Pojďte si vysoutěžit vánoční dárky!

úterý 12. července 2016

STEAK WRAP

Grilovací sezóna je v plném proudu a tak vám přináším jeden zajímavý a přesto tááák jednoduchý recept.

Určitě jste si už všimli receptu na Bylinkové máslo a tohle bude dnes hrát hlavní roli ve vaří. Tedy ještě s masem.

Na bedýnkách prodávají xxl steak z přeštické kýty, který váží přes 1 kg. Takže si dovedete asi představit, jaká flákota to je. Takže ti, kteří milují maso nebo mají drahou polovičku totálního masožrouta zbystřete.

Doba přípravy: 45 minut
Náročnost: střední
Počet porcí:  3-4

INGREDIENCE:
  • steak z kýty
  • bylinkové máslo
  • sůl, pepř
Postup aneb jak jsem postupovala já:
Připravíme si steak, který necháme cca 30 minut při pokojové teplotě.
 Pořádně ho opepříme.
 Připravíme si ostatní ingredience.
Rozpálíme gril a maso na něj vložíme. Grilujeme cca 3 minutý z každé strany.
Poté maso sundáme a položíme na něj plátky bylinkového másla. A necháme rozpustit a odpočinout.
 Poté maso nakrájíme na tenké plátky.
 Placky si nahřejeme na grilu. Doporučuji je potřít olivovým olejem.
 Vezmeme pokrájené maso.
 Položíme ho na placku.
 Přidáme grilovanou hlívu.
 Dále guacamole a zakysanou smetanou.
 A podáváme. Pokud máte radši pálivější, doporučuji přidat kousky chilli.
 Za tento nůž děkuji firmě Potten and Pannen Staněk.
Foceno: Olympus PEN E-PL7, M.Zuiko Digital 45 mm.  

Žádné komentáře:

Okomentovat