12. ADVENTNÍ SOUTĚŽ

Dnes vám představuji firmu www.zoot.cz. I když nevím, zda vůbec tuto firmu představovat musím, protože jí musí znát už každý. Tak vám aspoň povyprávím příběh toho, jak jsem tuhle firmu poznala.
Před asi 6ti lety (to to letí) v této firmě můj manžel pracoval. Tehdy se Zoot začal aktivně zapisovat do povědomí lidí . Lidé už na trhu Zoot vnímali, ale nebylo jich tolik. Aspoň ne kolem mě. Zoot se snažil vnést na český trh něco nového, něco originálního, jiný přístup a hlavně jinou nabídku. A to se jim taky povedlo.
Dnes je Zoot jeden z nejznámějších internetových obchodů. Vyrábí si svou kolekci Zoot Originál, kterou ladí tématicky. Vánoce, Velikonoce, hlášky z filmů, roční období a tak. Určitě se na to podívejte. Mám už z těchto kolekcí několik triček. 
Nyní mají vyloženě svou ZOOT kolekci, která je stylová, elegantní a hlavně moderní. A také kolekci DOBRO., což jsou dobročinné kolekce a výtěžek z nich jde vždy nějaké neziskové organizaci, občanskému sdružení nebo třeba kulturní organizaci. Zajímavostí je, že textil je vždy certifikovaný, ekologický a stejně tak i barvy. Takže pokud dostanete někdy chuť podpořit dobrou věc, kupte si něco z kolekce DOBRO..
Denně ale přináší nové kolekce plné opravdu originálních kousků. To, co mě ale na nich baví nejvíc, jsou jejich Výdejny radosti. Jsou to menší výdejní místa rozmístěné po celé republice, kam si můžete své zboží nechat zaslat, vyzkoušet a zaplatit jen to, co se vám opravdu líbí. Pro mě je to jeden z šancí, jak mohu nakoupit oblečení právě Artymu. Vždy mu tam naobjednám tak 40 ks, zavřu ho do kabinky a není cesty zpět :-D. 
A kdo bydlí mimo tato výdejní místa má možnosti si zaslat zásilku domů a to zdarma a dokonce i s poštovným zdarma vrátit. Takže se tam určitě podívejte. Blíží se Vánoce a je tam rozhodně nespočet inspirace na dárky. Hlavně v jejich ZOOT magazínu, který vychází každý měsíc a může dorazit až do vaší schránky.
Dnes budeme soutěžit o jednu takovou specialitu. Jde o cestovní presovač. Takže coffee nadšenci zbystřete.
Společnost Wacaco byla založena v roce 2013 v Hongkongu jako výsledek vývoje malého, lehkého a snadno ovladatelného přístroje, který původně vznikl jako osobní projekt jednoho designéra a milovníka dobré kávy...

Hugo Cailleton, zakladatel společnosti Wacaco a držitel mnoha ocenění v oboru průmyslového designu se už před zahájením vývoje Minipressa dlouhodobě podílel na výrobě domácích kávovarů. Myšlenka přenosného espressovače pak vznikla jednou ráno během služební cesty, poté, co byl zklamán mizernou kávou v hotelu. Hugo začal zkoumat dostupné přístroje na trhu, nakupoval vzorky a testoval je. Žádný z těchhle výrobků ho však úplně neuspokojil. Kávovary byly příliš těžké, nedosahovaly potřebného tlaku, teplota kávy byla nízká a byly drahé.

Po dlouhé cestě prototypů, testování a zpětné vazby od přátel i odborníků byly některé funkce přidány a jiné zase odstraněny. Díky vytrvalosti a tvrdé práci všech zúčastněných však po dvaceti měsících Minipresso konečně spatřilo světlo světa. Je vyrobené z odolných materiálů a dokáže vyvinout potřebný tlak pro přípravu toho nejkvalitnějšího espressa.

Neuvěřitelné, že? Takže stačí vložit mletou kávu do presovače, zalít vodou a ve chvíli, kdy máte chuť spojit tyto dvě ingredience a připravit si kvalitní čerstvou kávu. A pokud nemáte mletou kávu a upřednostňujete kapsle, tak i tato varianta existuje (zde).
Tak jdeme soutěžit...

A CO PRO TO MUSÍTE UDĚLAT?
Co byste si ze ZOOT.u vybrali pod stromeček?


VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE
Soutěž bude ukončena a vyhlášena spolu s 13. Adventní soutěží.

VYHLÁŠENÍ 11. ADVENTNÍ SOUTĚŽE
1. Andrea Veselá

Prosím vítězku, napiš mi na mail smoothcooking.cz@gmail.com svou adresu  a do předmětu dej 11Adventní soutěž. Domluvíme se na předáni výhry.

A abych neuapomněla, tady máte slevový kód na 10% na nezlevněné zboži 🤗 Stačí zadat SMOOTHVANOCE.

A to je vše. Budu se moc těšit na vaše odpovědi.

Krásný den
s láskou vaše Kačí a Zoot


220 komentářů:

  1. Dobrý den, vybrala bych si rolovací batoh Ucon Acrobatics. Krásný advent. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Kači, určitě tento espressovač. Když jsem ho uviděla, říkala jsem si, že je konečně na světě věc, která mi při dlouhé cestě autem pomůže přemoci nedostatek kofeinu s nejjednodušší obsluhou. (A začni už taky odpočívat matičko, připadá mi z tvé aktivity, že tvůj den má 48 hodin).
    Marcela B.

    OdpovědětVymazat
  3. Otázka je to těžká, protože mít na to dostatek financí, tak bych jim vyprodala patrné většinu. Ale co mě dostalo a noc se mi líbí je černý top apricot...tomu jsem totálně podlehla. �� Instagram Danczaks. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Kaci, me se moc líbí trička zoot originál.Už jsem jich hodně darovala a teď vybírám další na vánoce . Ale je pravda, ze na zootu najdete všechno. Zuzka Maierova

    OdpovědětVymazat
  5. Na Zootu nakupují pravidelně, a to z těch nesporných důvodu jak zminujete,tedy vše z domova,pak rychle vyzkoušíme a jdeme ;). Pod stromeček mám vyhlidnute batohy pro obě dcerky ;) Šárka H

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodně ten Minipress, to je tak geniání! Já si ho snad nadělím sama pod stromeček :D

    OdpovědětVymazat
  7. Se Zootu bych si vybrala asi tak tunu obleceni:D, nakupy s nimi me bavi, protoze od te doby co mame prcka, si moc klasicky nakupovani neuzivam, prodirat se mezi stojanama obleceni, a tak. Takze naklikat si na internetu, v klidu vyzkouset v kabince a bez fronty zaplatit, proste pohoda:))

    OdpovědětVymazat
  8. Aho Kaci, do Zootu chodime s manzelem pravidelne. Mam rada HappySocks, OnlySons a Dorothy Perkins. Takze urcite neco od nich :-) super jsou i jejich vlastni designova tricka!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Kačí, na ZOOT.u bych si vybrala spoustu věcí, moc ráda tam nakupuji. Naposledy jsem si tam pořídila úžasné dlouhé letní šaty, se kterými jsem si užila závěr mého těhoteství a nafotila těhotenské fotky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, vybrala bych si tyto tenisky, je to můj sen :-) https://www.zoot.cz/polozka/379689/damske-tenisky-v-ruzovozlate-barve-nike-air-max-thea

    Měj se :) Irena

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Kačí,
    letos si přeji pod stromeček plechový hrneček s potiskem.Miluji cestování a puťáky s přáteli,kdy se plecháček hodí k rannímu čaji nebo kávě ještě za rozbřesku.
    Zaujal mě tento https://www.zoot.cz/polozka/269560/kremovy-plechovy-hrnek-s-potiskem-cgb
    Jinak cestovní espressovač se mi velmi líbí, je to dobrý pomocník pro ty, kteří mají chuť na kávu kdykoliv a kdekoliv.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Kačí, já bych si vybrala právě tento espresovač, viděla jsem ho u přátel a je to naprosto úžasná věcička ;-).

    OdpovědětVymazat
  13. Co bych si vybrala na zootu? Uplne vsechno, ale jelikoz cekame v unoru mimi tak bych dala prednost originalnim vecem do vybavicky!!!
    Diky Dita
    xxx

    OdpovědětVymazat
  14. Kateřina Habernalová29. listopadu 2017 v 10:23

    Kačí, já bych si rozhodně ze ZOOTu vybrala právě tenhle cestovní presovač... Koukám na něj už pár týdnů a přeju si ho od Ježíška pro mě a mého přítele :) Jsme zapálení cestovatelé a přesně něco takového nám na těch cestách chybí.. Jinak z oblečení by to určitě bylo něco z Ragwear kolekce, protože se mi jejich oblečení strašně příjemně nosí a je takové sportovně elegantní :)

    Krásný advent Kačí, a děkujeme za tyhle soutěže :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kaci, asi vsechno :D nejvic se mi tam ted libi ty saty na vanocni vecirky, jednoduche cerne se zajimavymi zady... pak se mi tam taky libi hrnecky a doplnky do bytu... mne by jezisek musel prinest domu cely sklad zootu... a pak taky adidas slipony... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Kačí,
    mě na ZOOT zaujala jejich vlastní značka oblečení. Už po různých kouscích koukám dlouho a i pár z nich jsem poslala jako tip Ježíškovi.:-P Jinak se mi také líbí jejich vtipné potisky na různém oblečení. Často využívám jako dárek :-)
    Měj se krásně
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  17. Přeju dobrý den,tak tomu se říká "hozená rukavice"......
    děkuju za možnost soutěžit.
    u ZOOTu bych si vybrala batoh od Herschel.
    přeju hezké skoro adventní dny.
    z Moravského Slovácka zdraví a štěstí zkouší Helena.helicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Vybrala bych si asi povlečení, které mají takové neotřelé. Andrea Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  19. Dobré dopoledne, teda ani ve snu mě nenapadlo, že existují cestovní minipressovače. Mám doma kávovar Nespresso a když jsem zrovna někde ne cestách, vždycky těším domů, až si vychutnám svoji oblíbenou kávičku. Takže já bych si pod stromeček přála tento minipressovač na kapsle, když už je jednou doma mám. Ale protože velice ráda cestuji po horách s krosnou na zádech, ocenila bych ten typ na mletou kávu, kapsličky by zabraly moc místa :)
    Přeji Vám krásný předvánoční, adventní čas :)
    Klára Bartlová, h.klarisek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, já bych si tam toho objednala spoooustu, mají tam krásný věci..a ten espressovač je super, líbil by se mi na cesty :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  21. Já tam poslední dobou koukám po trenýrkách na spaní od značky Elka, takže bych šla určitě po nich :-)
    Jana Sankova

    OdpovědětVymazat
  22. Líbilo by se mi tam hodně věcí, ale s jistotou naprosto všechno od značky Sass&Belle!! :)
    A.

    sororessa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, já bych si vybrala nějakou pěknou láhev na vodu, mají velký výběr. Eva

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, na Zootu bych si vybrala cokoliv z jejich Zooti kolekce. Vlastním několik kousků a jsou neuvěřitelně příjemné, kvalitní a originalní.
    Zoot je prostě láska ❤

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Kači, vybrala bych si určitě tenhle mini espressovač! Vypadá fakt úžasně hlavně na cesty, ale využití by našel určitě i doma! A pak jedny krásné vínové šaty s krajkou.
    Přeji krásný den a také krásný advent!

    Hanča

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, přiznám se, že zoot miluju a to už hodně dlouho. A ani tyto Vánoce tomu nebude jinak. Ještě vybírám, ale zatím se mi nejvíce líbí mikyna od Níke a taky tyto skvělé vychytávky, ktere si týkají jídla, třeba právě esspresovač :-)

    K. Osinková

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Kačí, pod stromeček bych si vybrala například Krémovo-vínovou kostkovanou košili s kapsami od TALLY WEiJL.

    OdpovědětVymazat
  28. Já bych si vybrala svým dcerkám funkční bundy Lego Wear Jenny. A sobě nějaké pěkné tričko :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Nevím co bych vybrala dřív, baťůžek pro dcerku, nebo šaty pro sebe, spoustu věcí mi padlo do oka. Ale ten cestovní presovač, je teda pecka. Manžel miluje kávu, a tohle by moc, moc ocenil a byl by určitě nadšený. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Dobrý den,
    určitě bych neodolala nějakému vánočnímu svetru(co si budeme povídat, mám už docela zásobičku). Taky se mi moc líbí kolekce a projekt Map your life - nejen že stylově vypadá, ale především je to pro dobrou věc.
    ⛄️⭐️

    OdpovědětVymazat
  31. Správný Ježíšek musí přinést pyžamo (a ponožky), takže bych si žádala jedno príma pyžamko od Dorothy Perkins, prosím! :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Kačí,
    původně jsem si chtěla Zoot pěkně projít (po dlouhé době), ale jak jsem zahlédla tenhle espressovač, tak je to přesně to, co chci k Vánocům :-)
    Markéta Řezanková

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,
    dívám se zrovna na vánoční ponožky a svetry pro celou rodinu :)
    A děkuji za zoot, díky tobě jsem mu přišla na chuť ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Černý těhotenský prošívaný zimní kabát s umělým kožíškem Dorothy Perkins Maternity

    OdpovědětVymazat
  35. Na zootu nakupuji pravidelně a tento minipressovač už mě okouzlil před nějakou dobou:) Teď mám na zootu vybraný "flafy":)) župan! Nemůžu se dočkat Vánoc. Zoot je závislost :-P

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Kačí, vybrala bych si nějaký huňatý župan od Dorothy Perkins :). Martina

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Kači, Zoot je moje nejoblíbenější stránka už skoro od začátku. Řeším tím všechny narozeniny, svátky a dárečky pod stromeček, jelikož se tam dá sehnat opravdu všechno :) já osobně bych uvítala pod stromečkem letos všechno ze zootu co má na sobě cokoliv s motivem Vánoc, letos mě ta atmoška nějak bere :)

    OdpovědětVymazat
  38. Vybrala bych si určitě něco hezkého od značky Something Special a pak taky nějaký Dobro tričko:)...ale jinak bych ráda samozřejmě všechno;)))
    Lenka Fořtová

    OdpovědětVymazat
  39. ...asi stávkuje počítač,nechce se zobrazit komentář.....Helena

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj já bych si toho vybrala na Zootu každý den něco. Teď se mi líbí dámské kabáty mají vážně hezký. :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Tak tohle by byl tak úžasný dárek pro manžela....Ze zootu určitě cokoliv od Dorothy Perkins.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Kačí, tak tomu říkám parádní nápad a zvlášť pro nás kafaře :-) Zoot je právě jedinečný pro svou originalitu, vychytávky, ale i starou dobrou klasiku. A není nad to, udělat si radost z pohodlí domova :-) Momentálně si vybavuju domácnost, takže u mě vyhrává cokoli do bytu.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky,
    na ZOOTu bych vybrala spoustu darku pro svoji rodinu, tam si totiz vybere kazdej :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Kačí, od zootu bych si toho vybrala :3 jsem spokojená snad se vším, co jsem si zatím uu nich objednala, vždy velká spokojenost a jsem rada, ze mají kamenné prodejny, kde si můžu vše zkusit, teď mám u nich vyhlídlé šaty na maturitní pleš, tak uvidím, zda mi padnou. Jinak pracuji v kavárně a určitě bych tento roztomily přístroj ocenila, ještě chodím do školy a ráno moc nestíhám, tak to vypadá jako super varianta :).
    Děkuji za to, ze mas tak super recepty, zábavné instastories a vůbec jsi úžasný človíčkům. Děkuji Eliška Rubešová

    OdpovědětVymazat
  45. Děkujeme za super soutěže :-)
    espressovač by využil spíše přítel, je větší kafemaniak než já ;-) a ze Zootu by toho bylo spousta, nejraději boty Tamaris nebo nějakou kabelku, těch není nikdy dost O:-)
    Lenka Stachová

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Kačí, zrovna tenhle pressovač jsem měla jako jednu variantu dárku pro přítele :D a jinak já bych si na ZOOTu určitě vybrala šaty nebo nějakou midi sukni :)

    OdpovědětVymazat
  47. Já bych si vybrala nějaký pořádný batůžek: ) eva@suchomel.eu

    OdpovědětVymazat
  48. Určitě by mě pod stromečkem potěšil batůžek Ucon Acrobatics nebo Burton :) Přeju krásný večer *

    OdpovědětVymazat
  49. Ahooj! Ježiš, tak to je! Boží!
    Kdybych si mohla vybrat něco ze Zootu, tak by to byl nejspíš nějakej batoh od Herschel :)
    Měj se hezky, Kačí! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Na ZOOTu se mi nejvíce líbí krásné designové věcičky od českých výrobců Butter Kings. Nejen že to jsou praktické věci do domácnosti, ale navíc jsou opravdu krásné a nápadité.
    Lenka Klepalová

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky Kačiiii,
    Já bych sáhla po praktickém dárku pro přítele, kterým je právě tento cestovní pressovač. Hlavním důvodem je, že přítel miluje kafe a jelikož hondě cestujeme, tak často řešíme, jak mu kafe ráno na cestách připravit :D
    Měj se krásně a těším se na Tvé další příspěvky ��

    OdpovědětVymazat
  52. Na ZOOTu se mi nejvíc líbí věci od české firmy Butter Kings. Mají krásné a praktické věci do domácnosti!

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, Kačí, tak ten je! V tomto sychravém období, kdy (pravděpodobně velmi tuhá) zima...a zkouškové klepe na dveře, by byl tento presovač mým blízkým parťákem, protože mám pocit, že bych potřebovala kofein zavádět téměř až nitrožilně, abych toto únavné období nějak přečkala.
    Otázka je jednoduchá a zároveň velmi těžká zároveň - já bych projížděním zootu mohla strávit hodiny, tudíž mě nenapadá přímo konkrétní věc, ale asi bych si vybrala nějaký pěkný batůžek/kabelku nebo šaty. Občas mě dost lákají různé cool doplňky např. na pracovní stůl.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Kači, jelikož mezi zootí radostničky sama patřím, musím jen a jen souhlasit s tím, co tu píšeš. Na pressovač máme super ohlasy! :-)
    Já bych si odsud moc přála balící papíry, máme na výdejne zelené s jelenama a moc krásný v neutrální barvě se stromečkama. Holt jsem takovej vánoční skřítek a udělala by mi radost tato praktická jednoduchá věc, kterou bych obratem další rok využila :) (letos už jsem na balení zásobená, no :D)
    A pokud by neměl být vánoční dárek ze Zootu, tak jako každý rok si přeju jen a jen zdraví celé mé rodině.
    M.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Kačí, na Zoot se mi libi dlouhe cerne saty..ovsem nevim,kam bych je nosila (na vesnicke plesy moc nejsou :D)..kdyz nad tim premyslim..stejně si je ale koupim :) jinak espressovac je nadherny ! :) moc dekujeme za takove krasne zpestření predvanocniho stresu.. vic takovych lidi..��

    OdpovědětVymazat
  56. Vloni celá rodina dostala Keep Cup ve všech bláznivých barevných kombinacích a spokojenost veliká. Teď bych si pro sebe koupila Červený zápisník melounový. Nepotřebuju ho. Ale moc bych ho chtěla.
    venkah@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Kaci,

    asi nejakou tehotenskou modu. Jedno z mala mist,kde se da poridit neco jineho nez neforemny pytel na bruch ;-)
    Lenka
    ludinova.lenka@gmai.com

    OdpovědětVymazat
  58. Zdravím, tak toto je pecka. O tomto minipresovači jsem jako zapálený kafař slyšela už snad před dvěma lety ze zahraničních webů a moc ho obdivovala, ale v česku byl nedostupný. Tak jsem si koupila aeropress a super, ale neudělá tak pěknou cremu. No a nedávno se objevil na Zootu. A moje srdce zajásalo, ale už mi je zase líto dát za to ty peníze. Ale pokud bych si mohla něco objednat, tak Wacao:) krásný večer Monika Holíková

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Kačí, vybrala bych si nějaký jednoduchý městský batoh, líbí se mi např. Enter Cabin backpack :) A na ten pressovač už jsem se dívala dříve a moc ráda bych zkusila, jaké kafe umí udělat. Protože z kvality a chuti kávy jen tak neslevím, tahám s sebou na cesty celou výbavu :D Měj se hezky. Jana Langrová

    OdpovědětVymazat
  60. Na Zootu často nakupuji dárky pro dceru,ať už skleněné láhve na vodu, kávu či termosky, má už pěknou sbírku. Ale pro sebe tam mám zálusk na utěrky sladěné s chňapkami do kuchyně:-)) a ten pressovač by se mi právě líbil pro dceru jako dárek na cesty.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Kači, ono je těžké si vybrat na Zootu jen jednu věc. Ale protože vím, že si musím opravdu hodně brzo pořídit novou kabelku, vybrala jsem si tuto Černá crossbody kabelka s třásní a koženými detaily Liberty by Gionni Lyla . jajatyl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj :) předně chci říci.. to je naprosto ta nejlepší věc, kterou jsem kdy viděla!! nikdy jsem nic podobného neviděla a jelikož kávu zbožňuju, tento skvělý přístroj si nejspíš pořídím i když nevyhraju :D jinak ze zootu bych si k vánocům přála nějaké krásné šaty, třeba tyhle: https://www.zoot.cz/polozka/367554/vinove-saty-s-krajkovym-topem-a-sitovanou-sukni-little-mistress :))

    OdpovědětVymazat
  63. Na zootu bych si vybrala nějaké pěkné teplé botičky ke kočárku, třebu od značky ugg, ať se hezky a pohodlně ťape...
    Kávovar bych darovala mému muži- milovníkovi dobré kávy. Zdravím, Martina

    OdpovědětVymazat
  64. Strašně se mi líbí jejich designové úterky, zástěry a chňapky určitě si pod stromeček nějaký vyberu 🙂

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj :)
    Pokud jde o Zoot...V poslední době moje srdcovka<3 Do mailu mi denně chodí jejich newsletter, který si vždycky při ranním kafi otevřu a pak asi 15 minut prohledávám celou jejich nabídku a označuji si, co bych si ráda koupila- je toho opravdu moc. Kdybych si měla právě odsud nadělit něco pod stromeček, asi bych nezůstala jen u jedné věci :D. Ostatně, i když je to opravdu neoriginální, číslo 1. byl byl tenhle pressovač. Káva je můj život, a většina mých peněz padne na odpolední kafe z kavárny, protože chodím pozdě domů ze školy nebo brigády, nemám si ho kde udělat, a jedno ráno mi prostě nestačí :D Bohužel nemám moc peněz nazbyt, abych si ho mohla pořídit, jinak už bych dávno byla hrdou majitelkou :).
    Zdravím, Adéla Uhrová

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, určitě bych si vybrala batoh od Herschel a pak pressovač, rptože jsem naprosto zavíslá na kafi :D

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojky Kačí,
    snad nevadi,ze jsem zacla tykat. Kabelek není nikdy dost,proto bych si vybrala urcite nejakou peknou kabelicku 😉,ted porad chodim jen s taskou ke kocarku. Souteze jsou moc hezky.
    Pekny vecer. L.

    OdpovědětVymazat
  68. Milá Kačí, rada bych pod stromečkem našla nějaký huňatý vánoční svetr :) třeba se sobem :)
    Eva
    @juvabluee

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Kačí, vydejna radosti ZOOT je v Brně situována hned u hlavního nádraží, takže si tam posílám ba vyzkouseni oblečení poměrně často :-D moc oblíbené od nich mám tričko jsemsrdcař, zahledla jsem, ze ho taky mas :-) je krasne a ještě pro dobrou věc :-) v poslední době na jejich stránkách pokukuji po podzimních botech Vagabond :-)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj, já jsem kabelkovy maniak, takze za mě urcite kabelku. Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ach, tak to je aspoň inspirace na dárek :) Doma se mě ptají, co chci, já moc nevěděla, ale toto? To je pecka, tak ten by se mi na cestu do Slovinska hodil ♥♥ Jinak ze zoot bych si vybrala právě tento espressovač a nebo novou skleněnou láhev od Euqa, ta má už je hodně opotřebovaná :)

    OdpovědětVymazat
  72. Nakupuji hlavně oblečeni, po mateřské je třeba si obnovit šatník, ze? A kabelka by také nebyla k zahození.

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Kači, já bych si na Zootu vybrala nějaký krásný batoh ☺️

    OdpovědětVymazat
  74. Zdravím, vybrala bych si nějakou kabelku, zatím to vypadá na tuto: https://www.zoot.cz/polozka/384612/cerna-kozenkova-crossbody-kabelka-only-lenni Jana Šramová

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, vybrala bych si snad všechno :D Ale momentálně nejvíc tuhle kouzelnou věc,ten minipresovač, koukám na to jak puk! Fakt geniální:) Krásný večer, Michaela Brtníková

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, já bych si toho vybrala víc... Ale nejradši asi Černý shopper Calvin Klein Jeans Marissa :-)

    luciaa@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Kačí,
    já naprosto zbožňuju hrnky Keep Cup, ze Zootu už mám 3 a ještě nekončím. Jejich design je totiž naprosto dokonalý.:)
    Katěřina Vítková

    OdpovědětVymazat
  78. Mě by se moc líbil bílo černý žíhaný batoh Calvin Klein Jeans.

    OdpovědětVymazat
  79. Ah Kači, já letos sháním nějaké krásné povlečení (jako dárek do nového bytu pro maminku) takže bych určitě vybírala tam ���� mandik.domu@seznam.cz Jana Mandíková

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj Kačí, nevim nikdy, pro co se rozhodnout dříve. Najde se v nem v zasade zrovna “tolik potrebnych” věciček..��, rozumej tedy spise obleceni, pac nic jineho jsem zde zatim neporizovala..Po čem už dlouho touzim je světlá mikča od Ragwearu. Vidim to tak, že čekat na vanocni prekvapeni nevydrzim a pujdu do ni. Alespon bude duvod poridit k tomu i nove pradelko ��..
    Jsem rada, ze u tebe vidim tip na darek �� Protoze jsem letos nemohla vymyslet, co nadelit pod stromek svemu priteli. Miniespressovač bude dobra volba ��
    Diky, M.

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, vybrala bych si šaty ke štědrovečernímu stolu.
    Mária Kučerová

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Kačí, jako kofeinovy nadšenec a student ve zkouškovém bych tuhle výhru brala:D:) Já osobně tam mam vyhlídle 2 trička. Na jednom je napis:Jsem pěkná buchta a na pánském:Šodó hledá buchtičku😅 obojí je od Zoot original a plánovaně to k sobě asi nepatří ale plánuji ho koupit sobě a přítelovi :D měj se krásně:)

    OdpovědětVymazat
  83. Na ZOOTu nakupuji poměrně často. Je to velice praktické. Od té doby, co mám děti, mě moc nebaví chodit po obchodech a raději si v klidu doma vyberu pár kousků na vyzkoušení ze ZOOTu a je to :-) Zrovna u ZOOTu vybírám tričko pod stromeček pro bráchu.

    Lucka J.

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj, pro sebe bych si koupila batoh ZOOT Simple, a tento pressovač bych koupila mamce. Pro kafaře je to vtipná vychytávka. Aneta Zvolská anetazvolska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. No jelikož jsem byl v procesu přípravy článku tipů na dárky, ZOOT mne potěšil diářem Andyho Warhola. Dlouho jsem nemohl sehnat diář, který by se mi líbil, tento led prolomil :)

    OdpovědětVymazat
  86. Zoot je bezvadná věc, naprosto souhlasím :)! Ať už jejich kolekce, nebo všemožné, přes ně dostupné zboží ohromně ulehčí nakupování vánočních dárků, i orientaci v módě. A co bych si vybrala pod stromeček? Milý Ježíšku, já bych moc ráda zástěru s nápisem - NĚCO PEČU. Vystihuje mě to nejen teď o vánocích, ale po celý rok. Protože když experimentuju se svýma vlastníma receptama, je mi nejlíp.

    OdpovědětVymazat
  87. Ahojky, ze zootu bych si toho vybrala opravdu hodne, ale momentalne mi padly do oka krajkovane saty od dorothy perkins:) ale pressovac by se taky hodil na ty dlouhe prednaskove dny na skole:D zakovamisa@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Já bych si vybrala tyhle šaty https://www.zoot.cz/polozka/348192/cervene-saty-s-tylovym-detailem-dolly-dotty-elizabeth , na které koukám už pěkně dlouho. Vlastně tak dlouho, že už ani nemají mou velikost. :-D Radka Richterová

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj, libí se mi Krémová kasička ve tvaru lamy Sass & Belle, jelikož chováme 3 lamy, tak by to bylo tématické :) . domiurxova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj , líbí se mi Krémová kasička ve tvaru lamy Sass & Belle, jelikož chováme 3 lamy, bylo by to tématické. domiurxova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj,uz jsem psala komentar dvakrat a ani jeden se nezobrazil �� M.

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Kaci,
    na zootu bych koupila k vanocum pro manzela miniespressovac Wacaco. Jelikoz pracuje aktualne v Nemecku a nemecky prekapavany kafe se moc pit neda...

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj Kačí,

    na Zoot.u ze všeho nejvíc obdivuji jejich kolekce ZOOT Kids, ZOOT original, Dobro ... vše je originální, vtipné a skvělé jako dárek. Miluju trička typu "super máma" "super táta", aktuálně bych si vybrala určitě tričko "potřebuji dovolenou" :D nad timto minipresovačem také hodně přemýšlím pro přítele, tím bych ho podpořila v tom - když už pít kávu, tak kvalitně.

    OdpovědětVymazat
  94. Konečně něco na sebe, jelikož vždycky, když jdeme s manželem nakupovat odcházíme s plnou taškou věcí pro miminko a my si nic nekoupíme 😬

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj,
    na zootu nakupuju celkem často, teď se mi tam hodně líbily batohy, třeba thule žluté :-)
    Díky, Pavla

    OdpovědětVymazat
  96. Jéé Kačí přesně na tenhle minipress jsem už několikrát koukala. Asi před půl rokem jsem absolutně změnila svůj pohled na kávu. Koupili jsme ruční mlýnek, moka konvičku a objednali jsme kávu z kofio.cz. Všude sebou musíme vozit celé vybavení, protože každý není tak nadšený jako my a ve své výbavě mají buď tureckou kávu nebo rozpustnou. Koukala jsem po nějaké vychytávce a tohle mě zaujalo. Ježíšek o tom ani neví. Nějak jsem mu letos zase zapomněla napsat:(Ale jestli existuje, tak mi ho donese:D

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Kači; ja bych si vybrala nový termohrneček a něco na sebe; od te doby co máme malou jsem si snad nic na sebe nekoupila; ale dcerka má plnou skříň :)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Kačí, já už mám na Zootu dárky nakoupené a dokonce zabalené. :) Přítel se může těšit pod stromečkem na polo tričko a na peněženku.

    Hezký den
    Veronika
    Veronika.slajerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj, Zoot výdejnu mám kousek od práce a je to skvělá věc... ve volné chvilce si naházím do košíku věci, co se mi líbí, další den je tam dojdu vyzkoušet a buďto odcházím s nimi nebo ne.. Opravdu úžasné usnadnění, minimálně pro lidi jako jsem já - tedy ty, co bytostně nesnáší chození po obchodech:D.
    Ze Zootu bych si k Vánocům asi vybrala nějaké pěkné zimní boty, které mi stále schází.. Ale ten esspresovač... no, ten bych si vybrala taky:).

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Kači, jako každý rok na zootu vyberu jako dárek nějaký KeepCup a po seznámení s tímhle minipresovacem budu zvazovat i ten. Krásné kombo dohromady.

    OdpovědětVymazat
  101. Jeliko mám taky miminko, nemám moc času lítat po obchodech, tak většinou vše objednávám přes internet. Ne Zootu bych si teď vybrala nějaké teplé šaty a basic trika s dlouhým rukávem.
    Markéta Císlerová
    marketa1392@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj Kaci, pod stromecek bych si ze Zootu vybrala nejake plesove saty na plesy, ktere me cekaji :) Ivana K.

    OdpovědětVymazat
  103. S neomezeným účtem bych si toho na zootu koupila hodně. Kdybych si ale měla vybrat jen jednu věc byla by to zimní bunda od Ragwear, mají třeba krásnou modrou. Značku Ragwear mám moc ráda, používají kvalitní materiály a oblečení toho snese opravdu hodně.

    OdpovědětVymazat
  104. S neomezeným účtem bych si toho na zootu koupila hodně. kdybych si ale měla vybrat jen jednu věc byla by to zimní bunda Ragwear, mají třeba krásnou modrou. Značku Ragwear mám moc ráda, používají kvalitní materiály a oblečení toho snese opravdu hodně :-)

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, super soutez. Nevedela jsem,ze neco podobnyho existuje a jsem naprosto nadsena, jak myslenkou, tak vyslednym produktem :-)
    Mne se na Zoot strasne libi tmavemodre tenisky New Balance :-)

    OdpovědětVymazat
  106. Hezký večer, na zootu bych toho vybrala spoustu, ale zaujalo mě bodycko s pusinkami s nápisem K zulibani, protože to můj chlapeček prostě je :-)
    Simona Trkovská

    OdpovědětVymazat
  107. Milá Kačí, od Zootu bych si přála huňatý vánoční svetr :) třeba se sobem :)

    OdpovědětVymazat
  108. Tak ze Zootu bych vykoupila nejraději všechno, ale už nějaký ten pátek je v mém wish listu termoska s Mumínky, tak doufám, že ji zas někdy naskladní:)

    sznatalie.0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Kačí, vybrala bych si toho hodně :D ale nutně potřebuji nějaké šaty, blíží se totiž plesová sezóna a určitě designová trička :)

    OdpovědětVymazat
  110. Určitě nějakou krásnou kabelky, nejvíc mě zaujala Béžová velká kabelka s detaily v hadím vzoru LYDC.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Gabrila Ilčíková30. listopadu 2017 v 17:16

    Dobrý den, ze zootu bych si určitě vybrala něco od značky TOMS. Jejich boty jsou skvělé a navíc s každým produktem pomáháme druhým :) Myslím si, že je krásné udělat radost sobě a zároveň přispět na dobrou věc :)

    OdpovědětVymazat
  112. Hezké odpoledne :-)

    Tato soutěž mě velmi zaujala, jelikož na stránky Zoot.cz už jsem koukala několikrát, mají totiž moc pěkné věci :-) Určitě bych vybrala nějaké svíčky, jsem na ně totiž trochu úchylná :-) A pak se mi taky dost líbí jejich kuchyňský textil (už jsem si o něj psala Ježíškovi ;-) ). A přenosný espressovač je úplná bomba :-))

    Hanka Dosoudilová
    HDosoudilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Hezký podvečer Katko, prodejnu Zoot mám velmi ráda. Jsem maminkou dvou dětí a do obchodního centra s nimi raději nechodím. Jsem ráda za velkorysí přístup Zootu. Jelikož mám kousek od domu vydejnu, tak si objednám věci, které se mi líbí, vyzkouším během chvilky a odnesu si jen to,co mi sedí.Prostě paráda. Presovač vůbec neznám a velmi mě zaujal. Nicméně co si moc přeji je batoh Herschel. Mají naprosto úžasné barvy.

    OdpovědětVymazat
  114. Vybrala bych si nějakou pěknou a praktickou láhev na pití. Takovou, co by se mi pěkně vešla do kočárkové tašky :)
    IG: @katuškavitu

    OdpovědětVymazat
  115. Hledám zrovna pro sebe pěkné těhotenské šaty, takže mám jasno:-) https://www.zoot.cz/polozka/354927/vinove-tehotenske-kojici-saty-mama-licious-miron
    Doubravka sissi_@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj Kačí! :)
    Na Zootu bych si vybrala buď termo hrnek, který momentálně nemám, a tak nemůžu v té timě chodit s teplým nápojem v ruce. :)
    Veselé Vánoce!
    Anna D.

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Kačí :) Tenhle espressovač je teda pecka! Já bych si nejspíš vybrala hořčicové květované šaty s mašlí od Louche London, protože jsou kouzelné a já po takových toužím už dlouho <3

    OdpovědětVymazat
  118. Ahoj Kačí, chci si k Vánocům pořídit elegantní batoh, abych mohla stíhat to moje batole a měla volné ruce. :-) Slevový kód bohužel nefunguje.:-(
    lucie.kucera@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Mě sw líbí tento espressovač. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Nějaké krásné šaty od Dorothy Perkins!

    OdpovědětVymazat
  121. Na Zootu maji super vyber vseho!naposledy jsem shanela saty na svatbu a byla jsem uplne v soku jake krasne kousky tam mely! Takze bych se na to hledani zase vrhla a vybrala bych si nejake krasne saticky

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj Kato, ja bych si vybrala zrovna tento espressovac, protoze si rada kupuji dobrou kavu, kterou bych si chtela pripravit v domacich podminkach jinak, nez filtrovanou metodou, aniz bych musela porizovat velky kavovar. A pak samozrejme nejake pekne satecky, ktere maji vazne krasne. :-)
    Martina Fivebrova; m.fivebrova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  123. Tak vybrat si na Zootu jednu věc, to je úplně nemožné. Vždycky klikám a vkládám do košíku, až pak vidím tu konečnou částku, tak zas musím odklikávat z košíku pryč, jinak bych se nedoplatila. Kdybych měla teď vybrat, tak něco z těhotenského nebo krásné královsky modré psaníčko Dorothy Perkins. To by se mi dokonale hodilo k novým botkám :)

    OdpovědětVymazat
  124. Ten pressovač je bomba a když bych se měl ještě něco vybrat tak by to bylo hnědá nerezová lahev Klean Kanteen Growler 1900 ml ;-)

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj Kačí, vybrala bych si něco z muminí kolekce.

    Bára Komárková (renieska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  126. Vybrala bych si minipress pro manžela, který často pracuje tam, kde není možno si připravit kávu klasickým způsobem:-)nelamensikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Ahojky Kaci, uz nejakou dobu pokukuji po tomto minipressu pro manzela, takze pro me je to jasna volba;) mockrat dekuji radkaposta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. já bych si koupila krásnou termosku https://www.zoot.cz/polozka/380757/termohrnek-v-bilo-zlate-barve-ban-do-470-ml protože z té mojí teče,potřebuji novou a ke kávě jako dělaná - co jiného do ní? :D cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Ideální dáreček pod stromeček :) https://www.zoot.cz/polozka/374937/kremovo-fialovy-puntikovany-zupan-s-usima-dorothy-perkins <3

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Kačí, ten espresovač je naprosto dokonalá věc, to by bylo něco ho vyhrát :D :D
    Od ZOOTu bych si vybrala nejspíš tento kulatý adventní věnec, který bych se synem dozdobila ;) https://www.zoot.cz/polozka/388089/kulaty-adventni-svicen-ve-stribrne-barve-sifcon

    OdpovědětVymazat
  131. Nové pěkné boty od Tamaris , výběr máte velký :-)
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Potřebuji novou láhev, snad ji pod stromečkem najdu. ;-)
    potrefenyhusak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj,
    ZOOT znám a objednávám z něj docela často a teď bych si vybrala nějakou halenku nebo košili na vánoční večírek:)
    Aneta Valentová

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj Kačí,

    já už pár dárku na ZOOT k Vánocům nakoupila, miluji věci do Dakls (nakoupeny rámečky a svícny) nebo cooksmart (chnňapky jsou nádherné). Hledala jsem ale něco neobvyklého pro mého muže a tento espressovač mě zaujala a moc bych si jej přála. Lenka

    OdpovědětVymazat
  135. Na zootu mají spoustu krásných věcí, ale nejspíše bych si vybrala něco z doplňků do bytu.

    OdpovědětVymazat
  136. Teď jsem v ZOOTu ulovila nádherné plesové šaty a kdyby jednou znovu měli ZOOT triko "bílý triko s nápisem" :) tak neváhám a beru aspoň 10. Letos jsem se naučila pít kafe tak něco na cesty je asi přesně to pravé pod stromeček. Krásný advent Kačí a díky za soutěže.

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj!
    Já bych si vybrala (už mám objednáno :) čaj od značky English Tea Shop - jsou úúúúžasné!

    Nina Kožíšková

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj Kačko,na zootu bych určite objednala tento vymakaný přístroj (espressovač)něco podobného už dlouho hledám pro mého milovaného muže.Jezdí kamionem a tohle by ho hodně potěšilo.Přeji krásný den.Marta.310@email.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Cokoliv od Sass&Belle, ujíždím si na infantilních obrázcích a zvířátkách, např. https://www.zoot.cz/polozka/355824/zeleny-detsky-cajovy-set-s-motivem-pandy-sass-belle-aiko-panda iva.stratilkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. AHoj, já bych si vybrala asi zimní kotníčkové boty na podpatku, abych měla co nosit k šatům <3

    OdpovědětVymazat
  141. Milá Kačí, ze Zootu už jsem několikrát objednávala - líbí se mi právě jeho originalita. Ze Zootu objednám příteli k Vánoců nějaké vtipné tričko ze ZOOTí kolekce. A tenhle presovač bych dala mamince, ocení dobrou kávu a na cestách by se jí hodila :)
    Hezký den, jmenovkyně Katka (petrikova.kat93@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  142. Určitě toto tričko, koukala jsem na něho ve výdejně a je super :) https://www.zoot.cz/polozka/132378/bile-panske-triko-zoot-original-pulp-fiction
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. Rozhodně bych si přála tohoto božana :-)
    https://www.zoot.cz/polozka/374451/cerny-prosivany-batoh-s-trasni-miss-selfridge

    OdpovědětVymazat
  144. Už dlouho si brousím zuby na nějaký šatový kousek od Chichi London. Bára Vaňková

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj Kači.

    Ja bych si zasla pro teple zimni boty. Vagabond :) Magda

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj Kačí,
    letos jsem na ZOOTu vybrala spoustu vánočních dárků pro rodiče, partnera i přátele. Mezi ně patří i tento mini kafíčkovač, který bych dala taťkovi. A co bych si vybrala já? Nejlépe všechno :D ale zaujaly mě termohrbečky od KeepCup, které září všemi barvami �� Hezké Vánoce, Adéla Škvařilová

    OdpovědětVymazat
  147. Ach bože, já bych si vybrala přesně tenhle pressovač! Nedávno jsem ho zahlédla v cestovatelském videu u Kryštofa z Cestology, a hned sem věděla, že ho potřebuju :-) Nekonečný přísun kávu i na cestách je sen :-))) Děkuju za tuhle soutěž <3

    Kundrtova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. Ahoj Kačí,
    No tak pro mě je Zoot naprosto skvělý obchod a momentálně tam letí objednávka pro mamču i ségru na vánoční dárečky :) Kdybych si mohla vybrat nějaký dárek pro sebe, tak by to pravděpodobně bylo nějaké origální tričko z jejich klasické kolekce Zoot original, protože ty jsou podle mě naprosto boží! Konkrétně na podporu projektu s nápisem "Jsemsrdcař" je naprosto skvělý :).

    Kája

    OdpovědětVymazat
  149. Ahoj, já bych si ze Zoot vybrala hrníček Keep Cup, na teplý čaj jako stvořený! :) Eva

    OdpovědětVymazat
  150. Tento esspresovač. :D Lenulka004@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Ahoj,

    já bych si přála jakékoliv šaty. Jsem na ně ujetá, takže by mi udělaly radost snad všechny. Navíc ze zootu, kde mají samé krásné. ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  152. Ahooj,
    dneska oficiálně začínají vánoce. :D Já jsem do vánoc blázen, hlavně do té atmosféry a světýlek. Užij si advent a vánoční atmošku. :)
    Jinak pod stromeček bych si ze zootu koupila určitě nějaký z jejich zápisníků (už jsem jeden koupila sestře a uplě ho miluje). Hodně na zootu kupuji mamči svetry a halenky, jsou jediné, které nosí. Ale třeba mám dlouho vysněnou jejich láhev na vodu (se vzorem listí). Už dlouho uvažuji, že si ji pořídím, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala. :D
    Každopádně musím říct, že tento mini kávovar je fakt parádní. Netušila jsem, že něco takového existuje. Já osobně kávu miluji. Vždy když mám na něco chuť, tak si nedám čokoládu, ale kávu. :D
    Šťastné a veselé přeji s celou naší rodinkou!
    monika.suchackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  153. Ahojček,

    přála bych si nějakou teplou a měkkou šálu...dneska mi byla zima:-)
    Lucie Řehulová

    OdpovědětVymazat
  154. Dobrý den, na Zoot bych si vybrala boty SOREL Rylee do kterých jsem se právě zamilovala. Na drandění s kočárkem by byly super....píši Ježíškovi

    OdpovědětVymazat
  155. Já bych si vybrala něco od Vero Mody, miluji tu značku. :)

    OdpovědětVymazat
  156. Pardonpardonpardon, rikal tady nekdo cestovni presovac?! Tak to je naprosto DOKONALA vec pro nasi maminku, ktera si chudak vsude taha mlynek, pytlik s kavou a aeropress... Ma toho vzdycky tak pul kufru, ale kompromis ohledne kavy proste nedela! :) Podezirame ji, ze ji koluje v zilach italska krev....

    Zoot! Zcela uprimne, ja na Zootu nakupuju vzdy funkcne. A la chci saty, objednam si sestery, nejake vyberu a zbytek vratim, hotovo.
    Pokud bych ale jednou byla obstastnena poukazkou, urco bych zabrousila do kolekce dobro a podporila nejaky super projekt, treba uzasne satky pro lesni skolky, tak to je uplne ultimatni vec, ktera me roznezni vic nez kotatka na insta!

    Krasne svatky vsem!

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  157. Ahoj Kačko, v Zootu nakupuji pravidelně, líbí se mi, že můžu objednat na pobočku, kam přijde zboží bleskurychle, a zaplatím jen to, co se mi líbí...no o téhle věcičce jsem nevěděla, ale teď už vím, že bych si přála právě ji. :-)

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj zrovna dnes jsem koukala na ZOOTu na krásné kotníkové boty od Tamaris... ach asi neodolám :D ale už když jsem koukala po dárcích velmi mě tenhle mini kávovar objevila a pro přítele by byl naprosto super! :) dzeejnyy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj Kačí, aktuálně na Zootu pokukuju po kabátku, mám tam 3 favority a nemohu se rozhodnout jaký. :/ A minipresovač vypadá parádně! :)

    OdpovědětVymazat
  160. Ahooj, v Zootu bych koupila nejradši úplně všechno, ale :))

    OdpovědětVymazat
  161. Ahoj Kačí,

    ze Zootu občas objednávám a jistě budu objednávat i letošní vánoce.
    Já bych si velmi ráda objednala nějaký krásný tmavě modrý batoh, do kterého bych si zabalila své sešity s poezií. A jako obvykle vyrazila do překrásných Jihočeských kavárniček načerpat inspiraci u dobré kávy.

    Nicméně když se z jara vydávám do přírody psát verše, jistě by mi takový malý cestovní espressovač pod stromečkem udělal velikou radost :)

    Příjemné prožití Vánoc,
    přeje Marie Dvořáková

    OdpovědětVymazat
  162. Já tam neměla koukat. Mají naprosto skvělý overal pro mojí dcerku. Má výstižný nápis "Jsem zlobivá holka".

    OdpovědětVymazat
  163. Já bych na Zootu nakupovala od rána do večera, a to nejlépe všechno. Už čekám na balíček se šaty a sukní. Ale tento espressovač zní lákavě!
    Krásný první adventní víkend Marcela Ž.

    OdpovědětVymazat
  164. Já určitě tento espressovač! Když jsem ho viděla, hned mě napadlo ho pořídit příteli (a i sobě :D), protože milujeme kávu a někdy prostě není čas na kávu zajít, když jsme na cestách :) to by byl boží dárek!
    dadulinka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Já bych si vybrala něco na sebe, protože teď měkké dárky miluji :) halfarova.jitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj Kaci, vybrala bych si 2 krasne vanocni svetry, jeden pro mne a jeden pro meho zanedlouho manzela a k tomu tento espressovac, protoze oba milujeme kaficko a nejradsi ho pijeme prave spolu:) nikisek.18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Zelená pikniková taška s motivem lam Sass & Belle ♥ To je naprostá nádhera, pak musí i jídlo chutnat ještě lépe, když ho máte zabalené v takové parádní přenosce. =) Já si nosím jídlo s sebou, když jsem celý den ve škole a s tímhle kouskem bych vynikla. =)

    OdpovědětVymazat
  168. Já bych si vybrala tyto dokonalé hodiny, byl by to vtipný a zároveň vkusný doplněk do mého pokojíčku: https://www.zoot.cz/polozka/388119/nastenne-hodiny-v-kremove-a-stribrne-barve-prosecco-sifcon

    paaajinnkkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Ježíšku....díky za upozornění, že takový presovač existuje:) protože KAFE,KAFE,KAFE:) a když je to v mini tak můžu mít KÁVU,KÁVU,KÁVU kdykoliv:)Iv.
    erarigi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  170. Moje žena už toho ze ZOOT pořídila :D Zejména od té doby, co máme prodejnu i u nás ve Zlíně. Já miluju jakékoliv rifle od S.Oliver. Ale tenhle espressovač je teda něco!

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj Kači, já bych na ZOOTu nejradši nakoupila všechno :D Nakupuju tam až moc pravidelně, teď mám zrovna v merku spodní prádlo od Calvina Kleina a zimní farmářky od Tamarisu <3

    OdpovědětVymazat
  172. Nějaký super huňatý svetr. Karol H. (kaja.hasic@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  173. ZOOT miluju, teď nic konkrétně vyhlídnutého nemám a snažím se o minimalismus. Myslím, že by to vyhrály nějaké ponožky, zoot originál a nebo kupóny pro přátelé :) aby si vybrali sami.
    Hezký den Jana Juhaňáková

    OdpovědětVymazat
  174. Ahoj,rozhodně tento ááách minipressovač!Míša :-D

    OdpovědětVymazat
  175. Nějaké krásné botky od Tamaris
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Nový batoh, máte tam hezký výběr.
    Potrefenyhusak@seznam.cz - Zdeněk Kapounek

    OdpovědětVymazat
  177. Novou zimní bundu.
    simkru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. Ahojky Kaci,
    ZOOT je pre mna jasna volba ked chcem nieco zaujimave a trosku ine ako sa da najst v obchodoch. V poslednej dobe snivam o bayohu Fjallraven. Ten keby som pod stromcekom videla, tesila by som sa ako mala :)
    PS: je super ze robis tieto adventne sutaze! Dakujeme.

    Peknu nedelu Lucy :)

    OdpovědětVymazat
  179. Ahoj Kaci, ja bych rozhodne sla do toho monipresovace, protoze by se mi perfektne hodila jako darek pro dceru. Tak zkousim stesti.preji krasny advent.

    OdpovědětVymazat
  180. Určitě bych si vybrala právě cestovní pressovac. Jedu v lednu na semestr na Erasmus a kávu miluju, tohle je přesně to, co musím mít s sebou!! :))
    eliskakryslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Na Zootu bych asi neměla problém vybrat si něco pro sebe pod stromeček, ale mnohem radši bych tam nakoupila pro manžela (pravidelně mu tam objednávám trička, ta Zoot kolekce je skvělá). No a tenhle cestovní pressovač je něco, co by se přesně hodilo pro mamku, to jí snad pod stromeček objednám, vypadá to jako úžasná věcička. :)

    OdpovědětVymazat
  182. Vybrala bych si pěknou kabelku :)
    Přeji hezkou první adventní neděli, Lenka

    OdpovědětVymazat
  183. Zoot už patří mezi top značky a vybrala by si u nixh červené pouzdrové šaty, miluji červenou :-)

    Přeji krásnou adventní neděli :-)

    OdpovědětVymazat
  184. Já bych si vybrala malou kabelku na ples :) nikol1.novakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Já bych si na Zootu vybrala nějaké šaty nebo něco z té jejich vlastní kolekce :)
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  186. Pokaždé když si prohlížím Zootí stránky, stoprocentnět si něco vyberu. Momentálně mám políčeno na chlupaté UGGy. Nebo že by i něco dalšího?;)

    OdpovědětVymazat
  187. Já bych si vybrala nějakou pěknou kabelku :-) Ivča

    OdpovědětVymazat
  188. Vybrala bych si nějaký pěkný hrníček na kafe, aby se mi z něj příjemně pilo :)

    OdpovědětVymazat
  189. Už nějakou dobu pokukuju po těhle šatech, které by se skvěle vyjímaly na vánočním večírku v mé první pořádné (postudijní :)) práci: https://www.zoot.cz/polozka/214960/cervene-saty-se-spadlymi-rameny-chi-chi-london-jade?gclid=EAIaIQobChMI9KKot_Pu1wIVDRHTCh0PAgByEAQYASABEgJ9gfD_BwE

    karolina.vitkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  190. Ahoj, ze Zootu bych si k Vánocům vybrala asi černý shopper Tommy Hilfiger Honey, jelikož si už dlouho přeji nějakou kabelku právě od této značky. Kristy
    kristy.sedova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. Ahoj...ze Zootu bych si určitě objednala spoustu oblečení a hlavně se mi líbí plechový cestovatelský hrneček. Krásný den
    renda.cizmarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  192. Tmavomodré šaty s krajkou:) nebo právě tento pressovač :))
    sapanelclaudia@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  193. ahoj,zkusím štěstí,protože tenhle pressovač by byl dokonalý dárek pro mojeho bráchu 0:) a co bych si vybrala pro sebe? už strašně dlouho pokukuju po dřevácích swedish hasbeens. ty by byly dokonalým dárkem od ježíška. léňa (rai_stlin@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  194. Já si přeji kostkovaný kabát s jemným proužkem v šedé barvě. Stojí kolem 2 tisíc a tak se na něj stále chodím koukat a držím si palce, aby si toho Ježíšek všiml a nadělil mi ho :-)

    Krásný den
    B. N.

    OdpovědětVymazat
  195. Vybrala bych si "hadříky" pro sebe a své dvě princezny. No a pro manžu samozřejmě, aby mu to nebylo líto 😉

    OdpovědětVymazat
  196. Dobrý den,
    já bych si ze Zootu vybrala Bílo-černý vzorovaný multifunkční polštář Something Special. Jedeme v létě k moři autobusem, tak by se bodl :-D děkuji :-) cassic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  197. Ja bych si na zootu vybrala nejaky pekny batuzek a nebo poradny vanocni svetr, tech je tam plno 🙈
    klarka.liskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  198. V Zootu jsem nakoupila spoustu vanocnich darku, ale pro sebe zatim zadny. Ale moc bych si prala stiratelnou mapu sveta :)

    OdpovědětVymazat
  199. Zdravím Kačí, ze Zootu bych si vybrala batůžek pohodlný k.nositku, uz od článku, kde jsi se věnovala tomu, co nosit při nošení si rikam, že si musím nejaky takový šikovný batuzek pořídit:-) krasny advent. Tereza Škodová

    OdpovědětVymazat