HAMBURGER S GRILOVANÝM SÝREM, AVOKÁDEM A JAHODAMI

Zaujala vás tato kombinace? Mě ohromně.

Když jsem ho připravovala pro své přátelé, tak na mě koukali, jako bych spadla z višně. Jahody, sýr a avokádo? Cože?

Nakonec, když jsem burger sestavila a naservírovala, tak se po něm jen zaprášilo. Je to úžasná alternativa pro ty, kteří nemusí maso nebo chtějí prostě změnu. Je svěží a chutě se dokonale doplňují.

A pokud chcete tento pokrm povznést o level výše, tak si upečete své vlastní DOMÁCÍ BULKY.

Doba přípravy: 20 minut 
Náročnost: malá
Počet porcí: 4 porce

INGREDIENCE:
  • 4 bulky
  • 4 grilovací hermelíny
  • 1 avokádo
  • 8 jahod
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Nejprve si rozbalíme sýr, na dno obalu nasypeme koření a trochu oleje, položíme na něj sýr a to samé uděláme na vrch sýru. Poté sýr zabalíme do obalu a dáme na rozpálený gril.

Housku si rozkrojíme na půl a dáme jí také na gril rozpéct.A pokrájíme si jahody na tenké plátky.

A jdeme sestavovat. Na spodní část bulky dáme švestkovou pikantní omáčku (byla v balení, avokádo, na avokádo ogrilovaný sýr, na sýr plátky jahod a přiklopíme horní bulkou.

A můžeme podávat :-)

Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.   

4 komentáře:

  1. Je to vážně velmi netradiční kombinace, určitě stojí za vyzkoušení!

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda. Když jsem to dělala, tak přátelé na mě koukali a nechápali a pak se zamilovali :-)

      Vymazat
  2. Parádní :) už se nemužu dočkat až to vyzkouším :) miluju tvoje recepty, vždy mě dokáží inspirovat ♥

    OdpovědětVymazat