THE DARING KITCHEN - BAKERS

Dnes jsem opět trávila čas u svého blogu a přemýšlela, jak ho dále zdokonalit. První krok jsem udělala před pár dny a to, že jsem si založila webové stránky. Už tam nemusím mít  "tečka něco něco tečka cézet". Už mohu používat smůthkůkingtečkacz. Paráda.

Dalším krokem je logo a celkově design přivést k nedokonalé dokonalosti. Krůčky jsou pomalé, ale nápady přibývají. Jupí.


Každopádně, když jsem dnes brouzdala po netu, po dalších a dalších blozích, ze kterých čerpám inspiraci, narazila jsem na spojení tří slov "The darin kitchen". Tak jsem začala hledat, co to vlastně je.
V překladu to znamená "Odvážní pekaři". Odvážná? To poměrně jsem. Pekař? To asi ne, ale ráda peču. A výzvy? Ty miluji.



A o čem tento projekt vlastně je?
Na webové stránce www.thedaringkitche.com je skupina lidí, amatérů. Hlavně blogerů. Každý měsíc pečou na zadané téma. Stránka byla založena Lis a Ivonne a celý projekt funguje tak, že každý měsíc tyto dvě dámy vyberou jednoho člena, který vymyslí, co se bude péct a napíše recept.
Vše se drží v tajnosti měsíc a pak uveřejní. Výzva to určitě je. Někdy můžete narazit na recept, který odkládáte týden co týden, ale zase někdy na recept, který chcete dlouhou dobu péct a toto Vás "donutí".
Sama jsem zvědavá, zda narazím někdy na recept, který umím naprosto dokonale a utvrdím se v tom, že mi prostě jde:) Uvidíme...


Tak už se těším, co bude za téma a jak se s tím vypořádám. Pokud patříte mezi nadšené kuchaře a pekaře, zaregistrujte se také :)

Žádné komentáře:

Okomentovat