tag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post156137766656138436..comments2024-02-27T19:39:12.832+01:00Comments on Smooth and cooking : TARTALETKY SE ŽLOUTKOVÝM KRÉMEM NEBO SLANÝM KARAMELEMsmoothcooking.czhttp://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-7335309242672203052017-11-08T16:42:30.418+01:002017-11-08T16:42:30.418+01:00No tak to je úžasné, děkuji moc :-)No tak to je úžasné, děkuji moc :-)smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-37561219420950530372017-11-08T16:40:45.942+01:002017-11-08T16:40:45.942+01:00cca 3 dny :-)cca 3 dny :-)smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-19018474269586773622017-08-05T22:59:05.935+02:002017-08-05T22:59:05.935+02:00jak dlouho vydrží žloutkový krém? :)
jak dlouho vydrží žloutkový krém? :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13962363729848516644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-54568499796046651432017-08-03T14:39:35.539+02:002017-08-03T14:39:35.539+02:00Včera jsem dělala variantu se žloutkovým krémem a ...Včera jsem dělala variantu se žloutkovým krémem a musím říct, že je naprosto skvělý, vážně, lepší krém jsem snad ani nejedla!:D Všem moc chutnalo, jen se po košíčcích zaprášilo, takže recept si založím do svého sešítku s recepty! <br />Moc děkuju! :) KristinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-50991854308552760652017-06-30T13:32:30.891+02:002017-06-30T13:32:30.891+02:00Ja mam 9cm a vyjde mi jich tak 30-32ks. Do kazde f...Ja mam 9cm a vyjde mi jich tak 30-32ks. Do kazde formicky davam 33-35g testaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-50615161817920467652017-06-27T11:05:14.273+02:002017-06-27T11:05:14.273+02:00Tak to už je vysoká matematika, asi stojí za to vy...Tak to už je vysoká matematika, asi stojí za to vyzkoušet :-Dsmoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-66152379725229912822017-06-12T07:56:03.665+02:002017-06-12T07:56:03.665+02:00Ahojky, na kolik kousků asi vyjde tohle množství t...Ahojky, na kolik kousků asi vyjde tohle množství těsta, když bych použila formičky na tartaletky o průměru 9 cm? Díky 😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02645995157261641858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-81621970571344016692017-06-06T20:37:25.263+02:002017-06-06T20:37:25.263+02:00Rozhodně je lepší je zdobit až ráno, protože jinak...Rozhodně je lepší je zdobit až ráno, protože jinak korpus navlhne a není to tak dobré. Nebo já osobně mám ráda, když korpus křupne :-)smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-52357447763657818612017-06-05T20:54:38.284+02:002017-06-05T20:54:38.284+02:00Dobrý den,
Je možné udělat krém večer a zdobit až...Dobrý den, <br />Je možné udělat krém večer a zdobit až ráno? Nebo je lepší zdobit hned? Zajímá mě, jestli krém příliš neztuhne nebo naopak nezřídne a nebude možné s ním už zdobit..<br />Děkuji :)ZuzkA6https://www.blogger.com/profile/09634397846033103572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-2741044585897241122016-10-31T16:16:49.376+01:002016-10-31T16:16:49.376+01:00To je právě problém. Nazdobené vydrží, ale těsto h...To je právě problém. Nazdobené vydrží, ale těsto hodně zvlhne. Někdo to tak má rád. Já mám ráda křupavé těsto. Takže nejlépe zdobím pár hodin před podáváním :-)smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-50873797660110637202016-10-19T22:35:51.192+02:002016-10-19T22:35:51.192+02:00Dobrý večer, prosím měla bych dotaz ke žloutkovému...Dobrý večer, prosím měla bych dotaz ke žloutkovému krému. Když tartletky nazdobím den předem, vydrží na nich pěkně nazdoben? Nevpije se do tartletek?Michaelahttps://www.blogger.com/profile/06846911253829514471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-85385572617792508442015-09-01T18:10:10.479+02:002015-09-01T18:10:10.479+02:00Vydrží opravdu dlouho. Je to vlastně sušenka. Takž...Vydrží opravdu dlouho. Je to vlastně sušenka. Takže pokud to bude v suchém prostředí, tak klidně měsíc, dva. Dělám to stejně, že si je předpeču a pak když mám chuť, tak jen připravím náplň. :-)smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-15147841565717112722015-09-01T18:08:31.904+02:002015-09-01T18:08:31.904+02:00Recept báječný, jdu péct už podruhé :) chtěla bych...Recept báječný, jdu péct už podruhé :) chtěla bych se jen zeptat, jak dlouho mi vydrží košíčky předpečené cca? Např. když je upeču ve středu a plnit budu v pátek večer a v sobotu konzumovat je to pořád OK? děkuji :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15725022420875126797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-23656981048032353202015-04-09T08:53:07.707+02:002015-04-09T08:53:07.707+02:00Jůů tak to mě těší. Jsem ráda, že fotopostup pomáh...Jůů tak to mě těší. Jsem ráda, že fotopostup pomáhá. Do žloutkového krému se zamiloval snad každý z mého okolí :-)smoothcooking.czhttps://www.blogger.com/profile/05067406617587222369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1076812516191658531.post-12938697533119959302015-04-05T15:44:36.943+02:002015-04-05T15:44:36.943+02:00Dneska jsem je pekla podle tvého receptu, a musím ...Dneska jsem je pekla podle tvého receptu, a musím říct, že nemají chybu!! Žloutkový krém je skvělý :-) Měj se pěkně :-)Anonymousnoreply@blogger.com