tag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post7136308575682483987..comments2024-02-27T19:39:12.832+01:00Comments on Smooth and cooking : RESTOVANÉ ŘEDKVIČKY S KRÉMOVÝMI ŽAMPIONYsmoothcooking.czhttp://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-66481038390833616582015-06-10T09:02:38.513+02:002015-06-10T09:02:38.513+02:00Ano, přesně tak. Pesto z listů z ředkviček je moc ...Ano, přesně tak. Pesto z listů z ředkviček je moc dobré. Jen ne vždy jsou bohužel lístky pěkné a čerstvé. smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-9811384149063687672015-06-09T15:10:05.936+02:002015-06-09T15:10:05.936+02:00Vypadá to náramně a taky krásně barevně! Navíc na ...Vypadá to náramně a taky krásně barevně! Navíc na pesto by se daly zužitkovat i ty listy z ředkviček, takže brzy určitě vyzkouším! Martina.viduhttps://www.blogger.com/profile/11658723891447060070noreply@blogger.com