SRAZ FOOD BLOGERŮ V CHEFPARADE + VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE KALAMÁTA


Před několik týdny portál Blogerky.cz a firma Kalamáta Papadimitriou vyhlásili soutěž. Na tu se mohla přihlásit jakákoliv blogerka.

Poté vybrali 20 blogerek, které obdržely balíček plný 4 druhů balsamik. Ty jsme měly ochutnat, popřípadě s nimi uvařit a poté napsat recenzi, článek či recept/y.

Každý to pojal po svém a každý do toho dal kus sebe. Myslím, že super výsledných receptů bylo více než dost. Určitě nějaké od holek zkusím.
Já to pojala po svém a sepsala 8 receptů, natočila 8 videopostupů a sepsala k tomu svou zkušenost a názor. Tato verze se porotě líbila nejvíce, i když konkurence byla obrovská a vybrali mě jako vítězku.

Nesmírně si toho vážím a nemohla jsem tomu uvěřit. Když mi to napsali, tak jsem seděla v práci a několik hodin se přihloupě usmívala. Výhrou totiž byl zájezd od Řecka. Och, já pojedu do Řecka.
Každopádně ve středu jsme se sešli v prostorách ChefParade a uvařili si spolu. Bylo tam asi 14 blogerek, zástupci promo agentury, dovozce balsamik do ČR, šéf kuchař z Řecka a šéfkuchař z České republiky. A bylo to vážně super.
Konečně jsem poznala osobně několik blogerek, krásně jsme si spolu zavařily a nakonec to i vše snědly.
Však si můžete pustit video a v něm vše uvidíte.
Vařily jsme ve dvojicích a každý uvařil dva recepty.
Příprava našeho jídla:
Marinovaná pancetta v medovo balsamikové marinádě, podávaná s bylinkovými brambory a salátem s kešu zálivkou.


Děkuji všem za sledovanost a nezapomeňte mě sledovat na dalších sociálních sítích:

 
PS: Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:



2 komentáře:

  1. Nemůžu se na ty fotky ani koukat, protože na to mám zase hroznou chuť. Po státnicích hodlám ty recepty vyzkoušet i doma =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si dala tu rybu nebo tu topinku s játry nebo tu naší pancettu a nebo ty jablka, jooo ty nejvíc :-D

      Vymazat