JABLEČNÁ SVAČINKA S JOGURTEM A SKOŘICÍ

Podzim se pomalu blíží a s ním klasické podzimní příchutě a vůně. Jednou ze základních je jablko/hruška spojená se skořicí. Máte to tak také?

V podstatě tuto kombinaci jím celoročně, ale až na podzim jí prožívám naplno. A jelikož česká jablíčka mají právě sezónu, tak jsem si jich několik objednala na bedýnkách a zapojila do našich svačinek tuto chuť. Česká jablíčka jsou přeci ta nejlepší.

Doba přípravy: 5 minut
Náročnost: malá
Počet porcí: 2 porce
INGREDIENCE:
  • 4 jablka
  • 2 malé bílé jogurty
  • hrst musli
  • 2 hrsti slunečnicových semínek
  • 3 kávové lžičky skořice
Postup, aneb jak jsem postupovala já:
Jablka umyjeme, zbavíme jadřince a pokrájíme na malé kousky.
Vložíme do mísy a přidáme musli, slunečnicová semínka a skořici.
Nakonec přidáme jogurt a promícháme.
Podáváme s úsměvem.
Použité ingredience a kde jsem je koupila či od jaké značky používám:
jablka - SvětBedýnek.cz
bílý jogurt - SvětBedýnek.cz
musli - Janova pec
slunečnicová semínka - Billa
skořice - Kotanyi

Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Olympus PEN E-PL7
A jídlo fotím na tento portrétový objektiv:
M.Zuiko Digital 45 mm


Žádné komentáře:

Okomentovat