5. ADVENTNÍ SOUTĚŽ, KTERÁ DOPOMŮŽE VAŠEMU PITNÉMU REŽIMU

Dle popisku vás už mohlo napadnout, že půjde o lahvičky. A ano, o lahvičky, které milujete, stále chcete, píšete si o ně a hlavně o ně rádi soutěžíte.

Jsou to lahvičky EQUA = ECO + AQUA

Do 5. Adventní soutěže věnovala firma Labeloo.cz 2 lahvičky Equa dle vlastního výběru. Myslím, že tohle vám opravdu rozzáří Vánoce.

A jaká je soutěžní otázka?
Napište mi, jestli preferujete balenou či stáčenou vodu. A kolik litrů vody za den vypijete.

Moje odpověď:
Já preferuji určitě stáčenou vodu. V minulosti jsme kupovali balíky vody, ale to jen z důvodu, že máme rádi občas bublinkatou. Teď to děláme tak, že jsme dostali k Vánocům Sodastream a děláme si jednou za čas bublinky takto.
Ale co musím přiznat, že miluji vodu Perier. Je to jedna z  mála vod, která je perlivá přirozeně. Připomíná mi chvíle ve Francii a tak mám vždy nějaké zásoby v garáži. Když si chci užít tuto vodu, tak jednoduše jednu lahvinku vytáhnu :-)
A kolik vody vypiju? V létě je to rozhodně více. Nyní litr a půl a k tomu tak litr čaje za den.
Vždy vám tady píši něco o vztahu k firmě a nebo k danému produktu. Lahvičky Equa jsem si opravdu oblíbila. Jsem totiž lahvičkový maniak a nyní moje sbírka lahviček má 19 ks. Ano 19.

Co je ale ještě o trochu větší zajímavostí, že těcho 19 ks lahviček používám. Do poslední. Kolikrát se mi i stalo, že jsem si je všechny postupně natahala do práce a doma mi nezůstala jediná.

Rukou mi prošlo mnoho značek a druhů, ale zrovna tato Equa mi opravdu vyhovuje nejvíce. Hlavní plus má v tom, že neteče. Dále má šroubovací hrdlo na dvě části. Jednou částí se dostaneme přímo do lahvičky. Lze tedy snadno vymýt například od Smoothie. A to sami asi i víte, jak je to občas zapeklité.

Pak má druhou část hrdla, ze které se pije. Ten zobáček je tak geniálně udělaný, že krásně zapadne do pusy. Lepší zobáček jsem u lahviček neměla.
Takže jsem si tyto lahvičky oblíbila, jak na pití čisté vody, tak na pití čaje a jiných horkých nápojů či smoothie.

Vím, že mnoho z vás tyto lahvičky má doma a milujete je. Takže jsem ráda, že firma Labeloo.cz věnovala 2 ks těchto lahviček a tedy může obšťastnit dva výherce.

Ps: Ve středu vyjde další adventní soutěž. Máte se na to těšit :-)


VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ 3. A 4. ADVENTNÍ SOUTĚŽE
Vítězem 3. adventní soutěže, který vyhraje poukázku na cokoliv z bonami.cz v hodnotě 300 Kč se stává:

Nikola Adamová (výhra vybrána)

Basilah (výhra vybrána)

Vítězem 4. adventní soutěže, který vyhrává žlutý balíček plný vánočního koření se stává:
Radka Geyerová (výhra vybrána)

Simona Peterková (výhra vybrána)

Gabriela Pauliková (výhra vybrána)

Opět losoval manžel, takže stížnosti piště jemu :-) Anebo se raději zúčastněte nové soutěže a vyhrajte lahvičky Equa ze stránky Labeloo.cz.

Vítězové, napište mi na smoothcooking.cz@gmail.com a domluvíme předání výhry :-)



183 komentářů:

  1. Ahoj K a A :)
    Ja mam rada rozhodne kohoutkovou vodu a nejlepe ji nechavam den odstat v lednici :)
    Jinak denne se snazim vypit 2 - 3 litry - voda, caj
    Hezky vecer ; )

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě preferuji stáčenou a je pravda že teď v zimě piju hodně málo, tak litr možná někdy i míň. Ale lahvička by mi určitě pomohla dodržovat pitný režim. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krásná soutěž o praktické a zároveň roztomilé ceny :-)
    Moc za ni díky, Kačíí:-)
    Jsem "kačka", takže bych mohla bt napojená na vodovodní přípojku. Hodinku bez vody a začne mě děsně bolet hlava... Naštěstí si to tělo reguluje samo,... tím, že mám často žízeň. Miluju vodu s mátou nebo plátkem citronu, pomeranče nebo v létě s jahůdkovým ledem. Piju převážně kohoutkovou nebo na chlupě vodu ze studny- ta je úplně nej. Občas kupuji pro pestrost a pro pocit, že je to zdravé :-) minerálku.
    No a množství se liší podle rčního období. 2-3litry průměrně denně potřebuji(vody a čajíků)...v létě to šplhá i na vyšší hodnoty - máme byt pod střechou a panují zde tropy :-) :-) :-)
    Přeji pěkný zbytek nedělního odpoledne

    OdpovědětVymazat
  4. Kači kde to skladuješ? :D Já mám dvě lahve na vodu a pořád mi padají z poličky :D
    Jinák já denně vypiju 2l a více tekutin. Od podzimu si dělám i více jak dvě konve čaje denně a prokládám to třeba vodou a juicem, protože čaj sám o sobě vysušuje. Balenou vodu kupujeme jen sem tam perlivou abychom si udělali limču =)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, my pijeme doma hodně bylinné čaje, dělám si je každé ráno do zásoby a pak je celý den popíjím, mám je radši studené. Balenou vodu téměř nekupujeme, jen velmi občas bublinkatou. Ale stejně toho nevypiji dost, myslím že jsem maximálně na litru a půl, a to ani někdy ne, musím se zlepšit:) Na tyto lahvičky už jsem jednou koukala, (neměla jsi už někdy podobnou soutěž?) a jsou fakt krásné!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  6. Jednoznačne stáčaná voda :) od bubliniek ma bolí hrdlo a predsa len, šetrime troška naše životné prostredie a neprodukujeme ďalší plastový odpad. A denne sa snažím vypiť cca 2 litre vody.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám ráda z kohoutku ,bohužel tady u nás v Plzni není tak dobra jako u maminky na vsi ale se šťávou nebo vymačkanym citronem se dá i ta od nás :-) Jinak také občas kupujeme hlavně ty nezdravé sladké zvlášť na vánoce nebo oslavy.Za den vypiju kolem 2 litrů poctivě,nemám s tím žádný problém a jsem navykla už asi od puberty,protože jsem si přečetla jednou článek že jakmile cítí člověk zízen už je to špatně :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Urcite preferuji stacenou. V zime hodne cajicku. Snazimse kazdy den dat 1,5 - 2 litry ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Preferuji stáčenou. Pokud není vysloveně chuťově nedobrá.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj :) Já rozhodně preferuji kohoutkovou vodu :) Piji tak 2 litry za den.
    Mějte se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojda Káťo, preferuji určitě vodu kohoutkovou. Já osobně vypiju denně alespoň 2 litry vody, ale je to spíš víc, asi kolem 3 litrů. Já jak nemám nalitou sklenici, tak jsem nesvá. Pěknou adventní neděli tobě a manželovi :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já preferuju stáčenou a důvod se váže k druhé části otázky- vypiju toho strašně moc! Vím že pít takhle moc může i škodit, ale já si nemůžu pomoct
    :-D klidně vypiju víc jak 3 litry denně! Takže lahvucka by se u mě nenudila :-D Hezký zbytek adventní ho večera!

    OdpovědětVymazat
  13. A v zimě se snažím pít kolem dvou litrů. V létě tři.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, já piji stáčenou vodu, ale jen doma, jinde preferuji kupovanou.
    Protože sportuji, dodržuji pitný režim, takže ty 3-4 litry denně určitě vypiju.
    Lahvička by se mi moc hodila jak na sport, tak i do školy.
    Přeji krásný večer ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, doma piji vodu stáčenou, ale mimo domov preferuji balenou.
    Jelikož sportuji tak dodržuji pitný režim, takže si myslím, že za den vypiji tak 3-4 litry.
    Lahvička by se mi moc hodila jak ke sportu, tak na nošení do školy.
    Přeji krásný večer :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nikdy jsem vodu z kohoutku nepila. U rodičů je dobrá a měkká voda. Teď bydlím v centru města a je voda tvrdší a nějakou záhadou mi ta tvrdší voda chutná :D:D bublinkatpu moc nemusim..jinak denně vypiju dost. V práci za 12h šichty dvě litr a půl takze 3l denně a doma ještě víc :D ale není to je voda. Kafe, čaj šťávu nebo vodu s citronem :))

    OdpovědětVymazat
  18. Od tý doby co mam filtrační konvici tak jedině stáčenou vodu a vlastním jednu equa láhev (zatím :D) takže vypiju určitě tak litr a něco denně.. ale jen díky ní :-) takže další by se jedině hodila :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, dříve jsme kupovali balíky vody. Teď mám ráda vodu stacenou. Když máme chuť na nějaké sladké pití tak pijeme vodu s domácí šťávou a nebo máme sodastream, když je chuť na něco bublinkateho. Denně vypiju někdy až 3 litry tekutin. Z toho je 1litr vody a zbytek je nejaky ovocný čaj ��

    OdpovědětVymazat
  20. Dobry den; piji vodu filtrovanou (mame filtr naistalovany v kuchyni) anebo prevarenou. Snazim se 2 litry denne...Diky Vera

    OdpovědětVymazat
  21. Preferuji rozhodně stáčenou, balenou vodu pouze nouzově, sem tam bublinky, ale na to máme sodovačku, v létě vypiju i tři litry čisté vody nebo vody s citronem, teď v zimě tak litr a půl a tak litr čaje

    OdpovědětVymazat
  22. piju kohoutkovou a velmi málo, takže taková lahev by se mi hodila pro pravidelnost

    OdpovědětVymazat
  23. Hezký večer,
    preferuji kohoutkovou vodu a doma používám filtrační konvici Brita. Snažím se dodržovat pitný režim, denně vypiji tak 3 litry - kombinace voda a bylinkové čaje. Na čaje mám krásnou termosku ze Zootu, ale na vodu mi nějaká stylová lahvička chybí, třeba budu mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Kači, za mně rozhodně stáčenou vodu. Jednou za čas si koupím nějakou mineralní vodu. Nejraději mam Magnesii, která tělu dodá potřebné minerály a hlavně hořčík, který pro mně jako sportovce je důležitý. Pitný režim si hlídám a denně vypiji kolem 3 litrů vody a nějaké čaje. Lahev s vodou s sebou tahám všude a tahle od Labeloo je úžasná. Mohla bych mít konečně vlastní lahev a nemusela se doma prát s ostatními o PET lahve :D

    OdpovědětVymazat
  25. Piju stacenou vodu a vetsinou 2 litry

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Kači, já určitě preferuju vodu stáčenou, myslim, že tim i docela dost ušetřim, hlavně mi přijde praktické ráno hodit do kabelky jen práznou lahvičku a během dne si kdykoliv vodu natočit:)

    OdpovědětVymazat
  27. Kačí, já chci taky lahvičku, sím....:-) Nejraději piju vodu kohoutkovou, čistou nebo kapkou citronu. Teďka v zimě i hodně čaje, nejvíce ale černý s citronem. Denně vypiju cca 1,5-2,5 litru vody a čajů.
    Hezký večer, Katka

    OdpovědětVymazat
  28. Raději mám stáčenou vodu. Nemám ráda perlivé vody a připadá mi zbytečné vyhazovat peníze za balenou vodu, když stáčená je stejně kvalitní, možná ještě kvalitnější. :)
    Denně vypiji asi 1,5l vody a k tomu hrnek čaje. :) Doufám, že se na mě usměje štěstí a vyhraji, protože tato láhev by se mi určitě hodila.

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný večer :)
    Já za sebe preferuji vodu z kohoutku teď jsem si ji obzvlášť oblíbila, když jsem chodila darovat plasmu kupovala jsem si balenou s bublinkama a teď si ji také občas koupím třeba na cesty apod. :) Snažím se denně vypít kolem 2 litrů a vyhovuje mi to:)

    OdpovědětVymazat
  30. Úplne najradšej mám čistú vodu z vodovodu :) , pretože je najdostupnejšia, cenovo najvýhodnejšia a hlavne nemusím stále kupovať a vyhadzovať peniaze za plastové fľaše. Keď si zabudnem svoju fľašu a som nútená si kúpiť balenú, veľmi ma to teda zamrzí, ale niekedy to proste inak ani nejde... Perlivé vody jednoducho nemám rada, neviem prečo, takže sa im trochu vyhýbam. Snažím sa vypiť denne 2-3 litre vody- teda včetne čaje, bez ktorých sa v zime naozaj nezaobídem, ale nie vždy sa mi to aj podarí. Ale 1,5l je myslím moje minimum :) Tieto equa fľaše som uvidela tu u Teba na blogu a teda dúfam, že mi Ježiško nejakú tú sklenenú prinesie, aj keď súťaž nevyhrám :)

    OdpovědětVymazat
  31. Já mám nejraději stáčenou vodu, vypiju denně okolo 2,5-3l k tomu ráno čaj 0,5l a káva 0,3l :) tahle lahvička je nádherná, hodila by se mi do kabelky, protože jsem ještě nesehnala tu, co by netekla, tak všude tahám klasickou petku.... :( tak třeba se na mě usměje štěstí :) M. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Za mě teda určitě stáčenou kohoutkovou. A to pití, no teď to vcelku flákám, takže tak litr asi. No musím to zlepšit...když jsem to napsala, zní to hrozivě málo :-)

    OdpovědětVymazat
  33. V této době preferuji obojí. Nevlastním totiž žádnou takovouhle lahev, takže do školy nosím balenou vodu. Od té doby, co doma vlastníme filtrovací nádobu BRITA pijeme vodu stáčenou, která se odfiltruje od zbytečných kovů a různých nečistot. Ve škole se snažím tu litrovou a půl lahev vypít, ale jak kdy se mi to povede. Ale doma se to snažím dohnat a vypiju tak ty 2 litry denně. :)

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj, ja od jakživa piji vodu z kohoutku a nehodlam to menit....jinak vody vypiju jak kdy ale tak prumerne 2,5l

    OdpovědětVymazat
  35. ahoj od jakživa piji vodu z kohoutku a nehodlam to menit :) vody vypiju cca 2,5l urcite...a lahvicka by se by se urcite hodila

    OdpovědětVymazat
  36. Nejraději mám vodu s citrónem, ale teď v zimě piji čaj.....ovocný. Aláhev bych věnovala dceři.

    OdpovědětVymazat
  37. Tak zrovna tuhle láhev jsem si chtěla objednat :D ! Je krásná :) ! Já piju především stáčenou vodu,máme vlastní studnu :) . Taky miluju různé ovocné a zelené čaje. Dříve jsem pila hrozně málo, ale teď vypiji až 3 litry vody a čajů za den :D !

    OdpovědětVymazat
  38. Piju casto stacenou vodu. Pouzivam sodastream a vypiju kolem 2l denne + hrnek caje☺ lahvicka by se mi hodila na cesty :) kaplanova.karolina20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Mam rada kohoutkovou vodu a denne vypiju cca 2 litry tekutin. Ted v zime hlavne caje. A za lahev bych byla moooc rada, ta moje uz je trochu "jeta" :-D

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Kačí,
    co se týká množství, tak do sebe většinou dostanu denně kolem 1,5l- 2l vody, což vím, že není moc, ale někdy mi přijde, že naopak piju až příliš :D
    a jinak preferuji určitě stáčenou vodu, příp. občas do práce nebo na cestách si koupím vodu balenou :)
    hezký večer

    OdpovědětVymazat
  41. Zdravím krásnou paní blogerku :-)

    Za mě určitě kohoutkovou vodu ale s citronem a mátou! Jinak už si to nedovedu ani představit ;-) Teď v zimě zkoušim i pomeranč a různé vánoční koření. Množství záleží na ročním období, ale bohužel i přes léto se k těm 2 litrům dostávám horko těžko :-( Třeba by mi tato úžasná láhev EQUA pomohla naučit se pitný režim dodržovat ;-)
    Děkuji za prima soutěž a přeji krásné svátky.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Kaci, doma piji stacenou, v praci balenou :) Jelikoz trpim na migreny, tak minimalne 2-3 l denne musim i kdybych nechtela (-:

    OdpovědětVymazat
  43. Preferuji rozhodně stáčenou, přijde mi chutnější, než balená voda :) Teď v zimě vypiji cca kolem 1- 1,5 litru, protože piju i docela hodně čaje :) Láhev by se mi moc hodila, chtěla jsem si ji objednat, ale teď tedy ještě týden počkám, protože co kdyby se na mě náhodou usmálo štěstí :)...?

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, parádní soutěž!
    Já určitě stáčenou vou - balenou piju opravdu, opravdu vyjímečně a musím, že si asi více pochutnám na obyčejné vodě než na těch perlivých :) A kolik toho vypiju? Jak kdy. Asi tak okolo 2 litů (včetně čaje) - někdy méně, někdy více :) Tahle láhev je nádherná - v jednoduchosti je krása - a popravdě ti tvoje lahve závidím. protože já momentálně žádnou nemám, i když strašně dlouho nějakou chci - někdy je moc drahá, někdy není podle mých představ, někdy se mi nějaká opravdu zalíbí, ale já stejně nejsem schopná si ji koupit :)
    Přeji krásný zbytek dne! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Krása! :) Vodu preferuji určitě stáčenou, kupovat si lahve mi přijde jako zbytečnost. Navíc si ji mohu okořenit třeba ovocem ;) Snažím se pít hodně, ale vychází to tak na litr denně, plus k tomu taky hodně čaje, zejména bylinky.

    OdpovědětVymazat
  46. Já piju vodu z kohoutku,ale jen doma,třeba u rodičů má takovou zvláštní chuť. V létě vypiju tak 2-3 litry vody,ale v zimě tak max.litr,ale za to zase spoustu čaje.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Kačí, 19 lahví? :D To už je trošku mánie, ale hezká! :D Já osobně preferuju kohoutkovou vodu. Na balenou jsem si úplně odvykla. :) Pokud jsem v práci, vypiju min. 1 l kohoutkové vody a necelý litr neslazeného čaje. O víkendu už se mi tenhle rytmus dodržuje hůře. :) Ale snažím se ... :)

    Hezký advent, Lucka!

    OdpovědětVymazat
  48. Když je možnost stáčené, tak určitě stáčenou... Teďka na bytě máme dobrou, doma ale máme špatnou (nebo teda v testech vyšlo, že neupravená není pitná), tak to kupujeme balenou... ale když to jde, tak radši stáčenou :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj nejradši mám stáčenou. :) Denně vypiji asi 2-2,5 litru vody :3
    Přeji krásnou adventní neděli :D

    OdpovědětVymazat
  50. Ja mam nejradeji vodu z kohoutku a denne vypiju urcite 3 litry.
    Nikola Nekvapilova

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,
    přednost dávám určitě stáčené vodě, mám velké štěstí,že nám teče "dobrá voda". Každý den piju okolo 2 litrů, když chodím do školy tak spíše vody, protože všechny lahve mi tečou. O víkendu zase spíše čaj,je to den ode dne jiné. Jediné co vím,že by se nezměnilo je ,že tahle lahev by byla vždy úžasná a vhodná na všechny druhy nápojů.

    Hezké Vánoce
    Verča

    OdpovědětVymazat
  52. Za mě rozhodně voda stáčená, na zahnání žízně ideální :-)
    Denně vypiji tak 2-3litekutin, teď v zimním období tvoří můj pitný režim především čaje :-)
    Krásné Vánoce! Terez

    OdpovědětVymazat
  53. Já tedy rozhodně vodu kohoutkovou :) jinak s tím pitným režimem mám trošku problém, vypiji maximálně litr. Ale určitě kdybych měla tuhle lahvičku, tak piju více :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ja pouzivam stacenou vodu, uprednostnuji ji i v restauracich. Vody bych mela asi vypit vic, nez se mi dari, ale dohanim to cajem ( takze cca 1l:1l). Lahev zadnou nevlastnim, mozna bych s ni vypila vody vic!
    Sarka

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj :-) Já určitě miluju stáčenou vodu hlavně od té doby, co jsme se přistěhovali do baráčku na vesnici, kde mi ta vida z kohoutku opravdu chutná :-) A denně vypiju 1-1,5 litru vodu, chtěla bych víc, snažím se na to myslet a zlepšovat to! :-) Klára
    klara@andrejsek.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  57. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  58. Dobrý den,
    Piju vodu z kohoutku ,protože si myslím ,že je nejzdravější.:D
    Denně vypiju asi tak 1litr ,protože je mi 12let

    OdpovědětVymazat
  59. Hm, rada by som napísala, že kohútkovú. Ale ak nie je filtrovaná, proste mi nechutí. Doma (t.j. u rodičov) na Slovensku máme filter, ktorý dodáva aj nejaké minerály (údajne), a tá voda je skvelá. Ak nemám prístup k filtrovanej, preferujem balenú. Ideálne s pár kvapkami citrónovej šťavy.

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, já mám raději stáčenou vodu. Snažím se pít hodně, ale občas se mi to nedaří. Většinou to mám půl na půl s čajem.

    OdpovědětVymazat
  61. Nejraději mám vodu z naši ledničky, která je filtrovana.... Vypiji ji tak hen litr denně, protože miluji čaje, které piji také denně.

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, no ja jsem velky propagator kohoutkove, prijde mi to tak nejak prirozenejsi, natocit si, vypit, hotovo:) Balena voda muze byt chutna, ale tech oparaci, nez se ke mne dostane a ze pak jeste zustane po kazde tolik odpadu... I v praci jsem nakoupila karafy z veolie a zrusila dodavatele balenych vod... Jsem asi pro nektere za fanatika, ale hoste si zvykaji, nakrajime jim do toho citron, matu nebo okurku a hned se na obycejnou vodu tvari jinak:)
    Jinak jsem spatny pripad pitneho rezimu, snazim se asi litr caje a pa litr vody, ale jelikoz hodne litam mezi ruznymi misty a jsem porad na cestach, je to docela vyzva!

    OdpovědětVymazat
  63. Ahojky :) My dáváme přednost vodě z kohoutku, nejen že je to levnější, ale tak nějak nám i víc chutná. Hodně ji vypijeme i teď v zimě, protože ji máme pořád u sebe. Odhadem by to na jednoho mohly být tak 2 litry a 0,5 litru čaje za den, ale je to jak kdy, o víkendu převládá ten čaj (a pořádná lahev na vodu by se nám fakt hodila! :D )
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Kačí :) já pijí dost a vypiji za den minimálně 3 litry :D. Z toho litr čaje a jinak miluji vodu z kohoutku s citrónem :). Krásný večer :)
    anetasterbakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Stáčená voda určitě, taky máme sodák :)

    A vypiju asi 2,5 litru vody denně.

    OdpovědětVymazat
  66. Preferuji rozhodně stáčenou, máme doma dobrou vodu a tak ujíždím na ní. Kdyz je nejhůř, že si například zapomenu doma flašku tak si koupím balenou v obchodě :)
    denně vypiju ak 1,5 litru, kolikrát ani ne, musím si to hrozně připomínat abych pila :D
    Tereza.Dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, já určitě preferuji stáčenou vodu, navíc nemusím moc sladké limonády, takže bych stejně pila jen neslazenou minerálku. A taky doma máme Sodastream, takže když mám chuť na bublinky, tak si radši udělám ten :) No a denně kolik vypiju, tak samozřejmě záleží na ročním období :D V létě piju pořád, v zimě je to s pitným režimem horší, i když se snažím mít pořád po ruce pití a popíjet. Nejvíc pak taky vypiju při cvičení :) Průměrně tak 2 litry denně, i když samozřejmě ne každý den je poscvícení :D veronika.chlubna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Kačí,
    také mám raději stáčenou vodu. Za den se snažím vypít ty 2 litry vody, někdy to jde snáz, někdy hůře ;) v létě samozřejmě tak minimálně litřík přidávám.
    Krásný adventní čas Tobě i manželovi!
    L.

    OdpovědětVymazat
  69. Preferuji normální z kohoutku, protože proč kupovat v obchodě, když si ji můžu načepovat všude. U nás v ČR samozřejmě je pitná voda, v určitých státech jedině balenou. Mám ale ráda přefiltrovanou vodu, někdy jsou staré trubky a tvrdá voda.

    Jinak myslím, že piju docela dost, 1,5-2l?

    OdpovědětVymazat
  70. Obycejnou vodu jsem zacala pit asi pred 5 lety. Do te doby jen se sirupem nebo ruzny bublinkovy slazeny sodovky😐Tekutin piju celkem malo -vim to- snazim se s tim neco delat, protoze kdyz malo piju boli me pak hlava. Lahvicky jsou krasny myslim, ze by me mohli prinutit pit vic tekutin. lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Ja asi stacenou.. jde nam pres filtr v lednici a take mame Soda Stream :-) Nejradeji s matou a citronem 🍋 A piju strasne moc treba 3 litry denne a k tomu jeste tak pul litru caje 🙈 O lahvicky jsem u Tebe uz soutezila a le nepovedlo se..tak zkusim ted sve stesti 🍀 😊 mail: klara.klara3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Dobré ráno,
    preferuji vodu kohotkovou a jsem za to ráda, protože nemusím nosit balenou vodu do 4. patra bez výtahu:-) A v pitném režimu se musím polepšit, vypiji jen asi 1 - 1,5 l.
    Veronika V.

    OdpovědětVymazat
  73. Dobré ráno, já preferuji stáčenou vodu. Hlavně v létě s nejrůznějším ovocem. V zimě však preferuji hřejivé čaje. Těch vypiji v tomto období přes 1,5l + voda během sportu. Krásný start nového týdne. Aneta

    OdpovědětVymazat
  74. Preferuji stáčenou, bydlíme na vesnici, máme svou studnu a voda je opravdu bez chybičky, nesmrdí, je čistá... S pitným režim stále bojuji, ale snažím se alespoň ty 2 litříky do sebe dostat! lucie.jenickova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj K!

    My jedině z kohoutku! Třídíme každou maličkost a třídit ještě tunu flašek, tak vynáším jenom koš...:). Mám někdy dost problém vypít i půl litru za den a jindy lemtám jak nevím co :). Takže v průměru tak 1,5l. Krásný den!

    p.s. ta flaška by se šikla, nosila bych ji sebou i na procházky s prckem :)

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj! Ja preferuji stacenou vodu ale problém u me je ze jak v létě tak v zime toho vypiju opravdu malo a tak by se pekna lahvicka urcite sikla protoze by mi pomohla dodržovat pitny rezim :)

    OdpovědětVymazat
  77. Snažím se přiblížit 1,5L H2O a k tomu nějaký ten čajík (kafčo nepočítám :-)),občas mám chut' na bublinky,takže-SODASTREAM ale jinak preferuji klasika vodovod rovnou do lahve. Vodu miluji s jitrocelovým sirupem,nebo ochutím okurkou.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  78. Já mám radši balenou vodu nebo stáčenou vodu s citrónem. Snažím se vypít alespoň 1 litr vody denně a k tomu v zimě samozřejmě ještě spousty čaje :)

    OdpovědětVymazat
  79. Vypiju 1,5 - 2 litry za den, v práci balenou, doma stáčenou :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj Kaci :)
    jak kdy, záleží na tom, pokud doma zapomenu/nezapomenu lahev. V lete si ujizdim na ty s vetsim hrdlem, kdy dovnitr nahazim nejakou limetku, citron, kdyz jsou maliny tak maliny,boruvky, mátu. A behem dne dolevam vodou z kohoutku. Obcas proste musim vodu nejak ochutit , cista mi vzdy nechutna, tak nejaky ovocny sirup aby lepe smakovalo :) a kolik toho denne vypiju? no, to taky zalezi.. mela bych aspon 2 litry s mymi problemy. Ted v zime nosim s sebou stale termosku a doplnuju cajem, ale jsou dny, kdy jsem rada, ze do sebe kopnua aspon litr..:)

    OdpovědětVymazat
  81. Já piju jedině stáčenou, po bublinkách, i jemně perlivých mě okamžitě bolí břicho, dá se říct, že už dobrých 15 let jsem žádnou kupovanou vodu neměla :-) a denně vipiji cca 1,5-2 litry :-) měte se krásně :-)
    s.lunickoo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Balenou vodu jsme kupovali minimálně a to jen kvůli bublinkam a od te doby co máme sodastream tak jedině vodu z kohoutku.přes zimu vody moc nevypiju ale v létě miluji vodu s citronem a matou :-) A na lahve od labeloo koukam už dlouho napsala jsem si o ni i jeziskovi :-) ��

    OdpovědětVymazat
  83. Obyčejná voda vyhovuje, teď přes zimu samozřejmě čajíky snažím se pít dostatečně kvůli ledvinám :)

    OdpovědětVymazat
  84. U me zalezi na tom, kde se zrovna nachazim. Kdyz jsem doma, radsi si dam stacenou pekne s citronem, ale kdyz jsem studijne v Brne, tak jedine balenou, protoze se tu stacena bohuzel neda pit :-( a denni davka je tak 1-1,5 litru, bohate mi to staci :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahooj! Skvělá soutěž o super ceny😊 Já nejraději piji stáčenou vodu, máme vlastní studnu a vodu z ní mám ráda. Přibližně za den vypiji 2 litry čisté vody.

    OdpovědětVymazat
  86. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  87. Vzhledem k poctu komentaru si nedelam iluze, ale lahvicka by me potesila:-) preferuji samo kohoutkovou vodu, musim rict, ze mame velmi dobrou! A kolik toho vypiji? Pres zimu mene, tak max 2l a v lete vice;-)

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Kačí,
    daleko radši mám kohoutkovou vodu, kterou máme moc dobrou, což jsem ráda. Vypiju cca 1, 5 litrů vody a pak asi 1 litr čaje. Takže lahvička by se mi hodila, mám jich málo :)

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Kačí,
    daleko radši mám kohoutkovou vodu, kterou máme moc dobrou, což jsem ráda. Vypiju cca 1, 5 litrů vody a pak asi 1 litr čaje. Takže lahvička by se mi hodila, mám jich málo :)

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Kači.Tak já určitě vodu z kohoutku a když chci bublinkovou tak použiju sodastream �� Ale teda piju teď málo kolem 1l.denně...v létě je to se mnou lepší.Aspoň děti nutím pít častěji,takže lahvičky by dostali oni do školy.Jana

    OdpovědětVymazat
  91. Já také preeruji stáčenou vodu, ale pravda moc toho nevypiju :( V tomhle jsem strašný lajdák, takže já mnohdy vypiju sotva 1 l a možná ani to ne :( Ale kdybych měla takovou krásnou láhvičku, tak by to šlo určitě samo a vypila bych denně aspoň ten 1,5 l :-D

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Kačí,
    určitě preferuji stáčenou vodu, ale jednou za čas si dám pořádně bublinkovou. Za den vypiji max. 2 l, když mám možnost pít čaje tak víc :)

    OdpovědětVymazat
  93. Rozhodně kohoutkovou, chuťově necítím rozdíl a kromě vlastní kapsy šetřím i přírodu :). Celkově vypiji tak 2,5 litru tekutin denně, minimálně litr z toho ale v čaji a trochu i kávě.

    OdpovědětVymazat
  94. Hezký večer, já preferujemi stáčenou vodu, aktuálně denně vypiji cca 1.5 litru vody a jinak tak lirt čaje nebo domácích šťáv.

    OdpovědětVymazat
  95. Já piji vodu jedině stáčenou a to něco málo přes litr a pak nějaké ty čajíky...

    OdpovědětVymazat
  96. U mě vítězí voda z kohoutku :) Přijde mi chuťově výborná (aspoň u nás), a proto je zbytečné kupovat balenou. To jen když dostanu chuť na bublinky :) Vypiju denně tak 2l plus poměrně dost čaje - jsem docela závislák :) V létě se ale množství čajů omezí a naopak spotřeba vody dost stoupne. Nejlépe s citronem! :)

    OdpovědětVymazat
  97. U mě vítězí voda z kohoutku :) přijde mi chuťově výborná (aspoň u nás), tak je zbytečné kupovat balenou. To jen když dostanu chuť na bublinky :) Vypiju denně tak 2l plus poměrně velké množství čaje - jsem docela závislák :) V létě se množství čaje omezí a naopak stoupne spotřeba vody. Nejlíp s citronem! :)

    OdpovědětVymazat
  98. Michala Bilčíková14. prosince 2015 v 20:26

    Preferuji kohoutkovou, v zimě mi pitný režim moc nejde, odhaduji to na 1,5 litru.

    OdpovědětVymazat
  99. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Kačí a Árty :)
    Tak u mě je to s vodou zajímavé. Vždy jsem preferovala vodu kohoutkovou, ale teď studuji prvním rokem v Olomouci a je tady tak odporná kohoutková voda, že se mi z ní dělalo špatně od žaludku, proto si už radši kupuju vodu balenou. Ale když jsem doma, tak u nás máme místo, kde minerální voda vyvěrá přímo ze skály (to místo se jmenuje Stračka), takže po většinu roku chodíme pro vodu tam. Vynecháváme jen v létě, kdy mívá díky suchu špatné výsledky z hygienických rozborů.

    Množství vypité vody se u mě dost různí. V létě je to až kolem 3l, protože mám v tom horku pořád žízeň, teď v zimě je to tak něco přes litr + většinou dva hrnky čaje a ranní káva :)

    Klára Čaňová, klara.canova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Tak já asi radsi z kohoutku , a odnaucila jsem se pit takové ty preslazene limonády za což jsem ráda . A vypiju strašně málo ,snažím se zlepšovat ale někdy si po par hodinách vzpomenu, že jsem ještě nepila :( natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Kačí, tohle je opravdu super soutěž :). Já určitě preferuji kohoutkovou vodu obzvlášť proto, že bydlím v kraji, ve kterém je kohoutková voda prakticky nejlepší v republice a dokonce se tady stáčí (toma natura), takže je opravdu zbytečné kupovat něco, co mi teče z kohoutku :D. Na druhou stranu za svůj pitný režim se stydím, protože málokdy vypiju víc jak litr a půl za den.

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj :) já piji vodu stáčenou a nebo piji čaj. V práci mám litrovou termosku, takže tu jsem si určila, že musím minimálně vypít. Nebo si do práce nosím litrovou lahvičku nabublinkované vody ze Sodastream. A doma, když příjdu z práce se snažím vypít dva velké hrny (asi 0,75 litru) čaje a nebo zase vodu ze Sodastreamu. Kolikrát se do pití musím nutit, ale mám problémy s močákem, takže jak nepiju, tak ho hned začnu cítit.

    OdpovědětVymazat
  104. Určitě preferuji vodu stáčenou,nejradši ji mám s citrónem a mátou a v teplé variantě piju různé čaje. Možná piju i víc čaj než normální studenou vodu :D. Pitný režim moc nedodržuji, protože nemám obzvlášť teď v zimě žízeň, ale snažím se to dodržovat a pít co nejvíce.
    klarka.liskova@centru.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Já piju běžně během dne kohoutkovou vodu, baleným nefandím :) Občas si dám i nějaké pití "na chuť" - domácí limonáda, orangina, schorle, juice, sládkova limonáda, ale snažím se, aby voda tvořila většinu tekutin každého dne. Teď v zimě si hodně dělám čaje, zelené, černé i bylinkové. O množství jasnou představu nemám, ale doufám, že kolem 2 litrů denně to bude.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  106. Já to tak nějak střídám. Jinak pitný režim moc nedodržuji hlavně když se zaberu do práce. Martina

    OdpovědětVymazat
  107. U mě vyhrává stáčená, balenou kupujeme občas na chuť- bublinkovou (sodastream zatím nemame, třeba Ježíšek přinese:)) no a s množstvím je to jako na houpačce, v zimě tak litr a v létě tak dva.
    Krásný den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  108. Ahojky, preferuji kohoutkovou vodu, v zimě pouze teplé napoje v podobě čajů. Piju docela málo asi okolo jednoho litru za den. vercadvorska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Kačko, piju stáčenou, kupuji si občas minerálky Mattoni, Magnesii nebo Korunní. Snažím se denně vypít 2l tekutin - nejvice vodu, ale ted v zimě i čaj s medem a citrónem, jednu kávu denně si dopřeju a často doplňuju tekutiny take prostřednictvím smoothieček. Děkuji Ti za super soutěže :)

    OdpovědětVymazat
  110. Hezké odpoledne :)

    já mám úplně nejradši kohoutkovou vodu z Barrandova, tam je nejlepší!!! a pitný režim pěkně flákám, protože celé dny někde pobíhám a nebaví mě pořád kupovat pití v lahvi a zapomínám si tu PETku natočit doma (což by se s lahvičkou, co by se mi líbila mohlo dařit lépe :)

    Díky, krásný předvánoční čas

    OdpovědětVymazat
  111. Kacenko, piju vodu z kohoutku,mam tu na stole karafu, min 2l do me padnout :), a moc te zvu na GA o kosmeticky balicek at jsme na Vanoce krasne namalovane.

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj Kači, stáčenou s mátou, meduňkou nebo citronem. Vypiji tak 2 litry :) petrabednarik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Dávám přednost kohoutkovici. Bublinky za mne ne, jen občas si koupím mírně perlivou, ale malou. Množství určitě o dost méně než je průměr, ale jsem za to, že se nemáme řídit tabulkama - každý to má prostě nastaveno jinak - také je zase podle posledních "vědeckých poznatků" zjištěno, že velké množství tekutin neprospívá ledvinám...

    OdpovědětVymazat
  114. Ahooj :) nejraději mám stáčenou vodu a vypiji kolem 1,5 l. :) Krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
  115. Rozhodně volím vodu kohoutkovou. Nejradši ji pak ještě dochutím citronem, limetkou, mátou nebo vlastně jakýmkoliv jiným ovocem nebo bylinkami. Balená voda je podle mě absolutní nesmysl a nechápu restaurace, kde kohoutkovou vodu nepodávají. Ať si ji klidně vyúčtují, ale nedávat ji vůbec. . . S pitným režimem dost bojuju. Když se hlídám, tak ty 2 litry s vypětím všech sil zvládnu, ale většinou je to spíš tak do litru. S takovou krásnou lahví by se to ale hned pilo líp =)

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj Kači, nejvíce preferuji vodu stáčenou. Doma máme vlastní studnu a ta chutná opravdu nejlépe :) Občas jsme také používali Sodastream, ale co jsem těhotná, bublinkám se vyhýbám a vodu si raději osvěžím citronem, okurkou, meduňkou nebo teď v zimě pomerančem a skořicí. Denně teď vypiji opravdu hodně, asi i za miminko;) tak 3 litry určitě :) Pěkný zbytek dne, Petra

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Kačí,
    já mám radši stáčenou vodu. Vypiju tak litr + jsem teď dostala čajový adventní kalendář od Sonnetor. Takže si do školy beru čaj

    kackaosi@sezam.cz (Kateřina Osinková)

    OdpovědětVymazat
  118. Pěkný den Kači, za mě rozhodně voda stáčená - máme výbornou a čaje! Za den vypiji něco kolem 4 litrů, ale občas se snažím brzdit. :D

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj,
    nejraději mám vodu stáčenou a prokládám to dobrým čajem.Vypiji asi tak 2litry.

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj,
    nejraději piji vodu stáčenou s citrónem. Denně vypiji tak 1-1,5 litru a asi 1 litr čaje. V létě ale docela často piji perlivou vodu.

    OdpovědětVymazat
  121. Krásný třetí adventní týden Kači :-) Původně jsem neměla odvahu se zúčastnit, ale nakonec jsem se odhodlala. Rozhodně preferuji vodu kohoutkovou, balenou si skoro vůbec nekupuji, nějak tomu nedůvěřuji. Každopádně teď přes zimu piji skoro pouze zelený čaj v krásném termo hrnku a na léto by se ni taková lahvička hodila :-). Přes celý rok piji pouze dvě věci- zelený čaj a obyčejnou kohoutkovou vodu, které vypiji za den 2-3 litry, protože se snažím pít dostatečně, abych se cítila fit! Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, nejraději mám čaj. Toho vypiji asi 1,5 l za den a potom pár skleniček vody. :-)

    OdpovědětVymazat
  123. Zdravím Kačí (mimochodem Kačenky válí :D), nejprve, krásný článek, závidím ti tvou sbírku lahviček!! :) Mám doma jednu lahev Equa - Dandelion (která je mimochodem parádní a už dlouho si brousím zuby na další) a právě díky ní denně vypiju okolo 1,5 litru vody. Piju jen vodu "kohoutkovku", jelikož máme vlastní studnu a ta naše domácí voda je tak nějak prostě nejlepší :) K tomu si dám ráno zelený čaj k ovesné a večer heřmánkový k učení. Měj se krásně, užívej předvánoční čas :)

    OdpovědětVymazat
  124. Za mě určitě voda stačená, občas s citronem a pak také čaj v tomto zimním období. A celkově vypiju kolem 2 litrů :) kristyna.kulinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj, tak já piju jen vodu z kohoutku :) A vypiju toho za den dost, min. 2 litry, v létě i více.
    Krásný předvánoční čas, Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  126. ahoj, jasně, že stáčenou :-) je zbytečné kupovat balenou, naše voda je oproti jiným zemím kvalitní, a byla by škoda toho nevyužívat. vypiji max, ale jen tak dva litry, což není moc. ano musíš se v tom zlepšit :-)

    OdpovědětVymazat
  127. Piju nejraději vodu z kohoutku a čaje. Teď v zimě vypiju tak 1 litr :/ Chtělo by to víc... spajdinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Pěkný večer, Kačko, protože máme vlastní studnu, rozhodně stáčenou
    s citronem nebo nějakým ovocem. A jsem na pití lajdák, vypiji max. 1,5l.
    Krásné svátky.. Martina Lysoňková lysonkovamartina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ahoj. Ja preferujem balenú vodu lebo mne po kohútikovej vode nie je dobre. Doma máme sodastream tak raz za čas si dám takú zo sodastream a potom balenú :) a určite okolo litra vody a čaju dokopy vypijem :).
    adrianka.buc@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Kacko. Za me stoprocentne stacenou vodu. Sem tam když mám chut na neco sladkýho, tak si koupim mineralku a taky hodne caje. A denne tak asi necele 2litry.

    OdpovědětVymazat
  131. Me tedy kohoutkova voda moc nechutna, máme dost tvrdou vodu a abychom si neznicili konvici, kupujeme balenou. Nejraději teď v zimě piju čaj tak litr a půl a vodu s citronem, tu pijí porad, tak litr.
    suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Kačí, díky za soutěž 🙃 Já piju určitě kohoutkovou a když mám chuť na bublinky, koupím magnesii. Teď v zimě fičím na čajích a dohromady to vidím na 2l určitě 😊

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj, krasna,soutěž. Ja to mam tak pul napůl, doma piju kohoutkovou,ale kdyz jedu nekam autem tak si beru balenou jemně perlivou magnezku. Ale v podstate rozdil neresim. eliskasillingova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  134. Jsem urcite zastancem stacene vody. Prijde mi, ze i lip chutna nez ta balena :) A pokud si obcas koupim balenou, tak jedine bublinkovou. kupovat balenou neperlivou vodu mi prijde uplne zbytecne, kdyz si tu samou, a mne prijde i chutnejsi, vodu muzu natocit z kohoutku :)
    Jinak vody denne vypiju docela dost, ale je to u me dost idividualni. Jeden den vypiju treba i 3l a nekdy stezi litr :D
    Terdysek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Kačko super soutěž :) V létě piju jen vodu stáčenou, bublinky moc ráda nemám :) V zimě zase spíše čaje horké čokoládky atd :) eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj Káti, já jsem rozhodně pro stáčenou, připadá mi to ekologičtější, vyhazování prázdných pet lahví mne dost znervozňuje, je to zbytečné....když mám svátečně chuť na bublinky, použiju sodastream u rodičů :)Denně se snažím vypít dostatek vody jak stáčené, tak doplňuji o čajíky :) přeji krásné prožití Vánoc ;-)
    michaela.vlasata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Nejraději piju kohoutkovou vodu s citrónem. A když mám chuť na něco extra, tak si dám Megnesii. Bohužel za den vody moc nevypiju, max 1 litr :(. Hezké Vánoce :)
    sarance.sarance@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Káťo. Já s bublinkami moc velká kamarádka nejsem, takže za mě jednoznačně stáčená voda. Navíc za hezkého počasí v rámci procházek chodíme s přítelem do lesa pro vodu z pramene což je vůbec ta nejlepší tekutina. Snažím se vypít minimálně 2 litry vody denně, každopádně ne vždy to vyjde. :D
    Přeji tobě i manželovi nádherné Vánoce, plné pohody štěstí a radosti. :)

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj Kačí,
    já preferuji stáčenou vodu, je všude dostupná a také mi i chutná. Ale samozřejmě, když není jiná možnost, tak si dám i kupovanou. Občas si mé tělo vyžádá bublinkovou vodu, ale to opravdu jednou za čas.
    Za den se snažím vypít tak ty 2L, záleží také na počasí a jakou aktivitu dělám. Když je chladněji, vypiju toho měné, než když je teplé počasí nebo sportuji :-). Během dne piju vodu a čaje :-).
    Přeji krásné prožití vánočních svátků a pěknou dovolenou ;-).
    Email: bajca.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj Kaci,

    urcite stacenou, balenou kupujeme jen opravdu vyjimecne.
    V piti jsem lempl, je to cca 1,5l za den.

    Krasne Vanoce

    Lenka
    (ludinova.lenka@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  142. Používám filtrační konvici, takže piju vodou kohotkovou přefiltrovanou. Samotnou vodu piji hlavně když jsem na cestách a to tak 1-1,5l. Když jsem doma, nebo v kanceláři, tak piju hlavně bylinkové čajíčky a to třeba 2 litry :-) E-mail: elby2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Nejraději piju vodu z kohoutku, ale chápu, když někomu neteče z kohoutku dobrá voda (nebo když někomu vadí moc chloru nebo tak...). a Kolik toho vypiju ? jsem lajdák, vím to, musím s pitím přidat :-D

    OdpovědětVymazat
  144. My balenou vodu vůbec nekupujeme, takže rozhodně stáčená. Pitný režim si snažím hlídat, měla jsem s tim docela problém. Teď se snažim za den ty 2 litry vypít, teď v zimě je to teda voda a hlavně čaj.
    Pěkné svátky,
    Tereza (t.kubelkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  145. Balenou kupujeme málo, máme sodastream ale stejně pijeme kouhoutkovou. Nejlepší je s bezovým sirupem, domácím. Litry tak 2 někdy míň.

    OdpovědětVymazat
  146. Piju jen vodu kohoutkovou. A snažím se vypít za den alespon 2litry.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. Preferuji kohoutkovou, a to i v restauracích. I když někde chutná méně, plátek okurky to obvykle opraví:)) Doma mám ReTapky a pomaličku bez nich neudělám krok, EQUA jsem vůbec neznala a vypadají také skvěle. Množství vypité vody záleží na ročním období, tedy na tom, kolik vypiji čaje, ale obvykle se pohybuje mezi 2-3 litry vody.

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj Kačí:) já preferuji rozhodně také stáčenou vodu. A kolik toho za den vypiji? to záleží.. když jsem ve škole, lahev s vodou mám u sebe a pořád si doplňuji, taakže toho vypiji daleko více ve škole než doma nebo o víkendu. Ale celkově je to něco okolo 2 litrů, když teda počítám i čaje, které teď v zimě piji ve velkém.

    OdpovědětVymazat
  149. Já jsem v tomhle příšerná, vody piju opravdu málo, tak 0,5 litrů za den. Ale co se týče tekutin obecně, tak těch mám dost, protože vypiji tak 2 litry kávy za den.:D Vím, že je to hrozný zlozvyk, ale nemůžu si pomoct. Dlouho přemýšlím o koupi nějaké hezké lahvičky a tyhle jsou úžasné! Chápu Tvé nadšení pro lahvičky, já to mám přesně takhle s termoskama.:) Hrozně ráda bych vyhrála, abych pro svoje tělo udělala něco dobrého a dávala mu více vody, ale pokud nebudu mít štěstí, tak holt budu spoléhat na Ježíška a na to, že jsem byla hodná.:D
    Přeji hezký večer.:)

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj Kačí,
    já určitě piju nejraději už od malička (je mi 20) vodu z kohoutku.. Máme doma nejlepší vodu!! Když jsme byla na střední tak si pamatuju, že jsme tam měli hrozně moc chlorovanou vodu, tak jsem si vždycky táhla do školy 2 litry vody z domu :D (celkem se to proneslo) a ještě u nás, kde bydlím, máme krásnou studánku s dobrou vodou. A když se občas stalne, že se vodovody spravují nebo jsou pokažené, tak bereme kanistry a všechny láhve co doma najdeme a jedeme ke studánce, žádný balený vody nekupujeme :)
    Teď den vypiju tak 1-1,5l vody + každé ráno a každý večer čaj. A v létě je to vody víc + si do ní přidávám mátu a jahody! Mňamka :)
    Přeju krásný Vánoce;)

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj :)
    Vodu preferuji určitě stáčenou i když občas si na cesty koupím nějakou dobrou jemně perlivou. Co se týče pitného režimu, tak ten dodržuji svědomitě. Mívala jsem problémy s ledvinami, takže teď se snažím do sebe dostat denně aspoň 2,5 l tekutin, z toho je vždy 1,5 l čistá voda.

    OdpovědětVymazat
  152. Zdravím všechny :D Já nejradši piji kohoutkovou vodu, protože jsme moc líná na to, abych si kupovala balenou. Na sport je stejně lepší stáčená voda než sladká perlivá minerálka (teda alespoň pro mě) ;). Když mám trénink, tak vypiji asi 1 litr (v létě cca 2,5 litru). Jinak ve škole moc nepiji, protože si velice často nechávám petláhev doma :/. Všem přeji hezké Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  153. Preferuji stáčenou vodu. piju docela málo v zimě kolem litru vody za den v létě tak dva litry.

    OdpovědětVymazat
  154. Preferuji stáčenou vodu,vypiju ji něco kolem litru.

    OdpovědětVymazat
  155. Preferuji stáčenou vodu. piju docela málo v zimě kolem litru vody za den v létě tak dva litry.

    OdpovědětVymazat
  156. Ahoj :)
    celý život jsem byla zvyklá pít vodu z kohoutku. Co jsem se ale přestěhovala do Prahy, přešla jsem na balenou, protože mi ta pražská voda vůbec nechutná. :/ A vypiji každý den jednu lahev, takže 1,5l.. :)

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj Kači,
    já piju vodu balenou, ochucenou, neperlivou s chutí bílých hroznů. Když jsem byla malá, pili jsme vodu kohoutkovou se šťávou, teď to nemůžu ani vidět :) Taky jsem dříve upřednostňovala vše bublinkové, teď jen bez.

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj Kačí,
    já preferuji stáčenou vodu, kterou občas vyměním za jemně perlivou Magnesii. A k tomu litry a litry čaje:-) A pokud jde o množství, pod 1,5 l nejdu určitě, někdy to je i dvojnásobek.

    OdpovědětVymazat
  159. Nejlepší je voda ze studánky, ale bohužel se nám nedaří často pro ní zajet. Takže hned na druhém místě nejvíce pijeme vodu z kohoutku a občas koupíme Magnesii. Vypiju tak cca 1 - 2,5 litru tekutin denně, je to hodně různé. Bohužel teď v 8. měsíci těhotenství chodím neustále čůrat, tak se snažím od odpoledne pít méně, ačkoli to moc nepomáhá.

    OdpovědětVymazat
  160. ahoj, piju stáčenou vodu, protože mi to přijde nejjednodušší...jinak se snažím vypít alespoň litr a půl denně :)

    OdpovědětVymazat
  161. Káťa Zářecká16. prosince 2015 v 20:33

    Ahoj :)
    Já piji vodu převážně z kohoutku, balenou si kupuji jen pokud někde jsem a zapomenu si flašku s pitím doma :) A za den vypiji cca 2 litry tekutin - z toho je asi litr voda, zbytek čaj :) Tyhle láhve vypadají skvěle a pokud se na mě štěstí neusměje, jednou si ji taky koupím! :)
    katezar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Ahoj, já určitě piji jenom stáčenou. Balenou maximálně ve škole, když si zapomenu napustit flašku doma anebo třeba na dovolené v cizině, kdy se té stáčené bojím, protože často ani nemusí být pitná :-) Za den vypiju tak 2 litry vody, ale většinou s čajem :-D

    OdpovědětVymazat
  163. Ahooj😊, určitě jsem pro obyčejnou vodu z kohoutku, ta je nejlepší💪😍. Ale bohužel, kámen úrazu je u mě pitný režim... Nemůžu se donutit pít, a proto denně vypiji tak 1 litr, možná i míň.😕

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj.
    Největší podíl mého pitného režimu probíhá v práci, kde mám jednu lahvičku z ikea, kterou si neustále chodím dotankovávat ke kohoutku (studánce), takže já jsem určitě pro stáčenou vodu. A doma to řeším stejně voda, čaj, případně ještě bublíme sodastreamem.
    Celkově se snažím vypít alespoň 2l denně.

    Hezký den. Petra

    OdpovědětVymazat
  165. Ahojky:)
    Já určitě preferuju vodu z kohoutku, chutná mi víc než balená. Tu si kupuju jen když není zbytí a jsem na cestách, to se neodvážím si do lahve někde na wc natočit :D
    Ale top voda je ta, kterou si zaliju kávu nebo čaj :P :D

    BedrunkovaRomana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Kači, preferuji kohoutkovou vodu, balenou jen v nezbytných případech. Za den se snažím vypít cca 2-3litry vody a čaje denně :)

    Katka Petrášová kacka.pet@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj, na 1000% preferuji stáčenou vodu. Převážná část mého pitného režimu probíhá v práci, kde mám jednu láhev z ikei, kterou si chodím dopouštět ke kohoutku (studánce) + po ránu vždy čaj.
    A doma to řeším obdobně, případně ještě bublinujeme v sodastreamu, když je chuť, nálada a tak.
    Tvých 19 lahví obdivuju, mě by to snad zabralo celý pracovní stůl a už bych se nehnula nikam :-D

    Hezký den...Petra

    OdpovědětVymazat
  168. Ahojky rozhodně kohoutkovou, je ironie, že my ji máme dostatek, je čistá a dobrá a stejně stále hodně lidí pije balenou, když v některých zemích by dali nevím co za obyčejnou vodu klidně i špinavou. Piji když mám žízeň a hlavně jím hodně ovoce, takže tak 2 litry denně, teď v zimě preferuji teplé bylinkové čaje:).
    Simona.Skladana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Urcite kohutkovu vodu, aj ked obcas si tiez doprajem bublinkovu vodu z obchodu, hlavne v lete s citronom sa mi to velmi ziada :) A snazim sa pit okolo litra vody denne v zime plus vela vela caju, lebo je mi vecne zima :D

    OdpovědětVymazat
  170. Já preferuji vodu z kohoutku. V létě vypiji kolem 2,5 litru ale v zimě spíš čaje :)
    aneta.koppova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. V zimě vody piju málo, většinou jí přeměním na čaj, a to pak tak tři litry dám.
    katerina.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. Určitě stáčenou, kupujeme jen občas perlivou ochucenou. Momentálně přes zimu piji hlavně čaje s medem a citronem nebo se zázvorem. :) Bohužel toho moc nenapiji, ale snažím se denně vypít tak přes 1,5 l :)

    OdpovědětVymazat
  173. Já piji jen kohoutkovou, pramen máme asi 500 metrů od domu, tak je opravdu dobrá. Ale byla jsem v Německu a tam jsem pila jen balenou, kohoutková byla opravdu nechutná. A vypiju denně asi 1,5 litru vody, zbytek čaj a káva.
    barbora.langerova98@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Doma máme výbornou vodu,takže piju tu z kohoutku. Většinou čistou, občas si do ni dám citron a mátu. Teď zhruba tak 1,5 litrů denně. A večer si většinou dělám čaj do mého půllitráčku. Teda 19 lahví? A to jsem si myslela,že se svými třema jsem blázen. Ale chápu, nedá se jim odolat.

    OdpovědětVymazat
  175. Doma pod Tatrami urcite kohutkovu, ale tu v Prahe radsej caj, pripadne balenu vodu, priblizne 1,5 - 2 litre denne. Dakujem.
    Alzbeta Koperniech

    OdpovědětVymazat
  176. Ahoj Kačí a Arty ,
    radši mám balenou vodu ale i někdy tu stáčenou . Balenou protože se mi libi ty flašky ve kterých jsou :D ale piji toho dost málo ani ne 1l to si radši dám kávu nebo chai tea latte

    OdpovědětVymazat
  177. já preferuji určitě stáčenou:) ve školní dny vypiju max.1l vody, ale když není škola tak třeba 2,5l :) viola.siblikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  178. Milá Kačí,
    u nás určitě vede kohoutková. Jen je velký rozdíl mezi létem a zimou. Aktuálně teď v zimě na vodu moc chuť nemám a vedou čaje. Ale v létě jednoznačně - voda s mátou, meduňkou, citronem, limetkou...když si to chci zpestřit, výjimečně koupím balenou perlivou.
    Lahvičky miluju, aktuálně u nás vede jiná značka, ale určitě jen proto, že od Equa doma nic nemám:-)

    OdpovědětVymazat
  179. Milá Kačí,
    u nás doma vede jednoznačně kohoutková. Sice zimnímu období vévodí čaj, ale v létě kombinace - voda - máta, meduňka, citron, limetka... Pro zpestření výjimečně koupím balenou perlivou. Celkově se přes den určitě přes dva litry dostanu.
    Momentálně u nás doma vedou lahve jiné značky, ale to určitě jen proto, že Equa doma žádnou nemáme:-)

    OdpovědětVymazat
  180. Kupovat balenou vodu mi připadá jako nosit dříví do lesa. Nekupuji balenou vodu ani domů a většinou ani na cesty. K tomu mám láhev EQUA z předloňské kolekce, kam si s chutí načepuji doma z kohoutku, kde máme kvalitní a dobrou.
    V létě piju hodně vody (tak 2 l denně + další tekutiny), v zimě dávám přednost čajům.

    OdpovědětVymazat
  181. Já preferuji rozhodně kohoutkovou vodu. Když ji teda piji.Jinak totiž piji jen čaj a občas ty perlivé.Ale nejvíc vede melounový čaj s jahodou! Ten je uplně nejlepší..

    OdpovědětVymazat
  182. Balenou vodu jsem si kupovala jenom, když jsem bydlela ve městě na koleji, protože ta kolení mi nechutnala. Doma máme svoji studnu, takže vodu máme výbornou :-)

    OdpovědětVymazat
  183. Čau mňau, já rozhodně preferuji kohoutkovku, proto mě štve, že v restauraci dost často prodávají jen balenou. Čisté vody v tomhle období vypiju tak 1,5 litru, v létě je to více, jinak k tomu ještě čaje a sem tam něco ochuceného na chuť :)

    OdpovědětVymazat