SLEVA NA NÁVŠTĚVU RESTAURACÍ



Protože už se sbíhá kritika, tak na úvod chci dát prohlášení, že za tenhle článek mi nikdo nezaplatil. Ráda předávám své zkušenosti a tahle určitě stojí za to! :-)

Nedávno jsem objevila jednu novinku a musím se s ní pochlubit. Každý, kdo miluje restaurace, tak toho to bude určitě zajímat.

Objevila jsem webovou stránku www.Bookio.cz. Zahleděla jsem se do jejich stránek a zjistila jsem, že se tu na trhu objevila nová firma, která nám nabízí slevy na návštěvu restaurace a o slevové vouchery se nejedná.

Pokud plánujete oběd, tak zkuste kouknout na tyto stránky. Mají v nabídce několik desítek opravdu pěkných restaurací, hlavně v Praze tedy.

Stačí si rezervovat stůl přes jejich stránky a ihned ušetříte 30% slevu na celou útratu. Tedy i alkohol. Prostě vše.
Základní poplatek je 49-99 Kč. Ale je jedno jestli tam přijdete v 20ti lidech nebo sám/sama :-)
U dané restaurace jsou vždy vypsané dny a časy, kdy si tu rezervaci můžete udělat. V podstatě vyplňujete restauraci nevytížené časy a ona Vám za to nabídne slevu.

Vyzkoušela jsem to na vlastní kůži a opravdu jsem nijak ošizená nebyla. Což bohužel u těch slevových portálů bylo na denním pořádku.
Moje první návštěva přes Bookio byla v restauraci Pastař. O téhle restauraci jsem slyšela už dávno. No dávno. Je otevřená 6 měsíců.
Jak název říkal, měli se specializovat na těstoviny. Což já miluji. Jenže jsem se stále nemohla dokopat tam jít. A dělala jsem chybu. Od prvního kroku do této restaurace jsem věděla, že jsem na správném místě.

Nádherné prostředí, v jedné části prodávají potraviny, v další je pult se sýry, šunky a vajíčky, čerstvými rybami, dále vinná část a celé je to propojeno restaurační částí.

Více o návštěvě v Pastařovi ZDE.
Stále mi pokládáte otázku, čím fotím. Takže:
Olympus PEN E-PL7


2 komentáře:

  1. O Bookio jsem už něco jenom letmo slyšela, ale netušila jsem, že je to spojené s takhle příjemnou cenou. Takže díky za doporučení. Snad mají ale i něco v Brně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam si myslím, že bude možná problém, ale jukni se, snad něco v Brně bude :-)

      Vymazat