ZE ŽIVOTA: JOOLZ RODINA





Když jsem před rokem začala shánět kočárek, tak jsem to viděla naprosto jednoduše. Koukla jsem se na net, vyjelo mi spoustu fotek a odkazů na kočárky a já si říkala, co všichni řeší. Však nabídka je pěkná a cena úplně v pohodě.
Jenže, když jsem pak šla do obchodu a podívala se na ten náš vybraný "zázrak", tak přišla v mžiku studená sprcha. Něco tak ošklivého, plastového, lehkého, nestabilního a s tím nejlevnějším materiálem jsem dlouho neviděla. Ne, že bych předtím kočárky nějak sledovala, ale víte, jak to myslím. Prostě hrůza. Ihned jsem pochopila tu cenu a že to nebude tak snadné, jak jsem si myslela.
Hledala jsem dál, četla recenze, až jsem narazila na krásný článek jednoho blogera, který nákup kočárku viděl úplně stejně. Rodina ho ale "ukecala", že když je to první mimčo, měl by koupit nějaký lepší, krásnější, kvalitnější a hlavně nový. Po průzkumu došel ke značce Joolz. Tehdy jsem se na ní zaměřila a jak to dopadlo? Joolz máme doma. A s ním ne jen kočárek, ale i celou výbavu k němu. I když jsem vždy hledala něco jiného, jinou značku určité výbavy, tak mě to tak nějak dovedlo opět k Joolzu. Je to jednoduchý holandský dyzajn, není to nic, co by se okoukalo, avšak to jde s trendem. A to hlavní? Kvalita a propracování.
Deka Joolz. Na jednu stranu si člověk řekne, že deka je něco, co nemá smysl řešit. Ale mohu vás ujistit, že i v tomhle jsou velké rozdíly. Mám doma 4 druhy deček a jediná tahle krásně přilne k miminku. Všechny jsou z takového materiálu, že když jimi přikryji Tobínka, tak se na něj jen položí, ale nepřilnou k tělíčku. Tato deka je z příjemného, jemného a organic materiálu, který krásně přilne a udržuje teplo.

A ještě taková malá vsuvka. Pokud hledáte kočárek, tak vám povím takový příběh. Kamarádka hledala kočárek a já jí navedla na tuhle značku. Hlavně proto, že jsem s ní vážně spokojená. Ona ale pročítala různé recenze a říkala mi, že Joolz není na některých fórech tolik chválen. Nevím, co přesně lidé kritizují a hlavně kdo, ale musím říct, že rozdíl mezi jedničkou a jak já říkám faceliftem dvojkou je obrovský. Přesně to, co bych asi kritizovala na jedničce je v dvojce dotažené k dokonalosti. Proto jsem jí říkala, ať si to ještě promyslí a zváží. Že než kupovat nějaký levnější kočárek, který pak těžko či za málo prodá, ať investuje do tohoto, ten jí vydrží klidně na víc dětí a pak ho úplně v pohodě prodá. Koukala jsem na různé bazárky a spousta mamin ho prodává klidně i po třetím dítěti a stále vypadá jako nový. Jsem tedy ráda, že mě kamarádka poslechla a ač si koupila nakonec tu jedničku, tak je nyní ohromně spokojená a drandí s ním denně parkem a městem.
Tohle neberte jako nějaký reklamní spot, jen zkušenost dvou spokojených mamin :-)

Krásný den
s láskou vaše Kačí a tým JOOLZ


167 komentářů:

  1. Hezky stredecni vecer. Firma Joolz je bezpochyby krasny tip na kocarekove sety, bohuzel trosku vyšší cenova kategorie. No nic, ale deka by nase unorove mimi urcite moc potěšila: -) diky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,přesně jak píšeš,zaujal mě jejich krásný design nevtíravý, elegantni a zároveň jednoduchý, a jak se říká v jednoduchosti je krása, takže za mě TOP. Stejně jako tvůj blog-a proto mám již odhlasováno :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Firma me zaujala stylovými kousky. Bohužel cenově někde jinde... deka pro synka by me potesila :) Samcová Aneta

    OdpovědětVymazat
  4. Na této značce se mi líbí barvy kočárků neutrální, příjemné, není to přeplácané a pěkně designově provedené. Ty deky vypadají úžasně :) pěkné jsou i přebalovací tašky.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky. Značka Joolz má moje srdce hlavně díky užasnému, čistému a elegantnímu designu. Jediné, co mě mrzí je, že jsem nešla do kočárku. Zpětně si to vyčítám. Uvidíme, jestli neporidime pro dalšího prcka někdy. Každopádně tuhle deku by naše zimní princezna určitě ocenila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Čím zaujala? VŠÍM!!! Zrovna vás kočárek vypadá božsky, deky jsou perfektní a stejně tak se mi líbí i fusaky z pleteniny. Nemít už dřív koupený kočárek od Bugaboo, vybrala bych nový Joolz.

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, libi se mi ten minialisticky design a dost vazne jsem o jeho zakoupeni uvazovala. Nakonec jsem ale zhodnotila prakticke vyuziti u nas na vesnici na konci sveta, venceni pejsku, prochazky do prirody a bylo praktictejsi porizeni satku a nositka(stejne jako mas ty) a kocarek tedy pouzivam minimalne tak jsem zvolila levnejsi variantu.(kvuli castym prejezdum do mesta autem pouzivam prevazne podvozek s autosedackou(tam jsem volila kvalitu) a toto rozhodnuti pri volbe kocarku se mi zatim osvedcilo. Treba do budoucna pro dalsiho prcka tento kocarek precejen poridime :) hezke podzimni dny. elaniee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Kačí, firma Joolz má nádherný jednoduchý design, pro mě vyšší cenová kategorie.. bohužel. Kočárek budeme mít po mém synovce,ale deka od této značky by se v něm vyjimala.

    Barbora Komárková (renieska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi jejich design a kvalita, hezky jsi to popsala. Na kočárek mám stejný názor :) Marcela L.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, me zaujala svym designem. Maji snad nejhezci kocarky a o doplnkach ani nemluvim :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kočárek za 28 litrů? Jste asi milionáři.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý večer, už to bylo naznačeno v článku a řečeno i v komentáři nade mnou, v jednoduchosti je krása a v tom rozhodně Joolz boduje...ale za cenu, kterou do toho dát nemůžu :) Jana Šramová

    OdpovědětVymazat
  13. Krasne barvy korbicek, elegantni a smrncovni.

    OdpovědětVymazat
  14. Také se mi líbí jejich design a nekýčovitost. Deku bych využila pro naše Ledňátko, bude tu cobydup a zima na horách bývá tuhá, deky se hodí :-). Andrea H.

    OdpovědětVymazat
  15. Také se mi líbí jednoduchý, čistý design. Zdá se mi ale celkem nízký (pro vyšší rodiče). Kamarádky mě navíc odrazovaly od tohoto stylu koleček, a tak jsem dala na jejich rady a vybrali jsme houpací podvozek s pevnými kolečky (taková ta retro klasika). Jana Langrová

    OdpovědětVymazat
  16. Kočárky Joolz se mi moc líbí svým designem... Před třemi a půl lety, když jsme vybírali kočárek pro první dcerku jsem po něm pokukovala, ale pořád jsem byla rozpačitá z toho "madla", přišlo mi zvláštní a nepraktické. Cenově to pro nás bylo trochu vyšší, nakonec jsme šli do španělského Jané, který nás stál cca 16 tis, takže zpětně si říkám, že ta trocha navíc už by se taky dala zvládnout... Ale je pravda, že teď si Janéčko užívá i mladší dcerka a jsme pořád spokojeni... Ale pokud bych teď měla jít do nového kočárku, tak Joolz bude hlavním kandidátem :-)
    Lucie Humlová

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Kačí, problém s výběrem kočárku má asi každá maminka a jak píšeš je to běh na dlouhou trať. Taky jsem vybírala nejvíc dlouho podle recenzí a nakonec kočárek v reálu byl katastrofální. Joolz jsme měli také v našem hledáčku a to hlavně kvůli kvalitě, materiálům a příslušenství. Nakonec jsme, ale vybrali jiný kočárek a to především kvůli ceně... Dečka by se nám hodila už jsem ji obdivovala v baby shopu je moc příjemná :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Design mají krásný a kvalitní je na vysoké úrovni. Hned by jsem se taky zachumlala do takový deky. :-) Akorát ty ceny mě odrazují.

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi líbí kvalita jejich zboží a ten jednoduchý design i neutrální barvy :). Bohužel mi trochu odrazuje cena. Lenka

    OdpovědětVymazat
  20. Zaujal mě jednoznačně dizajn značky. Také perfektní prebalovaci tašky. Mája

    OdpovědětVymazat
  21. Jak už píšou maminky přede mnou, líbí se mi jednoduchost a krásný design. Ale co bohužel odradí (i když za kvalitu se platí), je ta cena, no... Deka v barvě mint vypadá super, našemu ubíkovi by se moooc šikla ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Design je opravdu krásný (i když by mohla být i trochu něžnější barva pro holčičky), ale tu cenu ne každá mamaminka může zaplatit, zvlášť když nakupije celou výbavu :(

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, Joolz má jednoduchý design, který jednoduše zapadá do mého vkusu :-) Mají pěkné přírodní barvy, ikdyž jsem zvolila jiný kočárek, protože jsem se zaměřila na kolečka, aby se vice hodila do terénu, tak jejich doplňky pro prcky miluju a na tuhle deku často koukám, ale vyšší cena mě vždy zabrzdí k dalšímu kroku pro objednávku. Deka je krásná, vůbec mám ráda teplé a příjemné deky, co opravdu zahřejí a není to žádná umělotina. Sandra Melichnová

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Kači, od zn. Joolz mě zaujaly právě dečky a fusaky. Hrozně se mi líbí ten efekt medových plástů a jsou hrozně ňuňací :-). Líbí se mi i kočárky, ale vzhledem k vyšší ceně jsem zvolila jiný, ale pod dečkou by se našemu lednovému miminku určitě hezky spinkalo. Hezký den, Martina

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Kačí, o firmě Joolz jsem slyšela už dřív než od tebe, ale to jsem tomu ještě nevěnovala tolik pozornosti, protože miminkovské věci mě tolik nezajímaly. Ale teď co už o mimnku začínám přemýšlet, slyším na Joolz samou chválu, takže něco bych si od nich v budoucnu taky ráda pořídila.

    OdpovědětVymazat
  26. Hezky den,firma Joolz má moc krásné,nadčasové kousky,pěkné neutrální barvy,akorát teda ta cena je trosku vyšší ��.Veronika Kucerova

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj. My sme pre nášho chlapčeka, ktorého očakávame v marci, tiež zaobstarali kočárik Joolz Day2 - zaujali nás nadčasový dizajn, pevná konštrukcia a skvelé doplnky, ktoré sa dajú dokúpiť. Nemám ešte skúsenosti s inými značkami, ale z toho, čo som videla doteraz v obchodoch, je pre mňa JOOLZ jednotka na trhu. Tak dúfam, že budeme spokojní ako vy :)
    S pozdravom
    Darina Doháňošová

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,my jsme pravev te fazi vybírání a uvazovani,ktery kocarek vybrat a prave Joolz patri mezi jednoho z adeptu,ale cekam na realne vyzkoušení,abych mohla porovnat :)

    Tereza Nováčková

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj :-) Joolz se mi líbí už nějakou dobu hlavně kvůli jednoduchému designu a neutrálním barvám, jen si člověk musí za kvalitu připlatit, ale to tak prostě je :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Hodně mě u značky Joolz zaujal jejich design a celé provedení. Krásná jemná minimalistická linie, která není zbytečně přeplácaná a která je ale tolik praktická i více směry. Viz např sety kočárků. Souhlasím, určitě stojí za to investovat víc, přeci jenom to není produkt na týden, ale několik měsíců.

    OdpovědětVymazat
  31. Joolz kocarek je krasny a kvalitní, ten bych si taky přála :) Bohužel cena je trochu vyšší :(

    Michaela Mensikova (Michaela.Mensikova@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Kacko, líbí se mi od nich décky s efektem medových plastu 😉 Krásný den Andrea

    OdpovědětVymazat
  33. Me zaujala designem, proto ho mame doma :) kazdej kdo ho nanchvilku veze, je z nej unesenej.sice je to palka, ale nelituju.

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, kočárky Joolz jsou krásné a kvalitní. Bohužel mi bydlíme na vesnici a Joolz má malá přední kola. Vím, že se dají dokoupit terénní, ale bohužel také nejsou moc velká a ani nafukovací, proto u nás zvítězil kočárek se čtyřmi velkými nafukovacími koly, který musí zvládat louky a rozbité cesty. :) Kdybychom bydleli ve městě nebo ve vesnici s lepšími cestami, tak by byl Joolz určitě v hledáčku. :) Doplňky jsou bomba a dek není nikdy dost a nikdy se neztratí :)
    Přeji krásné první Vánoce s Tobíkem :)
    Adéla Nedělková

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Kačí,

    Joolz mě zaujal designem, ale také praktičností. Například větrání u hlavičky u kočárku, co máš pro Tobína, je super! Stejně tak ta sluneční clona je opravdu povedená. Deku jsem obdivovala ve Vanda storu i v Malvíkovi a říkala jsem si, že je moc krásná a příjemná. Tak třeba se na mě usměje štěstí a mohl by se v ní můj prďola taky zachumlat. :)

    Měj se krásně.

    Sabina

    OdpovědětVymazat
  36. U Joolz se mi líbí jednoduchý čistý design a neutrální barvy. Doplňky mají taky pěkně. Jen ta vyšší cena...

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Kači, na výrobcích od značky joolz se mi líbí jejich krásný design. Jednoduchost, elegance a hlavně nic přeplácaného. Dá se díky tomu pěkně kombinovat. Dečka by naší prďolíně udělala určitě velkou radost :), já osobně mint barvu naprosto zbožňuji ♥. Přeji tobě i tvé rodince pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  38. Joolz má prostě krásné věci ale cenově jsou opravdu dražší.. Takže od nich "zatím" :)) nic nemám.

    OdpovědětVymazat
  39. Krasny den, Joolz je moje srdcovka, kdyz jsme zacali hledat kocarek, joolz byl pro me top, jednoduchy design, elegantni a zaroven zvladne i trosku terenu. Sice jsem musela trosku svadet boje s pritelem prave kvuli cene, ale nakonec pod mirnym natlakem uznal, ze tento kocar je pro naseho prcka proste idealni ☺️. Deka by tak skvele doplnila nas kocarek a zahrala prcka v chladnych dnech:).

    Lucie

    OdpovědětVymazat
  40. U firmy Joolz se mě zaujal elegantni design a kvalita zpracování. Bohužel mě od nákupu vždy odradí cena.
    Kateřina Volná

    OdpovědětVymazat
  41. Zaujala mě krásným výběrem, bohužel cena je vysoká

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Kačí, dečka má nádherný design, příjemný vzor a barvu a hlavně ten materiál bude asi top:-) Deka by se nám moc hodila pro naši holčičku, která se má narodit už za pár dnů.. Jinak Joolz znám, zvažovali jsme koupi kočárku této značky, ale nakonec se rozhodli pro Bugaboo, nicméně u obou zn. se nezapře holandská kvalita a nádherný design. Hezký den, Petra Kolaříková

    OdpovědětVymazat
  43. Tak jsem koukla na stránky Joolz a na jedno prezentační video kočárku a musím uznat, že barevně jsou kočárky moc pěkné, a také se mi líbí variabilita například pro dvojčata nebo pro maminky s dětmi blízko po sobě. Ale asi by mi vadilo u "sporťáku", že když ho dám do lehu, tak dítě pořád jakoby sedí, že nemůže natáhnout nohy. A taky cena je mimo naše možnosti. Ale deka by se určitě hodila :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. Moc se mi, jako většině tady, líbí minimalistický design, jemné neutrální barvy a podle zkušeností i skvělá kvalita a funkčnost. Třeba se nám v budoucnu tato značka dostane taky do výběru :-) Bára Vaňková

    OdpovědětVymazat
  46. Mě moc zaujala svým jednoduchým vzhledem a vysokou funkčností.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Kači, na značku Joolz sem narazila až díky tobě a zaujala mě především svým jednoduchým designem kočárků. I když bohužel pro mě vyšší cenová kategorie :/. A co se týče doplňků, ty sou prostě úžasné! A dečka v barvě mint (na tu sem teď ulítlá :D) by mě i mého prcka, který se má narodit v prosinci, moc potěšila:) Byl by to krásný vánoční dáreček:) Přeji hezký den, Gábina

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Kačí,
    S touto značkou nemám vůbec zkušenost, ale líbí se mi některé její produkty, akorát příteli se nelíbí jejich cena a tak vždy vyhraje jiný produkt, který je levnější. :-/ takže pokud bych vyhrála tuto úžasnou deku, tak ta by ho snad přesvědčila o tom, že občas ke lepší koupit něco drážního 🙂

    OdpovědětVymazat
  49. Design je krásný, věřím v kvalitu, ale za tu cenu bych si ani kočárek ani deku dovolit bohužel nemohla.
    Andrea Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  50. Také mám ráda jednoduché designy a Joolz je přesně typ kočárku, který se mi líbí, sama takový mám, i když ne právě Joolz. Deček ale není nikdy dost a tahle he opravdu krásná :)

    OdpovědětVymazat
  51. Sice na miminko mám ještě čas, ale člověk nikdy neví, ale firma se mi líbí a při výběru kočárku, až bude jednou potřeba, bude jistě zahrnuta to užšího výběru :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Jejich kočárky jsou krásné. Bohužel je to opravdu vyšší cenová kategorie. Ale beru to tak, že prcka hodně nosím, tak bychom takový drahý kočárek plně nevyužili.
    Alžběta S.

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Kaci,na vecech od Joolz se mi libi prave to,ze jedou v elegantnim a jednoduchem stylu. Hezky den.Petra

    OdpovědětVymazat
  54. Při výběru kočárku jsme se rozhodovali mezi Bugaboo a Joolz. Vyhrál Bugaboo, z důvodů velikosti výtahu v domě😉 moc se mi u Joolz líbí jak si lze nakombinovat barvy doplňků
    (madla apod.) Deka by však našemu oranžovému cam3 moc slušela 😉

    OdpovědětVymazat
  55. Rozhodovala jsem se jestli Joolz nebo Bugaboo. Nakonec to vyhrál Bugaboo kočár, ale vždycky když vidím ty Joolz doplňky, tak slintam :) Mají krásný líbivý design a hlavně i barvy. Lucie F.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Kaci,
    jednoznacne design je top! Vsetkeho! Len financne je to trosku inde, to ma odradilo... Ale to neva, aj ine znackh maju pekne veci :)

    Lucy :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Kači, firma Joolz se řadí opravdu k módním desingnovým značkám,jejich mínus je opravdu trošku vyšší cena a také mě při výběru kočárku odradilo nižší položení korbičky.Proto jsme volili jinou značku kočárku, ale jejich doplňky se budou hodit i tam :) a dek není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Kačí🤗Kociariky su nadherne,zaujmu asi kazdeho,kto ich stretne na prechadzke.Odradi ma ale cena,tolko by som nedala za kociar ani nahodou,tolko nas stala manzelska postel na cely zivot😁Mame kociarik za 6.000 od ruky a uplne super.S pozdravom Stefí

    OdpovědětVymazat
  59. Kocarek Joolz je muj sen, ale ty finance se snu trochu vzdaluji. Znacka ma fakt jednoduche simply kousky, libi se mi celkovy design a ta deka by moje nenarozene zimni o urcite hezky zahrala ;)
    Hezky den vsem. Pavla Kubíková

    OdpovědětVymazat
  60. Joolz má krásné výrobky,nejen kočárky, ale i deky a ostatní věci, to se musí nechat. Bohužel jsou však většinou mimo naši cenovou kategorii. Naší devítiměsíční Janičce by se však pod novou dečkou určitě hezky spinkalo! Simona Mikšová

    OdpovědětVymazat
  61. Značka Joolz mě zaujala designem, bohužel mě odrazuje cena.

    OdpovědětVymazat
  62. Zaujal mě určitě krásný a vkusný design���� krásné barvy a elegance �� Jedine mínus je pro mě cena... Jana Mandíková mandik.domu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Kačko, na firmě Joolz se mi líbí originální design a super výběr barev (nejenom) kočárků. Přiznám se, že když jsme vybírali kočárek, tak jsem vůbec nevěděla, jak široká je nabídla a dost mě mrzí, že jsem nevěděla to co teď, protože bych si vybrala určitě jinak. Ale je pravda, že ta cena je dost vysoká, což je teda jediné minus.
    Kačka Dostálová

    OdpovědětVymazat
  64. Značka je to asi kvalitní, ale moc draha, jsou i jiné značky, a já jsem se svým kočárkem taky byla spokojena, i když to nebyl Joolz. Rada ale vyzkouším tu kvalitu na vlastní dotek ;) Zaujal mě fusak od této značky.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Kačí, s článkem nemohu než souhlasit. Právě vezu svou 3,5 měsíční dceru v Joolzu a neměnila bych. Mám ještě ten před "faceliftem" takže jedine minus je menší úložný prostor pod kočárkem, jinak je perfektní. Původně jsem chtěla nový, ale i přes velký zásah do financí jsem trvala na Joolzu a dobře jsem udělala. Opotřebení na něm není v podstatě znát. A další výhoda je určitě skladnost do auta, zabere v kufru tak málo místa, že jsem se při první cestě dvakrát přesvědčovala, že nic nezůstalo venku :D

    OdpovědětVymazat
  66. Joolz má designově krásné produkty, velmi kvalitní a propracované, hlavně funkční. Co je pro mě velkou nevýhodou je vyšší cena.

    OdpovědětVymazat
  67. Značka Jooz mě zaujala množstvím krásných doplňků ke kočárkům, zrovna deka se mi moc líbí. A také tím, že nabízí možnost personalizovaného madla. Cenově a ani typem kočárku to pro nás ale nebylo, často jezdíme v horším terénu,takže jsme zvolili jiný kočárek. Dečka se se ale moc hodila. Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Kačí, musím říct, že se mi Joolz moc líbí. Jednoduchý a elegantní design. Když jsme vybírali kočárek my (zhruba před rokem), nechtělo se nám popravdě investovat tolik. Teď po třičtvrtě roce používání našeho kočárku možná malinko lituji, že jsme přeci jen neinvestovali do kočárku víc. Protože upřímně si myslím, že druhé dítě už asi nezvládne ;-) Ale uvidíme.
    Každopádně zdravím.
    Hanka Papoušková

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Kačí,
    Joolz mě zaujal pěkným a jednoduchým designem. A pleteným fusakem :-) Bohužel cenově je pro nás dost jinde. I když možná kdybych se dívala po bazarech... Takže máme jiný kočárek. Malý mě ale naučil, že dek není nikdy dost, takže by se mu určitě nějaká navíc ještě hodila :-)
    Markéta Řezanková

    OdpovědětVymazat
  70. Kdyz jsem poprve pred asi ctyrma roky spatrila kocarek joolz,hned jsem se zamilovala do jeho dyzajnu a vedela,ze az jednou budeme mit mimco,chci prave tento kocarek.Po zkouseni ruznych kocarku a dlouhe diskuzi jsme si kocarek joolz odvezli domu,pripadne zmene jsem se ale nebranila.Vyhral to na plne care.Kvalita,elegance,jednoducha manipulace a skladnost.Ani po roce pouzivani jsme neshledali zadny nedostatek.Malou vozime v limitovane edici jool geo ridge a zahriva ji ruzova decka joolz essentials.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Kačí,
    Joolz kočárky jsou úžasný a perfektně vychytaný, bohužel mě při koupi odradila cena, ale když jsem pak viděla co všechno má a co všechno se může přikoupit, třeba strašně se mi líbí ta sluneční clona,ta je úžasná. A ostatní doplňky mají taky vychytaný, po dece jsem koukala dlouho, ale pořád doufám, že nám jí někdo dá do kouta :D fusaky jsou taky top :)
    Měj se krásně a užívej malého, Lenka

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, mám teď malé miminko a používám zatim kočárek po první dceři, ale uvažuji o novém. Právě značka Joolz mě už před časem zaujala a kočárek je v užším výběru. Deka by se mi také moc líbila. Moc zdravím. Lenka Kodýtková

    OdpovědětVymazat
  73. značka joolz mě zaujala, když jsme hledali kočárek pro naše skřítě. takže máme jeden doma :D hledali jsme hlavně kvalitní kočárek, dostatečně prostorný (kvůli odhadu velikosti mimča) a pro vysoké lidi :) to všechno jsme nakonec našli v joolz. já se pak do značky úplně zamilovala, takže jsme začali shánět nějaký konkrétní. nakonec jsme našli sice z druhé ruky, ale jak píšeš, je jako nový, limitku joolz nautica, takže ho navíc nemá jen tak někdo. je pravda, že kočárek stojí nemalé peníze, ale když s ním člověk manipuluje a dá do něj ten svůj poklad, tak prostě za tu cenu stojí. a čím mě odradila? asi ničím :D
    kat.safarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Mně se na Joolz kočárcích líbí především prostornost korby. V porovnání s ostatními kočárky vede. Plus je také velké množství originálních doplňků ke kočárku. Co bych zlepšila jsou ale stehy na madle - ty mi docela vadily, přišly mi tvrdé. A dečka vypadá tak příjemně, že bych se do ní nejradši zachumlala já :) Katka (katerinakrpatova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  75. Zaujala mě kočárky, jsou krásné, rozhodovala jsem se mezi Hartanem a Joolz, a teda vyhrál Hartan no, a už je na reklamaci, tak budu doufat ve vrácení peněz abychom pořídili Joolz😍👌

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Kači, při výběru kočárku jsem taky jako každá nastávající maminka hledala ten nejlepší a po dlouhém hledání, čtení různých recenzí a shlížení spousty videí jsem byla rozhodnutá právě pro Joolz. Bohužel mi ale neseděl při vyzkoušení. Samozřejmě byl naprosto krásný a kvalitní, ale bohužel mi neseděl v ruce (rukojeť). Každopádně se nám značka Joolz a její doplňky moc líbí a rádi by jsme měli tuhle krásnou deku.
    Já i Tobík zdravíme a přejeme krásný den ��
    Renata Ondříčková

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Kačí,značka mě zaujala designem a barvami, bohužel odradila cenou :-) Hezký prodloužený víkend!

    OdpovědětVymazat
  78. Za nas joolz ne. Potrebovala jsem kocarek do terenu a tak to vyhral stokke. Uvidime treba ma druhe mimco poridime..:).

    Andrea Polanska

    OdpovědětVymazat
  79. Ked som vyberala sportovy kocik tak som naozaj asi 2 mesiace citala recenzie, diskusie, prezerala fotky kočárikov a nakonec som sa rozhodla pre Joolz. A myslim, ze to bola najlepsia voľba. Jednoduché ovládanie, krásny design, výborné doplnky. Proste vsetko tip top ☺️ Deka nam z doplnkov este chýba ale moc by sa nám hodila ☺️ Pekný den

    OdpovědětVymazat
  80. Musím říci, že Joolz je značka, která mě opravdu zaujala. Kočárek vypadá velmi hezky. Co ale opravdu celou dobu obdivuji je právě ta dečka, kterou má Tobínek často na sobě na fotkách! Ty malé jakoby pucíky jsou hrozně roztomilé :) už dávno jsem se chtěla zeptat, odkud ji máte. Tak teď už to vím a jsem do ní zamilovaná ještě víc :D moje holčička se pořád odkopává. Teď už je chladněji, tak ji na spánek musím více oblékat, protože ona se po přikrytí do pár vteřin odkope :D třeba by tuhle dečku konečně přijala a já bych měla trochu klid, že mi ve spánku nenastydne :D
    Šárka B. bambs@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ahojky...:)
    Abych byla upřímná, tak tento typ kočárku se mi nelíbí, a to kvůli podvozku. Já měla nijak v kočárkových vodách nepátrala, na míní festivalu jsem viděla u jedné maminky kočár, který mne oslovil během okamžiku. Stačilo si jen zapamatovat název, nechat si ho předvést v obchodě a bylo.
    Délkou nebo ještě jedním fusakem bychom s našim chlapečkem určitě nepohrdli.
    Děkujeme za soutěž.
    Hanka Hospodková

    OdpovědětVymazat
  82. Značka Joolz je velmi koukavá a stylová. Nevadila by mi ani vyšší cena, pokud je kočárek kvalitní. Odrazují mě od toho ale kamarádky, které mají zkušenosti s tím, že jejich děti do kočárku vůbec nechtěly. V podstatě je odnosily v nosítku. Nebo po pár měsících vyměnily hluboký kočár za sporťák.

    OdpovědětVymazat
  83. Firma Joolz mě uchvátila designem, bohužel odradila cenou, čímž se stává pro mě nedostupnou. Ale chápu, že za krásu a kvalitu je třeba zaplatit.
    Zuzana Jelínková

    OdpovědětVymazat
  84. Firma Joolz mě uchvátila designem ale odradila cenou, čímž se stává pro mě bohužel nedostupnou. Ale chápu, že za krásu a kvalitu je třeba zaplatit.

    OdpovědětVymazat
  85. Já prostě miluju Joolz design kocarku, jsou to podle me ty nejkrasnejsi kocarky, ktery momentalne na trhu jsou. Uvazovala jsem o nem hodne a dlouho, ale nakonec jsem zhodnitila, ze na vesnici by ho bylo skoda a zvolila jsem trosku obycejnejsi variantu, u ktere mi tolik nevadi, kdyz s nim vjedu do blata. 😊

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Nejvic me zaujalo asi to, ze sazi stromy :) ..kocarky Joolz jsou bezpochyby krasne, jen ja jsem mela na miminko trochu mensi rozpocet, nez abych ho.mohla poridit. Hezky den Darie Lapšanská

    OdpovědětVymazat
  87. Libi se mi jednoduchost, elegance a koukavost značky Joolz.vyssi cena je odrazena v kvalitě (za ponožky můžete taky zaplatit 20,- nebo 200,- ��) . Každopádně decka by se nám líbila pro prtouse, který přijde na svět v únoru �� . Hezký den Míša H.

    OdpovědětVymazat
  88. Nejvíce se mi líbí design, kdybych kočárek nezdědila, uvažovala bych o této značce. Odrazuje jedině trochu vyšší cena.

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Kači, po dlouhém čtení recenzí všelijakých kočárků a nejen kočárků - to je všechno ergo, bio a super cool, ze by z toho nejednu matku jeblo�� No, ale zrovna na svého joolzíka čekám, šla jsem nakonec do gea2 kvůli většímu prostornejsimu kosi, což mi přijde praktictejsi. Každopádně joolz má krásný design, materiál a ty barvy! Nevěděla jsem pro kterou se rozhodnout, člověk by bral všechny jak jsou bozi ❤️ No a náš malej cipis se nám narodí v prosinci, takže by se nám dečka k němu moc hodila a mint by úplně seděla, protože jsem se rozhodla pro variantu quadro grigio������ měj se hezky, Monika

    OdpovědětVymazat
  90. Joolz znam predevsim diky kocarkum. Maji opravdu krasne korbicky. Jine vyrobky neznam. Proto me velmi mile soutez o deku prekvapila. Tomasek deky miluje, nespava pod nicim jinym a po ockovani jej uklidnilo vzdy kdyz jsem ho do nejake deky zabalila. V dobe voleb se me kazdy ptal, koho budete volit. Ja vzdy s usmevem odpovedela,ze stranu, ktera podpori vyrobu kvslitnich a prijemnych dek. Takze tak je to u nas s dekami.

    OdpovědětVymazat
  91. Design kočárků a barvy se mi moc líbí. Dečky taky vypadají krásně :) Zrovna jsem ve fázi, kdy taky potřebuji už pomalu všechno vybírat, ale jak vidím, kolik je všeho tak krásného, tak vidím, že budu mít problém :D

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, firma Joolz ma krasne stylove veci a ihned poznas, ze to jejich vyrobek. Cena je jedinou prekazkou v tom, ze jinak bych mela uplne vsechno..takze prozatim nemam nic a decka by se 6mesicni Barborce moc libila. mejte pekny den ty i Tobinek.
    Jana Kučerova
    jkyzlinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Joolz má přesně ten design, který mám moc ráda :) I když cena je opravdu vyšší.. ale za kvalitu se musí připlatit :)

    OdpovědětVymazat
  94. Jednoduše proto, že značku Joolz miluju 💙Na všechny jejich výrobky pořád dokola koukám. Přání mít od nich kočárek se mi sice nesplní, ale krásná dečka pro prďolku by určitě udělala velkou radost nám oběma :)

    OdpovědětVymazat
  95. Joolz kočárky se mi líbí velmi, i když u nás to vyhrálo Bugaboo hlavně proto, že je lehčí, což byl u mě jeden z nejdůležitějších požadavků, ale po Joolz jsem taky pokukovala;) Líbí se mi vzhledově. Deka je krásná, barvou se nám zrovna hodí do toho našeho Bgb;o)
    Lenka Fořtová

    OdpovědětVymazat
  96. Jednoduše proto, že značku Joolz miluju 💙Na jejich produkty se dívám pořád dokola. Přání mít od nich kočárek se mi sice nesplní, ale tahle dečka pro prďolku by určitě udělala velkou radost nám oběma :)

    OdpovědětVymazat
  97. Joolz má top design kočárků, aneb v jednoduchosti je krása. Já však potřebuji něco sportovnejsiho k nám do terénu, kdy máme rozkopanou celou ulici a ještě dlouho rozkopano bude. Ideálně bych šla do sportovní trikolky v designu joolz :)
    Adela Babicova

    OdpovědětVymazat
  98. Wow, pokud je to ta deka z fotky, tak uz jen krásnější je tam jen Tobinek. :) nějakou dobu uz hledám deku pro moji holčičku a určitě se mrknu na Tuto značku!!! Díky za tip. Zatím me ještě zaujala česká značka Aesthetica. Mají tam i super osusky pro mimi. Tak teď nevím, kterou zkusit... krásný den.

    OdpovědětVymazat
  99. Hezké odpoledne, tak,asi nejvíc mě zaujaly kočárky, ó tom žádná. Jdou stylové, nápadité, a funkční, to se počítá :-) Krásný den, Evka Plánková ��

    OdpovědětVymazat
  100. Já právě kočárek vybírám a tenhle byl první, který mě zaujal ve městě hlavně svým vzhledem, u paní co projížděla a já pak začala hledat a zjistila, že je to právě Joolz. Ještě nevím, který kočárek nakonec koupíme, ale Joolz je fakt super, stejně jako deka, je fakt boží.��
    Michaela Brtníková

    OdpovědětVymazat
  101. My Joolz máme, ale day1 a jsme spokojeni. Přesně jak říkáš, pár věcí by šlo vypilovat, ale to už ve dvojce, takže je dobře, že dávají na názor lidu a dolazují to do posledního detailu.
    Po dečce jsem pokukovala již několikrát a pokaždé nechala v obchodě. Vážně se mi líbí, jen ta cena mě vždy odradila. Přecijenom je to na dečku vyšší, ač věřím, že bude kvalitní. Tak třeba se na nás usměje štěstí a dostaneme jí pod stromeček :-)

    Krásný den, Adéla Loskutová

    OdpovědětVymazat
  102. ahoj Kači kočárek me zaujal v posledním roce, kdy jsem otěhotněla a bylo jich kolem me spousta! Ke koupi nas odradila cena 😊

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, zaujal mě jejich elegantní design. Hlavně teda to vajíčko na fotce v článku.
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  104. Libi se mi designove, ale zatim jsem nemela sanci vyzkouset. Cenove trosku vyssi a recenze na kocarky tak 50/50. Ale stylovka to je :-)

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Kači, moc jsem výrobky značky Joolz nestudovala kvůli vyšší ceně, ale kočárky vypadají krásně a ta dečka musí být strašně příjemná, našemu Tobiáškovi by se určitě moc líbila :)

    Gabriela Štípková

    OdpovědětVymazat
  106. Dobrý den Kačí,
    výběr kočárku je pro mě zrovna velmi aktuální téma pro na naši únorovou holčičku. Joolz Day2 v barvě Parrot Blue byl pro mě favorit na první pohled pro svůj krásný čistý design, dokonce i celkem splňoval náš ztížený výběr na výšku kočárku (já 190 cm a manžel 196 cm) a velikost korby (asi nikdo nepředpokládá, že budeme mít prťavou holčičku), ale bohužel jsme se nakonec museli rozhodnout pro jiný a to právě kvůli ceně. Vím, že se vždycky za tímto kočárkem otočím a povzdychnu si. Ale proto ten svůj můžu alespoň ozdobit dečkou, o kterou se hraje.
    Hezký den.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Kaci, Joolz me zaujal urcite designem a vsema moznyma doplnkama, ktere nabizi. Naposledy jsem si od teto znacky koupila v lete moskytieru a pecka-nude barva, takze nepritahuje hmyz a ma uprostred zip, takze se krasne dostanu k miminku-kdyz mu potrebuju podat dudlik nb dat napit;) a decka by se mi hodila moc, o tom zadna;) pekny den, Ivett

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Kačí, mně se od firmy Joolz líbí fusaky a deky, které mají styl a vypadají i kvalitně. Měj se krásně. Kačka

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj, Kačí, psala jsem Ti již dva emaily ohledně výhry 4. adventní soutěže a pořád nemám odpověď. Tak jen nevím, jestli nestíháš, nebo ti mail nepřišel, nebo jsem svou výhru špatně pochopila.

    lenka.radecka@gmail.com

    Díky, Lenka.

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj Kačí, značka Joolz se mi líbí především kvůli své vysoké kvalitě a krásnému designu. Podobně jako většina předchozích komentářů bych ji vytkla pouze vyšší cenu, která je ovšem vzhledem k její kvalitě pochopitelná.

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Kačíí, strašně jsem chtela kočárek joolz parrot blue. Na fb skupině jsem vzdy s úžasem koukala jak maminkam chodi kocarky a tesila se jak ho poridime. Jenze kdyz jsem ho videla na zivo tak jsem byla zklamana �� ja nevim prisel mi hrozne maly/úzký a takovy vyvyklany... rikala jsem si ze cena neodpovida kvalite... �� a to jsem ten kocarek chtela uz asi tri roky jestli ne dyl ���� jeate ted me to mrzi protoze kocarek je designově nadherny ������ kamaradka mi pozdeji rikala ze na prodejne mohli mit jen takovy vystavni kus... no uz bylo pozde �� tak aspon deka od nich by potěšila ���� ještě když ji tak vychvalujes ���� a dek neni nikdy dost ����

    OdpovědětVymazat
  112. Určitě krásný a moderní design, který zaujme a dle doporučení i spolehlivá značka. Krásné kočárky i fusaky! Trosku vyšší ceny, které mohou nakupující odradit. Dečka mne už dříve zaujala, určitě musí byt pro děťátko úžasná!

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj Kači, zaujala mě krásnými věcmi, nádhera pohledet ❤️

    OdpovědětVymazat
  114. Hezký den Kačí, já značku Joolz registruju uz nějakou tu dobu. Dříve jsem při vysoké škole hlídala děti a témeř všechny "svoje" hlídací dětičky jsem odvozila v konkurenční značce Bugaboo.
    Takový kočárek jsem si vysnila i pro svoje miminko. Když jsme s manželem měli konečně tuhle krásnou povinnost vybírat, vůbec jsme se na značce kočárku neshodli. Já měla jasno už několik let a jinou alternativu jsem neschvalovala. Až když manžela uchvátil Joolz day 2, řekla jsem si, že o tom by se dalo uvažovat. A tak začal kolotoč čtení recenzí a zkoumání různých doplňků. A v tom právě vidím ty plusové body!
    Na našem Joolziku oceňuji provedení, design i funkčnost. Velkou výhodu vidím i celkové váze kočárku! Je opravdu lehoučký a krásně ovladatelný jednou rukou. Také si myslím, že poměr cena/výkon je naprosto skvělá! Takže shrnuto podtrženo, značku Joolz bych doporučila s klidným srdcem každému, kdo chce kvalitní kočárek za přijatelnou cenu. A troufám si říct, že v něm odvozíme je jedno naše dítko!

    OdpovědětVymazat
  115. Hezký den :-))

    Jelikož miminko s přítelem teď hodně řešíme, samozřejmě už začínám pokukovat po výbavičce a moc se v tom zatím nevyznám. Ale je pravda, že o této značce už jsem slyšela víckrát, nejen z vašeho blogu a docela mě zaujala. I když problém je v tom, že je to trochu finančně jinde, než bychom si mohli dovolit. Ale pokud by se mi naskytla příležitost, asi bych neváhala :-)

    Mějte se krásně,
    Hanka =)
    (HDosoudilova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  116. Mne nejvic zaujal jejich design a kvalita zpracování..deky i fusaky maji úžasně �� hned bychom jednu deku brali a druhou dokoupili pro nase dvojčatka..

    Hanka Šmerdova
    Michalkova.hanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Eliška Tomášková16. listopadu 2017 v 18:06

    Joolz je přímo božský ! Ikdyž bohužel na naše vytoužené miminko stále čekáme, ostatní věci už mám v merku a proto vím, jak moc je tato značka úžasná.

    Měj se krásně
    Eliška Tomáškova

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Kačí, u nás je to zatím ve stadiu hledání a porovnávání, ale Joolz je značka, která už teď patří k favoritům, alespoň podle oka.. :) Všechno je to právě o kvalitním materiálu a minimalistickému designu.

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Kači, Joolz je pro mě naprosto boží značka. Líbí se mi u něj nádherný, čistý design. Miluju ho v barvach modré, hnědé.

    OdpovědětVymazat
  120. Na Joolzu me hlavne zaujala ta “sitovana” korbicka na leto? Fakt pecka, kazdopadne decka se nikdy neztrati ����

    OdpovědětVymazat
  121. Já si značky všimla relativně nedávno. Skvělé materiály i recenze. Moc se mi líbila jedna deka od nich, kterou jsem viděla kdesi na instagramu. Hned jsem si ji vyhledala, ale když na mě vykoukla ta cena, tak mi spadla brada. Přála bych ji mi mít, ale tolik peněz? Myslím, že spousta lidí si ji nemůže dovolit nebo jednoduše nedá tolik peněz za "obyčejnou" deku. Tak třeba to vyjde a můj Toník bude mít krásnou dečku..:D

    OdpovědětVymazat
  122. Nádherný a funkční design, chápu maminky, co na to maj, že sebe a svá miminka chtějí obklopovat takovouhle krásou.

    OdpovědětVymazat
  123. Design pěkný, ale ty ceny ...-).
    Lucie PISKOŘOVÁ

    OdpovědětVymazat
  124. Dobry den, kocarky vypadaji dobre, ale ja ksem spise na ty klasicky s velkou kornou a velkymi koly. My mame kocarek Cam a jsme spokojeni. Nicmene decka by se nam urcite hodila.
    veronika.sleglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Kocarky jsou nadherne! Kdyz jsme pred sesti lety vybirali kocar pro dceru, tak strasne frcelo Bugaboo...vubec jsem nechapala proc a jeste za tu cenu...Joolz jsem v te dobe vubec nezaregistrovala...nakonec jsme vybrali Concord (tehdy byla jeste vyroba v Nemecku) a prezil par let s dcerou a ted jeste poslouzi pro syna...

    OdpovědětVymazat
  126. Ahoj Kaci, od znacky Joolz som vazne zvazovala kupu kociku,ktore maju pekny design,velky kos po kocikom a lahko sa s nimi manipuluje, nakoniec ma ale odradila ta cena :-(Ta deka vyzera tiez vyborne,vyhra by velmi potesila :-).Petra Krutakova

    OdpovědětVymazat
  127. Me rozhodne firma Joolz zaujala multifunkcnimi kocarky s peknym designem. Skoda jen te ceny :(

    OdpovědětVymazat
  128. Ahoj,
    na Joolz Day2 Camel beige jsi me privedla ty, pamatuju si tvuj clanek o kocarku a jak jsi i zduvodnila tuhle barvu a pak uz jsem ho nemohla pustit z hlavy. Ted tedy nas Frantisek ma stejny kocarek i barvu jako Tobinek a ja kazdy den v duchu dekuju tobe a firme Joolz,protoze je to moje druha laska a ten kocarek si nejen opecovavam na druhe mimco,ale hlavne mi nadherne slouzi. Joolzu a vsem doplnkum jsem uplne propadla,ale deku jeste nemame a dlouho po ni pokukuju,protoze vsechny jejich veci jsou nadherne a hlavne prakticke. Moc zdravim a preju krasny blizici advent. Tereza Z. Zacharovatereza@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Tato značka mě zaujala dyzajnem a barevným zpracováním. Jsou to klidné neutrální barvy, které se hodí pro chlapečky i holčičky a zároveň jen tak z módy nevýjdou.

    Také se mi líbí celá řada příslušenství. Vím, že moje kamarádky si koupily krásný kočárek, ale další doplňky, které chtěly nebo potřebovaly musely shánět jinde a pak se jim úplně ke kočárku nehodily. Tato značka v tomto ohledu myslí na vše.

    A asi mě odradila cena. Vím, že za kvalitu se připlácí a každá maminka chce pro své miminko to nejlepší. Nicméně při této značce padají opravdu pro mě vysoké částky a když přihlédnu, jak dlouho je bude miminko využívat, napadá mě, zda to není zbytečně přehnaný luxus.

    Pavla Ribárová
    ribarova.p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Kači! :)
    Joolz jsou bezpochyby kočárky, které zaujmou na první pohled svojí krásou. Přijde mi, že jsou nenápadné, ale při tom si jich každý hned všimne. Jejich přírodní barvy se mi moc líbí. Jediné co mě odradí je ta cena. :(
    Hezký den,
    Kači V. :)

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj Kaci,
    kocarek mate opravdu krasny, ta svetla barva je uzasna. My sice nemame Joolz, nybrz Mutsy, ktereho jsme koupili uplnou nahodou, jeste nez jsme zacali po kocarcich pokukovat... Kazdopadne Joolz by patril mezi nase favority. Ne kazdy ma na kocarek za 30 tis, ten nas take neni nejlevnejsi, ale myslim, ze je lepsi koupit kvalitnejsi kocarek, ktery i po dvou a vice detech stale vyhodne prodas, nez dat par tisic za nejaky polsky kus, ktery je za pul roku na vyhozeni do kontejneru (zkusenost me kamaradky) :-)
    Nicmene, nas raubir uz bude v zime blbnout v kombineze, ale decku bych darovala kamaradce, ktera ma mesicni holcicku, tak teploucko bude potrebovat ❤.
    Opatrujte se!
    Klara Houdkova

    OdpovědětVymazat
  132. Joolz robi prekrasne kociare a bol to jeden z nasich favoritov pri vybere kocika pre nasho synceka. Paci sa mi ich jednoduchy minimalisticky dizajn, prirodne neutralne farby a v neposlednom rade kvalita kedze ako jediny z premiovych kocikov sa vyraba v Europe a nie v Cine. Od kupy nas vsak odradila vyska kocika (resp. nizka :)) kedze nas tato meria takmer 2 metre. Jednoducho sme potrebovali nieco vyssie.

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj Kači, myslim si, ze jedine co by mohlo kupujici odradit je vyssi cena. jinak kocarky Joolz jsou opravdu nadherneee. Libi se mi jejich barevne provedeni:-) Decky vypadaji moc prijemne, dceri by se moooc libila 😉

    OdpovědětVymazat
  134. Věcičky mají boží.. Není snad vůbec nic co by se mi nelíbilo.. Ale ceny jsou poměrně vysoké..

    OdpovědětVymazat
  135. Kdyz jsem se dozvedela, ze jsem tehotna, mela jsem jasno o kocarku. Joolz. Bohuzel po zjisteni ceny jsem se teto myslenky musela vzdat. I tak jsem nasla nahradu. Uz dlouho premyslim o koupi deky. Jen jsem si doted myslela, ze je to moc velky luxus mit decku za 2000. Kvuli exemu, kterym malinky trpi ji vsak budu muset poridit. Tuhle nebo jinou kvalitni. I kdybych nebyla Vami vybrana, mihla byste mi rict Vase zkusenosti, jestli se miminko pod dekou hodne poti? A zda je material vhodny pro alergiky a exem? Dekuji

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj Kačí, já jsem přesně u Pavlíka měla levnější kočár, tak teď u druhého jsem přesně věděla co chci a nechci. Pořídili jsme taky Joolz kočárek a miluju ho už teď. Na ježdění si tedy musím počkat do ledna, ale i muž je z něho nadšený a vidí ten rozdíl mezi prvním a tímto kočárkem. Pavlík už tam má přidělaný skate co tam skvěle drží a trénuje si jízdu s panenkou :D a na to, že nemáme nějak extra velký byt, tak se mu kočárek krásně ovládá :)

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj Kačí, já jsem přesně u Pavlíka měla levnější kočár, tak teď u druhého jsem přesně věděla co chci a nechci. Pořídili jsme taky Joolz kočárek a miluju ho už teď. Na ježdění si tedy musím počkat do ledna, ale i muž je z něho nadšený a vidí ten rozdíl mezi prvním a tímto kočárkem. Pavlík už tam má přidělaný skate co tam skvěle drží a trénuje si jízdu s panenkou :D a na to, že nemáme nějak extra velký byt, tak se mu kočárek krásně ovládá :)

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj, zadne odrazovani...naopak Joolz me laka:) minimalismus je uklidnujici a dodava energii...a pokud je decka opravdu tak prijemne prilnava, jak popisujes, moc rada bych s ni odstartovala kooperaci "ja a Joolz" :)

    Lucie Š. (Ls_manoon@yahoo.com)

    OdpovědětVymazat
  139. Když jsem vybírala kočárek, dala jsem na doporučení a vybrala Joolz 1. Jsem velmi spokojená, líbí se mi jak design kočárku, tak oceňuju skvělé jizdní vlastnosti a snadnou ovladatelnost. Jana jana.zykova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Zdravím, Kačko, Joolz se mi moc líbí designově, ale moc nechápu to madlo přes korbičku. Celkem často se stává, že se nám malý probudí a neví, kde je, nebo prostě potřebuje pochovat a utišit, takže ho musíme na chviličku vyndat, a to nevím, jak bychom s tím madlem dělali. A vím, že se dá odendat, ale pak už to zase není s tím nástavcem tak hezké :) Každopádně k dece žádné výhrady nemám a měli bychom z velkou radost! Přeju hezký večer. Zuzka Koudelková

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj Kačí, firma Joolz mě zaujala rozhodně svými kočárky. Tam jsem na ni narazila poprvé. Popravdě jsem dřív ani netušila, co vše dalšího mají v nabídce. Deku znám od tebe z fotek a vždy se mi strašně moc líbila, věřím v tu kvalitu, jen je bohužel nad naše finanční možnosti. Při výběru kočárku jsem měla jasno, tam je to něco jiného :). Nakonec jsme se vybrali jinou značku, protože jsme se z Prahy přestěhovali do rodného městečka v horách a tady na ten zimní terén je potřeba větších koleček :). Ale kdyz jsem jej držela v obchodě, těžko se mi ho pouštělo z ruky. Je opravdunperfektni.

    OdpovědětVymazat
  142. Tahle soutěž mi jde přímo do rány. Za měsíc rodím a kočárek Joolz už mám doma, jen na rozdíl od tebe v šedé barvě. Skoro jsem neváhala, byla to láska na první pohled a přesně jak říkáš, ta kvalita je na něm oproti jiným kočárkům fakt znát. Nic, co by mě odradilo, se nenašlo :)

    OdpovědětVymazat
  143. Na joolz se mi nejvíce libi a zaujmou tlumené barvičky a perfektní zpracování, at uz u kočárků nebo doplňků 😊👍

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj Kaci,

    se znackou Joolz nemam bohuzel osobni zkusenost. Kocarky jsou nadherne, designove, i kdyz na prvni pohled pro me pusobi krehce. Cetla jsem ale nekolik pozitivnich recenzi, takze verim, ze jsou pohodlne pro drobecky i maminky. Odrazuje me pouze ta cena. Ale pokud skutecne odpovida kvalite, tak je to v poradku. :)

    Deky jsou uzasne a rada bych jednu takovou vyhrala pro svoji berusku. ❤

    Moc te zdravim a preji mnoho uspechu v "CBA"

    Romana B.

    OdpovědětVymazat
  145. Mají opravdu krásné věcičky a určitě velmi kvalitní, ale bohužel to není naše cenová kategorie.

    OdpovědětVymazat
  146. Libi se mi kocarky svym designem a pak taky deky a fusaky, bohuzel min se mi libi ceny...

    OdpovědětVymazat
  147. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj Kači, Joolz je pro mě synonymum pro eleganci a kvalitu. Pokud zahlédnu kočárek Joolz na ulici, vždy mě zaujme a ohlédnu se za ním :-). Přeji krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  149. U prvniho ditka jsme meli levnejsi kocarek, jezdili s nim vsude a taky je na odpis, a jsem moc rada, ze na druhe jsme poridili muj vysneneby, a tim je teda bgb buffalo, a joolz je moc krasny, a musim rict, ze se mi libi cim dal vic. Tyhle kocarky jsou sice drazsi, ale ta kvalita za to stoji. Deka je nadherna, a tech neni nikdy dost, hodila by se nam;-)
    Bara (barbora.budakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Dobry den, super soutez! Deku ocenime, protoze jsme s kocarkem hodne venku a prvni mraziky nas docela prekvapily :-). Firma Joolz nas zaujala, protoze vyrabi sve produkty opravdu peclive, a peclive produkty se dnes tezko shani. Eva

    OdpovědětVymazat
  151. Kočárky jsou jedinečné svým designem i kvalitou. V březnu 2015 se nám narodil chlapeček a taky jsme vybírali kočárek hodně dlouho. Nakonec se situace vyřešila tak nějak sama, protože tchýně nám kočárek pořídila. Bohužel ne můj vysněný, ale znáte to... tchýni se moc odporovat nedá. Každopádně začátkem března příštího roku přibude do naší rodiny další člen a tentokrát to bude holčička :) A to si to hodlám užít se vší parádou a tentokrát si do toho kecat nenechám :)

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj Kači, Joolz má moc krásný design v duchu skandinávského stylu, který se mi líbí pro bydlení :-). Já jsem zrovna chtěla kočárek s dobrým odpružením, takže jsem vybrala jiný "houpací" :-). Nicméně, po dečce mint dlouho pokukuju, ale odrazuje mě cena...teď by se nám dečka moc hodila k mintovému fusaku pro maličkého, tak třeba budeme mít štěstí :-).
    Pěkný den, Katrin Hřibová

    OdpovědětVymazat
  153. Ahoj Kačí, snad ještě stíháme 7.adventní soutěž. Joolz je značkou věcí s krásným provedením, jejich kočárek byl v našem užším výběru na kočárky. Odrazuje mě poněkud vyšší cena jejich doplňkového sortimentu, jako.jsou deky, byť jsou opravdu krásné a nalemu Matyáškovi by se v ní nejen krásně chumlalo v těchto chladných dnech, ale i válčičo, ma 6,5měsíce a největší zábavou jsou pro nej momentálně polštáře a deku, prát se s nimi, hrat "kuk, kde je Máťa?" apod., to si tu vždy radostí pobrukuje :)

    Hezký den, Stáňa (s.bjaloncikova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  154. Kočárek Joolz mame- už na 2.dite, je naprosto skvělý, jízdní vlastnosti o design. Máme starší verzi a ty mají ještě malý košík + krátkou sluneční stříšku, ale ty novější verze už mají vychytane i to. Takže palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  155. Kočárek je krásný, my už jsme bez kočárku, neřit jej nemusím.
    Dečka je nádherná.
    Bohunka zavináč naiser tečka cezet

    OdpovědětVymazat
  156. No mě nejvíc dostaly ty kočárky ❤ :))))

    OdpovědětVymazat
  157. Tak to je legrační... zrovna jsme koupili pro malou kočárek Joolz :D
    Bavila jsem se s kamarádkou a říkala...raději Joolz z druhé ruky než kupovat levnější značku ale nový...
    Zatím jsem z nej nadšena! Jediný co mi přijde Škoda je, ze servis je jediný pro celou ČR a to až v Holesove.
    Každopádně jiný kočárek ani nepřipadá v úvahu :)
    Mia Křižková

    OdpovědětVymazat
  158. Dobrý den, kočárky Joolz skutečně vypadají velmi pěkně, ale řekla bych vhodné spíše do města a o ceně ani nemluvím. Bydlíme na vesnici a asi by mi srdce krvácelo, kdybych tak drahý a nastylovaný kočárek tahala přes bláta, krtiny a slepičáky. Nicméně je to o tom, že každý hledáme, co nám nejvíce vyhovuje. Maminkám bych poradila, aby volily kočárek: dostatečně prostorný, dostatečně odpružený, s gumovými kolečky, pevné a stabilní konstrukce. Miminku je design kočárku asi vcelku jedno, také v něm přes celý den nestráví tolik času. A pokud budou děti rychlé, tak kolem roku začnou chodit a brzy bude kočárek sloužit jen jako prostředek na převážení svačin, náhradních plínek a oblečení. Pak už jsme s sebou na delší trasy brávali jen skladné golfky, kdyby náhodou došly síly. Přeji všem maminkám mnoho zdaru při výběr kočárku a hlavně zdravé a spokojené dětičky.

    OdpovědětVymazat
  159. Kočárek Joolz je nádherný a hodně jsem o něm uvažovala, ale nakonec jsem koupila Cybex priam, protoze se mi nelíbil u Joolzu kolébkový typ sporťáku. O dece slyším poprvé, moc ráda bych vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  160. Kočárky JOOLZ jsou nádherné, jak provedení, tak barvy...a jak jsou vychytané..paráda..Určitě by se mi kočárek líbil, ale bohužel ta cena. Musím myslet i na staršího sourozence, který toho taky hodně potřebuje...ale dečka by se mi moc líbila...jsem totiž na deky tak trochu "úchyl"..)))

    OdpovědětVymazat
  161. Kočárky JOOLZ jsou nádherný..provedení, barvy, materiál...vychytávky...akorát bohužel ta cena. Tak se aspoň kochám pohledem na ten Tobínovo kočárek.))) Náš chlapeček je druhorozený a musíme taky myslet na starší holčičku, tak jsme si ho nemohli dovolit. Deka by nás moc potěšila, je krásná...deky miluju, jsem na ně tak trochu "úchyl".)))

    OdpovědětVymazat
  162. Kočárek vypadá moc pěkně tím mne rozhodně zaujal, je krásný. Škoda, že je dost drahý, cena mě od nákupu celkem odrazuje :( Dečka by se určitě hodila :)

    OdpovědětVymazat
  163. Líbí se mi krásný design věcí od této značky, ale musím říct, že ty ceny jsou vážně nad můj rozpočet z mateřské, takže se leda můžu kochat a doufat ve výhru:)) Petra K. p-rose@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Vypadají luxusně! Design krásný, jen ta cena...PavlikovaRenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. zdravim!Miluju Joolzik,dokonce ho mam ve stejne barve jako vy...akorat nejaky ten patek starsi:-) libi se mi,ze to je elegantni kocar,super do mesta. Kdyz ho porovnam s ostatnima,je to proste stylovka. Kaca horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Zaujala mne svým jednoduchým designem a tím, že je vyrobena ze 100% organické bavlny. :) kasparova.jana@post.cz

    OdpovědětVymazat
  167. U Joolz se mi libi design a hlavne hluboka korbicka, ale odradila mne sportovni verze kocarku. Zato ty doplnky jsou nadherne!

    OdpovědětVymazat