vloni v kategorii "Objev roku" budu na to hrdá a budu za to šťastná. 5. místo je totiž neuvěřitelné umístění.
Opět mi to totiž dodalo sílu dále cestovat, točit videa, fotit, psát články, doporučení na restaurace, památky a další aktivity v České republice, ale i zahraničí.
Už nyní máme naplánovanou cestu do Slovinska, Skotska a možná i Ameriky. Uvidíme...

Videa a články z cest naleznete ZDE.
Výběr čtenáře
Ano, i na to se myslí. A to je právě to, o čem jsem psala na začátku. Protože ostatní kategorie volí porota, tuhle přenechávají vám. Vám čtenářům.

Jedním jediným hlasem můžete poděkovat svému oblíbenému blogerovi a dodat mu energii, sílu a chtíč pokračovat v tom, co dělá a třeba se i zlepšit. Protože, jak už bylo několikrát řečeno, my blogeři to děláme jen a jen kvůli vám.
Bez vás, bez odezvy, bez komentářů a osobního setkání s vámi by to smysl nemělo. Opravdu.

Tento jedinečný hlas můžete poslat ZDE.

Nemusíte vyplňovat žádné osobní údaje. Stačí zaškrtnou svého oblíbeného blogera, kterého chcete podpořit, srolovat dolů a kliknout na DEJ HLAS. Blogeři jsou seřazení dle abecedy.


A je to.
Tímto vám chci nesmírně poděkovat za tu úžasnou podporu, za krásné komentáře, za lajky (kterými také vyjadřujete zájem), za emaily, vzkazy na Facecbooku, vzkazy v directu na Instagramu, za vaše snapy na Snapchatu a hlavně za návštěvnost mého blogu, která neskutečně oproti loňsku vzrostla. Tohle vše mi vždy vykouzlí ten krásný úsměv, který na mně máte tak rádi.
Přeji vám krásnou neděli plnou odpočinku. A věřte, že já jí takovou po dlouhé době mám.
Sedím na chatě, poslouchám praskání dřeva v kamnech, zpívající ptáky a hlavně to ticho. Také ten klid a ten pocit, že se zde zastavil čas a já mohu plně odpočívat.


Děkuji za vše

Vaše Kačí


Ps: článek a video z předchozího roku naleznete ZDE.



2 komentáře:

  1. Katuško, máš ho tam;)
    Vlastně až teď jsem zjistila, kolik vás foodblogerů je:)...ale cestu si ke mě našel/našla dle mého ta nej - TY!
    Držím tedy palce a těším se na další mňamky z tvého stolu;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verů máš naprostou pravdu. Je nás neskutečné množství. Ale co množství. Je neskutečně hodně kvalitních a sympatických blogů. O to více si cením každého hlasu a hlavně každé podpory. Děkuji :-)

      Vymazat