TVAROHOVÝ ZDOBÍCÍ KRÉM



 INGREDIENCE:
  • 250 g měkkého tvarohu
  • 1/2 kelímku šlehačky
  • ztužovač
  • 90 g moučkového cukru
  • 30g másla
  • potravinářské barvivo dle potřeby, kakao na vaření

Postup aneb jak jsem postupovala já:
Máslo s cukrem vyšlehejte a poté postupně přidávejte tvaroh. Jestli chcete mít barevný krém, přidejte barvivo.

A můžeme zdobit :)

 


11 komentářů:

  1. Prosím, ta šlehačka se ztužovačem, to přidávte do tvarohu, nebo nějak postupně přidáváte k máslu? Děkuji ta odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. Ušlehám si šlehačku, zašlehám do ní ztužovat, poté přidám tvaroh ten opět zašlehám a nakonec si v mističce v mikrovlnné troubě rozehřeju do tekuta máslo a zašlehám do tvarohu se šlehačkou, samozřejmě ještě přidám cukr. Máslo musí být tekuté, jinak se tam udělají hrudky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky vypadají opravdu krásně. :) Tento krém jsem používala na mrkvový dort a opravdu - ideální :)) zvu tě k sobě na giveaway! :) www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tam ho dávám také :-) děkuji podívám se...

      Vymazat
  4. Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli ktem drží dobře tvar nebo je takový tekutejsi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli krém dobře drží tvar nebo je takový tekutejsi? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      krém drží dobře a pak v ledničce ještě zatuhne.

      Vymazat
  6. Dobrý den.

    Mluvíte o tekutém másle. Myslíte jen povolené nebo skutečně tekuté, ale teplé?

    děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď povolené v pokojové teplotě nebo úplně tekuté. Jde o to, aby když se to zamíchá do tvarohu, aby tam nebyli hrudky másla. Takže já to klidně rozehřeji do tekuta a pak nechám zatuhnout v lednici.

      Vymazat
  7. A ten tvaroh jaký ve vaničce nebo ve folii?a polotučný nebo tučný?děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepší je ve folii, ale jde to i s vaničkovým. A nejlépe plnotučný :-)

      Vymazat