KONEČNĚ VÝVAR - novinka na trhu!

...kde začít... v hlavě mám tolik myšlenek a informací, které Vám chci sdělit.
Jsem tímto "projektem" opravdu nadšená.

Kde koupit Konečně vývar? Ve Svět bedýnek a Náš grunt. Avšak aktuální místa naleznete ZDE.
Jaké druhý Konečně vývar nyní nabízí? Kuřecí a zeleninový.

Nejprve Vám představím KONEČNĚ VÝVAR. Za tímto názvem, touto značkou a tímto vývarem se skrývají 3 kluci a velmi sympatičtí.
Jednoho dne jim při vaření scházel vývar, všem známou kostku v žádném případě použít nechtěli a tak si řekli: "Tohle chybí na trhu!" a tak se do toho pustili.
Do čeho? Vařit vývar. Pravý, poctivý, zdravý, chutný, voňavý, zeleninový vývar. A dali se do boje proti kostkám.

Na konci července se přidali na Facebook a dali o sobě vědět světu. Ladili chutě, složení, vyvážení zeleniny a ostatních přísad. Dokonce vše konzultovali a vlastně nadále konzultují s panem profesorem Čeřovským, odborníkem na potravinářskou konzervaci z VŠCHT (Vysoká škola chemicko-technologická), aby vývar měl, co nejdelší trvanlivost, ale zůstal, co nejdéle čerstvý.

Fotografie vypůjčená z facebooku Konečně vývar
Ke konci srpna měli své první dokonalé sklenice. A velmi mě potěšilo, když mě oslovili, ať vývar ochutnám.
V pátek v 17 hod. na můj zvonek zazvonili kluci z Konečně vývar. Mladí, sympatičtí kluci, kteří sršeli nadšením pro to, co dělají. Nejprve jsem si myslela, že naše setkání bude trvat tak půl hodinky, předají mi vývar a řeknou v rychlosti, proč ho začali vařit. Nakonec se naše setkání protáhlo do půl deváté a bylo to velmi výživné, jako jejich vývar.








Kluci byli velmi zvědaví na moji reakci, tak jsme jednu sklenici otevřeli. Čekala jsem hodně, už po tom, co jsem četla několik kladných recenzí na jejich práci. Ale tohle? Po otevření zavála krásná vůně plná zeleniny. Po přičichnutí jsem cítila čistou vůni čerstvého celeru a po ochutnání krásnou chuť sladké mrkvičky. Mňam, mňááááám, to byla moje reakce :-D Vývar je na pohled krásně čirý, zlatavý s nepatrným "kalem". Ale dozvěděla jsem se, že to není kal, ale vlastně to nejlepší na vývaru a to vláknina.
Já nechci, aby tento článek vypadal, jako promo na jejich vývar. Opravdu za to nic nemám. Ale tohle
je  taková bomba, že ho musím vychválit do nebes. Skládá se jenom z těch nejlepších surovin, které do vývaru patří. Najdete v něm chuť mrkve, celeru, petrželi, pórku, cibule, petrželové nati, tymiánu, bobkového listu, nového koření a pepře. Nic chemického, nic pro podporu chuti.

Je vhodné pro zařazení do redukčních programů a také pro celiaky.
 
Fotografie vypůjčená z facebooku Konečně vývar
Zeleninu odebírají od českého dodavatele Zelenina Jamboz, jejichž rodina pěstuje zeleninu už po dobu 25 let.

Fotografie vypůjčená z facebooku Konečně vývar
Na schůzce jsem se dozvěděla, že se v dohledné době chystají vyrábět i Hovězí a Kuřecí vývar. Na ten si ale ještě budeme muset nějakou tu chvilku počkat.

Teď už Vás asi jen zajímá, kde si ho můžete koupit. Zatím ho dodávají do České stodoly ve Vodičkové ul. a také v Nuselské ul na Náměstí bratří Synků. Také do obchodu Síla přírody na Žižkově, U Kněžské Louky 1.
Objem vývaru je 450 ml.
Cena se pohybuje kolem 65 Kč/sklenici.
Trvanlivost je kolem 10-ti dní.

Zdá se Vám cena moc vysoká? Možná pro někoho to tak může být, ale pokud se zabýváte tím, co jíte a rádi investujete do sebe, tak i do tohohle výrobku investovat budete.
Není v něm jediná špatná surovina a ušetří Vám to spoustu času.

Rovnou jsem pro Vás připravila recept na KVALITNÍ ZELENINOVÝ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A ZELENINOU JULIENNE ZA 10 MINUT! Někdy, až se probudíte a bude Vás třeba bolet v krku, mít rýmu či se probudíte po bujarém večírku, tento vývar a tento recept se Vám bude zaručeně hodit :-) !!!








Ještě jsem pro Vás připravila:
Tomatové rizoto s lososem nebo krevetami, samozřejmě podlévané vývarem z Konečně vývar.
A také Kuřecí rizoto se sušenými rajčaty a kuřecím válečkem.
Z polévek Mungo polévka.


A teď už jen popřeji klukům z Konečně vývar hodně úspěchů a Vám, aby jste si ho zamilovali stejně tak, jako já. Pro ty, kteří si kupují Gurmet, tak naleznete o tomto vývaru článek v příštím čísle.


Krásný den a dobrou chuť a vývaru zdar!


2 komentáře:

  1. jo, tak tenhle nápad má za jedna - ne vždy se mi vývar zrovna chce dělat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. A až přičichnete a ochutnáte, tak Vás to na milion procent utvrdí. Od té doby, co jsem ho poznala, už se ani nepokouším vařit svůj vývar. Ten čas, vyplácáná elektřina, špinavé nádobí. Nestojí to za to :)

      Vymazat