6. ADVENTNÍ SOUTĚŽ O NÁDHERNÝ DÁREK V HODNOTĚ 5 TISÍC KORUN

Je tady středa a s ní další a to už 6. Adventní soutěž.

A o co budeme dnes soutěžit?
Je to neuvěřitelné, ale stránka www.lotusgrill.cz, přesněji Ježíšek z LotusGrillu věnoval do soutěže jejich naprosto úžasný, bezkouřový, přenosný, skladný, designový, nádherný Lostus grill + 2x kleště od stejné značky.
Ano tento gril musíte znát z mých letních piknikových fotek. Miluji ho nade vše a nedám na něj dopustit. Je prostě praktický a hlavně krásný.
Té bezkouřovosti jsem ze začátku nevěřila. Ale po pár komentářích od čtenářů, že se s ním dá grilovat i v bytě (i když v návodu to doporučováno není) jsem se rozhodla ho také vyzkoušet.

První grilování dopadlo přesně tak, jak píši výše. Venku bylo ošklivo a pršelo a tak jsme ho rozdělali doma, postavili na sporák a zapálili. Čekali, co se bude dít a ono nic. Nebo ano. Hořelo to, grilovalo to, ale vážně nebyl cítit vůbec kouř. Jen vůně grilovaného masa. To mě utvrdilo v tom, že výrobci nelžou a že to bude můj společník na jaro, léto a vlastně i podzim. A také že byl.

Mám tu dvě videa v jeho doprovodu.
Když to vezmu kolem a kolem, tak gril je lehký, skladný, krásný, praktický a mohla bych pokračovat do aleluja. V základním balení je i vak/taška, která je šitá přímo na míru pro gril. Takže ho jednoduše zabalíte a jdete.

Gril se skládá z barevné části, do které odkapává šťáva z masa či zeleniny. Uprostřed je válec, do kterého se sype uhlí. Celé se to přiklopí grilovací mřížkou, která má uprostřed kulatou placku, která zamezuje, aby tuk stékal přímo do uhlí. V podstatě tím se zamezuje kouření a přepalování tuku.
Celý gril je poháněn na 4 baterie, které roztočí větráček a ten stále rozfoukává uhlí. Tím i můžete regulovat sílu žáru. Prostě a jednoduše je to promyšlená věc, které na první pohled nevěří asi nikdo. Ale pokud na ní ugrilujete alespoň jednu klobásu, tak pochopíte, o čem mluvím.


A TEĎ K CELÉ SOUTĚŽI
Jak jsem psala, vítězové budou 3.
1. vyhraje 1x LotusGrill (stejná velikost, jako mám já) v bílé barvě
2. vyhraje grilovací kleště LotusGrill
3. vyhraje grilovací kleště LotusGrill

Není to lákavé? Ano, je. Proto, když mě oslovil Ježíšek z LotusGrillu, tak jsem tomu sama nemohla uvěřit a byla opravdu šťastná za vás. Za toho jedince, který ten gril vyhraje.

A ještě jedna dobrá informace. Ježíšek z LotusGrillu říkal, že se pokusí udělat vše pro to, aby výhru doručil ještě do Vánoc.


A CO PRO TO MUSÍTE UDĚLAT?
Stáhněte si tuto fotografii do mobilu, nahrajte jí na váš Instagramový profil (kdo ho nemá, založte si ho, za tohle to stojí) a připište pod fotku:
"Chci vyhrát @lotusgrillczsk od @smoothcooking.cz, protože..." Zbytek věty doplňte.
Nezapomeňte přidat #lotusgrillpodstromecek. Díky tomuto hashtagu budeme moci najít soutěžní fotografie a vaše popisky.

Takže například: Chci vyhrát @lotusgrillczsk od @smoothcooking.cz, protože jsem se do něj zamilovala a Kačí je nejlepší. Díky ní nám Ježíšek z LotusGrillu může přinést tento úžasný dárek přímo pod stromeček. :-D


VÝBĚR VÍTĚZŮ
1. vítěze vyberu  nebo vylosuji já, přesněji Arty (můj manžel), jako u každé soutěže doposud
2. a 3. vítěze vybere nebo vylosuje Ježíšek z LotusGrillu


UKONČENÍ SOUTĚŽE
Soutěž končí v neděli 20. prosince a vítězové budou vypsáni v článku 7. Adventní soutěže.

Všem držím palce. A doporučuji "ukecat" celé své okolí, aby se do soutěže také zapojili. Přecijenom jde o opravdu úžasnou výhru a šance mít gril v rodině se tím znásobí.


Krásný předvánoční čas přeji.

Vaše Kačí a Ježíšek z LotusGrillu

6 komentářů:

  1. Krásné ráno,
    s blížícím se Ježíškem jsou soutěže čím dál úžasnější. Jdu stahovat a doufat, že se poštěstí :-) Krásný den. Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že to takhle vnímáš. Snažila jsem se to sestavit, aby to opravdu mělo hlavu a patu a potěšilo vás to. A když mi napsal Ježíšek z Lotusu, byla jsem šťastná za vás :-)

      Vymazat
  2. Už jsem se zapojila a kdybych vyhrála.....grilování v bytě, to by byla frajeřina :-)

    OdpovědětVymazat
  3. taky to jdu zkusit a snad sem si to štěstí už všechno nevybrala :) mám strašně ráda takový to letní posezení, grilování, domácí limonády atd :D navíc u přítele pořádáme party v takovym starým baráčku a gril je tam příšernej, takže to by se nám opravdu hodilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, za to nic nedáš a třeba se štěstí usměje i podruhé :-)

      Vymazat