PRAGUE FOOD FESTIVAL ANEB TO NEJLEPŠÍ OD NAŠICH MISTRŮ KUCHAŘŮ



Ano, již 8. ročních největší gastronomické akce roku. Prague Food Festival je třídenní slavnost, na které můžete ochutnat ty nejvybranější kousky od šéfkuchařů a producentů nápojů. Je to pravdu gastronomická bomba!

Po dobu několika let, i letos se bude odehrávat pod širým nebem v Královské zahradě Pražského hradu dne 23. - 25.  května 2014.

Jde skutečně o unikátní nabídku ochutnávek, které v naší zemi zatím nemají obdobu. Můžete ochutnávat, co hrdlo ráčí, objevovat nové chutě i překvapivé kombinace známého a vyzkoušeného. Jednotlivé restaurace nabízejí předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty i speciálně sestavená festivalová menu, zpestřením jsou ochutnávkové stánky s kávou, čokoládou, víny, pivy a dalšími pochoutkami.

Připraveny jsou kurzy vaření pro rodiny pod taktovkou renomovaných šéfkuchařů, speciální řízené degustace vína, vody, piva, rumů, koňaků či Institut chuti se slepou ochutnávkou a talkshows se zajímavými hosty. Zastavit se můžete v zastřešených degustačních zónách u každé restaurace anebo na relaxační Piknikové louce.

  
23.5. pátek     12 - 21 h
24.5. sobota    12 - 21 h
25.5. neděle    12 - 20 h


Žádné komentáře:

Okomentovat