Pojďte si vysoutěžit vánoční dárky!

pátek 14. října 2016

LILKOVÉ HRANOLKY S JOGURTOVÝM DIPEM

Doba přípravy: 40 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2

INGREDIENCE:
  • 1 lilek
  • 1 malý bílý jogurt
  • sůl, pepř, olivový olej
  • stroužek česneku
  • hladkolistá petrželka
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Rozpálíme troubu na 180 stupňů.
Lilek nakrájíme na hranolky.
 Lilek pokapeme olivovým oleje, osolíme a opepříme. A vložíme do trouby na cca 20 minut. Lilek se musí vysušit a být křupavý. Kdyžtak teplotu stáhněte a pečte déle.
 Do misky vložíme jogurt.
 Pokrájíme petrželku.
 Přidáme sůl a pepř.
 A pokrájenou petrželku.
 Prolisujeme česnek.
 A promícháme. Podáváme s pečeným lilkem.
  Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.    

4 komentáře: